Trump'tan Kim Jong Un paylaşımı: Harika anlaşıyoruz
ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ile birlikte yer aldığı bir fotoğrafı sanal medya hesabından paylaşarak, Kim ile harika anlaştıklarını belirtti. ABD Başkanı Donald Trump, sanal medya hesabından Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ile yan yana durdukları bir kareyi paylaştı. Fotoğr»»»
İran'dan Trump'a imalı güvenlik uyarısı: Blöfü bırak, bir gün kendini yemek arabasında bulabilirsin
İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı İbrahim Azizi, ABD Başkanı Donald Trump'ın geçtiğimiz ay Ankara'da düzenlenen NATO Zirvesi'nden ayrılırken ikram aracıyla gizlice uçak değiştirdiğine yönelik haberlere atıfta bulunarak, 'ABD Başkanı, Hürmüz Boğazı konusunda durmaksızın »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Pazar akşamı yayımlanacak “Mülakat” programı kapsamında gerçekleştirilen özel söyleşide, Mekke Anlaşması’nın ilerleyen dönemde başka ülkelerin katılımına da açık olduğunu belirtti. Erdoğan, Mısır’ın da söz konusu anlaşmaya dahil olabileceğini ifade etti. SU»»»
Kuzey Kore lideri Kim'den Putin'e dikkat çeken mesaj
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e hitaben mesaj yayımladı. Kim mesajında, iki ülke ilişkilerinde "daha mükemmel bir gelecek" öngördüğünü kaydetti. Kore Merkezi Haber Ajansına (KCNA) göre Kim, Kurtuluş Günü'nün 81. yıl dönümü dolayısıyla Putin'in gönderdiği kutlama»»»
Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı Danışma Kurulu'na yeni atamalar: Erdoğan'ın imzasıyla 11 isim belirlendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararlar doğrultusunda Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı Danışma Kurulu üyeliklerine yeni atamalar gerçekleştirildi. Alınan kararla birlikte başkanlık bünyesinde faaliyet yürütecek kurulun yeni üyeleri kamuoyuna duyuruldu. DANIŞMA K»»»
Kolombiya'da depremin bilançosu ağırlaşıyor! Ölü sayısı arttı
Kolombiya'da meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 294'e, yaralananların sayısı 3 bin 935'e yükseldi. Kolombiya'da 10 Ağustos'ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından arama-kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, felaketin bilançosu ağırlaşmaya devam ediyor. Kol»»»
Gazze ateşkesinde yeni aşama! Hamas heyeti Kahire'ye gidiyor
Hamas Siyasi Büro Başkanı Halil el-Hayye başkanlığındaki üst düzey heyetin, Gazze Şeridi'ndeki ateşkes anlaşmasının kalıcı hale getirilmesi başta olmak üzere Filistin meselesine ilişkin gelişmeleri görüşmek üzere Mısır'ın başkenti Kahire'ye gideceği bildirildi. Hamas'tan bir kaynak, AA'ya yaptığı a»»»
ABD - İran hattında ‘İlk kim pes edecek’ oyunu
ABD ile İran arasındaki savaşta askeri yöntemlerle sonuç alınamayınca taraflar birbirini ekonomik araçlarla zorlamaya yöneldi. Washington yaptırım ve abluka tehdidiyle Tahran’ı sıkıştırırken, İran Hürmüz Boğazı’nı kapalı tutarak ABD’ye ekonomik ve ara seçimler öncesi siyasi bedel ödetmeye çalışıyor»»»
Terörü geride bırakıyoruz | Yerel Gündem Haberleri
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda gerçekleştirilen Bosphorus Diplomasi Forumu’nun kapanış töreninde konuştu. Türkiye’nin önünde artık yeni bir dünyanın inşası gibi büyük bir hedef bulunduğunu belirten Kurtulmuş, “Terörsüz Türkiye bu sürecin ilk adımıdır. Cumhuriyetimi»»»
Kılıçdaroğlu’ndan eski ortaklarına vekil desteği | Yerel Gündem Haberleri
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 6'lı Masa'daki eski ortaklarına destek geldi. Mustafa Bilici’nin önceki gün Gelecek Partisi'nden AK Parti’ye geçmesiyle Yeni Yol Grubu’nun vekil sayısı 19’a geriledi. SP, Gelecek Partisi ve DEVA böylece TBMM’de grup kurmak için gerekli 20 sandalyenin altına»»»
FETÖ yüzünden emekli olan komutan Kurmay Başkanı oldu | Yerel Gündem Haberleri
YAŞ kararları sonrası TSK'da yeni atamalar yapıldı. 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral Zorlu Topaloğlu, Ege Ordu Komutanı oldu. 2015’te FETÖ yüzünden emekli olan ve 15 Temmuz sonrası yeniden TSK'ya dönen Korgeneral Yaşar Kadıoğlu Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanı olarak atandı. 15 Temmuz gazisi Tümgeneral»»»
Datça Belediye Başkanı Aytaç Kurt ve meclis üyeleri CHP'den istifa ederek YENİ Parti'ye katıldı
