DEM Parti heyetinden İmralı ziyareti! Detaylar A Haber’de
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
DEM Parti heyetinden İmralı ziyareti! Detaylar A Haber’de
Haberler Gündem Haberleri DEM Parti heyetinden İmralı ziyareti! Detaylar A Haber'de DEM Parti İmralı heyeti üyeleri Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Faik Özgür Erol, İmralı'ya giderek teröristbaşı Abdullah Öcalan'la bir görüşme gerçekleştirdi. Heyet görüşme sonrası İmralı'dan döndü. Detayları A Habe»»»
İmralı'ya hangi isimler gidecek?
Meclis bünyesinde kurulan süreç komisyonunun İmralı ziyaretinde yer alacak isimler belli oldu. Heyette MHP adına Feti Yıldız, DEM Parti adına Gülistan Koçyiğit yer alacak. Meclis bünyesinde kurulan süreç komisyonunun İmralı ziyaretinde yer alacak isimler belli oldu. Heyette MHP adına Feti Yıldız, D»»»
İmralı'ya hangi isimler gidecek?
Meclis bünyesinde kurulan süreç komisyonunun İmralı ziyaretinde yer alacak isimler belli oldu. Heyette MHP adına Feti Yıldız, DEM Parti adına Gülistan Koçyiğit yer alacak. Heyette yer alacak diğer isimler ise henüz açıklanmadı. PKK'nin silah bırakma ve fesih süreci kapsamında Türkiye Büyük Millet M»»»
Meclis yine karıştı! Milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü
TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, DEM Parti Grup toplantısında "Apo" sloganı atılmasına tepki gösterdi. Poyraz'ın sözleri kavga çıkarırken, İYİ Parti ve DEM Partili vekiller birbirlerinin üzerine yürüdü. DEM Parti'nin TBMM'deki grup toplantısında PKK elebaşı »»»
Süreci tarihi fırsat olarak görüyoruz İhlas Haber Ajansı
21. Dönem Diyarbakır Milletvekili Abdulbaki Erdoğmuş, terörsüz Türkiye süreci ile ilgili yaptığı değerlendirmede, ‘’Türkiye’nin temel sorunlarına ilgili ve duyarlı bireyler olarak bu süreci silahlı çatışmaların sona erdirilmesi ve toplumsal barışın tesis edilmesi için tarihi bir fırsat olarak görüy»»»
DEM Parti'den İmralı açıklaması: Gereken pozitif adımı atmaya hazırım
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "İmralı ile görüşme yapılsın" çağrısının ardından DEM Parti, PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile görüşmek için başvuruda bulunmuştu. Adalet Bakanlığı'nın, DEM Parti’ye PKK elebaşı Abdullah Öcalan'la görüşmek için onay vermesinin ardından»»»
Canlı yayında çarpıcı iddia: ABD ve İsrail Golan Tepeleri'nde mevzilenmiş durumda: Netanyahu'nun yeni hedefi Suriye mi? İşte detaylar…
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerde meclis konuşmasında teröristbaşı Abdullah Öcalan'ı örgütü lağvetmesi koşuluyla davet etmesi Türkiye'de büyük yankı uyandırdı. Peki Cumhur İttifakı'ndan gelen bu davet terör örgütü PKK üzerinde nasıl bir etki yarattı, sonuçları neler olabilir?»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment