AKTOR: Σχέδιο άντλησης έως 1 δισ. ευρώ για επενδύσεις 3 δισ. και επέκταση σε ενέργεια, LNG και παραχωρήσεις
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
AKTOR: Σχέδιο άντλησης έως 1 δισ. ευρώ για επενδύσεις 3 δισ. και επέκταση σε ενέργεια, LNG και παραχωρήσεις
Με στόχο να χρηματοδοτήσει τη μεγαλύτερη επενδυτική επέκταση στην ιστορία του και να επιταχύνει τη μετάβασή του από έναν καθαρά κατασκευαστικό όμιλο σε έναν ολοκληρωμένο παίκτη υποδομών και ενέργειας, ο Όμιλος AKTOR προχωρά σε ένα φιλόδοξο σχέδιο άντλησης κεφαλαίων έως και 1 δισ. ευρώ. Η διοίκηση τ»»»
Εξάρχου: Πού θα κατευθυνθεί η νέα «δύναμη πυρός» 1 δισ. της AKTOR
Η εταιρεία προχωρά σε ΑΜΚ 650 εκατ. ευρώ, η οποία είναι fully underwritten από τις τράπεζες Bank of America, UBS και Goldman Sachs, σημείωσε ο Αλέξανδρος Εξάρχου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AKTOR. Σημείωσε πως θα υπάρξει παραίτηση των υφιστάμενων μετόχων, ενώ οι μέτοχοι που έχουν π»»»
Όμιλος AKTOR: Προχωρά σε ΑΜΚ €650 εκατ. και εκδίδει ομόλογο €300 εκατ.
Ο Όμιλος AKTOR υλοποιεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα στρατηγικής χρηματοδότησής του, επιταχύνοντας την επόμενη φάση της ανάπτυξής του. Προχωρά σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ), ύψους €650 εκατ. και σε έκδοση ομολόγου, ύψους €300 εκατ., διασφαλίζοντας πρόσβαση σε νέα κεφάλαια έως και €1 δισ. Με την στ»»»
Όμιλος AKTOR: Επιταχύνει το επενδυτικό του άλμα με ΑΜΚ €650 εκατ. και έκδοσή ομολόγου €300 εκατ.
Σε νέα φάση ανάπτυξης εισέρχεται ο Όμιλος AKTOR, προχωρώντας στην υλοποίηση του μεγαλύτερου προγράμματος στρατηγικής χρηματοδότησης στην ιστορία του, με στόχο την επιτάχυνση του επενδυτικού του σχεδιασμού και τη μετατροπή του σε έναν ολοκληρωμένο όμιλο υποδομών και ενέργειας με ισχυρό διεθνές αποτύ»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment