NATO vendos largimin nga Afganistani, Peleshi: Krenar për kontributin e Shqipërisë

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Ministria e Mbrojtjes Albania 16.04. 18:57

NATO vendos largimin nga Afganistani, Peleshi: Krenar për kontributin e Shqipërisë

Më datë 14 prill 2021 u mbajt takimi i posaçëm i ministrave të Jashtëm dhe atyre të Mbrojtjes të NATO-s, gjatë të cilit u adresua çështja e tërheqjes së trupave të Aleancës nga Afganistani.Gjatë këtij takimi, ku morën pjesë ministrat Peleshi dhe Xhaçka, aleatët vendosën të nisin tërheqjen e trupave»»»

mod.gov.al
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Text

280 characters remaining