Продолжуваат разговорите меѓу Скопје и Софија, ако биде постигнат договор Париз најавува брз старт на преговорите

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Sitel Macedonia del Nord 14.05. 11:51

Продолжуваат разговорите меѓу Скопје и Софија, ако биде постигнат договор Париз најавува брз старт на преговорите

Скопје и Софија продолжуваат со разговорите за изнаоѓање решение за спорните прашања со цел деблокада на нашите евроинтеграции. Северна Македонија смета дека е можно фер решение, но нагласува дека на потег е Бугарија и посакува процесот да се заокружи со сеопфатен документ, со јасно утврдени обврск»»»

sitel.com.mk
VECER Macedonia del Nord 14.05. 10:42

Париз најавува брз старт на преговорите за членство, ама ако биде постигнат договор

Скопје и Софија продолжуваат со разговорите за изнаоѓање решение за спорните прашања со цел деблокада на нашите евроинтеграции. Северна Македонија смета дека е можно фер решение, но нагласува дека на потег е Бугарија и посакува процесот да се заокружи со сеопфатен документ, со јасно утврдени обврск»»»

vecer.mk
Press24 Macedonia del Nord 14.05. 10:18

Продолжуваат разговорите меѓу Скопје и Софија, ако се постигне договор Париз најавува брз старт на преговорите за членство во ЕУ

Скопје и Софија продолжуваат со разговорите за изнаоѓање решение за спорните прашања со цел деблокада на нашите евроинтеграции. Северна Македонија смета дека е можно фер решение, но нагласува дека на потег е Бугарија и посакува процесот да се заокружи со сеопфатен документ, со јасно утврдени обврск»»»

press24.mk
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.