Prokurorët hetojnë Lapsi.al për “Vëllain e Madh” socialist

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Portalb Macedonia del Nord 17.04. 18:12

Prokurorët hetojnë Lapsi.al për “Vëllain e Madh” socialist

Andi Bushati dhe Armand Shkullaku, pronarë dhe redaktorë të publikimit online Lapsi.al, u thirrën në prokurori për t’u marrë në pyetje nga Prokuroria e Posaçme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit si pjesë e hetimeve të hapura formalisht mbi një databazë që besohet se është krijuar nga Part»»»

portalb.mk
Kallxo Kosovo 16.04. 19:23

Prokurorët hetojnë për ‘Vëllain e Madh’ socialist

Prokurorët morën në pyetje drejtuesit e publikimit online Lapsi.al pasi këta të fundit zbuluan se si Partia Socialiste përdor një ushtri me zyrtarë për të përgjuar çdo votues të Tiranës, duke përdorur të dhëna që duket se janë vjedhur nga institucione të tjera shtetërore. Andi Bushati dhe Armand Sh»»»

kallxo.com
Express Kosovo 16.04. 17:31

”As faleminderit nuk tha për hipotekën”/ Prokurorët hetojnë Lapsi.al për “Vëllain e Madh” socialist

Andi Bushati dhe Armand Shkullaku, pronarë dhe redaktorë të publikimit online Lapsi.al, u thirrën në prokurori për t’u marrë në pyetje nga Prokuroria e Posaçme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit si pjesë e hetimeve të hapura formalisht mbi një databazë që besohet se është krijuar nga Part»»»

gazetaexpress.com
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.