ABD Başkanı Trump: "İran ile pek çok konuda anlaşmaya vardık" İhlas Haber Ajansı
ABD Başkanı Donald Trump, Nevada ve Arizona'ya yapacağı ziyaretler için yola çıkmadan önce Beyaz Saray önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Katoliklerin ruhani lideri Papa 14'üncü Leo'nun dini siyasi emellerine alet edenleri eleştirirken kendisinden bahsetmiş olma ihtimaline ilişkin bir»»»
İran Meclis Başkanı Galibaf: "Lübnan, kapsamlı ateşkesin ayrılmaz parçasıdır" İhlas Haber Ajansı
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf, resmi temaslarda bulunmak üzere başkent Tahran’a gelen Pakistan Genelkurmay Başkanı Mareşal Asim Munir ile bir araya geldi. Görüşmede, iki ülke arasındaki siyasi, ekonomik ve güvenlik alanındaki iş birliğinin geliştirilmesi ile bölgesel gelişmeler ele alı»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Parlamentolar Arası Birlik Toplantısı tarihi rekorlara şahit olmuştur
İstanbulda 'Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 152'nci Genel Kurulu Toplantısı' dolayısıyla düzenlenen yemek programında konuşan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Bu toplantı vesilesiyle bir arada olmaktan onur duyuyoruz. 152'ncisini gerçekleştirdiğimiz Parlamentolar Arası Birlik Toplantısı, gerçekten t»»»
Prag'ın Kosova'yı Tanıması Dikkatsizce Yapıldı
Çek Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Petr Macinka, bugün Prag’da Sırbistan Dışişleri Bakanı Marko Đurić ile bir araya geldi. Görüşmede Kosova meselesi ve Çekya’nın Kosova’nın bağımsızlığını tanıma kararı da ele alındı. Macinka, ülkesinin Kosova’yı tanıma kararına ilişkin yaptığı değerlendirmede, dönemi»»»
Netanyahu: "10 günlük geçici ateşkesi kabul ettim" İhlas Haber Ajansı
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Lübnan ile varılan 10 günlük ateşkesin ardından açıklamada bulundu. Netanyahu, "Lübnan ile tarihi bir barış anlaşması için önümüzde bir fırsat var. Başkan Trump, bu anlaşmayı ilerletmek amacıyla beni ve Lübnan Cumhurbaşkanı'nı davet etme niyetinde" dedi. Anlaşma»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Ümit ediyoruz ki bu ve benzeri toplantılarla dünya adil, hakkaniyetli, insaflı yeni bir sisteme kavuşabilir" İhlas Haber Ajansı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Umut, barış ve adalet bugün herhalde insanoğlunun en fazla ihtiyaç duyduğu temel hususlardır. Ümit ediyorum ki bu görüşmeler vasıtasıyla gelecek nesiller için daha güzel bir dünyanın kurulması mümkün olur; hakkaniyetli, adaletli ve insan onuruna yaraşır bir dünyanın k»»»
Ahmed Şara: Türkiye ile ortaklık dünyaya yön verebilir
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Suriye-Türkiye ortaklığının bölge güvenliğinin ve aynı zamanda tüm dünyanın geleceği için, üzerine pek çok şey inşa edilebilecek bir temel olduğunu söyledi. Şara ayrıca, Türkiye ile Suriye'nin doğu ile Batı arasında bir köprü olduğunu da ifade ederek, "İki ülke aras»»»
100 yıl sonra yeninden: Kerkük'e Türkmen vali seçildi
Irak’ın Kerkük Vilayet Meclisi’nde yapılan oturumda eski Vali Rebvar Taha’nın istifası kabul edilirken, valilik görevine Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Muhammed Seman Ağa seçildi. Böylelikle Kerkük Valiliği yaklaşık 100 yıl sonra yeniden Türkmenlere geçti.Irak’ın Kerkük vilayeti valiliği görevi»»»
İsrail’in Lübnan saldırılarında can kaybı 2 bin 196’ya yükseldi İhlas Haber Ajansı
İsrail ile Lübnan arasında kararlaştırılan ateşkesin gelecek saatlerde yürürlüğe girmesi beklenirken, İsrail ordusunun Lübnan'a yönelik saldırılarında bilanço yükseliyor. Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 2 Mart tarihinden bu yana ülkenin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda hayatını kaybe»»»
Tartıştığı kadını öldürdü, ardından bileklerini kesti İhlas Haber Ajansı
Gaziantep’te 4 çocuk annesi kadın, tartıştığı şahıs tarafından evinde bıçaklanarak öldürüldü. Olay, Nizip ilçesi Tahtani Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, 2’si engelli 4 çocuk annesi Hatice Kübra D. ile ismi henüz öğrenilemeyen bir şahıs arasında evde bilinmeyen bir neden»»»
