AKP'den Üsküdar başkanvekilliği seçimlerine itiraz
AKP İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir "Bayrampaşa tiyatrosu burada oynanmıştır" diye konuştu, seçime itiraz edeceklerini açıkladı. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçırmamak için BirGün’ün WhatsApp kanalını buraya dokunarak hemen takibe alabilirsiniz. Geçtiğimiz cuma akşamı t»»»
Vatan Partisi Lideri Perinçek’ten çerçeve yasa tasarına dair ilk yorum! ‘Ben bu teklife imza atmazdım’
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi’ne ilişkin ilk değerlendirmesini Ulusal Kanal canlı yayında yaptı. Perinçek, teklif için net şekilde “imza atmazdım” dedi. Teklifin millette ve devlette bütünleşme talebini içe»»»
Menderes Belediyesine rüşvet soruşturması: Firari belediye başkan yardımcısı yakalandı
İzmir'in Menderes Belediyesine yönelik "rüşvet, irtikap, resmi belgede sahtecilik, görevi kötüye kullanma ve imar kirliliğine neden olma" suçlarına yönelik soruşturmada aranan Belediye Başkan Yardımcısı R.S. gözaltına alındı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, firari Menderes Bel»»»
Rüşvet soruşturması kapsamında Yeni Parti Manisa İl Başkanı Özalper gözaltına alındı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen çıkar amaçlı suç örgütü ve rüşvet soruşturması kapsamında, Yeni Parti Manisa İl Başkanı İlksen Özalper gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ve daha sonra yetki kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na devred»»»
Başkan Gülpınar Hilvan'daki 240 milyonluk yatırımı yerinde inceledi: Yolun medeniyet olduğuna inanıyoruz | Şanlıurfa Haberleri
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde kırsal ulaşımı güçlendirecek yol yatırımlarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, tamamlanan 16 kilometrelik beton yolu ve yapımına başlanan 28 kilometrelik sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, toplam yatırım t»»»
Yeni Parti Manisa İl Başkanı İlksen Özalper gözaltına alındı
Manisa'da yürütülen rüşvet ve çıkar amaçlı suç örgütü soruşturması genişleyerek devam ediyor. Soruşturma kapsamında Yeni Parti Manisa İl Başkanı İlksen Özalper gözaltına alındı. Daha önce Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler A.Ş.'den üç isim tutuklanmıştı. Ankara'ya sevk edilecek olan Özalper»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Terörsüz Türkiye Yasası' mesajı: Milli birliğimizi perçinleyecek yasa teklifi hayırlara vesile olsun | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ne ilişkin bir paylaşım yaptı. "Türkiye’yi terör tehdidinden kalıcı olarak kurtarmayı, millî birlik ve beraberliğimizi perçinlemeyi, ülkemizde ve bölgemizde huzur iklimini güçlendirme»»»
YENİ Parti'ye ilk operasyon: Manisa İl Başkanı gözaltına alındı
YENİ Parti Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, YENİ Parti Manisa İl Başkanı İlksen Özalper'in gözaltına alındığını duyurdu. Bakırlıoğlu, "Amacın ne olduğunu biliyoruz, kirli oyunun farkındayız" ifadeleriyle karara tepki gösterdi. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçırmam»»»
Firari Menderes Belediye Başkan Yardımcısı Rüzgar Sönmez yakalandı | Gündem Haberleri
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında firari olarak aranan Menderes Belediye Başkan Yardımcısı Rüzgar Sönmez’in saklandığı evde MİT ve Emniyet İstihbarat destekli operasyonla İl Jandarma Komutanlığı JASAT unsurları tarafından yakalandığı öğrenildi.»»»
