Светска банка: Македонија е во најдлабока рецесија досега

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Net Press Macedonia del Nord 22.10.2020. 12:52

Светска банка: Македонија е во најдлабока рецесија досега

Македонија се соочува со најдлабока рецесија во изминатите две децении, со влијание врз сите сектори на економијата, па економската активност се предвидува да се намали за 4,1 отсто во 2020 година, се вели во најновиот Редовен економски извештај на Светска банка. Причина за ваквата состојба, како ш»»»

netpress.com.mk
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.