Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Shqiptarja Albania 16.04. 17:57

Rama nga Berati: Shqipëria kampione e eksporteve bujqësore në rajon, gati paketën me 10 mld euro, më e madhja e investimeve në ekonomi

Nga Berati kryeministri Edi Rama tha se në 8 vite janë rritur eksportet dhe janë ulur importet në vend. Investimet në bujqësi, tha Rama ka bërë që rrugët në Shqipëria të mos jenë më rrugët e një merkatoje kaotike, ku prodhimet tregtoheshin me tezga në rrugë, por sot fermerët i eskpotojnë ato. Kjo k»»»

shqiptarja.com
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.