AKP Sözcüsü Çelik'ten AKP MKYK toplantısına dair açıklama
AKP Sözcüsü Ömer Çelik AKP MKYK toplantısına dair açıklamalarda bulunarak "Bugün yasa teklifinin verilmiş olmasıyla birlikte 2 yıllık bir sürecin en önemli aşamasına gelinmiş oldu. Türkiye'nin, bizim, 'Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge' diyerek ortaya koyduğumuz bu irade, bölgemize dönük kötü niye»»»
Bakan Fidan: Dikkatimiz Filistin meselesinden ayrılmadı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mescid-i Aksa'nın, Türkiye'nin kutsal yerlerinden biri olarak görüldüğünü belirterek, "Buraya yönelik yapılacak her türlü tecavüz, bizim milletimizin değerlerine yapılmış kabul ediliyor." dedi. Fidan, Kudüs konulu bakanlar toplantısı için bulunduğu Ürdün'ün başkenti Am»»»
İzmir'deki firari belediye başkan yardımcısına MİT ve JASAT operasyonu! Rüzgar Sönmez yakalandı
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bir süredir firari olarak aranan Menderes Belediye Başkan Yardımcısı Rüzgar Sönmez yakalandı. Sönmez'in saklandığı adres, güvenlik güçlerinin takibi sonucu tespit edildi. MİT ve Emniyet İstihbarat destekli operasyonu İl Jandar»»»
Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Kerimoğlu’nun uyuşturucu testi pozitif çıktı | Türkiye Haberleri
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığının Etimesgut Belediyesine yönelik soruşturması kapsamında tutuklanan Belediye Başkanı Yardımcısı Mutlu Kerimoğlu’nun alınan kan ve idrar örneklerinde kokain tespit edildi.»»»
AK Parti'li Çelik: Terörün gündemden çıkmasıyla birlikte yepyeni bir iklim doğacaktır
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Terörün gündemden çıkmasıyla birlikte yepyeni bir iklim doğacaktır. Bu yepyeni iklim demokrasimiz üzerindeki yükün kalkmasıyla birlikte demokrasimizin ölçeği büyüyecek, demokrasimizin derinleşmesine daha çok imkan verecek" dedi. AK Part»»»
Polis,Trafik Cezalarıyla İlgili Dolandırıcılık Amaçlı SMS'lere Karşı Uyardı
Ferizovik Bölge Polis Müdürlüğü, vatandaşları Kosova Polisi adına gönderilen sahte SMS mesajları konusunda uyardı. Söz konusu mesajlarda, vatandaşların trafik cezası bulunduğu öne sürülüyor ve ödeme yapmaları için bir bağlantıya tıklamaları isteniyor. Polis, bu mesajların resmî olmadığını ve dolan»»»
CHP'de 8 il başkanlığına atama yapıldı
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Müslim Sarı, 8 ile yeni il başkanı atandığını söyledi. CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), parti genel merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Yaklaşık 4 saat süren toplantının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü»»»
Bakan Fidan: İsrail’in yayılmacılığı durdurulmazsa kriz küreselleşir
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in barışla ilgili bir niyeti ve planı olmadığını, bütün platformları kendi pozisyonunu ve illegal stratejilerini ilerletme adına kullandığını belirterek, "İsrail'in yayılmacı politikalarına karşı diplomatik önlemler alınmazsa kriz küreselleşecek" uyarısında bulu»»»
İsrail destekli rakibini yendi! ABD'deki yarışta sürpriz sonuç: Müslüman aday kazandı
ABD'de Michigan Senatosu Demokrat Parti ön seçimini Mısır asıllı Müslüman aday Abdul El-Sayed kazandı. El-Sayed, İsrail yanlısı lobi gruplarının desteklediği rakibi Haley Stevens'ı geride bırakarak büyük bir sürprize imza attı. ABD'de kasım ayında yapılacak ara seçimler öncesinde Michigan eyaletind»»»
Kılıçdaroğlu, CHP Spor Kurulu Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin spor politikalarına ilişkin yürütülen çalışmaları değerlendirmek üzere CHP Spor Kurulu Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Partiden yapılan açıklamaya göre; Spor Kurulu Başkanı Savaş Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; CHP Gene»»»
