Ковачевски смета ДЕКА ГИ ЗАШТИТИЛЕ ГРАЃАНИТЕ И КОМПАНИИТЕ ВО КРИЗАТА

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
VECER Macedonia del Nord 18.03. 19:16

Ковачевски смета ДЕКА ГИ ЗАШТИТИЛЕ ГРАЃАНИТЕ И КОМПАНИИТЕ ВО КРИЗАТА

Иако трошоците растат, цените стануваат се повисоки како и сметките, премеирот Димитар Ковачевски смета дека владата ги заштитила граѓаните и компаниите, како и дека обезбедиле стабилна економија. Тој во интервју за МИА рече дека застанале во заштита на граѓаните, се обезбедиле и услови за работа н»»»

vecer.mk
Net Press Macedonia del Nord 18.03. 18:38

Ковачевски: Во време на најголема криза ги заштитивме граѓаните и компаниите и обезбедивме стабилна економија

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, во интервју за МИА, говори за предизвиците на Владата во справување со економската и енергетската криза. Премиерот говорејќи за антикризните мерки кои ги обезбеди Владата, потенцира дека освен што се застана во заштита на»»»

netpress.com.mk
Kurir Macedonia del Nord 18.03. 18:30

Ковачевски за МИА: Во време на најголема криза ги заштитивме граѓаните и компаниите и обезбедивме стабилна економија

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, во интервју за МИА, говори за предизвиците на Владата во справување со економската и енергетската криза. Премиерот говорејќи за антикризните мерки кои ги обезбеди Владата, потенцира дека освен што се застана во заштита на»»»

kurir.mk
Vlada na Republika Severna Makedonija Macedonia del Nord 18.03. 17:35

Ковачевски за МИА: Во време на најголема криза ги заштитивме граѓаните и компаниите и обезбедивме стабилна економија

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, во интервју за МИА, говори за предизвиците на Владата во справување со економската и енергетската криза. Премиерот говорејќи за антикризните мерки кои ги обезбеди Владата, потенцира дека освен што се застана во заштита на»»»

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.