Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kıymetli öğretmenlerimize karşı şiddete toleransımız yoktur
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmene kalkan el, bu milletin istiklaline vurulmuş bir hançerdir. İstikbalimizin güvencesi olan çocuklarımızı ve gençlerimizi bir kuyumcu titizliğiyle yetiştiren kıymetli öğretmenlerimize karşı şiddete toleransımız yoktur, olamaz ve asla olmayacaktır." dedi. »»»
Mescid-i Aksa İmamı’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Mescid-i Aksa İmam Hatibi ve Kudüs Yüksek İslam Heyeti Başkanı Şeyh İkrime Sabri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Malezya Başbakanı Enver İbrahim’in, Mescid-i Aksa'ya yönelik İsrail uygulamalarına karşı sergiledikleri tutumları övdü. Sabri, yaptığı yazılı açıklamada, Erdoğan ve İbrahim'in, A»»»
Mescid-i Aksa İmamı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'in Aksa'yı kapatmasına karşı sergilediği duruşu övdü
Sabri, yaptığı yazılı açıklamada, Erdoğan ve İbrahim'in, Aksa'ya girişlerin engellenmesine ve ibadet edenlerin alana erişiminin durdurulmasına karşı çıkan ilk liderler arasında yer aldığını belirterek, bu tutumlarından övgüyle söz etti. İsrail’in bölgedeki devam eden savaşı Mescid-i Aksa’da yeni bi»»»
19 Mart'ın yıldönümünde yurttaşlar Saraçhane'de; Özgür Özel: "Biz gücümüzü Trump'tan almıyoruz. Biz gücümüzü bu meydandan alıyoruz"
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından Saraçhane'de başlatılan mitinglerin yıldönümünde halk CHP'nin çağrısıyla Saraçhane'de toplandı. ABB Başkanı Mansur Yavaş ise "Genel Başkanımızın bozuk tohum ilan ettiği şahsın 600 milyo»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kıymetli öğretmenlerimize karşı şiddete toleransımız yoktur" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmene kalkan el bu milletin istiklaline vurulmuş bir hançerdir. İstikbalimizin güvencesi olan çocuklarımızı ve gençlerimizi bir kuyumcu titizliğiyle yetiştiren kıymetli öğretmenlerimize karşı şiddete toleransımız yoktur, olamaz ve asla olmayacaktır" dedi. Cu»»»
19 Mart'ın yıldönümünde yurttaşlar Saraçhane'de: Mansur Yavaş "Gökçek ve ailesi yargılanmadan hiç kimseyi yargılayamazsınız"
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından Saraçhane'de başlatılan mitinglerin yıldönümünde halk CHP'nin çağrısıyla Saraçhane'de toplandı. Dilek İmamoğlu "Çocuklarına daha adil bir ülke bırakmak isteyen herkes için konuşuyoruz. »»»
DMM'den 'Türkiye'nin İsrail'e lojistik sağlayacağı' iddialarına yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı sosyal medya hesaplarında yer alan "Cumhurbaşkanı Kararı ile Türkiye'nin İsrail'e lojistik sağlayacağı veya yabancı ülkelere ait silahların Türkiye üzerinden geçirilmesine izin verildiği" yönündeki iddiaların açık bir dezenformasyon »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Öğretmene kalkan el bu milletin istiklaline vurulmuş bir hançerdir." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Öğretmene kalkan el bu milletin istiklaline vurulmuş bir hançerdir." - "Türkiye’nin sadece 783 bin kilometrekareden ibaret olmadığının en büyük şahidi Çanakkale’dir. Çanakkale’yi geçilmez kılan iradedir, mücadele azmidir." - "Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesine çıkaracak »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Öğretmene kalkan el bu milletin istiklaline vurulmuş bir hançerdir." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Öğretmene kalkan el bu milletin istiklaline vurulmuş bir hançerdir." - "Türkiye’nin sadece 783 bin kilometrekareden ibaret olmadığının en büyük şahidi Çanakkale’dir. Çanakkale’yi geçilmez kılan iradedir, mücadele azmidir." - "Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesine çıkaracak »»»
Bakan Memişoğlu: Dünyamızda birçok katliam, birçok kötülük var
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, “Ramazan ayı her şeyiyle insanın, çevresinin bir arada kendini kontrol ettiği, hesabını kendi kendine sorduğu bir ay. Maalesef bakıyorsunuz dünyamızda birçok katliam, birçok kötülük var. Bunun üstesinden gelmek için de ramazanlarda olduğu gibi, bu sofralarda olduğu gi»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dost düşman iyi bilir ki Çanakkale geçilmez
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dost düşman iyi bilir ki Çanakkale geçilmez. Çanakkale, dünya durdukça Türk milletinin hürriyet tutkusunun, yıkılmaz iradesinin, varoluş mücadelesinin en parlak nişanesi olacaktır." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre Salonu'nda Eğiti»»»
Binlerce yurttaş 19 Mart'ın yıldönümünde Saraçhane'de buluştu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından Saraçhane'de başlatılan mitinglerin yıldönümünde halk CHP'nin çağrısıyla Saraçhane'de toplandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğl»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'şiddete sıfır tolerans' vurgusu: Öğretmene kalkan el geleceğimize kalkmış demektir | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu'nda düzenlenen Eğitim Ailesi ile İftar programında konuştu. Öğretmenlerin anne babadan sonra eli öpülesi kişiler olduğunu ifade eden Erdoğan, "Dolayısıyla öğretmene yönelik bırakın şiddeti en küçük bir saygısızlığı dahi kabul etmemiz h»»»
DMM'den 'Türkiye'nin İsrail'e lojistik sağlayacağı' iddialarına yalanlama | Türkiye Haberleri
İletişim Başkanlığı, bazı sosyal medya hesaplarında yer alan, "Cumhurbaşkanı Kararı ile Türkiye'nin İsrail’e lojistik sağlayacağı veya yabancı ülkelere ait silahların Türkiye üzerinden geçirilmesine izin verildiği" iddialarına yönelik açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, Türkiye üzerinden tra»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye, dışarıda dengeli bir siyaset yürütürken içeride huzuru kalıcı hale getirecek adımlarını aynı istikamette sürdürüyor" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Gazze’de, Batı Şeria’da ve Lübnan’da yaşanan acıları da yakından takip ediyor, bu coğrafyalarda ortaya çıkan haksızlıkların üstünün örtülmesine müsaade etmiyoruz. Böylesi bir dönemde ülke içinde ortaya konan birlik ve kararlılık belirleyici bir nitelik taşım»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çanakkale Zaferi mesajı! Mehmet Akif'in dizelerini hatırlattı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Eğitim Ailesi İftar Programı'nda konuştu. 'DOST DÜŞMAN İYİ BİLİR Kİ: ÇANAKKALE GEÇİLMEZ' Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan vurgular şu şekilde: "Çanakkale Deniz Zaferimizin 111. yıl dönümünü büyük bir gururla idrak ediyoruz. Vatan topraklarının şahit ol»»»
Eğitim ailesi ile iftar: Cumhurbaşkanı Erdoğan programda konuşuyor | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu'nda düzenlenen Eğitim Ailesi ile İftar programında konuşuyor.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Eğitim Ailesi ile İftar Programı'nda konuşuyor. Yayını aşağıda yer alan Youtube linkimize tıklayarak izleyebilirsiniz.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre Salonu'nda Eğitim Ailesi ile İftar programında konuşuyor. Ayrıntılar geliyor... ETİKETLER Recep Tayyip Erdoğan»»»
19 Mart'ın yıldönümünde CHP'nin Saraçhane mitingi başlıyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından Saraçhane'de başlatılan mitinglerin yıldönümünde halk CHP'nin çağrısıyla Saraçhane'de toplandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğl»»»
Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Denizlerimiz, okyanuslarımız, çağdaş çatışmaların yeni alanları
Loire-Atlantique vilayetinde Fransa'nın yeni nesil uçak gemisinin şantiyesini ziyaret eden Macron, burada yaptığı konuşmada, Özgür Fransa isimli yeni nesil uçak gemilerinin 310 metre uzunluğunda, bünyesinde 2 nükleer reaktörü olan 80 bin ton kapasiteye sahip olacağını kaydetti. 📲 Artık haberler siz»»»
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Hocavent'te Nevruz ateşini yaktı
Aliyev, eşi Mihriban Aliyeva ile birlikte bir dönem Ermenistan işgali altında bulunan Hocavent ilini ziyaret etti. Hanoba köyünde bölgeye geri dönen vatandaşlarla bir araya gelen Aliyev, yurttaşların Nevruz Bayramı'nı kutladı. İlham Aliyev, burada yaptığı konuşmada, "Şanlı zaferimiz artık uzun yıll»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Umman'a destek: Saldırılar kabul edilemez | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Umman Sultanı Heysem Bin Tarık ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde bölgedeki gerilimi ve ikili ilişkileri ele aldı. Erdoğan, İran’a yönelik saldırılar ve sonrasındaki gelişmelerin “benzeri görülmemiş bir güvenlik buhranı” yarattığını belirterek Umman’a yöne»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Umman'a destek: Saldırılar kabul edilemez
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Umman Sultanı Heysem Bin Tarık ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde bölgedeki gerilimi ve ikili ilişkileri ele aldı. Erdoğan, İran’a yönelik saldırılar ve sonrasındaki gelişmelerin “benzeri görülmemiş bir güvenlik buhranı” yarattığını belirterek Umman’a yöne»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Umman Sultan Heysem Bin Tarık ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Umman Sultanı Heysem Bin Tarık ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Umman Sultanı Heysem Bin Tarık ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Liderler Türkiye ile Umman iki»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Umman Sultanı Bin Tarık ile telefonda görüştü İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Umman Sultanı Bin Tarık arasında gerçekleştirilen telefon görüşmesinde, Türkiye ile Umman ikili ilişkileri ve bölgesel konuları ele aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, İran’a yönelik saldırılar ile akabinde İran’ın bölgedeki kardeş ülkelere mukabelesinin, bölgeyi daha ön»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Umman Sultanı Heysem Bin Tarık ile görüştü
İletişim Başkanlığı: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Umman Sultanı Heysem Bin Tarık ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.Cumhurbaşkanımız görüşmede, İran'a yönelik saldırılar ile akabinde İran'ın bölgedeki kardeş ülkelere mukabelesinin, bölgemizi daha önce benzeri görülmemiş bir gü»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Umman Sultanı Heysem bin Tarık ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Umman Sultanı Heysem bin Tarık ile telefonda görüştü. İletişim Başkanlığının NSosyal hesabından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Umman Sultanı Heysem Bin Tarık ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, Türkiye ile Umman ikili ilişkileri ve bölge»»»
İran İstihbarat Bakanı İsmail Hatip öldürüldü: Haberi Pezeşkiyan duyurdu
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İstihbarat Bakanı İsmail Hatip’in suikast sonucu öldüğünü açıkladı. Pezeşkiyan, X üzerinden yaptığı paylaşımda, "İsmail Hatib, Ali Laricani ve Aziz Nesirzade’nin, aile üyelerinin ve onlara eşlik eden ekipten kişilerin alçakça suikast sonucu öldürülmesi bizi deri»»»
Pezeşkiyan doğruladı! İran İstihbarat Bakanı İsmail Hatip öldürüldü
ABD/İsrail ve İran arasındaki savaş 19. gününde... İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, ülkesinin ABD-İsrail ile savaşta geri adım atmayacağını belirterek, 'Ateşkesi kabul etmiyoruz. Ancak savaşı kalıcı olarak bitirecek ve İran'ın zararlarını karşılayacak bir öneri olursa dinleriz.' dedi. Öte yandan»»»
Starmer’den Müslümanları hedef alan 'Gölge Bakan' Timothy’yi görevden alma çağrısı
İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Müslümanların Trafalgar Meydanı’nda toplu namaz kılmasına yönelik sosyal medya paylaşımı nedeniyle Gölge Adalet Bakanı Nick Timothy hakkında görevden alınma çağrısında bulundu. Starmer, Timothy’nin paylaşımını “utanç verici” olarak nitelendirirken, ana muhalefettek»»»
SOL Parti'den, uzaklaştırma cezası alan Hacettepe öğrencilerine destek
SOL Parti, 19 Mart eylemlerine katıldıkları gerekçesiyle uzaklaştırma cezası alan Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinin başlattıkları eyleme destek verdi. SOL Parti Sözcüsü İsmail Hakkı Tombul, "Eğitim hakkı ve gelecek için direnen gençler yalnız değil. 19 Mart’ta yükselen itiraz, bu ülkenin dört b»»»
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, İstihbarat Bakanı İsmail Hatip'in öldüğünü duyurdu
Pezeşkiyan, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya hesabından ABD-İsrail saldırılarında ölen İranlı yetkililer için taziye mesajı yayımladı. Mesajda, "İsmail Hatib, Ali Larijani ve Aziz Nesirzade’nin, aile üyelerinin ve onlara eşlik eden ekipten kişilerin alçakça suikast sonucu öldürülmesi bizi der»»»
Pezeşkiyan, İran İstihbarat Bakanı Hatip’in saldırılarda hayatını kaybettiğini doğruladı İhlas Haber Ajansı
İran Cumhurbaşkanı Mesut Pezeşkiyan, ABD ve İsrail’in düzenlediği hava saldırılarında hayatını kaybeden İranlı üst düzey yetkililere ilişkin açıklamada bulundu. Pezeşkiyan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İran İstihbarat Bakanı İsmail Hatib’in hayatını kaybettiğini doğrularken, "Meslekta»»»
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: İstihbarat Bakanı İsmail Hatib öldürüldü
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail ordusunun düzenlediği hava saldırılarında İran İstihbarat Bakanı İsmail Hatib'in hayatını kaybettiğini doğruladı. İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımla, İstihbarat Bakanı İsmail Hatib'e yönelik suikastı teyit etti.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şüheda 1915" Tiyatro Gösterimi'ni izledi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale Zaferi'nin anlatıldığı "Şüheda 1915" Tiyatro Gösterimi'ni izledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre Merkezi'nde, senaryo ve tarih danışmanlığını Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in yaptığı tiyatro eserinin gösterimine katıldı. Gösterimin ardın»»»
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 'Şüheda 1915' tiyatro oyunu sahnelendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 111'inci yıl dönümü kapsamında 'Şüheda 1915' adlı tiyatro oyununun gösterimine katıldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 111'inci yıl dönümü etkinl»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Azimle inşa ettiğimiz Türkiye Yüzyılı'nın en sağlam dayanağı Çanakkale ruhudur
❮❯Çanakkale Deniz Zaferi'nin 111. yıl dönümü Cevdet Yılmaz, Şehitler Abidesi'nde Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu'nun katılımıyla düzenlenen 18 Ma»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Çanakkale Valiliğini ziyaret etti İhlas Haber Ajansı
Tarihi Gelibolu Yarımadası’ndaki Şehitler Abidesi’nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111’inci yıl dönümü törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, törenin ardından Çanakkale Valiliğini ziyaret etti. Çanakkale Savaşları’nın yaşandığı Tarihi Gelibolu Yarımada»»»
DMM’den İsrail'e lojistik sağlanacağı iddiasına dezenformasyon açıklaması
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı sanal medya hesaplarında yer alan Cumhurbaşkanı Kararı ile Türkiye’nin, İsrail’e lojistik sağlayacağı veya yabancı ülkelere ait silahların Türkiye üzerinden geçirilmesine izin verildiği yönündeki iddiaların dezenformasyon olduğunu bi»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Azimle inşa ettiğimiz Türkiye Yüzyılı’nın da en sağlam dayanağı Çanakkale ruhudur" İhlas Haber Ajansı
Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111’inci yıl dönümü Şehitler Abidesi’nde törenle kutlandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bölgemizde ve küresel düzeyde yükselen güç siyaseti, bugün Çanakkale Ruhunu diri tutmamızın çok daha anlamlı olduğunu göstermektedir. Azimle inşa ettiğimiz Türkiye Yüzyılı’»»»
Cumhurbaşkanı Steinmeier'den demokrasi çağrısı
Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ülkesinde demokrasinin uzun süredir olmadığı kadar tehdit altında olduğunu belirterek, "içerideki demokrasi düşmanlarına" ve "dışarıdaki emperyal büyük güçlere" karşı uyarıda bulundu. Redaktionsnetzwerk Deutschland (RND) için kaleme aldığı yazıda Stein»»»
Arakçi'den Laricani’nin ölümü sonrası açıklama! İhlas Haber Ajansı
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, Al Jazeera televizyonuna verdiği röportajda, ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları, bölgesel gerilim, suikastlar, ateşkes tartışmaları ve İran’ın nükleer doktrinine ilişkin açıklamalarda bulundu. İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Laric»»»
Yılmaz: Azimle inşa ettiğimiz Türkiye Yüzyılı'nın en sağlam dayanağı Çanakkale ruhudur
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Bölgemizde ve küresel düzeyde yükselen güç siyaseti, bugün Çanakkale ruhunu diri tutmamızın çok daha anlamlı olduğunu göstermektedir. Azimle inşa ettiğimiz Türkiye Yüzyılı'nın da en sağlam dayanağı Çanakkale ruhudur" açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cev»»»
Bakan Uraloğlu, bayramda ücretsiz ulaşım hizmeti sunulacağını duyurdu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı’nda, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile birlikte Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy hatlarında ücretsiz ulaşım hizmeti sunulacağını duyurdu. Ulaştır»»»
İstanbul Ticaret Borsası: Türkiye'de gübre stokları yeterli seviyede ve arz yönünden bir sorun bulunmuyor
İstanbul Ticaret Borsasının (İSTİB) düzenlediği "Borsa Meydanı'nda Sektörler Konuşuyor" toplantısında, savaş ve gıda sektörü ele alındı. İSTİB'den yapılan açıklamaya göre, çevrim içi düzenlenen toplantıya, Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Ersin Dilber, Ticaret Bakanlığı İhracat»»»
ABD’den Şam’a teklif: 'Lübnan’a gir, Hizbullah’ı silahsızlandır'... Suriye’nin yanıtı net oldu
ABD, Hizbullah'ın savaşa girmesinin ardından bir kez daha direnişi silahsızlandırmak için Suriye'yi öne sürmeye çalışıyor. Reuters’a konuşan kaynaklara göre ABD, Suriye’ye Hizbullah’ın silahsızlandırılmasına destek amacıyla Lübnan’ın doğusuna asker gönderme seçeneğini değerlendirmesi yönünde telkin»»»
AK Parti'den 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'ne özel video
AK Parti'nin Nsosyal hesabındaki paylaşımda, "Cihan yıkılsa emin ol, bu cephe sarsılmaz. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111'inci yıl dönümünde vatan uğruna toprağa düşen aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz." ifadeleri kullanıldı. Çanakkale Deniz Zaferi'nin üzerinden 111 yıl geçtiVi»»»
MSB: Bir Patriot sistemi daha Adana’da konuşlandırılmaktadır
Milli Savunma Bakanlığı, "Hava sahamızın ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak amacıyla millî düzeyde alınan tedbirlerin yanı sıra, Adana’da konuşlu mevcut İspanya Patriot sistemine ilave olarak, Ramstein/Almanya’daki Müttefik Hava Komutanlığı tarafından görevlendirilen bir Patriot sistemi daha»»»
Yollarda bayram hediyesi! Bakan Uraloğlu: Herkesin yolunu kolaylaştırmayı amaçlıyoruz
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı'nda Karayolları Genel Müdürlüğünün (KGM) sorumluluğundaki otoyollar ve köprüler ile Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy hatlarında ücretsiz ulaşım hizmeti sunulacağını bildirerek,»»»