Bodrum'dan Avrupa'ya hava köprüsü! AJet 22 noktaya direkt seferlere başladı
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Bodrum'dan Avrupa'ya hava köprüsü! AJet 22 noktaya direkt seferlere başladı
Bodrum'dan Avrupa'ya hava köprüsü! AJet 22 noktaya direkt seferlere başladı AJet, yaz sezonunda Milas-Bodrum Havalimanı'nı üçüncü operasyon üssü olarak konumlandırdı. Bodrum'dan Avrupa'da 14, yurt içinde 7 ve Lefkoşa dahil toplam 22 noktaya direkt seferler başladı. ABONE OL Türkiye'nin en genç hava»»»
AJet, Milas-Bodrum Havalimanı'ndan Avrupa'ya direkt uçuşlara başladı
AJet, yaz sezonunda üçüncü operasyon üssü olarak konumlandırdığı Milas-Bodrum Havalimanı'ndan Avrupa'da 14 hat, Lefkoşa ve yurt içinde ise 7 hat olmak üzere toplam 22 noktaya direkt sefer başlattı. Direkt hatların açılması dolayısıyla havalimanında düzenlenen törene Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, Bo»»»
AJet, Milas-Bodrum Havalimanı'ndan Avrupa’ya direkt seferlere başladı
AJet, yaz sezonunda TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum Havalimanı’nı üçüncü operasyon üssü olarak konumlandırdı. Şirket, Bodrum'dan Avrupa’ya 14 hat ile Lefkoşa ve yurt içinde ise 7 hat olmak üzere toplam 22 noktaya direkt seferlere başladı. AJet'in Bodrum'dan Avrupa'ya açılan dire»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment