Zgjedhjet e 25 prillit, 65 vëzhgues të OSBE-së zbarkojnë javës tjetër në Shqipëri

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Shqiptarja Albania 16.04. 19:21

Zgjedhjet e 25 prillit, 65 vëzhgues të OSBE-së zbarkojnë javës tjetër në Shqipëri

Rreth 65 vëzhgues nga Asambleja Parlamentare e OSBE-së do të vijnë javën e ardhshme në Shqipëri për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit. Në një deklaratë për mediat, vëzhguesit e AP të OSBE-së do të punojnë ngushtë me kolegët nga Zyra e OSBE-së për Institucionet Demokratike dhe të Drejtat e Njeriu»»»

shqiptarja.com
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.