Netanyahu Trump'tan İran'la ateşkes anlaşması yapmamasını istedi iddiası
İsrail merkezli Kanal 12'nin haberine göre, Başbakan Binyamin Netanyahu telefonla görüştüğü ABD Başkanı Trump'tan İran ile bir ateşkes anlaşması imzalamamasını istediği iddia edildi. Trump ise İran'ın uranyum zenginleştirmeden vazgeçmesi ve elindeki tüm zenginleştirilmiş uranyumu teslim etmesi şart»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Külliye'de Koruma Hizmetleri Genel Müdürlüğü personeli karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelişinde Türk Polis Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Koruma Hizmetleri Genel Müdürlüğü personeli polisler tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi avlusunda, silahlı »»»
AK Parti Sözcüsü Çelik soruları yanıtladı! İsrail, NATO, İran ve ABD açıklamaları dikkat çekti
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çelik, İran’ın ağır ve haksız bir saldırıya maruz kaldığını belirterek, bu durumun uluslararası hukuk açısından kabul edilemez olduğunu ifade etti. ABD içinde savaşın sürmesini ist»»»
İstanbul’dan Şam’a diplomasi trafiği! Üç günde dört temas
Görüşmeye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da katıldı. Taraflar güvenlik, gıda tedariki, enerji ve bölgesel gelişmeleri ele aldı. Temas, Zelenskiy’nin bir gün önce İstanbul’da Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından geldi. Suriye Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “ikili ilişkilerin»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk Polis Teşkilatı’nın 181. yılını kutladı İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Koruma Hizmetleri Genel Müdürlüğü personeli polisler tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, polis memurlarıyla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cum»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 181. yılını kutladı İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Koruma Hizmetleri Genel Müdürlüğü personeli polisler tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne gelişinde Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönü»»»
AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail'in başını çektiği bir savaş lobisi var
AK Parti Sözcüsü Çelik, ABD ve İsrail'in İran'a saldırılarına ilişkin, "İsrail'in başını çektiği bir savaş lobisi var. O savaş lobisinin ABD içerisinde bir karşılığı var. Orası bunun sürmesi gerektiğinden hatta hedefin tamamen rejimin değişmesi ve çökmesi olduğundan bahsediyor" dedi. AK Parti Genel»»»
Rusya'dan Türkiye'ye teşekkür dünyaya uyarı: Çernobil'den daha yıkıcı olur
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Orta Doğu'daki durumun kontrolden çıktığını belirterek, Buşehr Nükleer Enerji Santrali'ne yönelik saldırıların Çernobil'den daha yıkıcı olabileceğini ifade etti. Yapılan açıklamada, Türkiye'nin İran'la ilgili gerginliğin azaltılmasına yönelik girişimlerin memnuniyetle kar»»»
Hurma ve fıstık yağı yüklü tırda 18 kaçak göçmen yakalandı İhlas Haber Ajansı
Tokat’ın Erbaa ilçesinde durdurulan İran plakalı bir tırın dorsesinde 18 Afganistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Edinilen bilgilere göre, İran’dan Düzce’ye seyir halinde olan M.Y. (44) idaresindeki tır, Erbaa D-100 Karayolu Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde bulunan uygulama noktasında polis »»»
İsrail Enerji Bakanından işgal altındaki Batı Şeria'da enerji santralleri kurulacağı açıklaması
İsrail Enerji Bakanı Eli Cohen, işgal altındaki Batı Şeria'da enerji santralleri kurulumuna ilişkin paylaşımda bulundu. Cohen, "Enerji santrallerinin kurulması, egemenliğin fiilen uygulanmasıdır." sözleriyle ilhak planlarını itiraf etti.İsrail Enerji Bakanı Eli Cohen, ilhak adımlarını sıklaştırdıkl»»»
Hurma ve fıstık yağı yüklü tırda 18 kaçak göçmen yakalandı İhlas Haber Ajansı
Tokat’ın Erbaa ilçesinde durdurulan İran plakalı bir tırın dorsesinde gizlenen 18 Afganistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Edinilen bilgilere göre, İran’dan Düzce’ye seyir halinde olan M.Y. (44) idaresindeki tır, Erbaa D-100 Karayolu Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde bulunan uygulama noktasın»»»
İsrailli Bakan Ben-Gvir Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi: 38 gündür kapalı tutuluyordu
Kudüs İslami Vakıflar İdaresinden yapılan açıklamada, İsrailli aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlediği aktarıldı. İsrail yetkilileri, güvenliği bahane ederek 38 gündür Mescid-i Aksa'yı kapalı tutmaya devam ediyor.İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenli»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye karamsar tablonun dışındadır
