Ćorić (tć) u radnom vremenu na Twitteru napada Možemo. Oreščanin: Odlazi već jednom!

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Index Croazia 15.06. 14:19

Ćorić (tć) u radnom vremenu na Twitteru napada Možemo. Oreščanin: Odlazi već jednom!

MINISTAR Tomislav Ćorić u radnom je vremenu na Twitteru sastavio objavu u kojoj napada Možemo i nove šefove Zagrebačkog holdinga. Ćorić je ironično komentirao objavu Vuka Vukovića o biblioteci njegova oca Nikole Vukovića, kojeg je gradonačelnik Tomislav Tomašević jučer postavio za šefa Holdinga. > »»»

index.hr
Seebiz Croazia 22.04. 16:16

Butković: Razmišlja se o pokrivanju dijela fiksnih troškova povremenim prijevoznicima

Objavljeno: 22.04.2021 / 16:02 Autor: SEEbiz / H ZAGREB - Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković rekao je nakon sjednice Vlade da se razmišlja o plaćanju dijela fiksnih troškova povremenim prijevoznicima. Prijevoznici su danas autobusima blokirali dijelove Zagreba tvrdeći da im leasi»»»

seebiz.eu
Jutarnji List Croazia 22.04. 16:07

Prijevoznici autobusima blokirali promet u Zagrebu, reagirao i ministar Butković

Prijevoznici su blokirali dijelove Zagreba tvrdeći da im leasing kuće oduzimaju vozila jer ne mogu plaćati rate, a Vlada im ne pomaže Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković rekao je nakon sjednice Vlade da se razmišlja o plaćanju dijela fiksnih troškova povremenim prijevoznicima. Pri»»»

jutarnji.hr
Vlada Republike Hrvatske Croazia 22.04. 15:52

Butković: Razmišlja se o pokrivanju dijela fiksnih troškova povremenim prijevoznicima

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković rekao je nakon sjednice Vlade da se razmišlja o plaćanju dijela fiksnih troškova povremenim prijevoznicima. Prijevoznici su danas autobusima blokirali dijelove Zagreba tvrdeći da im leasing kuće oduzimaju vozila jer ne mogu plaćati rate, a vlada»»»

vlada.gov.hr
Ferata Croazia 17.04. 12:33

U Ministarstvu gospodarstva održan sastanak na temu Aglomeracija Sinj

Ministar gospodarstva Tomislav Ćorić primio je u četvrtak, 15. travnja gradonačelnicu Sinja Kristinu Križanac, direktora Vodovoda i odvodnje Milana Smolju i predstavnike tima za upravljanje projektom Aglomeracija Sinj Darka Jukića i Petra Peroša. Na sastanku su bili i direktor Hrvatskih voda Zoran »»»

ferata.hr
Nacional Croazia 15.06. 14:40

(tć) aktivan na Twitteru: Ćorić ‘bocnuo’ Tomaševića i Vukovića zbog Holdinga, korisnica mu ukazala na gramatičku grešku

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić u utorak se oglasio na društvenoj mreži Twitter, gdje je komentirao imenovanje dva člana Uprave Zagrebačkog holdinga i tri člana Nadzornog odbora bez javnog natječaja. Osim platforme Možemo! i gradonačelnika Tomislava Tomaševića, Ćoriću se ‘na»»»

nacional.hr
Dubrovacki Vjesnik Croazia 22.04. 18:16

Prijevoznici autobusima blokirali promet u Zagrebu, reagirao i ministar Butković

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković rekao je nakon sjednice Vlade da se razmišlja o plaćanju dijela fiksnih troškova povremenim prijevoznicima. Prijevoznici su u četvrtak autobusima blokirali dijelove Zagreba tvrdeći da im leasing kuće oduzimaju vozila jer ne mogu plaćati rate, a »»»

dubrovacki.slobodnadalmacija.hr
Vecernji List Croazia 22.04. 16:03

Prijevoznicima leasing kuće oduzimaju vozila: 'Vozate nas, a nemamo ni za gorivo'

Htjeli su i s tri busa na Markov trg, ali policija je blokirala pristup jer prosvjed nije prijavljen Vozate nas, a nemamo ni za gorivo. Poruka je to koju su vladajućima poslali prijevoznici u povremenom prijevozu putnika, naglašavajući da za njihovu branšu više nije "pet do 12", već je podne stiglo»»»

vecernji.hr
Direktno Croazia 22.04. 15:53

Butković: Razmišlja se o pokrivanju dijela fiksnih troškova povremenim prijevoznicima, jako su pogođeni pandemijom

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković rekao je nakon sjednice Vlade da se razmišlja o plaćanju dijela fiksnih troškova povremenim prijevoznicima. Prijevoznici su u četvrtak autobusima blokirali dijelove Zagreba tvrdeći da im leasing kuće oduzimaju vozila jer ne mogu plaćati rate, a »»»

direktno.hr
Telegram Croazia 22.05. 13:52

Novinari pitali Ćorića je li mu Tomašević bliži kandidat zbog zelenih politika; on kaže da će odlučiti u nedjelju

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić, u subotu nije htio komentirati tko ima bolji “zeleni program” Možemo! ili Domovinski pokret. Rekao je jedino da je najvažniji “zeleni program” Ministarstva i građana, a na izborima sljedeće nedjelje odlučit će koga će podržati. “To će biti od»»»

telegram.hr
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.