Joe Biden anunţă o nouă pandemie: "O nouă criză sanitară la nivel planetar este iminentă"

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Romania TV Romania 23.06. 12:38

Joe Biden anunţă o nouă pandemie: "O nouă criză sanitară la nivel planetar este iminentă"

Preşedintele Joe Biden a avertizat marţi că Statele Unite se vor confrunta în cele din urmă cu o „a doua pandemie” şi că ţara trebuie să înceapă să se pregătească pentru aceast scenariu iminent, scrie Business Insider. „Avem nevoie de mai mulţi bani”, a declarat Joe Biden în cadrul unei conferinţe »»»

romaniatv.net
DC News Romania 13.06. 19:03

Justin Trudeau, premierul Canadei, are din nou COVID

Premierul canadian Justin Trudeau a declarat luni că a fost testat pozitiv pentru COVID-19, adăugând că se simte bine. Săptămâna trecută, Trudeau s-a întâlnit cu președintele american Joe Biden și a participat la Summitul Americilor, scrie Mediafax. Săptămâna trecută, Trudeau s-a întâlnit cu președ»»»

dcnews.ro
HotNews Romania 14.09.2021. 05:49

Prinţul Harry şi Prima Doamnă a SUA Jill Biden au adus un omagiu răniţilor de război americani

Prinţul Harry şi Prima Doamnă a SUA Jill Biden au adus luni un omagiu răniţilor de război americani în cursul unei ceremonii virtuale pentru Warrior Games, o competiţie sportivă organizată pentru soldaţii răniţi, anulată anul acesta din cauza pandemiei de COVID -19, relatează AFP și Agerpres. Warri»»»

Agerpres Romania 14.09.2021. 05:49

Prinţul Harry şi Prima Doamnă a SUA Jill Biden au adus un omagiu răniţilor de război americani

Prinţul Harry şi Prima Doamnă a SUA Jill Biden au adus luni un omagiu răniţilor de război americani în cursul unei ceremonii virtuale pentru Warrior Games, o competiţie sportivă organizată pentru soldaţii răniţi, anulată anul acesta din cauza pandemiei de COVID -19, relatează AFP. Warrior Games ''m»»»

Replica Romania 31.05.2021. 23:05

Teorie despre originea Covid-19. Și-au acoperit chinezii urmele prin inginerie inversă?

Un nou studiu susţine că oamenii de ştiinţă chinezi au creat COVID-19 într-un laborator din Wuhan, apoi au încercat să-şi acopere urmele prin versiuni de inginerie inversă ale virusului pentru a face să pară că a evoluat natural din lilieci, scrie stiripesurse.ro Autorii lucrării, profesorul britan»»»

replicaonline.ro
Diacaf Romania 30.05.2021. 16:43

COVID-19 nu are strămoşi naturali credibili şi a fost creat de oamenii de ştiinţă chinezi - studiu

EconomicUn nou studiu susţine că oamenii de ştiinţă chinezi au creat COVID-19 într-un laborator din Wuhan, apoi au încercat să-şi acopere urmele prin versiuni de inginerie inversă ale virusului pentru a face să pară că a evoluat natural din lilieci. Autorii lucrării, profesorul britanic Angus Dalgl»»»

Ziarul Financiar Romania 30.05.2021. 16:14

COVID-19 nu are strămoşi naturali credibili şi a fost creat de oamenii de ştiinţă chinezi - studiu

Un nou studiu susţine că oamenii de ştiinţă chinezi au creat COVID-19 într-un laborator din Wuhan, apoi au încercat să-şi acopere urmele prin versiuni de inginerie inversă ale virusului pentru a face să pară că a evoluat natural din lilieci. Autorii lucrării, profesorul britanic Angus Dalgleish şi »»»

zf.ro
Gazeta de Sud Romania 05.05.2021. 13:40

Delegați indieni la reuniunea G7 de la Londra, testați pozitiv cu COVID-19

Ministrul indian de externe și întreaga sa echipă care participă la reuniunea miniștrilor de externe ai G7 de la Londra au anunțat că se autoizolează după ce doi membri ai delegației au fost testați pozitiv cu COVID-19, potrivit Reuters. India, care se confruntă în prezent cu cea mai gravă creștere»»»

gds.ro
Digi24 Romania 05.05.2021. 13:10

Delegați indieni la reuniunea G7 de la Londra testați pozitiv cu COVID-19. Întreaga echipă a intrat în izolare

Ministrul indian de externe și întreaga sa echipă care participa la reuniunea miniștrilor de externe ai G7 de la Londra au anunțat că se autoizolează după ce doi membri ai delegației au fost testați pozitiv cu COVID-19, anunță Reuters. India, care se confruntă în prezent cu cea mai gravă creștere d»»»

digi24.ro
Mediafax Romania 05.05.2021. 12:39

NEWS ALERT Delegaţi ai Indiei la reuniunea G7 de la Londra, testaţi pozitiv cu COVID-19. Carantină pentru oficiali de rang înalt

India, care se confruntă în prezent cu cea mai gravă creştere din lume a cazurilor de COVID-19, participă la G7 ca invitat şi trebuia să ia parte la întâlniri marţi seara şi pe tot parcursul zilei de miercuri. , a declarat ministrul indian de externe Subrahmanyam Jaishankar pe Twitter. Întâlnirea p»»»

mediafax.ro
Stirile PRO Romania 07.04.2021. 10:35

Actorul britanic Benedict Cumberbatch crede că a fost "pacientul zero" al pandemiei, în 2019

Actorul britanic Benedict Cumberbatch crede că este posibil ca el să fi fost "pacientul zero" al pandemiei de coronavirus, informează DPA, conform Agerpres. Starul britanic, nominalizat la Oscar în 2015 pentru rolul principal din filmul "The Imitation Game", a acordat recent un interviu în care a v»»»

stirileprotv.ro
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.