Fon vurgununda ilk 'feda': Birkaç isimle krizin üzerini örtemezsiniz
Fon skandalında iktidarın 'kadrolarımızı yedirmeyiz' tutumu ilk feda hamlesiyle sarsıldı. Eski AKP Genel Başkan Yardımcısı Kaya'nın tutuklanması krizde yeni bir boyut olurken, tüm siyasi ayaklar açığa çıkarılmadan bu düzenin üzeri kapatılamaz. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaç»»»
İsrail’e iltimas geçiliyor | Politika ve Siyaset Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim de imzalanmasına katkı verdiğimiz Gazze Barış Antlaşması ne yazık ki uygulanmıyor. Uluslararası ilişkilerin temeli olan 'ahde vefa' ilkesi hayata geçirilemiyor" dedi. TRT World Forum 2026 etkinliğindeki konuşmasında İsrail'e hâlâ iltimas geçildiğini belirten Erdoğan, "»»»
Türkiye'nin BM Genel Sekreter adayı Sinirlioğlu: Tarafsız ve bağımsız bir genel sekreter olacağım
Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterliği için aday gösterdiği Feridun Sinirlioğlu, seçilmesi durumunda "tarafsız ve bağımsız bir genel sekreter olacağını" söyledi. Eski Dışişleri Bakanı ve Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Genel Sekreteri Sinirlioğlu, New York'taki BM Gen»»»
Bakan Çiftçi'den fon soruşturması açıklaması: "433 şüpheliden 112’si tutuklandı"
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, fon soruşturmasında 433 şüpheliden 112’sinin tutuklandığını, 359 gerçek ve 111 tüzel kişinin mal varlıklarına blokaj konulduğunu açıkladı. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçırmamak için BirGün’ün WhatsApp kanalını buraya dokunarak hemen takibe al»»»
TRT World Forum 2026'da 'Uluslararası Hukuk ile İnsani Çöküşün Kesişiminde Gazze' konuşuldu
TRT World Forum 2026 kapsamında düzenlenen "Uluslararası Hukuk ile İnsani Çöküşün Kesişiminde Gazze" başlıklı panelde, İsrail'in Gazze'de sürdürdüğü insan hakları ihlalleri, uluslararası toplumun buna yönelik etkisizliği ve insanların bu işlevsizliğe karşı artan tepkisi ele alındı. İstanbul Kongre »»»
Komisyon'da Bakan Ersoy'a Kartalkaya tepkisi: "Sorumlular ve siz de dahil yargılanacaksınız"
YENİ Parti İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş, Kartalkaya'daki otel yangınında sorumluluğu bulunan kamu görevlileri hakkında soruşturma izni verilmediğini hatırlatarak, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a tepki gösterdi. Özçağdaş, "Bizzat sorumluluğunuz olan bir konuda nasıl oluyor da böyl»»»
Yandaş kanalda konuşan Kılıçdaroğlu "Mevcut anayasayla yol yürümek mümkün değil" dedi
CHP'nin başına mahkemenin mutlak butlan kararıyla atanan Kılıçdaroğlu, bu anayasayla yol yürümenin mümkün olmadığını vurgulayarak, "Böyle bir rejimle, böyle bir yapıyla Türkiye'yi ileri taşımak mümkün değil. Yeniden demokratik standartları yüksek, ahlaki değerleri yüksek yeni bir yapıya kavuşmamız »»»
Türkiye karşısında yenilgiyi kabul ettiler! Yunanistan: Kendimizi rahatlığa kaptırdık
Libya Temsilciler Meclisi, geçtiğimiz günlerde Ulusal Mutabakat Hükümeti ile Türkiye arasında Akdeniz'deki deniz yetki alanlarının sınırlandırılmasına ilişkin imzalanan Mutabakat Zaptı'nı onayladı. Söz konusu karar Yunanistan'da deprem etkisine neden olurken mutabakat zaptının onaylanmasının yankıl»»»
Cevdet Yılmaz: Türkiye son 24 yılda savunma sanayiini geliştirdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güçlü siyasi desteğiyle Türkiye'nin son 24 yılda savunma sanayiini geliştirdiğini belirterek, "Geçtiğimiz yıl savunma sanayii ihracatımız 10 milyar doları aşmıştır. Başarılı NATO Ankara Zirvesi de bizi NATO 3.0'a daha da yaklaştırarak»»»
