IHA 26m

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bizi acımasızca eleştirenler, siz ne yaptınız? Hangi bedeli ödediniz? Hangi marifeti icra ettiniz?" İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu.»»»

iha.com.tr
DHA 42m

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti iktidarının 24'üncü yılı paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 5 ay sonra AK Parti iktidarının 24'üncü yılını dolduracağını belirterek, video paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yaklaşık 5 ay sonra kesintisiz iktidarımızın 24 yılını dolduracağız. Büyük AK Parti ailesi olarak »»»

dha.com.tr
IHA 51m

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "CHP, üç beş kifayetsiz muhterisin elinde seçmenini utandıran bir parti haline döndü" İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.»»»

iha.com.tr
Yeni Safak 1h

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti Grup Toplantısında net mesaj: 'Türkiye bu asrın yıldızı olacak' | Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'deki grup toplantısında gerçekleştirdiği hitabında, iktidarın gençlik vizyonuna ve muhalefetin mevcut durumuna dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Yakın zamanda Kocaeli'nde yüz bin gencin katılımıyla düzenlenen gençlik şölenine ve 19 Mayıs et»»»

yenisafak.com
IHA 1h

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İttifak ortağımız MHP ile el ele, omuz omuza verecek, her metrekaresinde huzurun, güvenliğin, refahın ve kardeşliğin olduğu bir Türkiye’yi adım adım inşa edeceğiz." İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İttifak ortağımız MHP ile el ele, omuz omuza verecek, her metrekaresinde huzurun, güvenliğin, refahın ve kardeşliğin olduğu bir Türkiye’yi adım adım inşa edeceğiz."»»»

iha.com.tr
IHA 1h

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz yüzde 52’nin oyunu alarak göreve gelmiş bir iktidarız. Yüzde 48’in önemli bir kısmının oy vermese de gönlünün bizimle olduğunu bilen bir iktidarız." İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz yüzde 52’nin oyunu alarak göreve gelmiş bir iktidarız. Yüzde 48’in önemli bir kısmının oy vermese de gönlünün bizimle olduğunu bilen bir iktidarız."»»»

iha.com.tr
IHA 1h

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Biz yüzde 52’nin oyunu alarak göreve gelmiş bir iktidarız. Yüzde 48’in önemli bir kısmının oy vermese de gönlünün bizimle olduğunu bilen bir iktidarız." İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Biz yüzde 52’nin oyunu alarak göreve gelmiş bir iktidarız. Yüzde 48’in önemli bir kısmının oy vermese de gönlünün bizimle olduğunu bilen bir iktidarız."»»»

iha.com.tr
DHA 1h

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Yayınımızın tekrarını izlemek için alttaki YouTube linkimizi tıklayabilirsiniz. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli satır başları; -Gençleri yolsuzluklarını örtmek için bir istismar aracı olarak görenlerin AK Parti'nin genç»»»

dha.com.tr
TRT Haber 1h

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu hareket büyük Türkiye davasıdır

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ""Kimilerimiz hapis yattı, kimilerimiz işkence gördü, ötelendik, dışlandık, kendi öz yurdumuzda örselendik ama hiçbir zaman vazgeçmedik. Bu hareket köksüz bir hareket değildi, bu hareket en başından itibaren millet, memleket ve ümmet dav»»»

trthaber.com
IHA 1h

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Bir Tayyip Erdoğan gider ama bu davayı omuzlayacak bin Tayyip Erdoğan gelir. Bize düşen devraldığımız sancağı yere düşürmeden bizden sonrakilere devretmektir." İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Bir Tayyip Erdoğan gider ama bu davayı omuzlayacak bin Tayyip Erdoğan gelir. Bize düşen devraldığımız sancağı yere düşürmeden bizden sonrakilere devretmektir."»»»

iha.com.tr
Star 1h

Sokağa çıkmaya yüzleri yok! Başkan Erdoğan: CHP seçmenini utandırıyor

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Tilki uzanamadığı üzüme koruk dermiş. Bırakın stadyumda 100 bin gençle şölen yapmayı bunlar salonları bile doldurmakta zorlanıyorlar. CHP 3-5 kifayetsiz muhterisin elinde seçmenini utandıran bir parti haline döndü. S»»»

star.com.tr
IHA 1h

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Üzülerek görüyoruz ki cumhuriyeti kurmakla övünen CHP, 3-5 kifayetsiz muhterisin elinde seçmenini utandıran bir parti haline döndü." İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Üzülerek görüyoruz ki cumhuriyeti kurmakla övünen CHP, 3-5 kifayetsiz muhterisin elinde seçmenini utandıran bir parti haline döndü."»»»

