Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Gazetatema Albania 16.04. 18:53

ANALIZA: Propozimi për ndryshimin e kufijve, Brukseli hesht, Ballkani zien

Një dokument fantazmë që propozon ndryshime kufijsh në të gjithë Ballkanin Perëndimor shkaktoi një stuhi politike në rajon dhe në Bruksel këtë javë. Ndërsa shumica e zyrtarëve të BE-së tanë se nuk e dinin për ekzistencën e dokumentit, zyra e Presidentit të Këshillit Europian Charles Michel nuk e ka»»»

gazetatema.net
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.