Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Hayat Bosnia ed Erzegovina 15.01. 14:21

EKONOMSKI KOLAPS KOMUNISTIČKOG RAJA: ČEKAMO I PO 12 SATI ISPRED PRODAVNICE, SUTRA NAS ČEKA ISTO

Američke sankcije, monetarna reforma i pandemija koronavirusa gurnuli su Kubu u krizu kakva nije zabilježena proteklih 30 godina. Ekonomska kriza na Kubi pogoršala se uslijed pandemije koronavirusa, što je dovelo do toga da stanovnici te komunističke države moraju i po dvanaest sati da čekaju u red»»»

hayat.ba
Anadolu Bosnia ed Erzegovina 01.07.2021. 13:54

Rouhani: Zbog COVID-19 više od milion Iranaca ostalo bez posla

Iranski predsjednik Hasan Rouhani je, govoreći o ekonomskim posljedicama pandemije koronavirusa, kazao kako je u Iranu izgubljeno milion i 100.000 radnih mjesta, javlja Anadolu Agency (AA). Rouhani se online putem obratio na ceremoniji otvorenja više projekata na području Irana, a tom prilikom se d»»»

aa.com.tr
Blic Srpska Republika Srpska 10.01.2021. 09:54

OVO JE RAZLOG TRAJNE ZABRANE Tviter pao za četiri odsto nakon ukidanja profila Trampu

Vrijednost dionica kompanije Tviter pala je za gotovo četiri odsto nakon što je ta društvena mreža trajno ukinula profil Donalda Trampa. Cijena dionice sa iznosi 49,54 dolara, što je za 3,77 odsto manje nego u petak, kada je iznosila 51,48 dolara. Kao službeni razlog trajne zabrane navodi se rizik »»»

srpskainfo.com
Dnevni list Federazione BiH 10.10.2020. 19:36

Sjeverna Koreja emitirala snimku velike vojne parade u Pjongjangu (VIDEO)

Sjevernokorejska državna televizija počela je emitirati snimku vojne parade održane u ranu zoru u subotu u povodu 75. godišnjicu utemeljenja svoje Radničke stranke. Sjevernokorejski vođa Kim Jong Un održao je neuobičajeno obraćanje vojnicima zahvalivši se im na pomoći koju su pružili kako bi poprav»»»

dnevni.ba
Depo Bosnia ed Erzegovina 10.10.2020. 16:14

Kim na vojnoj paradi iznenadio apsolutno sve, a o jednoj tvrdnji iz govora još će se dugo pričati

Kim izrazio zahvalnost što u zemlji niko nije zaražen koronavirusom te naglasio da se Covid-19 ne bi mogao spriječiti bez socijalizma Sjevernokorejska državna televizija počela je emitirati snimku vojne parade održane u ranu zoru u subotu u povodu 75. godišnjicu utemeljenja svoje Radničke stranke. »»»

BLin Republika Srpska 10.10.2020. 16:14

Kim na vojnoj paradi iznenadio apsolutno sve, a o jednoj tvrdnji iz govora još će se dugo pričati

Kim izrazio zahvalnost što u zemlji niko nije zaražen koronavirusom te naglasio da se Covid-19 ne bi mogao spriječiti bez socijalizma Sjevernokorejska državna televizija počela je emitirati snimku vojne parade održane u ranu zoru u subotu u povodu 75. godišnjicu utemeljenja svoje Radničke stranke. »»»

Oslobodjenje 10.10.2020. 16:01

(VIDEO) Kim Jong-un održao spektakularnu vojnu paradu: Nema straha od Covida-19

Sjevernokorejska državna televizija počela je emitirati snimku vojne parade održane u ranu zoru u subotu u povodu 75. godišnjicu utemeljenja svoje Radničke stranke. Kim Jong Un je održao neuobičajeno obraćanje vojnicima zahvalivši se im na pomoći koju su pružili kako bi popravili šete koje su ljeto»»»

oslobodjenje.ba
Al Jazeera Bosnia ed Erzegovina 10.10.2020. 15:25

Sjeverna Koreja predstavila najveću interkontinentalnu raketu

Sjeverna Koreja održala je vojnu paradu u subotu rano ujutro obilježavajući 75. godišnjicu utemeljenja svoje Radničke stranke, objavila je južnokorejska vojska. Tokom parade, predstavljena je nova interkontinentalna balistička raketa (ICBM) za koju analitičari kažu da još nije viđena, javlja Tanjug»»»

Dnevnik Federazione BiH 10.10.2020. 14:26

Sjeverna Koreja objavila snimku spektakularne vojne parade, Kim poručio: ‘Covid ne bi spriječili bez socijalizma’