Gülistan Doku soruşturmasında 1 tutuklama İhlas Haber Ajansı
Tunceli’de 5 Ocak 2020 tarihinden beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski polis memuru, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Tunceli’de 5 Ocak 2020’den bu yana kayıp olan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişim Bölümü 2. sınıf öğrencisi Gülistan »»»
İçişleri Bakanlığı suçu normalleştiren içeriklerle mücadele edecek! Bakan Çiftçi: Şiddeti teşvik eden içeriklere karşı kararlıyız
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, CNN Türk ekranlarında dijital platformlara yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Hande Fırat ile Gece Görüşü programına konuk olan Bakan, şiddet içerikli yayınlarla mücadele edileceğini vurguladı. Okul güvenliği ve dijital denetim konularında CNN Türk aracılığıyla ka»»»
AB Komisyonu Başkanı Leyen: "İhtiyacımız olan şey kalıcı barışa doğru giden bir yol'' İhlas Haber Ajansı
AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Lübnan-İsrail arasında yürürlüğe girmesi beklenen ateşkese ilişkin tebrik mesajı yayımladı. Leyen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "ABD Başkanı Donald Trump'ın arabuluculuğuyla İsrail ve Lübnan arasında duyurulan 10 günlük ateşkesi memnuniyetle »»»
100 yıl sonra bir ilk! Kerkük Valiliği yeniden Türkmenlere geçti
Irak'ın Kerkük vilayeti valiliği görevine, Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Muhammed Seman Ağa seçildi. Kerkük Vilayet Meclisi'nde yapılan oturumda eski Vali Rebvar Taha'nın istifası kabul edilirken, meclis üyeleri yeni vali olarak ITC Başkanı Ağa'yı seçti. Kerkük Valiliği yaklaşık 100 yıl sonra »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Diplomasi ve müzakerenin yerini füze ve bombaların aldığı böyle bir ortamda kimse güvende değildir" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sağduyunun askıya alındığı diyalog mekanizmasının devre dışı bırakıldığı, diplomasi ve müzakerenin yerini silah, füze ve bombaların aldığı böyle bir ortamda kimse güvende değildir. Şunu çok açık ve net ifade etmek isterim. Türkiye olarak insani değerler üzerinde»»»
Trump'tan ateşkes çıkışı: İran uranyumu vermeyi kabul etti
ABD Başkanı Donald Trump, İran ile devam eden ateşkes görüşmelerine ilişkin konuştu. İran konusunda büyük ilerlemenin kaydedildiğini ifade eden Trump, "Ateşkesin uzatılmasından emin değiliz. İran uranyum vermeyi kabul etti." dedi. İran'ın şu anda daha önce yapmayı reddettiği şeyleri yapmaya hazır o»»»
TMO silolarındaki patlama davasında kritik karar: Bilirkişi raporu yeniden hazırlanacak İhlas Haber Ajansı
Kocaeli’de Toprak Mahsulleri Ofisi silolarında meydana gelen patlamaya ilişkin davada yeni gelişme yaşandı. Mahkeme, kusur ve sorumlulukların yeniden belirlenmesi için dosyaya yeni bilirkişi raporu alınmasına karar verdi. Kocaeli’nin Derince ilçesinde 7 Ağustos 2023’te Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)»»»
Kahramanmaraş saldırganı Osmaniye’de defnedildi
Defin işleminin güvenlik önlemleri altında ve kamuoyuna duyurulmadan gerçekleştirildiği öğrenildi. CENAZEYİ ANNESİ TESLİM ALDI Olayın ardından gözaltına alınan annenin, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldığı belirtildi. Mersinli’nin cenazesinin de anne tarafından tesl»»»
Trump'tan ateşkes çıkışı: İran uranyumu vermeyi kabul etti
ABD Başkanı Donald Trump, İran ile devam eden ateşkes görüşmelerine ilişkin konuştu. İran konusunda büyük ilerlemenin kaydedildiğini ifade eden Trump, "Ateşkesin uzatılmasından emin değiliz. İran uranyum vermeyi kabul etti." dedi. İran'ın şu anda daha önce yapmayı reddettiği şeyleri yapmaya hazır o»»»
Bolu’da kooperatif ve meslek odasına "rüşvet" operasyonu: 3 kişi adliyeye sevk edildi İhlas Haber Ajansı
Bolu’da jandarma ekiplerinin, Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturmasının devamı niteliğinde düzenlediği eş zamanlı operasyonda ’rüşvet’ iddiasıyla gözaltına alınan oda başkanı ve 2 oda personeli adliyeye sevk edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bolu Köroğlu»»»
CHP Gençlik Kolları'ndan Meslek Fabrikası direnişine destek: Bizi engellerle yıldıramazlar
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın, Meslek Fabrikası direniş alanında CHP İzmir İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği pankart atölyesine katıldı. Alanda konuşan Aydın, “Biz engellerle yılmayız. Bizi engellerle yıldıramazlar” dedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Meslek Fabrikası binasının tah»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'de barışın tek formülü iki devletli çözümün bir an önce hayata geçirilmesidir
Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 152’nci Genel Kurulu kapsamında Türkiye’de bulunan PAB üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Batı Şeria'yı 'Yeni Gazze' yapma planını açık açık dillendiren İsrail, Filistinli mahkumlara getirdiği idam cezasıyla apartheid utancını, G»»»
Bakan Fidan, Fransız mevkidaşı Barrot ile telefonda görüştü
Dışişleri Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Noël Barrot ile telefonda görüştü. Bakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre; Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Noël Barrot ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, ateşkes müzakereleri»»»
İsrail Konsolosluğu önündeki saldırıda bir kişi daha tutuklandı
Beşiktaş'ta İsrail Konsolosluğu'nun bulunduğu binanın önünde 7 Nisan'da silahlı saldırı düzenlendi. Emniyet güçlerinin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada saldırganlardan biri öldürülürken, Onur Ç. yaralı ele geçirildi. Hastanedeki tedavisi tamamlanan şüpheli, ekipler eşliğinde bugün taburcu edildi»»»
Okul saldırısı tehdidinde bulunan öğrenci adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı İhlas Haber Ajansı
Bolu’da "okul saldırısı" düzenleyeceği yönünde tehdit içerikli ses kayıtları paylaşan 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Edinilen bilgiye göre olay, kentteki bir ortaokulda meydana geldi. 7’nci sınıf öğrencisi yabancı uyruklu A.M.A., sınıf arkadaşlarının bulun»»»
Üniversite hocasına maganda kurşunu İhlas Haber Ajansı
Balıkesir’in merkez Altıeylül ilçesinde bir iş yerine açılan ateş sonucu yandaki dükkanda yemek yiyen üniversite hocası kurşunların hedefi oldu. Hukuk fakültesinde araştırma görevlisi olduğu öğrenilen yaralı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeye»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası sistem bugün büyük bir meşruiyet kriziyle yüz yüzedir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 152. Parlamentolar Arası Birlik Genel Kurulu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "80 yıl önce galipler eliyle tesis edilen uluslararası sistem bugün büyük bir meşruiyet kriziyle yüz yüzedir" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 152. Parlamentolar Arası Birli»»»
Aksaray’da sosyal medyadan asılsız paylaşım yapan çocuk gözaltına alındı İhlas Haber Ajansı
Aksaray’da okul saldırılarına yönelik asılsız paylaşım yapan çocuk polisin araştırması sonucu yakalanarak gözaltına alınırken, hakkında adli işlem başlatıldı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray’da sosyal medya üzerinden Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta yaşanan okul saldırılarına yönelik asılsız paylaşım y»»»
Damka, Türkiye Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri ve KTTO Başkanını Ağırladı
Kosova Başbakan Yardımcısı ve Kosova Demokratik Türk Partisi-KDTP Genel Başkanı Fikrim Damka, dün T.C. Priştine Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Seda Ulukaya, Kosova Türk Ticaret Odası-KTTO Başkanı Orçun Özdemir ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Ağırlamaktan memnuniyetini ifade eden Damka, »»»
Epstein skandalında yeni gelişme!
