​Osmani: S’mund të flasim për dialog me Serbinë derisa na vdesin njerëzit për mungesë vaksinash

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Gazeta Blic Kosovo 16.04. 17:47

​Osmani: S’mund të flasim për dialog me Serbinë derisa na vdesin njerëzit për mungesë vaksinash

vjosa osamni Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani ka deklaruar se nuk mund të flasim për dialog me Serbinë, derisa në Kosovë vdesin njerëzit për mungesë vaksinash, të cilat janë prioritet dhe do ta bëjmë të pamundurën në bashkëpunim me partnerët tanë që t`i sigurojmë ato Presidentja Os»»»

gazetablic.com
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.