Bledar Shella zgjidhet kryetari i ri i Bordit të Shoqatës së Bankave

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Gazeta Telegraf Albania 16.04. 19:08

Bledar Shella zgjidhet kryetari i ri i Bordit të Shoqatës së Bankave

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB). njoftoi se ka zgjedhur pesë anëtarët e rinj të Bordit Mbikëqyrës të Shoqatës, dhe kryetarin e ri të saj. Anëtarët e zgjedhur janë: Bledar Shella, Drejtor i Përgjithshëm i OTP Bank Albania; Seyhan Pencabligil, Drejtor i Përgjithshëm i Bankës Kombëtare Tregtare (BKT»»»

telegraf.al
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Text

280 characters remaining