İngiltere'nin Washington Büyükelçiliğine geçen yıl atanıp 7 ay sonra Jeffrey Epstein bağlantıları nedeniyle görevden alınan Peter Mandelson'un, güvenlik soruşturmasını geçemediği ancak buna rağmen atamasının yapıldığı ortaya çıktı. İngiliz The Guardian gazetesinin hükümet kaynaklarından edindiği bi»»»
Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul'un AK Parti'ye geçiş gerekçesi
Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, siyasi kariyerinde yeni bir döneme girdiğini duyurdu. Kumbul, ilçeye daha güçlü hizmet sunmak amacıyla AK Parti saflarına katıldı. Milli ve manevi değerleri öncelediğini belirten başkan, kararını yazılı açıklamayla paylaştı. KADİR KUMBUL'UN AK PARTİ'YE GEÇİŞ GER»»»
Trump duyurdu: İsrail ile Lübnan arasında ateşkes
ABD Başkanı Donald Trump, İsrail ile Lübnan'ın ateşkes ilan ettiğini duyurdu. Bu gece 00.00 itibarıyla başlayacak ateşkesin 10 gün süreceği ifade edildi.Ayrıntılar geliyor... Kıymetli okurlarımız, bu bir son dakika gelişmesi haberidir. Sıcak bilgiler geldikçe kısa sürede güncellenecektir. Gelişmele»»»
Dış cephede cam silerken asansör sistemi arıza yapınca mahsur kaldılar: İtfaiyenin müdahalesiyle kurtarıldılar İhlas Haber Ajansı
Bursa’da özel bir hastanenin dış cephe camlarını silen 2 işçi, asansör sistemi arıza yapınca 52 metre yükseklikte mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla işçiler kurtarıldı. Alınan bilgiye göre, Nilüfer ilçesinde özel bir hastanenin camlarını silen iki personel asansör arı»»»
İhlas Gayrimenkul'un Ispartakule'deki yeni projesi Bizim Evler 12 satışa çıktı
Türkiye’de gayrimenkul sektörünün lokomotif kurumları arasında yer alan ve bugüne kadar 25 binin üzerinde konutu başarıyla tamamlayıp sahiplerine teslim eden İhlas Gayrimenkul, İstanbul’un yükselen değeri Ispartakule’de konumlandırdığı Bizim Evler 12 projesini satışa sundu. Geniş kullanım alanına s»»»
Erdoğan-Davkova görüşmesinde NATO Zirvesi vurgusu: Önemli kararlar alınacak | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska-Davkova ile İstanbul’daki Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi. Görüşmede ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alınırken, Türkiye ile Kuzey Makedonya arasındaki iş birliğinin farklı »»»
Erdoğan-Davkova görüşmesinde NATO Zirvesi vurgusu: Önemli kararlar alınacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska-Davkova ile İstanbul’daki Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi. Görüşmede ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alınırken, Türkiye ile Kuzey Makedonya arasındaki iş birliğinin farklı »»»
22 katlı hastanede can pazarı... İhlas Haber Ajansı
Bursa’da 22 katlı özel hastanenin dış cephe camlarını silen 2 işçi, asansör sistemi arıza yapınca 52 metrede mahsur kaldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin merdivenli itfaiye aracı 2 saat süren operasyonla şahısları kurtardı. Kurtarma operasyonu sebebiyle bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, cadd»»»
Hegseth: "İran kötü bir seçim yaparsa hem abluka olacak hem de bombalar yağacak" İhlas Haber Ajansı
ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth, Genelkurmay Başkanı Dan Caine ve ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) Komutanı Amiral Brad Cooper, Pentagon’da ortak basın toplantısı düzenledi. Savunma Bakanı Hegseth, basın toplantısına İran yönetimine uyarı ile başladı. Hegseth, "Sizi izliyoruz. Sahip olduğ»»»
Gülistan Doku soruşturması: Polislikten ihraç edilen Gökhan Ertok tutuklandı | Gündem Haberleri
Gülistan Doku soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerden polislikten ihraç Gökhan Ertok sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Ertok verdiği ifadesinde, "Gülistan Doku'nun SİM kartındaki verileri silmemi Vali Sonel istedi, kartı koruması getirdi." dedi.»»»