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Terörsüz Türkiye mesajı: '2 yıllık sürecin en önemli aşamasına gelinmiş oldu' | Gündem Haberleri
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "Terörsüz Türkiye" sürecinde kritik bir aşamaya gelindiğini belirterek, hazırlanan çerçeve yasanın PKK/KCK'nın tüm uzantılarıyla birlikte sona ermesini hedeflediğini söyledi. Sürecin şeffaf yürütüldüğünü vurgulayan Çelik, »»»
Özgür Çelik, Üsküdar Başkanvekili seçimi hakkında konuştu: Tehdit ve baskılarla çökmeye çalıştılar
Sinem Dedetaş'ın tutuklanmasının ardından bugün yapılan Üsküdar Belediye Başkanvekili seçimini CHP'nin adayı Sibel Tan Çetinkaya kazandı. Gergin geçen oylama sırasında bazı CHP'li belediye meclis üyelerinin aileleriyle tehdit edildiğini belirten YENİ Parti İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, "Baştan s»»»
Yeni Parti İstanbul İl Başkanı Çelik Üsküdar Belediyesi başkan vekili seçimi sonrası konuştu
Yeni Parti İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Üsküdar Belediye Meclisi'nde bugün gerçekleştirilen başkan vekili seçiminin ardından konuştu. Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın tutuklanarak görevden uzaklaştırılmasının ardından bugün toplanan Üsküdar Belediye Meclisi’nde, CHP'nin adayı olan Sibe»»»
'Terörsüz Türkiye' süreci kapsamında hazırlanan kanun teklifi TBMM'de
AK Parti, 'Terörsüz Türkiye' süreci kapsamında hazırlanan ve kamuoyunda 'çerçeve yasa' olarak da bilinen, 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni, TBMM Başkanlığına sundu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, AK P»»»
Yeni Parti İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik konuştu
Yeni Parti İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Üsküdar Belediye meclisinde bugün gerçekleştirilen başkan vekili seçiminin ardından konuştu. Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın tutuklanarak görevden uzaklaştırılmasının ardından bugün toplanan Üsküdar Belediye Meclisi’nde, CHP'nin adayı olan Sibel»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: ‘İnanıyoruz ki bu adım yeni bir dönemin kapısını aralayacaktır’
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun hazırladığı rapor doğrultusunda şekillenen kanun teklifinin TBMM Başkanlığına sunulduğunu duyurdu. Kanun teklifinin 'Terörsüz Türkiye' süreci kapsamında önemli bir merhale olduğunu ifa»»»
Ömer Çelik: ‘Sürecin en önemli aşamasına gelinmiş oldu’
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen MKYK toplantısı sonrasında basın açıklaması yaptı. Çelik, toplantı gündeminde yer alan Yüksek Askeri Şura kararları, "Terö»»»
MHP'den İYİ Parti'ye 'süreç yasası' tepkisi: Aklınca FETÖ'nün affı için pazarlık yürütme niyetinde | Gündem Haberleri
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, çerçeve yasaya 'hayır' diyen İYİ Parti'ye sert sözlerle tepki gösterdi. Özdemir "FETÖ örgüt yapısının devlet tarafından affını sağlamak amacıyla İP, örgütün üst yönetiminden aldığı talimata göre sorumluluk üstlenerek çerçeve yasaya muhalefet etmekte, aynı»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bu adım, yeni bir dönemin kapısını aralayacak
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'nin TBMM Başkanlığı'na sunulmasına ilişkin, "Bu adım; siyasi ve fikri iklimin değişmesiyle, Cumhuriyetimizin ikinci asrında ülkemizin önüne yeni imkanlar ve f»»»
MHP’li Özdemir’den İyi Parti’ye ‘çerçeve yasa’ eleştirisi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun Meclis'e sunulan kanun teklifine ilişkin sözlerini eleştirdi. İyi Parti'nin kuruluş sürecinden itibaren FETÖ'nü»»»
Ömer Çelik: 2 yıllık sürecin en önemli aşamasındayız
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik,, (Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi) Bugün yasa teklifinin verilmiş olmasıyla birlikte iki yıllık bir sürecin en önemli aşamasına gelinmiş oldu" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel»»»