Datça Belediye Başkanı Aytaç Kurt ve belediye meclis üyeleri, Datça Demokrasi Evi’nde düzenlenen törenle YENİ Parti’ye katıldı. YENİ Parti Muğla milletvekilleri ve ilçe yönetiminin katıldığı programda Kurt, Atatürk ilkeleri ve adalet vurgusuyla mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti. Özel haberlerimi»»»
CKD Genel Başkanı Oygür süreci değerlendirdi: Tek millet olmanın gücü hissedilmeli
PKK'nın fesih ve silah bırakma süreci kapsamında “Çerçeve Yasa” olarak bilinen Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilmişti. Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Genel Başkanı Prof. Dr. Tülin Oygür, kabul edilen yasaya ilişkin »»»
Hacıbektaş’ta anma töreni
Kültür ve Turizm Bakanlığınca Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde, “Hacı Bektaş Veli’nin Hakk’a Yürüyüşünün 755. Yıl Dönümü Anma Etkinlikleri” düzenlendi. Bu yıl “Birlik İçin Sözümüz Var” temasıyla düzenlenen etkinliğe, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Nevşehir Valisi Hüseyin Kök, MHP Grup B»»»
İmamoğlu: 21 Temmuz'u unutmayacağım
Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı videoda "Nasıl ki bu köhne avluya bir serçe kanadıyla umut gelmişse, memlekete de refah, mutluluk ve adalet gelecek. Ben bu minik kuşun avluma indiği 21 Temmuz'u unutmayacağım. Siz de unutmayın, unutturmayın" ifadelerini kullandı. Özel haberlerimizi»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bu memlekette artık ne ayrılıkçı söze ne de ayrımcılık sözlerine yer yoktur
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin, "Bu memlekette artık ne ayrılıkçı söze ne de ayrımcılık sözlerine yer yoktur." dedi. Kurtulmuş, MÜSİAD'ın Bakırköy'deki merkezinde Milli İrade Platformu ve Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) tarafından "Terörsüz Türkiye" temasıy»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İmralı dahil örgütün hiçbir üst düzey yetkilisinin yasanın bu haliyle yararlanması mümkün değildir
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Bu yasa geçici bir yasa ve münhasıran oluşturulmuş bir yasa. Başka örgütler de istifade edecek mi? Hayır, başka örgütler istifade etmeyecek. Bu münhasıran PKK, PYD, KCK için ortaya konulmuş bir yasadır. Ve ilanihaye değil. Yasanın yürürlüğe girdiği tespit edildikten s»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş MÜSİAD'a çerçeve yasayı açıkladı: Öcalan ve yöneticiler yasadan faydalanamayacak
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “İmralı dahil örgütün hiçbir üst düzey yetkilisinin yasanın bu haliyle yararlanması mümkün değildir. Yani üst düzey yönetim bundan uzakta” dedi. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçırmamak için BirGün’ün WhatsApp kanalını buraya dokunarak hemen takib»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin dikkat çeken mesaj: 'Üç sigorta var' | VİDEO İZLE
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul'da düzenlenen “Milli İrade Buluşması” programında terör örgütünün silah bırakması ve fesih sürecine ilişkin yasal düzenlemeyi anlattı. Kamuoyunda, “Örgüt silah bırakmazsa ne olacak?” şeklindeki endişelere değinen Kurtulmuş, yasal düzenlemenin süreci güvence al»»»
AK Parti'li Zorlu: Türkiye ve Macaristan birbirinden ayrılamaz
Macaristan’da düzenlenen Büyük Hun-Türk Kurultayı’na katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcıs Kürşad Zorlu, "Tarihte Hunlar, Göktürklerden nasıl ayrılamazsa, bugün de Türkiye, Macaristan'dan kesinlikle ayrılamaz" dedi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanı Kürşad Z»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan El Cezire'ye verdiği röportajda F-35'lere vurgu yaptı: Trump'ın sözünü tutmasını bekliyoruz | Gündem Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan arasında imzalanan Mekke Ortak Savunma Anlaşması’na Mısır’ın katılımının mümkün olduğunu söyledi. El Cezire'ye röportaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan; Gazze, Suriye ve Lübnan’ı yalnız bırakmayacaklarını vurgularken Hürmüz Boğazı»»»
İzmir'de CHP ve diğer partilerden 500 kişi AK Parti'ye katıldı | İzmir Haberleri
İzmir'in Konak ilçesinde CHP ve diğer partilerden ayrılan 500 kişi düzenlenen törenle AK Parti'ye geçti. AK Nokta önünde mehter marşıyla karşılanan yeni üyelere rozetleri takılırken, ilçe başkanı Mehmet Sait Başdaş son 5 ayda 2 bin 200'e yakın yeni üye kaydettiklerini açıkladı.»»»
