Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Kurir Serbia 23.06. 19:11

RAZOČARAO SI ME! Rama se u Briselu OVIM REČIMA obratio predsedniku Vučiću, pa zavladao MUK, a onda SMEH

Na konferenciji za štampu u Briselu dogodila se komična scena u kojoj je predsednik Albanije Edi Rama, u šali, poručio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću: "Razočarao si me". Rama i Vučić odgovarali su na pitanja novinara o ratu u Ukrajini. Pred kraj konferencije, dok je Vučić odgovarao na pitanje»»»

kurir.rs
Vecernje Novosti Serbia 23.06. 18:36

ISTORIJSKI DAN U NEGATIVNOM SMISLU Rama: "Stići ćemo u Evropu, ali u narednom veku"

ALBANSKI premijer Edi Rama rekao je da je u Briselu bio istorijski dan, ali u negativnom smislu, ali da nije iznenađen, jer nije ni očekivao da će na sastanku EU-Zapadni Balkan njegova zemlja nešto dobiti. Foto: Tanjug - Nisam frustriran, žao mi je EU. Kada vidimo da nije u stanju da oslobodi dva t»»»

novosti.rs
Informer Serbia 23.06. 16:56

"RAZOČARAO SI ME"! Rama se direktno obratio Vučiću na konferenciji! U trenutku zavladao muk, pa smeh u Briselu!

Rama i Vučić odgovarali su na pitanja novinara o ratu u Ukrajini. ISTORIJSKI DAN U BRISELU, ALI U NEGATIVNOM SMISLU! Rama sumirao utiske sa samita: Sigurno ćemo stići u Evropu, ALI U NAREDNOM VEKU! SUTRA SASTANAK LIDERA EU I PREDSTAVNIKA ZAPADNOG BALKANA! Poznato kada se obraća Vučić! ISTORIJSKI DA»»»

informer.rs
Telegraf Serbia 23.06. 16:00

Edi Rama: Srbija učinila više po pitanju Rusije nego što sam očekivao

Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da je danas da je na sastanku lidera EU-ZB u Briselu pokušao da objasni evropskim zvaničnicima da Srbija nije u poziciji da se usaglasi sa Zapadom po pitanju Rusije onoliko brzo koliko se to od nje očekuje i istakao da je Srbija već učinila više po tom pitanju »»»

telegraf.rs
B92 Serbia 23.06. 13:48

Vučić sa Makronom posle samita FOTO

Sastanak lidera EU i Zapadnog Balkana u Briselu završen je nešto posle 13 časova, a Aleksandar Vučić je odmah potom imao susret sa predsednikom Francuske. Predsednik Srbije se oglasio i na svom instagram nalogu pred početak samita. Sastanak lidera EU-ZB je trajao više od tri sata, a glavna tema raz»»»

b92.net
Objektiv Serbia 23.06. 09:18

Predsednik Vučić u Briselu: Građani Srbije će voditi politiku preko svog rukovodstva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas na Samit EU – Zapadni Balkan u Brisel. Predsednik je novinarima poručio da će građani Srbije voditi politiku preko svog rukovodstva. Tokom Samita, predsednik Vučić imaće i bilateralne surete sa zvaničnicima EU i liderima Zapadnog Balkana. Nakon Sam»»»

objektiv.rs
Novosadski informativni portal 021 Vojvodina 23.06. 07:06

Vučić hteo uživo da se javi iz Brisela, ali: Verovali ili ne, ne radi mi telefon

Predsednik Aleksandar Vučić oglasio se u sredu uveče iz Brisela gde će učestvovati na samitu EU - Zapadni Balkan. On je u sredu ranije tokom dana najavio da će se uživo uključiti iz Brisela preko svog Instagram profila, ali do obraćanja nije došlo. Kako je napisao na Instagramu - ne radi mu telefon»»»

021.rs
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.