14 ülkeden ortak Kudüs mesajı
Amman'da düzenlenen Kudüs konulu toplantının ardından 14 ülke ortak açıklama yayımladı. Bildiride, Kudüs'ün statüsünü değiştirmeye yönelik adımlar ve Mescid-i Aksa'daki ihlaller kınandı. Ürdün'ün başkenti Amman'da düzenlenen Kudüs ve Kutsal Mekanları Destekleme Bakanlar Toplantısı'nın ardından 14 ü»»»
Cumhurbaşkanlığı Görevi LDK'ya Verilmeli
Kosova Demokratik Birliği'nin (LDK) seçilmiş milletvekili Jehona Lushaku-Sadriu, Kosova Meclisi'nin kuruluş oturumundan bir gün önce basına yaptığı açıklamada, partisinin Cumhurbaşkanlığı makamının LDK'ye verilmesini istediğini söyledi. Lushaku-Sadriu, devlet kurumlarının oluşturulmasına ilişkin mü»»»
Önceliğimiz Siyasi İstikrar ve Normalleşmeye Katkı Sağlamak
Kosova Demokratik Birliği (LDK) Genel Başkan Yardımcısı Lutfi Haziri, partisinin önceliğinin ülkede siyasi normalleşme ve istikrarın oluşturulmasına katkı sunmak olduğunu söyledi. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Haziri, şu ana kadar LDK'nin resmi tutumunun parti Genel Başkanı tarafından kamuoyun»»»
CHP'li Üsküdar Belediyesi Meclis Üyesi Kazan'la Yeni Partililer arasındaki küfürlü tartışma kameraya yansıdı | VİDEO İZLE
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın görevden uzaklaştırılması nedeniyle yerine geçecek başkan vekilinin belirlenmesi için seçim yapıldı. Seçim sırasında salonda Yeni Partililer ile CHP'li Meclis Üyesi Hüseyin Kazan arasında dikkat çeken bir olay yaşandı. Seyirci sıralarında bulunan Yeni Parti»»»
AK Parti Grup Başkanı Güler, TBMM’ye sunulan 12 maddelik teklifin ayrıntılarını açıkladı
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, siyasi partilerin imzasıyla TBMM Başkanlığına sunulan 12 maddelik çerçeve yasa teklifinin ayrıntılarını kamuoyuyla paylaştı. Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu Raporu doğrultusunda hazırlanan teklif; örg»»»
Çerçeve Yasa Teklifi TBMM'ye sunuldu
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TBMM'de "Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi"ne ilişkin basın toplantısı düzenledi. AK Parti Grup Başkanı Güler'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar: Değerli basın mensupları, bizleri ekranları başında izleyen aziz»»»
Terörsüz Türkiye için tarihi adım! Yasa teklifi 360'a yakın imzayla TBMM Başkanlığına sunuldu
'Terörsüz Türkiye' için hazırlanan yasa teklifi TBMM'ye sunuldu. Konuya ilişkin konuşan AK Parti Grup Başkanı Güler, Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'nin 360'a yakın imzayla TBMM Başkanlığına sunulduğunu bildirdi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, »»»
AK Parti İstanbul İl Başkanı Özdemir, Üsküdar Belediyesi başkan vekili seçiminin ardından konuştu
Üsküdar Belediye Meclisi’nde bugün gerçekleşen başkan vekili seçiminin ardından konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, "Sebepsiz yere AK Parti adayımızın oyları geçersiz sayıldı ve bu, kameralara da gösterilmedi. Biz bütün hukuki haklarımızı saklı tutarak gerekli itirazlarımızı yapt»»»
‘Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşme Kanun Teklifi’ Meclis’te! İşte 12 maddelik yasa teklifinin tam metni…
Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) sunulan 12 maddelik yasal düzenleme, PKK/KCK terör örgütü ve bağlı tüm oluşumların silah ile mühimmatını teslim edip fiili varlığını sona erdirmesinin güvenlik kurumlarınca tespiti ve bu tespitin Millî Güvenlik Kurulu (MGK) kararıyla Resmî Gazete'de teyit edil»»»
Numan Kurtulmuş: Devlet aklı ve millet irfanı buluştu
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "(Çerçeve yasanın TBMM'ye sunulması) Meclis çatısı altında yürütülen çalışmalar, devlet aklı ile millet irfanını buluşturan eşsiz bir demokrasi örneği oldu" dedi. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni»»»