Endonezya’da kayıp helikopteri arama çalışmaları sürüyor
Endonezya’da irtibatı kesilen bir helikopter için başlatılan arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Yetkililerden alınan bilgilere göre, helikopterle temasın kesilmesinin ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yoğun şekilde sürdürülen çalışmalarda, havadan ve karadan arama faaliyetleri yürütülü»»»
ABD'den İran'a tehdit: Kötü bir seçim yaparlarsa altyapı ve enerjiye bombalar yağacak
ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth, İran'ın mevcut askeri kapasitesinin ciddi şekilde zayıfladığını savunarak, Tahran yönetiminin kötü bir seçim yapması halinde ülkenin altyapı, elektrik ve enerji tesislerinin ağır bombardıman altında kalacağı tehdidinde bulundu.ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth, Genelk»»»
Türkiye evlatlarını uğurladı
Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde okula düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden öğrenciler son yolculuklarına uğurlandı. Kahramanmaraş'ta okula düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Belinay Nur Boyraz, Kerem Erdem Güngör, Zeynep Kılıç ve Bayram Nabi Şişik'in cenazeleri, düzenlen»»»
Sivas Valiliği duyurmuştu: Şüpheli öğrenci tutuklandı
Sivas'ta sosyal medya üzerinden okullara yönelik saldırı yapılacağı yönünde asılsız paylaşımlar tespit edildi. Yapılan incelemeler sonucunda 17 yaşındaki 10. sınıf öğrencisi E.A. emniyet güçlerince gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine»»»
Ege’nin elektrik altyapısında yeni dönem İhlas Haber Ajansı
İzmir ve Manisa’nın elektrik altyapısını yöneten Gdz Elektrik, artan talebi karşılamak ve iklim değişikliğinin ortaya çıkardığı riskleri yönetmek için kapsamlı bir yatırım süreci başlatıyor. Şirket, 5 yıllık plan kapsamında, dağıtım altyapısını güçlendirmeyi ve dijital izleme sistemleriyle altyapı »»»
ABD'nin hamlesi savaşın seyrini değiştirebilir mi? Trump'tan İran kumarı: Defalarca yanıltan temele dayanıyor
ABD’nin İran’a yönelik yeni ekonomik abluka stratejisinin, savaşın seyrini değiştirebilecek kritik bir dönüm noktası olabileceği öne sürüldü. CNN analizine göre Trump yönetiminin oynayacağı bu “kumar", daha önce Orta Doğu’da defalarca sonuçlarında yanıldıkları temellere dayanıyor. CNN International»»»
Cevdet Yılmaz'dan okul saldırılarına dair birlik mesajı!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara'da düzenlenen 8. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nın açılış törenine katıldı. Yılmaz, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta yaşanan okul saldırılarını "ortak acı" olarak nitelendirerek birlik mesajı verdi. Teknolojik dönüşümün milli güvenlik ve ekonomi üzerindek»»»
Yeşil dönüşüm için dev kaynak: TSKB ve AFD'den 150 milyon avroluk imza
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB), Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile 150 milyon avro tutarında yeni bir kredi anlaşmasına imza attı. Türkiye'deki döngüsel ekonomi yatırımlarını ve geri dönüşüm projelerini finanse etmek amacıyla sağlanan bu kaynak, 2022'de başlayan başarılı iş birliğinin devamı »»»
AK Parti'ye katılan Serik Belediye Başkanı Kumbul: Benim için esas olan şahsi hesaplar değil milletimizin menfaatleridir
CHP'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, 'Son dönemde içerisinde bulunduğum siyasi zeminde hizmet odaklı yaklaşım yerine farklı önceliklerin öne çıkması benim benimsediğim siyaset anlayışıyla örtüşmemeye başlamıştır. Bu durum, milletimize daha güçlü ve etkin hi»»»
ABD askeri noktalarının devri! Suriye hükümeti: Teslim sürecinden memnuniyet duyuyoruz
Suriye Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de ABD güçlerinin konuşlandığı askeri noktaların Suriye hükümetine teslim sürecini memnuniyetle karşıladığını duyurdu. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, ABD ordusunun daha önce konuşlandığı askeri noktaların kademeli olarak Suriye yönetimine teslim edilmesind»»»
AK Parti’ye katılan Serik Belediye Başkanı Kumbul: "Hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak amacıyla yeni bir yol yürümeye karar verdim" İhlas Haber Ajansı
Adalet ve Kalkınma Partisi’ne (AK Parti) katılan Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, "Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda Serik’imizi geleceğe daha güçlü hazırlamak, devam eden ve planlanan projelerimizi daha etkin bir şekilde hayata geçirmek ve hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak amacıyla ye»»»