Merkelova otkrila detalje o Putinu

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Nezavisne Novine Republika Srpska 24.11.2022. 16:23

Merkelova otkrila detalje o Putinu

BERLIN - Bivši njemački kancelar Angela Merkel izjavila je da je željela da sazove razgovore Evrope i ruskog predsjednika Vladimira Putina u godini prije vojnog napada na Ukrajinu, ali da nije bilo mogućnosti da utiče na ruskog lidera na kraju svog mandata. Merkelova je rekla "Špiglu", da su ona i »»»

nezavisne.com
Glas Srpske Republika Srpska 24.11.2022. 15:25

Меркел: Нисам могла да утичем на Путина

БЕРЛИН - Бивши њемачки канцелар Ангела Меркел изјавила је да је жељела да сазове разговоре Европе и руског предсједника Владимира Путина у години прије војног напада на Украјину, али да није било могућности да утиче на руског лидера на крају свог мандата. Меркелова је рекла "Шпиглу" да су она и фра»»»

glassrpske.com
Blic Srpska Republika Srpska 21.08.2020. 13:42

DIJAGNOZA NEJASNA Ljekari tvrde da u uzorcima Navaljnog nema otrova, sumnjaju na BOLEST METABOLIZMA

U uzorcima krvi i urina ruskog opozicionog političara Alekseja Navaljnog nema tragova otrova, izjavio je danas zamjenik šefa bolnice za hitne slučajeve u Omsku Anatolij Kaljiničenko. Sada govorimo o različitim mogućnostima trovanja. U ovom trenutku, analizama koje smo obavili nije detektovano prisu»»»

srpskainfo.com
Vijesti.ba 21.08.2020. 13:00

Njemačka i Francuska nude liječenje Navaljnom

Njemačka i Francuska ponudile su da u svojim zdravstvenim ustanovama pruže medicinsku njegu ruskom opozicionom lideru Alekseju Navaljnom, koji je u teškom zdravstvenom stanju usljed navodnog trovanja. Predsjednik Francuske Emanuel Makron i njemačka kancelarka Angela Merkel izrazili su juče duboku z»»»

vijesti.ba
Slobodna Bosna Bosnia ed Erzegovina 21.08.2020. 11:06

RUSKI LJEKARI ZABRANILI TRANSPORT PUTINOVOG KRITIČARA: Navalni ne može u inostranstvo na liječenje jer…

Ruski ljekari su kazali javnosti da nema dokaza da je opozicioni političar i Putinov kritičar Aleksej Navalni otrovan te su zabranili njegov transport u inostranstvo na daljnje liječenje. Sky News piše da je njegova glasnogovornica kazala da su doktori podlegli pritisku ruskih vlasti, dok glavni do»»»

Faktor 21.08.2020. 09:19

Ruski liječnici zabranili transport otrovanog Putinovog kritičara u inostranstvo

Liječnici su zabranili Alexeiju Navalniju, Putinovom kritičaru koji se nalazi u komi nakon sumnje u trovanje, transport u inostranstvo na daljnje liječenje. Njegova glasnogovornica rekla je da su liječnici podlegli pritisku ruskih vlasti, dok glavni liječnik tvrdi da je ta odluka donesena jer Naval»»»

faktor.ba
Dnevnik Federazione BiH 20.08.2020. 23:25

Njemački avion večeras kreće po ruskog disidenta koji se bori za život

Bild je također izvijestio da je bolnica Charite u Berlinu spremna liječiti Navalnog. Nitko u bolnici nije bio dostupan za komentar. Avion s timom specijaliziranim za liječenje pacijenata u komi poletjet će u četvrtak navečer iz Njemačke kako bi prevezao ruskog disidenta Alekseja Navalnog, pišu nje»»»

dnevnik.ba
Informativa 20.08.2020. 20:55

Njemačka ide po Navaljnija | Medicinski avion sa timom specijalista za liječenje pacijenata u komi sprema se da krene večeras iz Njemačke po ruskog disidenta Alekseja Navaljnija

Medicinski avion sa timom specijalista za liječenje pacijenata u komi sprema se da krene večeras iz Njemačke po ruskog disidenta Alekseja Navaljnija, izjavio je aktivista iz Berlina za zaštitu ljudskih prava Jaka Bizilj. Navaljni se razbolio, a sumnja se na trovanje. On trenutno leži u komi u bolni»»»

Fokus 20.08.2020. 20:42

Macron i Merkel nude pomoć Navalnom

Navalni, koji je predvodio niz prosvjeda protiv Putinove administracije, bio je na letu iz Tomska za Moskvu kada se počeo osjećati loše Francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova njemačka gošća, kancelarka Angela Merkel, ponudili su u četvrtak pomoć ruskom vođi opozicije Alekseju Navalnom koji»»»

fokus.ba
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.