Γιατί το φυσικό αέριο κυριαρχεί παρά την υψηλή διείσδυση των ΑΠΕ

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Business Daily Grecia 5h

Γιατί το φυσικό αέριο κυριαρχεί παρά την υψηλή διείσδυση των ΑΠΕ

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας συνεισφέρουν σχεδόν το 50% της παραγωγής, ωστόσο, η απουσία συστημάτων αποθήκευσης επιβάλουν το φυσικό αέριο ως κεντρικό συστατικό του ενεργειακού μίγματος. Μπορεί οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας να κατέχουν κεντρική θέση πλέον στο ενεργειακό μίγμα, ωστόσο η χρήση του »»»

businessdaily.gr
Thriassio Grecia 06.11.2024. 17:16

Μανουσάκης (ΑΔΜΗΕ): Τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα η «πράσινη μετάβαση»

Ως μία τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα χαρακτήρισε την «πράσινη μετάβαση» ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ κ. Μάνος Μανουσάκης κατά την παρέμβασή του στο 7ο Athens Investment Forum. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εκμεταλλευτεί η Ελλάδα το άφθονο ανανεώσιμο δυναμικό που διαθέτει είναι να »»»

thriassio.gr
SofokleousIn Grecia 06.11.2024. 13:16

ΑΔΜΗΕ: Έγκαιρη ανάπτυξη ηλεκτρικών υποδομών για ενεργειακή αυτάρκεια και εμπορική αξιοποίηση ΑΠΕ

Ως μία τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα χαρακτήρισε την «πράσινη μετάβαση» ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, Μάνος Μανουσάκης κατά την παρέμβασή του χθες στο 7ο Athens Investment Forum. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εκμεταλλευτεί η Ελλάδα το άφθονο ανανεώσιμο δυναμικό που διαθέτει είναι »»»

sofokleousin.gr
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.