AK Partili Tuncer: Türkiye, üç boyutlu kentsel tasarım temelli yeni bir döneme hazırlanmaktadır
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkanı Sevilay Tuncer, "Türkiye, üç boyutlu kentsel tasarım temelli yeni bir döneme hazırlanmaktadır" dedi. AK Parti Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkanlığı ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı ortaklığında AK Part»»»
Bakan Kacır: Bu coğrafyada güçlü olmak zorundayız
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, küresel ölçekte artan çatışmalar ve jeopolitik gerilimlere dikkati çekerek, Türkiye'nin bu zorlu coğrafyada istikrarını koruyarak güçlü olmak zorunda olduğunu söyledi. Bakan Kacır, Asrın İşinsanları Derneğinin (ASRİAD) İstanbul'da düzenlediği iftar pro»»»
Bakan Kacır: Kendi istikametimizle yolumuza devam etmek için güçlü olmak zorundayız
Bakan Kacır, Asrın İşinsanları Derneğinin (ASRİAD) İstanbul'da düzenlediği iftar programında, Türkiye'nin, çevresinde devam eden savaşlara rağmen istikrarını sürdürmeye ve mahzunlara umut olmaya devam ettiğini belirtti. Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde aktif bir diplo»»»
AK Parti’nin "Gelenekten Geleceğe İftarı"nda 400 usta sanatçı bir araya geldi İhlas Haber Ajansı
AK Parti İstanbul İl Kültür ve Sanat Politikaları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Gelenekten Geleceğe Bir İstanbul Buluşması" temalı iftar programında, geleneksel Türk-İslam sanatlarına hayat veren 400 usta isim aynı sofrada buluştu. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde geleneksel »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ’İstiklal Marşı’ mesajı | Türkiye Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Dava adamı Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle yad ediyorum." ifadelerini kullandı.»»»
KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman, Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç'i kabul etti
KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç ve beraberindeki heyeti kabul etti. KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç'i ve beraberindeki heyeti kabul ederek görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Cumhurbaşkanı Erhürman, Kızılay’ın »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile BM Genel Sekreteri Guterres sergi gezdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, "Umut Acıya Direnirken Gazzeli Gençler" sergisini gezdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü. Erdoğan ve Guterres, daha sonra Beşt»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ’İstiklal Marşı’ mesajı İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Milletimizin ortak değerlerinin, ortak geçmiş ve gelecek tasavvurunun en veciz nişanesi olan, milli muta»»»
KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı kabul etti
KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı kabul etti. KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı kabul ederek görüştü. Cumhurbaşkanı Erhürman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görüşme sonrasında, Cumhurbaşkanı Tufan Erhü»»»
Özel-Arınç görüşmesi akla Soylu'nun sözlerini getirdi! Soylu ne söylemişti?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 12 Mart günü Meclis'te eski TBMM Başkanı ve eski AK Parti Milletvekili Bülent Arınç'ı ziyaret etti. Basına kapalı yapılan bu ziyaretten sonra açıklama yapan CHP Lideri, Arınç'a nezaket ziyareti yaptığını belirtmişti. AKLA SOYLU'NUN SÖZLERİ GEL»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İstiklal Marşı' mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstiklal Marşımıza da istiklalimize de son nefesimize kadar sahip çıkacağımızı, bunları korumak için gerektiğinde göğsümüzü siper edeceğimizi bugün bir kez daha ilan ediyorum." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Er»»»
Bakan Göktaş'tan BM'de İsrail protestosu
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Birleşmiş Milletler Kadının Statüsü Komisyonu 70’inci Oturumunda katıldığı toplantıda, İsrailli bakanın konuşmaya başlamasıyla salonu terk etti.