Izolirana komunistička Sjeverne Koreje provodi stroge mjere kako bi spriječila pandemiju koronavirusa te je od siječnja zatvorila svoje granice. Službeno nije potvrdila nijednu infekciju unutar zemlje, no u taj podatak sumnjaju i južnokorejske i američke službe Sjevernokorejska državna televizija p»»»

dnevnik.ba
Vecernji List 10.10.2020. 10:01

Vojna parada ranom zorom, svijet se pita je li Kim predstavio novo strateško oružje

Sjeverna Koreja održala je vojnu paradu u subotu rano ujutro obilježavajući 75. godišnjicu utemeljenja svoje Radničke stranke, objavila je južnokorejska vojska. Uobičajeno obilježavana nizom koncerata i festivala, godišnjica se pomno prati u regiji jer je to prigoda da vođa Kim Jong Un uputi poruke»»»

vecernji.ba
Dnevni Avaz Bosnia ed Erzegovina 24.09.2020. 10:53

Predsjednik Venecuele nazvao SAD najvećom prijetnjom svjetskom miru

Maduro tvrdi da je njegova zemlja izložena neprestanim napadima od imperije SAD-a Predsjednik Venecuele Nicolas (Nikolas) Maduro nazvao je SAD prijetnjom po svjetski mir. - Amerika danas predstavlja najozbiljniju prijetnju sa kojom se suočava naš multipolarni i multicentralizovani svijet - naglasio»»»

avaz.ba
Nezavisne Novine Republika Srpska 24.09.2020. 10:29

Maduro: SAD su najveća prijetnja svjetskom miru

NJUJORK - Predsjednik Venecuele Nikolas Maduro nazvao je SAD prijetnjom po svjetski mir. "Amerika danas predstavlja najozbiljniju prijetnju sa kojom se suočava naš multipolarni i multicentralizovani svijet", naglasio je Maduro u svom govoru pripremljenom za godišnji diskusiju u Generalnoj skupštini»»»

nezavisne.com
Srpskacafe Bosnia ed Erzegovina 24.09.2020. 10:13

Maduro: Amerika je najveća prijetnja svjetskom miru

Predsjednik Venecuele Nikolas Maduro nazvao je SAD prijetnjom po svjetski mir. – Amerika danas predstavlja najozbiljniju prijetnju sa kojom se suočava naš multipolarni i multicentralizovani svijet – naglasio je Maduro u svom govoru pripremljenom za godišnji diskusiju u Generalnoj skupštini UN, koja»»»

Alternativna 24.09.2020. 10:12

Maduro: Amerika je najveća prijetnja svjetskom miru

Predsjednik Venecuele Nikolas Maduro nazvao je SAD prijetnjom po svjetski mir. "Amerika danas predstavlja najozbiljniju prijetnju sa kojom se suočava naš multipolarni i multicentralizovani svijet"", naglasio je Maduro u svom govoru pripremljenom za godišnji diskusiju u Generalnoj skupštini UN, koja»»»

atvbl.com
Federalna 31.03.2020. 12:19

Evropske zemlje isporučile medicinsku opremu Iranu

Evropa je isporučila medicinsku opremu Iranu u okviru mehanizma razmjene Instex koji omogućuje zaobilaženje američkih sankcija i koji je prvi put upotrijebljen, saopštilo je danas njemačko Ministarstvo spoljnih poslova."Francuska, Njemačka i Velika Britanija potvrđuju da je Instex uspješno sproveo »»»

Radio Slobodna Evropa 31.03.2020. 11:36

Ministri finansija G20 na novoj video konferenciji

Ministri finansija i guverneri banaka zemalja članica G20 organizovaće danas, 31. marta, drugu video konferenciju sa ciljem jačanja mera u borbi protiv pandemije korona virusa, saopštili su domaćini, Saudijska Arabija, prenosi agencija Frans Pres (AFP). Dvadeset industrijski najrazvijenijih zemalja»»»

slobodnaevropa.org
Slobodna Bosna 31.03.2020. 07:39

ZVONILI CRVENI TELEFONI: Trump i Putin razgovarali o pandemiji koronavirusa i cijeni nafte, evo što su dogovorili...

Američki predsjednik Donald Trump razgovarao je u ponedjeljak telefonom s ruskim kolegom Vladimirom Putinom o cijeni nafte i o pandemiji koronavirusa Dvojica čelnika su se usuglasila u vezi s "važnosti stabilnosti na međunarodnom tržištu energenata", piše u saopćenju Bijele kuće. Donald Trump i Vla»»»

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Text

280 characters remaining