Duda Balje flet për fëmijërinë e saj, thotë se një serb ishte arsyeja pse babai e ktheu në Kosovë

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Periskopi Albania 22.05. 08:29

Duda Balje flet për fëmijërinë e saj, thotë se një serb ishte arsyeja pse babai e ktheu në Kosovë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje ka folur edhe për fëmijërinë e saj të kaluar në Novi Sad të Vojvodinës, duke e përshkruar si një fëmijëri të lumtur krahas dy prindërve që kishin punuar shumë për ta rritur dhe edukuar atë. Por në një moment, Balje kujtoi se si pak para se të regjistrohej»»»

periskopi.com
EO - Ekonomia Online Kosovo 22.05. 00:43

Duda Balje tregon pse babai i saj e solli në Kosovë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje ka folur edhe për fëmijërinë e saj të kaluar në Novi Sad të Vojvodinës, duke e përshkruar si një fëmijëri të lumtur krahas dy prindërve që kishin punuar shumë për ta rritur dhe edukuar atë. Por në një moment, Balje kujtoi se si pak para se të regjistrohej»»»

ekonomiaonline.com
Gazeta Blic Kosovo 21.05. 23:35

Duda Balje tregon pse babai i saj e solli në Kosovë, arsyeja ishte një serb

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje ka folur edhe për fëmijërinë e saj të kaluar në Novi Sad të Vojvodinës, duke e përshkruar si një fëmijëri të lumtur krahas dy prindërve që kishin punuar shumë për ta rritur dhe edukuar atë. Por në një moment, Balje kujtoi se si pak para se të regjistrohej»»»

gazetablic.com
Indeks Kosovo 21.05. 23:02

Duda Balje tregon pse babai i saj e solli në Kosovë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje ka folur edhe për fëmijërinë e saj të kaluar në Novi Sad të Vojvodinës, duke e përshkruar si një fëmijëri të lumtur krahas dy prindërve që kishin punuar shumë për ta rritur dhe edukuar atë. Por në një moment, Balje kujtoi se si pak para se të regjistrohej»»»

indeksonline.net
Lajmi Albania 21.05. 23:01

“Jasmin, ke një vajzë shumë të bukur”, Duda Balje tregon pse babai i saj e solli në Kosovë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje ka folur edhe për fëmijërinë e saj të kaluar në Novi Sad të Vojvodinës, duke e përshkruar si një fëmijëri të lumtur krahas dy prindërve që kishin punuar shumë për ta rritur dhe edukuar atë. Por në një moment, Balje kujtoi se si pak para se të regjistrohej»»»

lajmi.net
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.