Η Σαουδική Αραβία θέλει διεθνή συμμαχία για την ασφάλεια στην Ερυθρά Θάλασσα
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Η Σαουδική Αραβία θέλει διεθνή συμμαχία για την ασφάλεια στην Ερυθρά Θάλασσα
Η Σαουδική Αραβία επιδιώκει να σχηματίσει διεθνή συμμαχία για την προστασία της ναυσιπλοΐας στην Ερυθρά Θάλασσα από επιθέσεις των Χούθι, ενώ η σύνθεσή της συζητείται με πολλές χώρες. Το Ριάντ δεν σχολίασε σχετικά. Το βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας αναπτύσσει πρωτοβουλία για τη δημιουργία διεθνούς σ»»»
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν ξανά την Τεχεράνη - Εκρήξεις σε Μπαντάρ Αμπάς, Μπουσέρ, Κεσμ
Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις ξανάρχισαν σήμερα τους βομβαρδισμούς τους στο Ιράν, σε αντίποινα για επιθέσεις εναντίον βάσεών τους στη Μέση Ανατολή, με ιρανικά μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν ότι ακούστηκαν εκρήξεις σε δυο επαρχίες στο νότιο τμήμα της χώρας. Οι νέοι βομβαρδισμοί, που άρχισαν στις 0»»»
«Τώρα είναι η σειρά μας»: Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν ξανά το Ιράν σε αντίποινα για επιθέσεις σε βάσεις τους
Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις ξανάρχισαν σήμερα τους βομβαρδισμούς τους στο Ιράν, σε αντίποινα για επιθέσεις εναντίον βάσεών τους στη Μέση Ανατολή, με ιρανικά μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν ότι ακούστηκαν εκρήξεις σε δυο επαρχίες στο νότιο τμήμα της χώρας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚόσμος | 29.07.2026 21:31»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment