Криптокралицата Ружа Игнатова вече е най-издирваният престъпник в Европа

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
CROSS Bulgaria 14.05. 13:52

Криптокралицата Ружа Игнатова вече е най-издирваният престъпник в Европа

/КРОСС/ Криптокралицата Ружа Игнатова вече е най-издирваният престъпник в Европа. Ружа Игранова е обвинена в изграждането на финансовата пирамида OneCoin, рекламирана като криптовалута чрез създадените от нея компания OneLife Network и фондация OneWorld Foundation. От края на 2017 година е в неизве»»»

cross.bg
News Bulgaria 16.11.2021. 18:57

ГДБОП спря незаконен кабелен оператор, пускал платени канали в София

ГДБОП спря незаконен кабелен оператор, пускал платени канали в София. Специализираната полицейска операция за противодействие на незаконното разпространение на телевизионни канали е била проведена вчера, 15 ноември. Действията са осъществени от служители на отдел "Киберпрестъпност" - ГДБОП, съвмест»»»

news.bg
iNews Bulgaria 16.11.2021. 18:43

ГДБОП разби незаконна кабеларка в София

Операцията е на отдел "Киберпрестъпност" ГДБОП разби поредният кабелен оператор, разпространявал незаконно телевизионни канали, пишат "24 часа". Операцията е на отдел "Киберпрестъпност" и е срещу фирма, действала в софийските квартали "Люлин" и "Надежда", както и в градовете Костинброд, Самоков и Б»»»

Novinite Bulgaria 16.11.2021. 18:20

ГДБОП разби незаконна кабеларка

ГДБОП разби поредният кабелен оператор, разпространявал незаконно телевизионни канали, пишат "24 часа". Операцията е на отдел "Киберпрестъпност" и е срещу фирма, действала в софийските квартали "Люлин" и "Надежда", както и в градовете Костинброд, Самоков и Ботевград. Операторът всъщност имал лиценз»»»

novinite.bg
Trud Bulgaria 16.11.2021. 17:00

Операция на ГДБОП срещу незаконни кабелни оператори в София

Специализираната полицейска операция за противодействие на незаконното разпространение на телевизионни канали е проведена на 15 ноември на територията на София. Действията са осъществени от служители на отдел „Киберпрестъпност“ – ГДБОП, съвместно с представители на Европейската полицейска агенция Е»»»

trud.bg
Focus Bulgaria 16.11.2021. 16:55

Неправомерно разпространение на телевизионни канали до хиляди абонати в София е установено при операция на ГДБОП

София. Специализирана полицейска операция за противодействие на незаконното разпространение на телевизионни канали (престъпление по чл.172А от НК) е проведена на 15 ноември на територията на София. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Действията са осъществени от служители на отдел „Киберпрестъпнос»»»

Monitor 20.12.2019. 20:43

Пушкалата на „Традиция“ - нито антики, нито оръжия

Иззетите преди около 3 месеца при акция на МВР старинни оръжия от Руско-турската война преди броени дни са били върнати на двама от собствениците от Национално дружество „Традиция“, а останалите очакват да си ги получат обратно непосредствено след Нова година, научи „Монитор“ от председателя на пат»»»

monitor.bg
24 Chasa 28.10.2019. 18:19

Българка в списъка на Европол с най-опасните бегълки от закона

Преди да избяга, Радина Жечева завлякла 4-ма от Пловдив с близо 15 000 лв. и 9 родопчани с 25 000 лв. Някои ставали жертви по телефона, други омайвала в лични срещи Обещавала работа у нас и в чужбина, както и съдействие за кредити Всичко за: Местни избори 2019За кого ще гласувате на втория тур? И д»»»

24chasa.bg
Dnes 22.11.2018. 19:06

ГЕРБ доволни, че Нинова ръководи БСП, била слаб опонент

А МВР не я следяло, гарантирало сигурността й За ГЕРБ представлява интерес лидер на БСП да бъде Корнелия Нинова, защото с нея те са слаб опонент. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с представители на Старейшини ГЕРБ-София, съобщих»»»

dnes.bg
Epicenter 22.11.2018. 19:05

Цветанов пред Старейшини ГЕРБ: БСП с лидер Корнелия Нинова е слаб опонент

Зам.-председателят на ГЕРБ призова актива на СГЕРБ-София редовно да правят срещи с хората, за да им казват истината за състоянието на България и за политиките на правителството За ГЕРБ представлява интерес лидер на БСП да бъде Корнелия Нинова, защото с нея те са слаб опонент. Това заяви председател»»»

Blitz 22.11.2018. 19:00

Цветанов захапа остро Нинова пред Старейшини: Тя е слаб опонент

За ГЕРБ представлява интерес лидер на БСП да бъде Корнелия Нинова, защото с нея те са слаб опонент. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с представители на Старейшини ГЕРБ-София, която се проведе тази вечер в Централата на ГЕРБ в Со»»»

blitz.bg
Novini 22.11.2018. 18:35

Цветан Цветанов пред Старейшини ГЕРБ: БСП с лидер Корнелия Нинова е слаб опонент

За ГЕРБ представлява интерес лидер на БСП да бъде Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, защото с нея те са слаб опонент. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е»»»

novini.bg
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Text

280 characters remaining