Yeni Parti Üsküdar İlçe Başkanı Berk Tütüncü'den CHP'li Meclis Üyesi Hüseyin Kazan'a küfür: Alayınızı... | VİDEO İZLE
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın görevden uzaklaştırılması nedeniyle yerine geçecek başkan vekilinin belirlenmesi için seçim yapıldı. Seçim sırasında salonda, Yeni Parti Üsküdar İlçe Başkanı Berk Tütüncü ile CHP'li Meclis Üyesi Hüseyin Kazan arasında yaşanan olay dikkat çekti. Tütüncü'nün »»»
DEM Parti'li Bakırhan ve Hatimoğulları 'çerçeve yasa' teklifini imzaladı
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ile Tülay Hatimoğulları, 'Terörsüz Türkiye' süreci kapsamında hazırlanan 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesi Kanun Teklifi'ni imzaladı. DEM Parti tarafından yapılan açıklamaya göre; DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan i»»»
Terörsüz Türkiye için tarihi adım! Yasa teklifi 360'a yakın imzayla TBMM Başkanlığına sunuldu
'Terörsüz Türkiye' için hazırlanan yasa teklifi TBMM'ye sunuldu. Konuya ilişkin konuşan AK Parti Grup Başkanı Güler, Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'nin 360'a yakın imzayla TBMM Başkanlığına sunulduğunu bildirdi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, »»»
Marmaris suikast timindeki FETÖ’cü terörist itirafçı oldu! Gizli toplantı deşifre edildi
15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te konakladığı otele düzenlenen suikast teşebbüsünde yer alan ve 10 yıldır kırmızı bültenle aranan FETÖ üyesi firari terörist Burkay Karatepe, Muğla'da adliyeye sevk edildi. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı koordi»»»
Üsküdar Belediye Başkan vekili Sibel Tan Çetinkaya oldu | Gündem Haberleri
Üsküdar Belediye Meclisi'nde, tutuklanan Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın görevden uzaklaştırılması nedeniyle yapılan oylamada, belediye başkan vekilliğine CHP'li Meclis Üyesi Sibel Tan Çetinkaya seçildi. Mecliste gerginlik»»»
Savcılık Adalet Bakanlığı’na göndermişti: Özgür Özel'in dokunulmazlık fezlekesinde neler var?
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel ile Malatya Milletvekili Veli Ağbaba hakkında "zincirleme şekilde rüşvet almak" iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında dokunulmazlıklarının kaldırılması talebiyle fezleke hazırladı. Fezleke Muhittin Böcek ve Özkan Yalım'ın ifad»»»
Üsküdar Belediye Başkan vekili Sibel Tan Çetinkaya oldu | Gündem Haberleri
Üsküdar Belediye Meclisi'nde, tutuklanan Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın görevden uzaklaştırılması nedeniyle yapılan oylamada, belediye başkan vekilliğine CHP'li Meclis Üyesi Sibel Tan Çetinkaya seçildi. Mecliste gerginlik»»»
Üsküdar’da tartışmalı oylama! Başkanvekili seçimini Çetinkaya kazandı
Üsküdar Belediyesi'ne yönelik yürütülen operasyon kapsamında Belediye Başkanı Sinem Dedetaş tutuklandı. Tutuklama kararının ardından İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Dedetaş'ın yerine İstanbul Valiliği'nin belirlediği takvim doğrultusunda bugün saat 08.00 itibarıyla başkanvekil»»»
Üsküdar Belediyesi'nde başkanvekili belli oldu
Tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine belediye meclisinde başkanvekili seçimi yapıldı. AKP ve CHP'nin adayının yarıştığı seçimde, CHP'nin adayı Sibel Tan Çetinkaya yeni başkanvekili oldu. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçırmamak için BirGün’ün WhatsApp ka»»»
Üsküdar’da tartışmalı oylama! Başkanvekili seçimi dördüncü tura kaldı
Üsküdar Belediyesi'ne yönelik yürütülen operasyon kapsamında Belediye Başkanı Sinem Dedetaş tutuklandı. Tutuklama kararının ardından İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Dedetaş'ın yerine İstanbul Valiliği'nin belirlediği takvim doğrultusunda bugün saat 08.00 itibarıyla başkanvekil»»»