Az EU vizsgálja a Mol szlovéniai üzletét

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Infostart Ungheria 23.06. 14:54

Az EU vizsgálja a Mol szlovéniai üzletét

Aggályokat fogalmazott meg az Európai Bizottság. Az Európai Bizottság vizsgálja az OMV Slovenija Mol által tervezett felvásárlását - közölte a brüsszeli testület . A Mol és az OMV Slovenija a részben állami tulajdonban lévő Petrol után Szlovénia harmadik, illetve második legnagyobb üzemanyag-forgal»»»

infostart.hu
Profit Line Ungheria 23.06. 14:46

Vizsgálja az EU az OMV Slovenija Mol által tervezett felvásárlását - ProfitLine.hu

Az Európai Bizottság vizsgálja az OMV Slovenija Mol által tervezett felvásárlását - közölte a brüsszeli testület csütörtkön. A Mol és az OMV Slovenija a részben állami tulajdonban lévő Petrol után Szlovénia harmadik, illetve második legnagyobb üzemanyag-forgalmazója. A brüsszeli közlemény szerint a»»»

profitline.hu
Demokrata Ungheria 23.06. 11:25

Brüsszel vizsgálja a MOL szlovéniai terjeszkedését

Az Európai Bizottság vizsgálja az OMV Slovenija Mol által tervezett felvásárlását – közölte a brüsszeli testület csütörtkön. A Mol és az OMV Slovenija a részben állami tulajdonban lévő Petrol után Szlovénia harmadik, illetve második legnagyobb üzemanyag-forgalmazója.A brüsszeli közlemény szerint az»»»

demokrata.hu
Portfolio Ungheria 23.06. 10:07

Szlovéniában terjeszkedne a Mol, az Európai Bizottság vizsgálatot indított

Közel egy éve, tavaly június elején jelentette be a Mol, hogy megállapodott az OMV-vel, hogy 301 millió euróért megvásárolja az OMV Sloveniját, annak 120 benzinkútjával együtt. Az Európai Bizottság most bejelentette, hogy részletes vizsgálatot indított, a Bizottság aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy»»»

portfolio.hu
Hvg Ungheria 23.06. 10:07

Vizsgálja az Európai Bizottság a Mol szlovéniai terjeszkedését

A Bizottság szerint a tervezett ügylet korlátozhatja a versenyt a kiskereskedelmi üzemanyagpiacokon. Vizsgálatot indítottak az uniós összefonódás-ellenőrzési rendelet alapján az OMV Slovenija MOL általi tervezett felvásárlása miatt – közölte az Európai Bizottság csütörtökön. A Mol két hete jelentet»»»

hvg.hu
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.