Cumhuriyet’in 'LGS skandalı' haberi yargıda: Can Uğur’un duruşması 17 Eylül’e ertelendi
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Cumhuriyet’in 'LGS skandalı' haberi yargıda: Can Uğur’un duruşması 17 Eylül’e ertelendi
Cumhuriyet’in ortaya çıkardığı “LGS skandalı” haberinin ardından, Milli Eğitim Bakanlığı’nın şikâyetiyle Haber Müdürümüz Can Uğur hakkında “Yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suçlamasıyla açılan davanın ilk duruşması bugün görüldü. Avukat Enes Ermaner, dört ay önce düzenlenen ancak hâlâ müvekkiline il»»»
İttihatçıları hedef alan Yusuf Tekin'e cevabı Atatürk verdi. O görüşme ortaya çıktı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in bir konuşmasında İttihat ve Terakki Cemiyetini hedef almasının ardından siyaset ve tarih gündemi yeniden İttihat Terakki ve İttihatçıları tartışmaya başladı. İttihatçıların siyasi analizlerini yapıldığı bu günlerde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bir görüşmesi »»»
CHP, kirli geçmişini silemez
Haber Merkezi Giriş Tarihi: 2024-11-19 13:16 Kurulduğu günden beri milletin değerleriyle kavga eden, şapka dayatması, ezan yasağı, camilerin ahıra dönüştürülmesi gibi zorbalıklara imza atan Cumhuriyet Halk Partisi’nin zulümleri hafızalardaki yerini korurken, partinin temsilcileri geçmişi inkâr ediy»»»
Tema Koleji'nin sahibi ve yakınları öğretmenlere saldırdı - Tele1
Faaliyetlerine son veren Tema Koleji’nin sahibi Malik Erdoğan ve yakınları, mali hakları görüşmek için randevu verdikleri öğretmenlere saldırdı. Kastamonu’da bir süre önce faaliyetlerine son veren Özel Tema Koleji’nin sahibi ve yakınları, ödemeleri görüşmek üzere öğretmenleri, Doğa Kültür Köyü Öğre»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment