Suriye Cumhurbaşkanı Şara, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile bölgesel gelişmeleri görüştü
Suriye Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Şara, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile telefonda bölgedeki mevcut gelişmeleri ve son durumu değerlendirdi. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.🔹 Gündemdeki gelişmeler, öze»»»
Başkan Başdeğirmen talep etti, Bakan Işıkhan geri çevirmedi İhlas Haber Ajansı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Isparta ’Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen, İş Gücü Uyum Programı kapsamında ilk alımda 2 kat istihdam talep ederken, Bakan Işıkhan, "Başkanımızı kırmayalım talep ettiği istihdamın 2 katı hayırlı olsun diyelim" ded»»»
AK Parti'li Zengin: Dünyada herkesin aradığı kavram güvenlik
AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Burdur’da katıldığı programda dünyadaki siyasi ve güvenlik ortamına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küresel düzende hukukun zayıfladığını ve uluslararası kurumların etkisinin azaldığını ifade eden Zengin, birçok ülkenin güç kullanmayı meşru görebildiğini»»»
Şara ile Macron'dan kritik telefon görüşmesi: Bölgesel gelişmeler masaya yatırıldı
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile telefonda bölgesel gelişmeleri ele aldı. Suriye Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Şara, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile telefonda bölgedeki mevcut gelişmeleri ve son durumu değerlendirdi. Görüşme sıra»»»
AK Parti'li Zengin: Hukuk ayaklar altında olan bir dünya görüyoruz
AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, "Hukuk ayaklar altında olan bir dünya görüyoruz. Gözünü açan, kafasına koyduğunu, gidip 10 ülkeyi bombalamayı kendinde bir hak olarak görebiliyor. O kadar vahim ortamda bütün dünyanın aradığı kavram, hissiyat bence güvenlik" dedi. AK Parti Grup Başkanvekili »»»
Beyaz Saray: "İran’a yönelik saldırıların hedeflerine 4 ila 6 hafta içinde ulaşılması bekleniyor" İhlas Haber Ajansı
ABD’de Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, Beyaz Saray’da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İran’a yönelik devam eden askeri saldırılara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Leavitt, "ABD Başkanı Donald Trump’ın da açıkladığı gibi, ‘Destansı Öfke Operasyonu’nun’ hedeflerine yaklaşık 4 ila 6»»»
Emniyet Genel Müdürlüğünden 'APP plaka' açıklaması
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), yetkili kuruluş tarafından basılmayan, üzerinde resmi mühür ve yönetmelikte belirtilen güvenlik unsurları bulunmayan plakaların hukuken geçerli kabul edilmediğini belirterek, kamuoyunda APP plaka olarak bilinen plakaların bu kapsama girdiğini aktardı. EGM'nin NSosyal »»»
Kosovalı askerler yakında Gazze'ye konuşlandırılacak
Bakan Maqedonci, Kosova Radyo Televizyonu'na (RTK) verdiği röportajda, hafta başında Kosova hükümetine, Kosovalı askerlerin Gazze’de konuşlandırılmasına yönelik siyasi kararın alınması için tavsiyede bulunduğunu söyledi. Sürecin koordinasyon açısından son aşamaya geldiğini vurgulayan Maqedonci, Gaz»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet himayesindeki çocuklarla gönül sofrasında buluştu İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, devlet himayesi altındaki çocuklarla iftar sofrasında bir araya geldi. Buluşmada neşeli anlar yaşanırken çocukların yazdıkları mektuplarda, "Tayyip amca, Emine teyze, sizinle iftar açmak çok güzel. Sayenizde sıcacık yuvalarda kalıyoruz, sevgi»»»
Bakan Bolat: "Türkiye ile Gana arasında ticaret hacmi geçen yıl 844 milyon dolara yükseldi" İhlas Haber Ajansı