iha.com.tr
IHA 1h

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın gözünde bu ülkenin gençlerinin tamamı birdir, eşittir, aynı derecede sevgiye, hizmete ve muhabbete layıktır." İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın gözünde bu ülkenin gençlerinin tamamı birdir, eşittir, aynı derecede sevgiye, hizmete ve muhabbete layıktır."»»»

iha.com.tr
IHA 1h

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın gözünde bu ülkenin gençlerinin tamamı birdir, eşittir, aynı derecede sevgiye, hizmete ve muhabbete layıktır." İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın gözünde bu ülkenin gençlerinin tamamı birdir, eşittir, aynı derecede sevgiye, hizmete ve muhabbete layıktır."»»»

iha.com.tr
TRT Haber 1h

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm gençlerimizi aynı samimiyetle bağrımıza bastık

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yunus’un 'Biz kimseye kin tutmazız, kamu alem birdir bize' anlayışıyla bu ülkenin tüm gençlerini aynı samimiyetle bağrımıza bastık" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 19 Mayıs Atatürk'ü A»»»

trthaber.com
Yeni Safak 1h

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşuyor | Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor»»»

yenisafak.com
IHA 1h

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Kocaeli’de başta CHP olmak üzere muhalefeti kıskandıran, muhalefetin gençlerle ilgili iddialarını tek tek çürüten bir şölene imza attık." İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Kocaeli’de başta CHP olmak üzere muhalefeti kıskandıran, muhalefetin gençlerle ilgili iddialarını tek tek çürüten bir şölene imza attık."»»»

iha.com.tr
Sabah 1h

Bakan Bayraktar: Daha güvenli bir gelecek inşa etmek adına İstanbul’da buluşuyoruz

Bakan Bayraktar: Daha güvenli bir gelecek inşa etmek adına İstanbul’da buluşuyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 22 Mayıs'ta İstanbul'da Turkuvaz Medya işbirliğiyle gerçekleştirilecek 2. İstanbul Doğal Kaynaklar Zirvesi'ne (İNRES 2026) ilişkin, "Ortak akılla, zorlu zamanlard»»»

sabah.com.tr
Star 1h

#CANLI Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kocaeli'de CHP'yi kıskandıran bir şölene imza attık

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Stadyumu'nu hıncahınç dolduran gençlerimizle bir araya geldik. Başta CHP olmak üzere muhalefeti kıskandıran, muhalefetin gençlerle ilgili iddialarını tek tek çürüten bir şölene imza attık.»»»

star.com.tr
TRT Haber 1h

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında konuşuyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında konuşuyor. Ayrıntılar gelecek... ETİKETLER AK Parti Recep Tayyip Erdoğan»»»

trthaber.com
Kosova Haber 1h

Konjufca’nın Osmani İçin “Kuaför” Kelimesini Kullanmasına Sert Tepkiler

Dışişleri Bakan Vekili Glauk Konjufca’nın eski Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani hakkında kullandığı ve medyada “kuaför” anlamına gelen “frizerkë” ifadesi olarak yansıyan sözleri, Kosova siyasetinde geniş yankı uyandırdı. Kosova Demokratik Birliği’nin (LDK) milletvekili adayı Fahrije Hoti, açıklamayı kadı»»»

kosovahaber.com
DHA 1h

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar (CANLI)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor. Canlı yayınımızı izlemek için alttaki YouTube linkimizi tıklayabilirsiniz.»»»

dha.com.tr
DHA 2h

Bakan Bayraktar: Daha güvenli bir gelecek inşa etmek adına İstanbul’da buluşuyoruz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İstanbul Doğal Kaynaklar Zirvesi'ne (İNRES 2026) ilişkin, "Ortak akılla, zorlu zamanlarda daha güvenli bir gelecek inşa etmek adına 22 Mayıs'ta İstanbul'da buluşuyoruz" dedi. Bu yıl 2'ncisi düzenlenen İstanbul Doğal Kaynaklar Zirvesi (İNRES 2026»»»

dha.com.tr
Yeni Safak 3h

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş’ten CHP liderine olay gönderme: Özgür Özel’in hayal dünyası

AK Parti Gençlik Kolları'nın Kocaeli'ndeki düzenlediği Bir Gençlik Şöleni, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP medyasına dert oldu. CHP medyası davetli sanatçıları diline doladı. AK Parti Kocaeli'nde bir gençlik şöleni yaptı. Kalabalıklar alana sığmadı dışarı taştı. Yoğun katılım sonrası CHP Genel »»»

yenisafak.com
Yeni Safak 3h

Grönland'dan ABD'ye tepki: Biz denek değiliz

ABD’nin Grönland Özel Temsilcisi Jeff Landry’nin adaya yaptığı ziyarette yanında bir doktor götürmesi, Grönland yönetiminin sert tepkisine neden oldu. Yetkililer, geçmişte sağlık politikaları üzerinden yaşanan istismarları hatırlatarak “Grönlandlılar jeopolitik projenin denekleri değildir” mesajı v»»»

yenisafak.com
IHA 4h

DTO Başkanı Erdoğan; "HOMETEX Fuarında üyelerimizi farklı ülkelerden gelen alıcılarla buluşturuyoruz" İhlas Haber Ajansı

İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) 19-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen HOMETEX Ev Tekstili Fuarı ilk gününde yoğun ilgi gördü. Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, fuarın ev tekstili sektörü açısından önemli bir organizasyon olduğunu belirterek değerlendirmelerde bulunarak, "Burada »»»

iha.com.tr
TRT Haber 4h

Bilal Erdoğan, "Anadolu'dan Avrupa'ya Ortak Miras Buluşmaları" programında konuştu

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra kurulan uluslararası sistemin işlemediğini belirterek, kıtaların ve toplumların daha dengeli temsil edildiği bir Birleşmiş Milletler (BM) yapısını savunduklarını dile getirdi. Uluslararası Demokratlar »»»

trthaber.com
Sabah 6h

“KaskoBLACK ürünümüzle kapsayıcı bir koruma sunuyoruz”

“KaskoBLACK ürünümüzle kapsayıcı bir koruma sunuyoruz” ABONE OL Müşteri odaklı ve yenilikçi vizyonuyla sigorta sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Ray Sigorta, İstanbul Çırağan Palace Kempinski Otel'de, İstanbul bölgesi ve Türkiye genelindeki önde gelen acente temsilcilerini ağırladı. Etk»»»

sabah.com.tr
Sabah 6h

Yasadışı bahiste hacim 60 milyar dolara ulaştı

Yasadışı bahiste hacim 60 milyar dolara ulaştı ABONE OL Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında pazartesi gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yasadışı bahisle mücadeleye ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Yasadışı bahis kaynaklı kaybın fark»»»

sabah.com.tr
Yeni Safak 7h

Sumud Filosu aktivisti Thiago Avila: Gazze’de gerçek bir ateşkes yok

Küresel Sumud Filosu aktivistlerinden Thiago Avila, Gazze’ye yönelik insani yardım girişimlerine yapılan müdahaleleri sert sözlerle eleştirdi. Avila, son 24 saat içinde 50’den fazla teknenin yasa dışı şekilde durdurulduğunu ve bazı aktivistlerin alıkonulduğunu söyledi. Avila, teknelerin durdurulmas»»»

yenisafak.com
BirGun 9h

AKP iktidarının  Kocaeli açmazı

AKP Gençlik Kolları’nın Kocaeli’nde düzenlediği “Gençlik Şöleni” içeride kriz yarattı. Gençlerle arasındaki makas giderek açılan AKP’nin tartışmalarla dolu Kocaeli çıkarması “dindar nesil” bariyerine tosladı. Politika Servisi Ülkeyi gericilik sarmalına hapseden, tarikat ve cemaatlerin hedef gösterm»»»

birgun.net
Yeni Safak 9h

Gençlerimizle kol kola omuz omuza | Yerel Gündem Haberleri

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençler ve sporcularla buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı hedeflerimize giden yolda gençlerimizle kol kola, omuz omuza yürümeyi sürdüreceğiz” dedi. İSTİKBALE İSTİKLALSİZ YÜRÜYEMEZSİNİZ MÜREFFEH YARINLARI İNŞA ETMENİN GAYRETİNDEYİZ Şehitlere »»»

yenisafak.com
Cumhuriyet 10h

Dünyada küresel riskler artarken ekonomistlere göre Türkiye şoklara hazır değil: 'Önlemler yetersiz'

Ekonomistler, hükümetin küresel şoklara karşı aldığı önlemlerin yetersiz olduğunu belirterek Türkiye ekonomisinin uzun süredir biriken yapısal sorunlarla karşı karşıya olduğunu söyledi. Ekonomistler, hükümetin küresel şoklara karşı aldığı önlemlerin yetersiz olduğunu belirterek Türkiye ekonomisinin»»»

cumhuriyet.com.tr
Yeni Safak 12h

Özgür Özel Türkiye'yi yine İngilizlere şikayet etti: Avrupa ve Batı için kritik bir sınav | Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Londra merkezli The Economist dergisine Türkiye'yi şikayet eden bir yazı kaleme aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetimini 'otoriter' olmakla itham eden Özel, medya eliyle muhalefet temsilcilerinin hedef gösterildiğini ve yargılandığını öne sürdü. Yolsuzluk tu»»»

yenisafak.com
Yeni Safak 13h

Özgür Özel Türkiye'yi yine İngilizlere şikayet etti: Avrupa ve Batı için kritik bir sınav