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dünyaya şöyle bir göz attığımızda tıpkı salgın döneminde olduğu gibi bazı ülkelerde akaryakıta kota getirildiğini, bazı ülkelerde okulların belirli günlerde kapatıldığını, bazı ülkelerde kamu hizmetlerinin kısıtlanmasının tartışıldığını görüyoruz. Hamdolsun, Tür»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ne hükümetimizin ne milletimizin yakın vadedeki siyasi koordinatlarında erken veya ara seçimin yer almadığının bilinmesini istiyorum" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ne hükümetimizin ne milletimizin yakın vadedeki siyasi koordinatlarında erken veya ara seçimin yer almadığının bilinmesini istiyorum. Bölgemizde krizler, çatışmalar, büyük çalkantılar yaşanırken bizim tek bir gündemimiz vardır. O da ülkemizi bu ateşten uzak tutm»»»
Suriye Cumhurbaşkanı Şara Fransız mevkidaşı Macron ile bölgedeki askeri tırmanışı değerlendirdi
Suriye Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Şara Fransız mevkidaşı Emmanuel Macron ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Gerçekleşen görüşmede iki lider, bölgedeki askeri tırmanışı ve güvenlik ile istikrara etkilerini değerlendirdi.Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Fransa Cumhurbaş»»»
KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman Rum kesimi lideriyle 'ara bölgede' görüştü | Politika Haberleri
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Hristodulidis ile bir araya geldi. Ara bölgede Misyon Şefi’nin konutundaki görüşme, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Birleşmiş Milletler'den yapılan açıklamada, "Liderler, BM Genel Sekreteri’nin»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AA'nın 106. kuruluş yıl dönümünü kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyetimizin en köklü kurumları arasında yer alan Anadolu Ajansı, sadece bir haber ajansı gibi çalışmanın ötesinde, milli iradenin, hakikatin ve tarafsız haberciliğin gür sesi olmuştur. Aktardığı doğru, hızlı ve güvenilir haberlerle de milletimizin ve insanlığın ortak ha»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel ekonomi ağır şok yaşıyor | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Muhalefete tepki gösteren Erdoğan, gündemlerinde ara veya erken seçim olmadığını ve tek gündemlerinin Türkiye'yi bölgedeki ateşten uzak tutmak olduğunu belirtti.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ne hükümetimizin ne de milletimizin yakın vadedeki gündeminde erken ya da ara seçim yer almamaktadır" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ne hükümetimizin ne de milletimizin yakın vadedeki gündeminde erken ya da ara seçim yer almamaktadır" - "Hürmüz’ün kapanması yalnız bir sektörü değil küresel ekonomiyi derinden sarsıyor" - "Tek gündemimiz ülkemizi bölgedeki ateşten uzak tutmaktır" - "Ülkemize düşmanlığı bili»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sırf siyasi ömürlerini uzatmak uğruna bugün barışı dinamitleyenler yarın kendilerinin de barışa, adalete, hukuka ihtiyaç duyacaklarını akıllarından çıkarmamalıdır" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sırf siyasi ömürlerini uzatmak uğruna bugün barışı dinamitleyenler yarın kendilerinin de barışa, adalete, hukuka ihtiyaç duyacaklarını akıllarından çıkarmamalıdır" - "10 yıllık dönemde yaygın kapsama hedefiyle kırsal bölgelerden şehir merkezlerine kadar Türkiye’nin dört bir »»»
Katar Emiri Şeyh Temim ile Macron bölgede yaşanan gerilimin 'küresel enerji arzı'na yansımalarını görüştü
Katar Emirlik Divanından yapılan açıklamada, Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un telefon görüşmesi gerçekleştirdiği aktarıldı. Yapılan görüşmede, bölgede artan gerilimin küresel enerji arzına yansımalarının konuşulduğu ifade edildi.Katar Emiri Şeyh Temim bin Ham»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel ekonomi ağır şok yaşıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 16.00'da başladı. Cumhurb»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İç kalemizin duvarlarında gedik açılmasına müsaade edersek başka ülkelerin yaşadığı şeyleri yaşayabiliriz." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İç kalemizin duvarlarında gedik açılmasına müsaade edersek başka ülkelerin yaşadığı şeyleri yaşayabiliriz."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında konuştu. Yayının tekrarını izlemek için alttaki Youtube linkine tıklayabilirsiniz. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından önemli satır başları; - Biz yatırıma, üretime, hizmete, kalkınmaya gitmesi gereken kaynakları hortumlayanlarl»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye bu karamsar tablonun dışındadır
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazı ülkelerde akaryakıta kota getirildiğini, bazı ülkelerde okulların belirli günlerde kapatıldığını, bazı ülkelerde kamu hizmetlerinin kısıtlanmasının tartışıldığını görüyoruz. Hamdolsun Türkiye bu karamsar tablonun dışındadır. Enerji arz güvenliği, tedariki ve depolama no»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail hükümeti savaşı sonlandırmaya yönelik her girişimi baltalıyor." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail hükümeti savaşı sonlandırmaya yönelik her girişimi baltalıyor."»»»
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Kimse Türkiye’nin gündemini suni tartışmalarla saptıramaz." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Kimse Türkiye’nin gündemini suni tartışmalarla saptıramaz."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hükümetin gündeminde erken ya da ara seçim yoktur." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hükümetin gündeminde erken ya da ara seçim yoktur."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Savaş fırsatçılarına yönelik denetimlerimiz sürüyor." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Savaş fırsatçılarına yönelik denetimlerimiz sürüyor."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunuyor | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunuyor.»»»
Bakanlar Kurulu Toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında yapılan Bakanlar Kurulu Toplantısı sona erdi. Toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapıyor. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan noktalar şu şekilde "Bize kimse gündem dayatamaz. Ne hükümetimizin ne milletimizin yakın vadedeki siyasi koo»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar (CANLI)
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında konuşuyor. Canlı yayınımızı izlemek için aşağıdaki Youtube linkimize tıklayınız. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından önemli satır başları; - Biz yatırıma, üretime, hizmete, kalkınmaya gitmesi gereken kaynakları hortumlayanlarla »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: Ayrıntılar geliyor... »»»
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama yapması bekleniyor. İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama yapması bekleniyor.»»»
ABD'nin şartları kabul görmedi... İran ateşkes teklifini reddetti
ABD/İsrail-İran savaşı 38. gününe girdi. Karşılıklı saldırılar devam ederken İran basını, İran yönetiminin ABD'nin ateşkes teklifini reddettiğini ve savaşın kalıcı olarak sona ermesine yönelik şartlarını içeren yanıtını Pakistan'a ilettiğini bildirdi. İran basını, İran yönetiminin ABD'nin ateşkes t»»»
Özgür Özel: TBMM’nin, boşalan sandalyeler için ara seçim kararı alması zorunludur
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha önce dile getirdiği ara seçim talebine ilişkin, "Şu an 8 milletvekili boşta. Bir an önce TBMM'nin boşalan sandalyeler için ara seçim kararı alması ve TBMM Başkanının üzerine düşeni yapması zorunludur" dedi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti Eş Genel Başkanla»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit polis Yalçın'ın ailesine başsağlığı diledi | Gündem Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit polis memuru Seçkin Yalçın'ın ailesine başsağlığı diledi.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit polis Yalçın'ın ailesine başsağlığı diledi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit polis memuru Seçkin Yalçın'ın ailesine başsağlığı diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nda 30 Mart'ta meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve tedavisinin sürdüğü hastanede hayatını kaybeden polis memuru Yalçın'ın ailesine mesaj gönderere»»»
Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında başladı İhlas Haber Ajansı
Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında başladı»»»
Kabine toplantısı başladı: Masada hangi konular var? | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde toplandı. Toplantıda, ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırıları ve Terörsüz Türkiye süreci başta olmak üzere birçok konunun ele alınması bekleniyor.»»»
Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında başladı İhlas Haber Ajansı
Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında başladı»»»
Kabine toplantısı başladı: Masada hangi konular var?
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde toplandı. Toplantıda, ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırıları ve Terörsüz Türkiye süreci başta olmak üzere birçok konunun ele alınması bekleniyor.Kıymetli okurlarımız, bu bir son dakika gelişmesi haberidir. Sıcak bilg»»»
Hakan Fidan İranlı mevkidaşı Arakçi ile görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşı Abbas Arakçi ile görüştü. Fidan, İran Dışişleri Bakanı ile telefonda savaşın gidişatını ve diğer gelişmeleri ele aldıDışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. ATEŞKES DİPLOMASİSİDipl»»»
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı, saat 15.58'de başladı. Toplantının gündeminde ABD/İsrail-İran savaşı, savaşın bölge ülkelerine yansımaları ve yürütülen barış diplomasisi olduğu b»»»
Kabine toplantısı başladı: Gündemde hangi konular var?
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün saat 16.00 sıralarında toplandı. Toplantının ana gündem maddesi; Ortadoğu'da devam eden savaş, ekonomideki gelişmeler ve 'Terörsüz Türkiye' süreci olacak. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün, saat 16.00 sıralarında AKP Ge»»»
AK Parti Genel Başkanvekili Ala: "(Yeni anayasa çalışmaları) Birinci aşama neredeyse nihayetlendi" İhlas Haber Ajansı
AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, AK Parti tarafından gerçekleştirilen yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, "Birinci aşama neredeyse nihayetlendi" dedi. AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Türkiye Basın Federasyonu’nda (TÜBAF) "Anadolu Sohbetleri" çerçevesinde düzenlenen programda basın mens»»»
Bakan Uraloğlu: Bölünmüş yol ağımızı 38 bin kilometrenin üzerine yükseltmeyi hedefliyoruz
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2002'de 6 bin 101 kilometre olan bölünmüş yol ağının 30 bin 51 kilometreye ulaştığını belirterek, "Yeni hedeflerimiz doğrultusunda bölünmüş yol ağımızı önce 31 bin 250 kilometreye, ardından 38 bin kilometrenin üzerine yükseltmeyi hedefliyoruz." dedi.»»»
Suudi Arabistan Büyükelçisi Abualnasr, Türkiye ile ilişkileri değerlendirdi
Suudi Arabistan’ın Ankara Büyükelçisi Fahad bin Assaad bin Abdulkareem Abualnasr, Türkiye ile ülkesi arasındaki ilişkilere ve Orta Doğu'da devam eden çatışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Abualnasr, Suudi Arabistan ve Türkiye'nin giderek sğalamlaşan ve ilerleyen ilişkilere sahip olduğunu »»»
Stratejik ortaklık güçleniyor! Suudi Arabistan'dan net mesaj: Türkiye başlıca ortağımız
Suudi Arabistan'ın Ankara Büyükelçisi Fahad bin Assaad bin Abdulkareem Abualnasr, Türkiye ile ilişkilerin liderler düzeyindeki temaslarla güçlenerek stratejik bir ivme kazandığını açıkladı. Büyükelçi, Türkiye'yi başlıca ortak olarak gördüklerini belirterek iki ülke arasındaki bağların geliştiğini v»»»
AK Parti'li Ala: Gündemimizde seçim yok
AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, CHP'nin erken seçim çağrısına ilişkin, "Şu ada bizim gündemimizde bir seçim yok. Süresi geldiğinde gidilecek zaten. Millet de bunu görüyor. Araştırmalardan görüyoruz. AK Parti yine birinci parti olarak yoluna devam ediyor, CHP de eski haline döndü" dedi. AK P»»»