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Türkiye ile Gana arasında ticaret hacmi geçen yıl 844 milyon dolara yükselmiştir. Bu, rekor bir rakamdır. Hedefimiz olan 1 milyar dolar ticaret hacmine ulaşmaya çok az kalmıştır" dedi. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Gana Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını kazanmasının 69’uncu yı»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan devlet himayesindeki çocuklarla gönül sofrasında buluştu İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, devlet himayesi altındaki çocuklarla iftar sofrasında bir araya geldi. Vahdettin Köşkü’nde gerçekleşen buluşmada neşeli anlar yaşanırken çocukların yazdıkları mektuplarda, "Tayyip amca, Emine teyze, sizinle iftar açmak çok güzel. Sayenizde sı»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet himayesindeki çocuklarla iftarda buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Mahinur Özdemir Göktaş da katıldı. Erdoğan çifti program boyunca çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet etti. ETKİNLİKLER VE GÖSTERİLER DÜZENLENDİ İftarın ardından bir çocuk yemek duasını okudu. Yaşları 7 ile 12»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet himayesindeki çocuklarla iftarda buluştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devlet himayesindeki çocuklarla iftar programında bir araya geldi. Vahdettin Köşkü’nde düzenlenen programda çocuklar çeşitli etkinliklere katılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 72’nci yaş gününü de kutladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, V»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet himayesindeki çocuklarla iftarda bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devlet himayesindeki çocuklarla iftar programında bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Vahdettin Köşkü'ndeki programda çocuklarla sohbet ederek onlarla yakından ilgilendi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın da katıld»»»
Özgür Özel: ŞOK Market ve A101 'Biz Tanju Başkandan şikayetçi değiliz' dedi, açıklama yapacak kaldı bir üç harfli market
İmamoğlu'nun ve belediye başkanlarının tutuklanmasının ardından her hafta düzenlenen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin 95'incisi Bolu'da gerçekleşiyor. Ekrem İmamoğlu'nun Silivri'den gönderdiği mektup okundu. Mektupta "Bu ülkenin çocukları, gençleri en iyi koşullarda eğitim alabilsinle»»»
EGM’den "‘APP plaka" açıklaması: Resmi mühür ve güvenlik unsurları bulunmayan plakaları kullananlara 140 bin lira ceza uygulanacak İhlas Haber Ajansı
Emniyet Genel Müdürlüğünden (EGM) ’APP plaka’ya ilişkin yapılan açıklamada, "Yetkili kuruluş tarafından basılmayan, üzerinde resmi mühür ve yönetmelikte belirtilen güvenlik unsurları bulunmayan plakalar hukuken geçerli kabul edilmemektedir. Kamuoyunda APP plaka olarak bilinen plakalar bu kapsama gi»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet himayesindeki çocuklarla iftar yaptı İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devlet himayesindeki çocuklarla iftarda bir araya geldi.»»»
Bakan Çiftçi: "Savunma sanayiinden yerli ve milli teknolojiye, sağlık sisteminden güvenlik altyapısına kadar pek çok alanda çığır açan bir Türkiye var" İhlas Haber Ajansı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Konya’da misafir edilen Gazzeli ailelerle iftar sofrasında bir araya geldi. Bakan Çiftçi, "Son zamanlarda bölgemizde tırmanan hadiseler, dünyada hızla değişen dengeler; Türkiye’nin geldiği noktanın kıymetini daha iyi gösteriyor. Artık önünü göremeyen, hedefini başkal»»»
Beyaz Saray CNN Türk'e konuştu: Trump yeni liderle yakından ilgileniyor
CNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksoy'un sorularını yanıtlayan Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt " Savaş 4 veya 6 hafta sürebilir. İran rejimi yıkılmadıkça biz bu savaşı devam ettireceğiz. Başkan Trump yeni liderle yakından ilgileniyor. Yeni liderin kimin olacağı konusunda aktif rol alıyor" dedi.»»»
MÜSİAD Genel Başkanı Özdemir: "İnanıyoruz ki bu asrın merkezinde Türkiye yer alacaktır" İhlas Haber Ajansı
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Burhan Özdemir, küresel dengelerin değiştiğine dikkat çekerek, "Eski dünya düzeni yıkıldı, yenisi kuruluyor. Türkiye, bu yeni düzende söz sahibi ve oyun kurucu bir ülke olarak liderliğini sürdürecektir" dedi. MÜSİAD Antalya Şubesi taraf»»»
Özgür Özel: Ben buraya gelirken A101 CEO’su bizi arıyor, yana yakıla
İmamoğlu'nun ve belediye başkanlarının tutuklanmasının ardından her hafta düzenlenen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin 95'incisi Bolu'da gerçekleşiyor. Ekrem İmamoğlu'nun Silivri'den gönderdiği mektup okundu. Mektupta "Bu ülkenin çocukları, gençleri en iyi koşullarda eğitim alabilsinle»»»
Erden Timur'un şirketlerine kayyum atandı
Erden Timur’un sahibi ve ortağı olduğu şirketlere TMSF kayyum olarak atandı.Ayrıntılar Geliyor... Kıymetli okurlarımız, bu bir son dakika gelişmesi haberidir. Sıcak bilgiler geldikçe kısa sürede güncellenecektir. Gelişmelerden anında haberdar olmak için Yeni Şafak uygulamasını akıllı cihazlarınıza »»»
Özgür Özel: Bolu beylerine sesleniyorum.; siz bir başınasınız, bu meydan Köroğlu'nun meydanıdır
İmamoğlu'nun ve belediye başkanlarının tutuklanmasının ardından her hafta düzenlenen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin 95'incisi Bolu'da gerçekleşiyor. Ekrem İmamoğlu'nun Silivri'den gönderdiği mektup okundu. Mektupta "Bu ülkenin çocukları, gençleri en iyi koşullarda eğitim alabilsinle»»»
ABD, Uluslararası Acil Ekonomik Güçler Yasası kapsamında tahsil edilen tarifelerle 166 milyar dolar topladı
ABD Gümrük ve Sınır Muhafaza (CBP) birimi, Başkan Donald Trump'ın Uluslararası Acil Ekonomik Güçler Yasası'na (IEEPA) dayandırarak uyguladığı ve Yüksek Mahkemenin yasaya aykırı bulduğu tarifeler kapsamında yaklaşık 166 milyar dolarlık gümrük vergisi tahsil edildiğini bildirdi. CBP tarafından ABD Ul»»»
Bakan Işıkhan: "Türkiye 2026 yılında kadın istihdamını en fazla artıran ülke oldu" İhlas Haber Ajansı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "2007 yılında yüzde 21,2 olan kadın iş gücüne katılım oranını 2024 yılında yüzde 36,8’e taşıdık. Türkiye, kadın iş gücüne katılımını en fazla artıran ülke oldu. 2026 yılı Ocak ayı itibarıyla 10 milyon 409 bin kadınımız istihdam edilmektedir. Bu başar»»»
Bakan Gürlek: "Şehitlerimiz bu milletin istiklalinin mühürleridir, gazilerimiz ise fedakarlığın yaşayan nişaneleridir" İhlas Haber Ajansı
Sakarya’da şehit yakınları, gazi ve gazi aileleriyle iftar sofrasında buluşan Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Şehitlerimiz bu milletin istiklalinin mühürleridir. Gazilerimiz ise fedakarlığın, cesaretin yaşayan nişaneleridir. Sizler fedakarlık gösterdiğiniz için biz bugün buradayız, rahat bir şekilde if»»»
Bakan Bak: Önceliğimiz, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak birinci önceliğimiz özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, dijital bağımlılıktan, uyuşturucudan, içki ve alkol gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve bunda da sporu etkin bir şekilde kullanmak” dedi. Gençlik ve Spor»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bağımlılıklardan kurtulmamız ekonomik gelişmemize de büyük bir güç verecektir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yeşilay'ın sigara, alkol, kumar ve uyuşturucu bağımlılığının ekonomik maliyetini çıkardığını belirterek, "Buna göre yıllık 78 milyar dolarlık bir maliyetle karşı karşıyayız. Yani bu bağımlılıklardan kurtulmamız aynı zamanda kalkınmamıza, ekonomik gelişmemize »»»
Bakanlar Uraloğlu ve Gürlek, milli hızlı trenin yol testleri törenine katıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Adalet Bakanı Akın Gürlek, TÜRASAŞ Sakarya Bölge Müdürlüğü önünde düzenlenen Türkiye'nin İlk Yerli ve Milli Hızlı Treni'nin Yol Testleri Töreni'ne katıldı. Tören'de konuşan Bakan Uraloğlu, Türkiye'nin saatte 225 kilometre hıza sahip ilk milli elekt»»»
İsrail'e yeni füze saldırıları başladı! İran: Düşmanın gözünü kör ettik
ABD ve İsrail ortaklığında İran'a yönelik başlatılan saldırılar misillemelerle 7'inci gününde devam ediyor. İsrail ordusu, Tahran'da İran yönetimine ait yerleşkede geçtiğimiz hafta öldürülen dini lider Ali Hamaney'in yeraltı askeri sığınağının savaş uçakları tarafından imha edildiğini açıkladı. Öte»»»
"Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi Bolu'da
İmamoğlu'nun ve belediye başkanlarının tutuklanmasının ardından her hafta düzenlenen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin 95'incisi Bolu'da gerçekleşiyor. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı ve seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ve belediye başkanlarının tutuklanması»»»
BBP Genel Başkanı Destici: "Trump ve Netenyahu gibi liderler dünya tarihinden silinmelidir" İhlas Haber Ajansı
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Donald Trump ve İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’yu sert sözlerle eleştirerek, "Trump ve Netanyahu gibi liderler dünya tarihinden silinmelidir" dedi. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bir dizi ziyaretler için Karabük’e geldi. »»»
Rusya resmen sırt çevirdi! Doğal gazda yeni rota belli oldu
Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, Rus enerji şirketlerinin Avrupa'ya sevk ettiği doğal gazı Asya pazarına göndereceğini söyledi. Novak, başkent Moskova'da gazetecilere yaptığı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Rus gazını Avrupa yerine başka pazarlara gönderme konusundaki ç»»»
Gençlik ve Spor Bakanı Bak: "12 milyona yakın gencimize yüzme öğrettik" İhlas Haber Ajansı
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "’Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi çerçevesinde Türkiye’de yaklaşık AK Parti iktidarı döneminde 700’e yakın yüzme havuzu yapıldı ve yaklaşık 150 tanesinin de inşaatı devam ediyor. Yenileri de ekleniyor. Dolayısıyla 12 milyona yakın gencimize ve insanımıza yüz»»»
Rusya: Rus gazını Avrupa yerine Asya pazarına göndereceğiz
Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, Rus enerji şirketlerinin Avrupa’ya sevk ettiği doğal gazı Asya pazarına göndereceğini söyledi. Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, başkent Moskova’da gazetecilere yaptığı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Rus gazını Avrupa yerine ba»»»
Bakan Ersoy baba ocağı İbradı'da: Geleneksel iftar sofrasında hemşehrileriyle bir araya geldi | Antalya Haberleri
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel iftar programında, İbradı’da hemşehriler bir araya geldi; birlik, dayanışma ve bölgenin turizm vizyonuna ilişkin önemli mesajlar verildi. "İbradı’nın en önemli doğal miraslarından biri olan Altınbeşik Mağarası için ç»»»
Sakarya’da hareketli dakikalar: Firariyi vermemek için polise direndiler İhlas Haber Ajansı
Sakarya’nın Erenler ilçesinde uyuşturucu ticareti suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve izinli çıktığı cezaevine dönmeyen hükümlü, mahallelinin polise mukavemet ettiği olaylı operasyonla gözaltına alındı. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler»»»
Trump Küba'nın 'çok yakında düşeceğini' belirtti: 50 yıldır bu anı bekliyorum
ABD Başkanı Donald Trump, bir süredir ekonomik yaptırımları artırdığı Küba'nın "çok yakında düşeceğini" söyledi. "50 yıldır bu anı bekliyorum. Ve şimdi (Küba) kucağıma düştü" diyen Trump, bu konuda "çok iyi ilerledikleri" değerlendirmesinde bulundu.ABD Başkanı Donald Trump ABD'de yayın yapan haber »»»
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Türk gazetecileri gözaltına alan İsrail'e tepki
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İsrail polisinin A Haber ekibini hukuksuz bir şekilde gözaltına alması, gerçekleri karartma çabasının yeni bir aşamasıdır." ifadesini kullandı. ifadelerini kullandı. İsrail polisinin A Haber ekibini gözaltına almasına NSosyal hesabından»»»
Rusya: Rus gazını Avrupa yerine Asya pazarına göndereceğiz