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Londra merkezli The Economist dergisine Türkiye'yi şikayet eden bir yazı kaleme aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetimini 'otoriter' olmakla itham eden Özel, medya eliyle muhalefet temsilcilerinin hedef gösterildiğini ve yargılandığını öne sürdü. Yolsuzluk tu»»»

yenisafak.com
TRT Haber 14h

Emine Erdoğan'dan Cumhurbaşkanlığı Çocuk Orkestrası ve Korosu konserine ilişkin paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Çocuk Orkestrası ve Korosu konserine ilişkin paylaşımda bulundu. Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile katıldıkları konsere ilişkin»»»

trthaber.com
Yeni Safak 14h

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere 'spordan kaçmayın' tavsiyesi: Haftada üç gün basketbol oynuyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençlerle bir araya gelerek soruları yanıtladı ve sohbet etti. Ankara’da düzenlenen programda gençlerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada eğitim, spor ve gençlik politikalarına ilişkin değerlendirmeler yap»»»

yenisafak.com
TRT Haber 14h

Ömer Çelik: Bugün AB birtakım krizlerin önlenmesinde daha güçlü bir rol oynayabilirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye'nin AB'ye katılımı ideolojik sebeplerle engellenmemiş olsaydı bugün AB, bir küresel güç olarak birtakım krizlerin önlenmesinde daha güçlü bir rol oynayabilirdi. Ama bu fırsatı birtakım dar yaklaşımlarla kaybettiler." dedi. Çelik»»»

trthaber.com
TRT Haber 14h

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Çocuk Orkestrası ve Korosu Konseri'ne katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Çocuk Orkestrası ve Korosu Konseri'ni dinledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Çocuk Orkestrası ve Korosu Konseri'ne eşi »»»

trthaber.com
DHA 15h

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Çocuk Orkestrası ve Korosu konserine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 19 Mayıs dolayısıyla düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Çocuk Orkestrası ve Korosu konserine katıldı. Emine Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere ilişkin sanal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Emine Erdo»»»

dha.com.tr
IHA 15h

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençler ve milli sporcularla bir araya geldi İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençler ve milli sporcuları kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençler ve milli sporcuları Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul e»»»

iha.com.tr
TRT Haber 15h

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı hedeflerimize giden yolda gençlerimizle kol kola yürümeyi sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Son 23,5 yıldır olduğu gibi gençlerimizin her alanda yanında olmaya, en büyük yatırımı gençlerimize yapmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı hedeflerimize giden yolda gençlerimizle kol kola, omuz omuza yürümeyi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı. Cu»»»

trthaber.com
TRT Haber 15h

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gençler ve milli sporcularla bir araya geldi. Burada konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile gençleri milletin e»»»

trthaber.com
Yeni Safak 15h

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençler ve milli sporcularla buluştu | Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle, Ankara'da gençler ve milli sporcularla bir araya geldi. "Milli Mücadele destanımızın ilk sayfası 19 Mayıs 1919’da kaleme alınmıştır" "Gençlerimizin her alanda yanında olmaya devam edeceğiz"»»»

yenisafak.com
Yeni Safak 15h

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlerle buluşmada '107 yıllık irade' vurgusu: Türk milletinin istikbaline uzanan eli kırarız | Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle, Ankara'da gençler ve milli sporcularla bir araya geldi. "Son 23,5 yıldır olduğu gibi gençlerimizin her alanda yanında olmaya en büyük yatırımı gençlerimize yapmaya kararlılıkla devam edeceğiz" diyen »»»

yenisafak.com
DHA 15h

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerimizle kol kola, omuz omuza yürümeyi sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son 23,5 yıldır olduğu gibi gençlerimizin her alanda yanında olmaya en büyük yatırımı gençlerimize yapmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı hedeflerimize giden yolda gençlerimizle kol kola, omuz omuza yürümeyi sürdüreceğiz” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğa»»»

dha.com.tr
TRT Haber 16h

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gençler ve milli sporcularla bir araya geldi. Ayrıntılar geliyor... ETİKETLER 19 Mayıs Recep Tayyip Erdoğan»»»

trthaber.com
BirGun 16h

Erdoğan ile AB Komisyonu Başkanı von der Leyen telefonda görüştü

Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri ile bölgesel ve küresel gelişmelerin ele alındığı görüşmede Erdoğan, Türkiye'nin bölgedeki çatışma sürecinde ateşkesin korunması ve barışın sağlanması için gayret gösterdiğini, Hürmüz'ün bir an önce açılması gerektiğini ifade etti. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkan»»»

birgun.net