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Birleşmiş Milletler (BM) Kadının Statüsü Ko»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Diplomasi ve diyalog adil ve kalıcı bir barışa giden en güvenli yoldur" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’e Atatürk Uluslararası Barış Ödülü Takdim Töreni’nde yaptığı konuşmada, "Diplomasi ve diyalog adil ve kalıcı bir barışa giden en güvenli yoldur. Dolayısıyla bölgemizin bir ateş çemberine döndüğü bu zor günlerde Sayın Genel Sekr»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Diplomasi ve diyalog adil ve kalıcı bir barışa giden en güvenli yoldur" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’e Atatürk Uluslararası Barış Ödülü Takdim Töreni’nde yaptığı konuşmada, "Diplomasi ve diyalog adil ve kalıcı bir barışa giden en güvenli yoldur. Dolayısıyla bölgemizin bir ateş çemberine döndüğü bu zor günlerde Sayın Genel Sekr»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şiddet sarmalının büyümemesi için yoğun diplomasi trafiği yürütüyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye olarak biz de coğrafyamızı topyekun bir felakete sürükleme riski taşıyan İran merkezli şiddet sarmalının daha fazla büyümemesi için yoğun bir diplomasi trafiği yürütüyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen BM Genel S»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Diplomasi ve diyalog adil ve kalıcı bir barışa giden en güvenli yoldur" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’e Atatürk Uluslararası Barış Ödülü Takdim Töreni’nde yaptığı konuşmada, "Diplomasi ve diyalog adil ve kalıcı bir barışa giden en güvenli yoldur. Dolayısıyla bölgemizin bir ateş çemberine döndüğü bu zor günlerde Sayın Genel Sekr»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Genel Sekreteri Guterres'e Atatürk Uluslararası Barış Ödülü: İran'daki şiddet daha fazla büyümemeli | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’e Atatürk Uluslararası Barış Ödülü Takdimi töreninde konuştu. Burada önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye olarak coğrafyamızı topyekun felakete sürükleme riski taşıyan İran merkezli şiddet sarmalının büyü»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Başta bölgemizdeki çatışmalar, savaşlar, zulümler ve insani krizler olmak üzere nerede bir yangın varsa söndürmek için su taşıyoruz." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Başta bölgemizdeki çatışmalar, savaşlar, zulümler ve insani krizler olmak üzere nerede bir yangın varsa söndürmek için su taşıyoruz." - "Türkiye olarak coğrafyamızı topyekun felakete sürükleme riski taşıyan İran merkezli şiddet sarmalının büyümemesi için yoğun diplomasi traf»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Başta bölgemizdeki çatışmalar, savaşlar, zulümler ve insani krizler olmak üzere nerede bir yangın varsa söndürmek için su taşıyoruz." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Başta bölgemizdeki çatışmalar, savaşlar, zulümler ve insani krizler olmak üzere nerede bir yangın varsa söndürmek için su taşıyoruz." - "Türkiye olarak coğrafyamızı topyekun felakete sürükleme riski taşıyan İran merkezli şiddet sarmalının büyümemesi için yoğun diplomasi traf»»»
Ticaret Bakanı Bolat: Sınırlarımız güvenlik altına alındı
Çeşitli programlara katılmak üzere kente gelen Bakan Bolat, Vali Nedim Akmeşe ve Belediye Başkanı Emrah Özdemir'i ziyaret etti. Daha sonra AK Parti İl Başkanı Hacı Mehmet Eren ile parti binasında bir araya gelen Bolat, partililerle buluşmasında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin şehir buluşmaları kaps»»»
Gediz Elektrik çalışanı 11 sanık tahliye edildi, dava yeniden görülüyor
İzmir’de sağanak sırasında elektrik akımına kapılan İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz’in ölümüyle ilgili davada istinaf kararı verildi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 14’üncü Ceza Dairesi, 12 sanığın yeniden yargılanmasına karar verdi. Gediz Elektrik’te çalışan 11 sanık ise tahliye edildi. Yeniden ya»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şiddet sarmalının büyümemesi için yoğun diplomasi trafiği yürütüyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Türkiye olarak coğrafyamızı topyekun felakete sürükleme riski taşıyan İran merkezli şiddet sarmalının büyümemesi için yoğun diplomasi trafiği yürütüyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres’e Atatürk Uluslararası Barış Ödülü Takdim Töreni’nd»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’e Atatürk Uluslararası Barış Ödülü Takdimi töreninde konuşuyor.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Başta bölgemizdeki çatışmalar, savaşlar, zulümler ve insani krizler olmak üzere nerede bir yangın varsa söndürmek için su taşıyoruz. Nerede bir acı varsa, dram, trajedi varsa tüm gücümüzle onu dindirmeye çalışıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak biz de coğrafyamızı t»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile ortak açıklama yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde: Antonio Guterres'e Atatürk Uluslararası Barış Ödülü'nü takdim etmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Sayısı»»»
'İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü davasında neler yaşandı? Sanıklar neler söyledi?
"İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü"ne ilişkin 107'si tutuklu, 5'i "müşteki sanık" olmak üzere 407 sanığın yargılandığı davanın dördüncü duruşması 12 Mart 2026 tarihinde sona erdi. Dava tam dört gün sürdü. MAHKEME BAŞKANI: İYİ NİYETİM SUİSTİMAL EDİLDİ İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesince, Marmara Kapa»»»
Savaşın gölgesinde Türkiye'nin ekonomik hamlesi! Bakan Bolat: Yıllık yüzde 5,44 reel büyüdük
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Orta Doğu'daki savaşın küresel ekonomiye olumsuz yansımalarına rağmen Türkiye'nin krizleri aşacak güce sahip olduğunu söyledi. Bolat, hem bölgesel savaşın sona ermesini beklediklerini hem de Türkiye ekonomisinin dayanıklılığının süreci yönetmeye yeterli olduğunu vurguladı»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan BM Genel Sekreteri Guterres'i kabul etti | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Guterres'in Ramazan ayı dayanışması kapsamında Türkiye'yi ziyaret edeceği bildirilmişti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Guterres, "Türk halkının cömertli»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres’i kabul etti İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’i kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Guterres’i resmi törenle karşıladı. Daha sonra Cumhurbaş»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'i kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.»»»
Bakan Fidan: Lübnan yıkılma noktasına gelmeden İsrail'in saldırıları sona ermeli
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in "mevcut savaştan istifade ederek kirli savaşı Lübnan'a da taşıdığını" belirterek, "Lübnan devleti yıkılma noktasına gelmeden İsrail'in saldırıları sona ermeli. Lübnan'ın çökmesi başta komşu ülkeler olmak üzere tüm bölgeyi derinden etkileyecektir." dedi. Bakan»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan BM Genel Sekreteri Guterres'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Ayrıntılar geliyor... ETİKETLER Son Dakika»»»
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Tokel, İran sınırında incelemelerde bulundu
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Metin Tokel, İran sınırındaki 5'inci Hudut Tugay Komutanlığı Subaşı Hudut Karakolu'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu. Ardından Nahçıvan'a geçen Orgeneral Tokel, Nahçıvan Ordu Komutanı Tümgeneral Seyidov ile görüştü. Milli Savunma Bakanlığının NSosyal hesabınd»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Dışişleri Bakanı Wadephul’u kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Dışişleri Bakanı Johann Wadephul’u kabul etti. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Dışişleri Bakanı Johann Wadephul’u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Dışişleri Bakanı Johann Wadephul’u kabul etti İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Dışişleri Bakanı Johann Wadephul’u kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Dışişleri Bakanı Johann Wadephul’u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Dışişleri Bakanı Wadephul'u kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Almanya Dışişleri Bakanı Johann Wadephul'u kabul etti. Ayrıntılar geliyor... ETİKETLER Recep Tayyip Erdoğan Almanya»»»
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Tokel İran sınırında İhlas Haber Ajansı
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Metin Tokel Iğdır’dan Nahçıvan’a geçerek, Nahçıvan Ordu Komutanı Tümgeneral Kenan Seyidov ile bir araya geldi. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Metin Tokel; Iğdır’daki 5’inci Hudut Tugay Komutanlığı Subaşı Hudut Karakolunda inceleme ve denetlemelerde bulundu. Or»»»
Bakan Fidan: İran'da iç savaş çıkarmayı hedefleyen her türlü plana karşıyız
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İran'da iç savaş çıkarmayı ve etnik veya dinsel fay hatları üzerinden çatışmaları körüklemeyi hedefleyen her türlü plana sonuna kadar karşıyız. Bu tip maceralara karışmak isteyenleri şimdiden uyarıyoruz, hiç kimse böyle bir hayalin içerisine girmesin" açıklamasını yap»»»
Aldemir: "Limon ithalatında vergi düzenlemesi hem üreticiyi hem tüketiciyi koruyacak" İhlas Haber Ajansı
AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, Ticaret Bakanlığı tarafından limon ithalatında uygulanan gümrük vergisine yönelik yapılan yeni düzenlemenin, hem üreticiyi hem de tüketiciyi korumayı amaçladığını söyledi. Başkan Aldemir yaptığı açıklamada, tarım ve gıda ürünlerinde arz güvenliğinin sağlanma»»»
Bakan Ersoy: İstiklal Marşı'mız bugün de bizlere çok önemli bir yön göstermektedir
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Dünyamızın ve bölgemizin bugün yaşadığı krizleri düşündüğümüzde İstiklal Marşı'mız bugün bile bizlere çok önemli bir yön göstermektedir. Bizlere düşen en büyük sorumluluk, İstiklal Marşı'nın taşıdığı bu ruhu ve anlamı gelecek nesillere aktarmaktır." dedi.»»»
Ekrem İmamoğlu Suç Örgütü’ davasında Ağaç A.Ş. Satın Alma Müdürü Ümit Polat savunma yaptı İhlas Haber Ajansı
‘Ekrem İmamoğlu Çıkar Amaçlı Suç Örgütü’ duruşmasında savunma yapan İBB iştiraklerinden Ağaç A.Ş. Satın Alma Müdürü sanık Ümit Polat "Ağaç A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas 2024’ün başlarında bir gün çağırdı beni. ‘Bir liste var. Bu listeden yaptığımız alışverişler üzerinden yüzde 10 alacağız’ dedi. ‘Ve »»»
Rusya'dan TürkAkım'a saldırı açıklaması: Kiev, pervasızca eylemlerde bulunuyor
Ukrayna'nın Krasnodar'daki TürkAkım tesisine yönelik saldırısını değerlendiren Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Kiev yönetimi, pervasızca eylemlerde bulunuyor" açıklamasını yaptı. Kiev yönetimini Ukrayna krizinin çözümü için yürütülen müzakere sürecini engellemeye çalışmakla suçlayan Kremlin Sözcüs»»»
Bakan Kurum: Türkiye olarak COP31'i küresel iklim diplomasisinde güven, işbirliği ve uygulama eşiğine dönüştüreceğiz
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve COP31 Başkanı Murat Kurum, Beşiktaş'taki bir otelde düzenlenen, Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yapacağı Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi (BMİDÇS) Konferansı'nın 31'inci Oturumu (COP31) Başkanlığı sürecine ilişkin basın topla»»»
Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Birol, COP31 Başkanlığı sürecine ilişkin basın toplantısında konuştu
Birol, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un da katıldığı, Türkiye'nin bu yıl ilk kez ev sahipliği yapacağı COP31'in başkanlık sürecine ilişkin Beşiktaş'taki bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuştu. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, ön»»»
Rusya: Kiev, müzakere sürecini engelleme yönündeki çizgisini sürdürüyor
Peskov, başkent Moskova’da gazetecilere gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’nin Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüşeceğine işaret eden Peskov, Kiev yönetiminin müzakere sürecini engelleme yönündeki çizgisini sürdürdüğünü savu»»»
Peskov'dan Kiev'e müzakere suçlaması: Bilinçli olarak baltalanıyor
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Kiev yönetiminin müzakere sürecini engellediğini ve Avrupa'nın bu tutumu olumlu karşıladığını ileri sürdü. Peskov ayrıca TürkAkım boru hattına yönelik İHA saldırısını 'pervasızlık' olarak nitelendirirken, Rusya-ABD arasındaki enerji görüşmelerinin önemine dikkat çekt»»»
Avro kurunda değişiklik: Yerli ilaç üretimi teşvik
İlaç fiyatlandırmasında kullanılan avro kurunda değişiklik yapıldı. 1 Nisan 2026 tarihini merkezine alan iki aşamalı kur artışına dayanan düzenlemeyle ilaç tedarikinin kesintisiz sağlanması, ilaçta yerli üretimin teşvik edilmesi amaçlandı. Beşeri Tıbbi Ürünlerin Fiyatlandırılmasına Dair Cumhurbaşka»»»
Bakan Kurum: COP31'i güven, iş birliği ve uygulama eşiğine dönüştüreceğiz
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve COP31 Başkanı Murat Kurum, "Türkiye olarak COP31'i küresel iklim diplomasisinde yeni bir güven, işbirliği ve uygulama eşiğine dönüştüreceğiz." dedi. Bakan Kurum, Beşiktaş'taki bir otelde düzenlenen, Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yapacağı Birleşmiş»»»
Bakan Kurum'dan ''küresel'' vurgusu: Enerji güvenliği en önemli gündemdir
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve COP31 Başkanı Murat Kurum, 'Enerji güvenliği en önemli gündemdir. Küresel enerji sitemleri ciddi baskı altında. Enerji güvenliği ile iklim hedeflerinin birbirinin alternatifi olarak hiçbir zaman görmeyeceğiz. Tam tersine aslında birbirini tamamlayan »»»
TDT Aksakallar Konseyi Başkanı Yıldırım'dan Ora Koridor vurgusu
Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, Orta Koridor'un Avrupa ve Orta Asya'yı Türkiye üzerinden bağlayan stratejik bir alternatif olarak giderek daha fazla dikkati çektiğini belirterek, 'Orta Koridor sadece ekonomik bir fırsat değil, aynı zamanda uluslararası ti»»»