Trump’tan Kim Jong Un paylaşımı: Çok iyi geçiniyoruz
ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore liderli Kim Jong Un ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak, "Bu fotoğraftaki dostça olmayan bakışa rağmen, gülümsediğimiz birçok fotoğrafımız var. Kim Jong Un ve ben çok iyi geçiniyoruz" dedi. ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ile ilişkisi»»»
Trump'tan Kuzey Kore paylaşımı: Kim ile çok iyi geçiniyoruz
ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore liderli Kim Jong Un ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak, 'Bu fotoğraftaki dostça olmayan bakışa rağmen, gülümsediğimiz birçok fotoğrafımız var. Kim Jong Un ve ben çok iyi geçiniyoruz' dedi. ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ile ilişkisi»»»
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu, Büyük Hun-Türk Kurultayı'nda konuştu: Türkiye, Macaristan'dan kesinlikle ayrılamaz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, "Tarihte, Hunlar Göktürklerden nasıl ayrılamazsa bugün de Türkiye, Macaristan'dan kesinlikle ayrılamaz." dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanı Prof. Dr. Kürşad»»»
CHP'den kaçış sürüyor! İzmir'de yüzlerce kişi AK Parti'ye katıldı
İzmir'de CHP ve diğer partilerden toplam 500 kişi AK Parti'ye katıldı. AK Parti'ye katılan isimlerden biri olan Mehmet Serdar Başak yaklaşık 20 yıl CHP içerisinde siyaset yaptığını, gelinen noktada CHP içerisinde koltuk kavgalarının, kişisel hesapların ve iç çekişmelerin hizmetin önüne geçtiğini sa»»»
Türkiye ile Kazakistan arasında sivil havacılık mutabakatı imzalandı
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Türkiye ile Kazakistan arasında yeni bir sivil havacılık mutabakat zaptı imzalandığını açıkladı. İstanbul'da gerçekleştirilen görüşmelerle iki ülke arasındaki yolcu ve kargo uçuş hakları genişletildi. Yeni düzenleme doğrultusunda hava yolu işletmelerine haftalık 38 »»»
Türkiye ile Kazakistan arasında sivil havacılık mutabakatı
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Kazakistan ile sivil havacılık ilişkilerinin geliştirilmesini hedefleyen yeni mutabakat zaptı imzalandığını belirtti. Anlaşmanın ve ülke arasındaki hava ulaşım imkanlarının artırılmasını amaçladığı kaydedildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı SHGM tara»»»
Bakan Yumaklı Karabük'te buğday hasadına katıldı
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Karabük'ün Eflani ilçesinde katıldığı buğday hasat töreninde tarımsal üretime dair önemli veriler paylaştı. Arpa ve buğday hasadının yüzde 93 oranında tamamlandığını belirten Yumaklı, sezonun 140 milyon tonluk rekor bir üretimle kapatılacağını duyurdu. Toprak »»»
DEM Parti'li Bakırhan: Bunlar, tarihi günlerdir
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "Bunlar, tarihi günlerdir. Bu çerçeve yasa da silahı ve şiddeti devreden çıkaran hukuki ve siyasi zeminde artık meselelerimizi konuşacağımız, tartışacağımız bir eşiği bize açtırdı. Bu yasa bir son değil çünkü bu yasa ilk adımdır" dedi. DEM Parti Aydın İl »»»
Irak'ta Haşdi Şabi bilmecesi: Dikkat çeken silahsızlanma açıklaması
Irak Güvenlik Medya Ağı Başkanı Saad Maan, Haşdi Şabi güçlerinin ordunun bir parçası olduğunu ifade etti. Maan, silahları devletin tekelinde tutma kararının Haşdi Şabi haricindeki silahlı grupları kapsayacağını belirtti. Maan, ülkedeki silahlı grupların ellerindeki silahları devlete teslim etmeleri»»»
Numan Kurtulmuş: Aramızdaki söz ayrıştırmanın değil, beraberliğin sözü olacak
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin, “Aramızda eğer bir söz olacaksa bundan sonra bu söz ayrılığın ayrıştırmanın, ötekileştirmenin sözü değil, kardeşliğin ve beraberliğin sözü olacaktır” dedi. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda “Bosphorus Di»»»
Büyükçekmece’de kaçak silah operasyonu: 23 tabanca ele geçirildi | VİDEO İZLE
Büyükçekmece’de silah ticareti yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alınırken 23 tabanca, 16 tabanca gövdesi, 16 tabanca sürgüsü, 37 şarjör, 313 fişek ve 30,9 gram uyuşturucu ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerden T.Y.’nin 3, F.A.’nın ise 9 ay»»»
Milli İrade Platformundan 'Terörsüz Türkiye'ye ilişkin çerçeve yasaya destek | Politika Haberleri
Milli İrade Platformu, Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'nin TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaşmasının, milletin "Terörsüz Türkiye" idealine verdiği desteğin milli iradenin tecelligahındaki yansıması olduğunu ifade etti.»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Cumhuriyetimizin ilk asrının yarısını heba ettiğimiz terör meselesini geride bırakıyoruz
Bosphorus Diplomasi Forumu’nda konuşan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, "Bu coğrafyada bizim ülkemizde yaklaşık Cumhuriyetimizin ilk asrının yarısını heba ettiğimiz terör meselesini geride bırakıyoruz. 40 yılı aşkın süredir devam eden binlerce insanımızın şehit olduğu, on binle»»»
Filistin 20 yıl sonra ilk kez sandık başına gidiyor: Seçmenlerin kayıt süreci başladı
Filistinliler, 20 yıl aranın ardından 28 Kasım'da genel seçimler için sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Filistin yönetimi, oy kullanacak seçmenlerin kayıt ve bilgi güncelleme sürecini bugün itibarıyla başlattığını bildirdi. Filistin Merkezi Seçim Komisyonundan yapılan açıklamada, işgal altındaki »»»
Küresel piyasalarda karışık seyir: Gözler Fed tutanaklarında, BIST 100 yükselişte
Küresel piyasalar, ABD'de yavaşlayan enflasyon verileri ve teknoloji şirketlerinin bilançolarıyla desteklense de jeopolitik riskler nedeniyle haftayı karışık tamamladı. Yurtiçinde ise BIST 100 endeksi haftayı yükselişle kapatırken, TCMB 2026 enflasyon tahminini yüzde 28'e revize etti. Küresel piyas»»»
Gjini, Haxhiu ile İstişare Toplantısına Katılmayı Reddetti
İttifak Başkanı Ardian Gjini, görevdeki Cumhurbaşkanı Albulena Haxhiu'nun siyasi parti liderleriyle 18 Ağustos Salı günü gerçekleştirmek istediği istişare toplantısına katılma davetini reddetti. Gjini, partinin resmi Facebook sayfasındaki açıklamasında, Haxhiu'nun seçilmiş cumhurbaşkanı olmadığını »»»
PDK, Oturumun 16 Ağustos'ta Devam Etmesi için Dehari'ye Bir Mektup Daha Gönderdi
PDK milletvekili Uran İsmailî partisinin meclis grubunun, anayasal düzenin yeniden sağlanması amacıyla, oturumun 16 Ağustos'ta devam etmesi için Kurucu Meclis Başkanı Avni Dehari'ye bir talep daha gönderdiğini açıkladı. Meclis'te bugün düzenlediği basın toplantısında konuşan Ismaili, görevdeki Başb»»»
PDK, Cumhurbaşkanı Vekili Haxhiu’nun Siyasi Partilerle Toplantısına Katılmayacak
Kosova Demokratik Partisi (PDK), Cumhurbaşkanı Vekili Albulena Haxhiu’nun siyasi partilerle gerçekleştireceği ve Kosova cumhurbaşkanının seçilmesi konusunun ele alınmasının beklendiği toplantıya katılmayacak. PDK Milletvekili Uran Ismaili, partisinin toplantıya katılmayacağını açıklarken, seçim tak»»»
Dehari’den Siyasi Partilere Diyalog Çağrısı
Kosova Meclisi oluşum oturumu başkanı Avni Dehari, siyasi partiler arasında diyalog ve uzlaşma çağrısında bulunarak, önceden anlaşma sağlanmadan oturumun devam ettirilmesinin gerilimi tırmandırabileceği ve hatta Meclis içerisinde fiziksel çatışmalara yol açabileceği uyarısında bulundu. Dehari, Mecl»»»
Kılıçdaroğlu yeniden cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Kuşoğlu'ndan dikkat çeken açıklama
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, TİVİ6'da katıldığı programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden aday olup olmayacağına yönelik gelen soruya ise dikkat çeken bir yanıt verdi. "BUNU SÖYLEMEMESİ GEREKİR, BİZİM DE SÖYLEMEMİZ»»»
İran: ABD ve İsrail ile savaşta düşen uçakların 3 pilotu Katar'da esir
İran Genelkurmay Başkanlığı, ABD ve İsrail ile yaşanan savaş sırasında düşen Su-24 tipi savaş uçaklarından sağ kurtulan 3 İranlı pilotun Katar güçleri tarafından esir alındığını açıkladı. İran Genelkurmay Başkanlığı Kayıp Arama Komitesi Komutanı Tuğgeneral Muhammed Bakırzade, Uluslararası Kızılhaç »»»
Tuncer Bakırhan'dan 'çerçeve yasa' açıklaması
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, süreç kapsamında hazırlanan çerçeve yasa ile ilgili, "Bu yasa bir son değil çünkü bu yasa ilk adımdır. Bu yasanın kendisi, Kürt meselesinin demokratik çözümü değil. Bu, sadece şiddet zeminini ortadan kaldıran, hukuki ve siyasi zemine kavuşturan bir yasadı»»»
Demirtaş ve Mızraklı'dan 'çerçeve yasa' mesajı: İmralı Heyeti çağrı yaptı
DEM Parti İmralı Heyeti, cezaevinde ziyaret ettiği Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı'nın çerçeve yasa ile ilgili mesajını aktardı. Demirtaş ve Mızraklı, "çerçeve yasanın TBMM’den büyük bir destekle çıkmış olmasının çok değerli olduğunu, yasanın uygulanması için tüm tarafların üzerine düşeni ya»»»
Edirne'de 'bozayı' tedirginliği! Belediye başkanından uyarı
Subaşı Belediye Başkanı Göksel Tüfekçi, belde girişindeki babasına ait tarlada bozayı görüldüğünü bildirdi. Belediye Başkanı Tüfekçi, vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları çağrısında bulundu. "CAN GÜVENLİĞİMİZİ RİSKE ATMAYALIM" Tüfekçi, sanal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşımda, "Be»»»
Türkiye ile Kazakistan arasında havacılıkta yeni mutabakat zaptı
Türkiye ile Kazakistan arasındaki sivil havacılık ilişkilerinin geliştirilmesi ve iki ülke arasındaki hava ulaşım imkanlarının artırılması amacıyla yeni bir mutabakat zaptı imzalandı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; 13-14 Ağustos 2026 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleş»»»
AK Parti’ye yeni katılımlar olabilir: Mansur Yavaş detayı ve 3 sürpriz isim | Politika Haberleri
AK Parti’nin 25. yıl mitingindeki transferlerin ardından Ankara’da 3 belediye başkanı için yeni iddia gündeme geldi. Mansur Yavaş’ın etkisinin azaldığı Kalecik, Nallıhan ve Polatlı belediye başkanlarının AK Parti’ye katılabileceğini ileri sürüldü. "3 belediye başkanı daha katılabilir" "Yavaş’ın etk»»»
Osmani: LDK ile Vetëvendosje'yi Ayıran Temel Konu Cumhurbaşkanının Rolüydü
Kosova'nın eski Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, LDK Genel Başkanı Lumir Abdixhiku ile birlikte Vetëvendosje (LVV) Genel Başkanı Albin Kurti ile yaptıkları görüşmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. LDK'nin muhalefette kalma kararı aldığını açıklamasının ardından, parti Meclis Başkanlığı, Cumhurbaş»»»
PDK Gençliği Bugün Meclis Önünde Sembolik Eylem Düzenleyecek
Kosova Demokratik Partisi (PDK), Kosova Demokratik Gençliği'nin bugün Meclis önünde sembolik bir eylem düzenleyeceğini duyurdu. Eylemin saat 11.00'de, Meclis'in girişinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Son günlerde PDK milletvekilleri, yeni Meclis'in oluşturulması için kurucu oturumun devam ettiri»»»