Novak, başkent Moskova’da gazetecilere yaptığı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Rus gazını Avrupa yerine başka pazarlara gönderme konusundaki çalışma talimatını değerlendirdi. Rus hükümetinin, Putin’in talimatının ardından şirketlerle görüştüğünü anlatan Novak, “Avrupa'ya, tedarik»»»
Bakan Uraloğlu: Demiryolu ağımızı 2053 yılına kadar, 28 bin 590 kilometreye yükseltmeyi planladık
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Demiryolu ağımızı 2028’e kadar 17 bin 287 kilometreye, 2053 yılına kadar ise 28 bin 590 kilometreye yükseltmeyi planladık. Ancak bizim vizyonumuz sadece demiryolu ağ uzunluğunu artırmak değil; bu hatlarda kullanılan her aracı, her bileşeni de yerli »»»
AB Komisyonu'ndan İran'ın Türkiye'de ve Azerbaycan'daki İHA saldırılarına kınıma
Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Sözcüsü Anouar Al Anouni, "İran'ın Körfez'de, Türkiye'de ve Azerbaycan'da gerçekleşen ayrım gözetmeyen saldırılarını kınıyoruz." dedi. Sözcü Al Anouni günlük basın toplantısında Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne insansız hava araçlarıyla (İHA) düzenlenen saldırılarla i»»»
Çanakkale'de yurttaşlar laiklik için sokağa çıktı
Çanakkale Emek Barış ve Demokrasi Güçleri sokağa çıkarak laikliğin hedef alınmasına karşı basın açıklaması yaptı. Açıklamada "Bugün laikliği savunmak, yalnızca bir ilkeyi değil toplumun özgürlüğünü, eşitliğini ve geleceğini savunmaktır" dendi. 168 aydının başlattığı 'Laikliği Savunuyoruz' bildirisi»»»
AB Komisyonu: İran'ın Körfez'de, Türkiye'de ve Azerbaycan'daki İHA saldırılarını kınıyoruz
Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Sözcüsü Anouar Al Anouni, günlük basın toplantısında Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne insansız hava araçlarıyla (İHA) düzenlenen saldırılarla ilgili açıklama yaptı. Al Anouni, "İran'ın Körfez'de, Türkiye'de ve Azerbaycan'da gerçekleşen ayrım gözetmeyen saldırılarını k»»»
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Türk gazetecileri gözaltına alan İsrail'e tepki
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: "İsrail polisinin A Haber ekibini hukuksuz bir şekilde gözaltına alması, gerçekleri karartma çabasının yeni bir aşamasıdır. A Haber ailesine, Programlar Müdürü Emine Kavasoğlu ve k»»»
Merz:" İran’da sonsuz bir savaş çıkarımıza değil" İhlas Haber Ajansı
Almanya Başbakanı Friedrich Merz, Orta Doğu’daki İran merkezli gelişmelere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. ABD ve İsrail’in İran'a yönelik saldırılarına destek verdiğini belirten Almanya Başbakanı, çatışmaların devam edip yayılmasına ilişkin riskler gördüğünü belirtti. Merz, "Bu çatışmalar İsrai»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Bağımlılıkların ekonomiye maliyeti 78 milyar dolar" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bağımlılıkların Türkiye ekonomisine yıllık maliyetinin 78 milyar dolara ulaştığını belirterek, 2026 yılının "Bağımsızlık Yılı" ilan edilmesinin toplumsal seferberlik ruhunu güçlendireceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yeşilay’ın 106’ncı k»»»
Cevdet Yılmaz: Sosyal konut tüm halkımıza fayda üretiyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Sosyal konutun sayısını arttıralım ki insanımız hem daha ucuza ev sahibi olsun, hem de konut arzı arttığı için kiralar düşsün, kiracılarımız da daha rahat etsin. Sadece konutu alanlara fayda sağlamıyor sosyal konut, genel anlamda konut piyasasında fiyatların»»»
CHP'li Gökçen: 11 kez hâkim değişiklikleri gördük bu davada
CHP Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen ile CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, Buca Ceza İnfaz Kurumları önünde yaptıkları açıklamada, tutuklu bulunan Tunç Soyer ve Şenol Aslanoğlu’na ilişkin sürecin siyasi olduğunu, iddianamenin bir an önce hazırlanması ve yargılamal»»»
İran ateşkese kapıları kapattı! Tahran'da şiddetli patlama sesleri duyuldu
ABD ve İsrail ortaklığında İran'a yönelik başlatılan saldırılar misillemelerle 7'inci gününde devam ediyor. İsrail ordusu, Tahran'da İran yönetimine ait yerleşkede geçtiğimiz hafta öldürülen dini lider Ali Hamaney'in yeraltı askeri sığınağının savaş uçakları tarafından imha edildiğini açıkladı. Öte»»»