Liderii celor 17 ediţii anterioare ale anuarului Top 100 cele mai valoroase companii din economie: În niciun an, OMV Petrom, Hidroelectrica şi Romgaz nu au lipsit din top zece

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Ziarul Financiar Romania 23.11. 07:44

Liderii celor 17 ediţii anterioare ale anuarului Top 100 cele mai valoroase companii din economie: În niciun an, OMV Petrom, Hidroelectrica şi Romgaz nu au lipsit din top zece

În 2006, la prima ediţie a anuarului Top 100 cele mai valoroase companii din economie, primii zece cla­saţi - actori din energie, telecom şi mediul bancar - erau evaluaţi la 37,7 mld. euro. Anul trecut, ultimul an pentru care momentan datele sunt publice, liderii (tot primii zece) ajunseseră la 44,»»»

zf.ro
Bursa Romania 20.11. 23:00

BVB Scăderi pentru indici, pe fondul unui rulaj redus

Indicii Bursei de Valori Bucureşti (BVB) au avut scăderi în debutul săptămânii de tranzacţionare, pe fondul unui rulaj redus. Indicele BET, al celor mai lichide douăzeci de acţiuni ale pieţei noastre, a avut un declin de 0,21%, la 14.662 de puncte, în vreme ce indicele BET-BK, reperul de randament »»»

bursa.ro
Digi24 Romania 23.08.2022. 21:01

Ciolacu: Vrem ca schema de plafonare și compensare a prețurilor la energie de acum să fie prelungită până în 2025

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, marți seară, la Antena 3, că a vorbit cu premierul Nicolae Ciucă pe subiectul energiei în aceste zile și că își dorește ca până la 1 septembrie să vină cu o decizie privind un act normativ de prelungire a actualei scheme de plafonare și compensare a prețu»»»

digi24.ro
Jurnalul Romania 23.08.2022. 16:48

Statul român va câştiga peste 43 de miliarde de lei din taxele pe energie

"Furnizorii nu au primit până acum niciun ban drept compensare pentru perioada care începe în aprilie. Pentru perioada noiembrie - martie, primii bani i-am primit după şapte luni, acum au trecut patru luni de la începutul noii scheme, sperăm să primim banii mai repede decât în prima schemă. Aceasta»»»

jurnalul.ro
Wall-street Romania 23.08.2022. 16:16

AFEER: Statul român câştigă peste 43 de miliarde de lei în acest an din scumpirea energiei

Statul român va câştiga în acest an peste 43 de miliarde de lei din taxele şi dividendele plătite de sectorul energetic, ca urmare a majorării preţurilor, a afirmat preşedintele Asociaţiei Furnizorilor de Energie din România (AFEER), Laurenţiu Urluescu, notează Agerpres. "Furnizorii nu au primit pâ»»»

wall-street.ro
Diacaf Romania 23.08.2022. 16:12

Furnizorii de energie: Statul va câștiga în 2022 peste 43 de miliarde de lei din sectorul energetic, ca urmare a prețurilor mai mari

EconomicStatul român va câştiga în acest an peste 43 de miliarde de lei din taxele şi dividendele plătite de sectorul energetic, ca urmare a majorării preţurilor, conform furnizorilor de energie. Foto: Profimedia Images Din articol Statul român va câştiga în acest an peste 43 de miliarde de lei din»»»

Sursa Zilei Romania 23.08.2022. 15:53

Statul român câștigă cel mai mult din creșterea prețului la energie. Peste 43 de miliarde de lei ajung în acest an la Guvern

Statul român va câştiga în acest an peste 43 de miliarde de lei din taxele şi dividendele plătite de sectorul energetic, ca urmare a majorării preţurilor, a declarat, marţi, preşedintele Asociaţiei Furnizorilor de Energie din România (AFEER), Laurenţiu Urluescu, citat de Agerpres. Încasările suplim»»»

sursazilei.ro
Gandul Romania 23.08.2022. 14:59

Furnizorii din energie: Statul câștigă peste 43 de miliarde de lei în acest an din creșterea facturilor

Companiile mai bine din sectorul energetic vor vira la buget în acest an peste 43 de miliarde de lei, suma încasate de statul român ca taxe şi dividende, ca urmare a majorării preţurilor, a afirmat, marţi, preşedintele Asociaţiei Furnizorilor de Energie din România (AFEER), Laurenţiu Urluescu. Repr»»»

gandul.ro
Capital Romania 23.08.2022. 13:25

Statul român încasează peste 40 de miliarde de lei în acest an din scumpirea energiei

Președintele Asociației Furnizorilor de Energie din România atrage atenția asupra situației sectorului energetic din România. Acesta precizează că statul român încasează peste 40 de miliarde de lei în acest an din scumpirea energiei. Statul român va câştiga în acest an peste 43 de miliarde de lei d»»»

capital.ro
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.