Bilal Erdoğan'dan 'influencer' uyarısı: Toplumun gözü önünde olan herkes daha sorumlu davranmalı | VİDEO İZLE
Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGSP) tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin Gençleri Saha Araştırması kapsamında hazırlanan "Türkiye’nin Gençleri 2026" anketinin tanıtım toplantısında konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, kamuoyunun önünde yer alan futbolc»»»
Emine Erdoğan'dan '81 İl, 81 Kadın, 81 Hikaye' programı paylaşımı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen '81 İl, 81 Kadın, 81 Hikaye: Bize Özgü Sergisi Açılış Programı'na ilişkin paylaşım yaptı. Emine Erdoğan, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "AK Parti Genel Merk»»»
Emine Erdoğan: Kadınlar sanatın ve zanaatın atan kalbi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Kültürün gelecek nesillere aktarılmasında ve geleneksel sanatların korunmasında, kadınların vazgeçilmez bir rolü vardır. Kadınların sanatın ve zanaatın atan kalbi olduğunu düşünüyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Er»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malezya Başbakan Yardımcısı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakan Yardımcısı Ahmad Zahid Hamidi'yi kabul etti. İstanbul Kongre Merkezi'ndeki kabulde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran da hazır bulundu. ETİ»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha adil ve özgür dünyanın inşası için elimizi değil, bütün bedenimizi taşın altına koymuş durumdayız
TRT World Forum'unda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ortada Müslüman, Hristiyan veya Musevi farketmeksizin, vicdan taşıyan herkesin itiraz etmesi gereken apaçık bir zulüm vardır. Görevi barışı, güvenliği, istikrarı sağlamak olan uluslararası yapılar daha önce Ruanda'da, Srebrenitsa'da »»»
Türkiye’deki STK’lar gençlerin sadece yüzde 10'una ulaşıyor: Altı yıldır değişmeyen tabloda sorun 'iletişimsizlik' mi? | Politika ve Siyaset Haberleri
Yaklaşık 85 gençlik STK’sını çatısı altında toplayan Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nun (TGSP) ADA Araştırma’ya yaptırdığı “Türkiye’nin Gençleri 2026 Saha Araştırması” kamuoyuna sunuldu. 15-30 yaş arası 8.103 gençle, 34 ilde, 3 Mart-20 Nisan 2026 tarihleri arasında yüz yüze ve telefonla görüşül»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan basın özgürlüğü kuruluşlarına sert tepki: Türkiye'de aslan kesilenler İsrail karşısında kağıttan kaplan | VİDEO İZLE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10. TRT World Forum'un açılışında Gazze'de öldürülen gazetecilere dikkat çekerek uluslararası basın özgürlüğü kuruluşlarını eleştirdi. İsrail saldırılarında 270'in üzerinde basın mensubunun hayatını kaybettiğini belirten Erdoğan, bazı kuruluşların İsrail'e ayrıca»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TRT'miz verdiğimiz adalet mücadelesine önemli bir güç katıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mazlum ve mağdurların sesini ancak kalbinde merhamet adlı bir çınar olanlar duyabilir ve dünyaya duyurabilir. Türkiye'nin TRT'si tam da bunu yapmaktadır. TRT'miz bu onurlu hikâyeyi dünyanın yedi kıtasına duyurarak verdiğimiz adalet mücadelesine medya cephesinden»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Değerlerin adeta toprak kaymasına uğradığı sancılı bir dönemden geçiyoruz
TRT World Forum'unda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Güç rekabetinin giderek sertleştiği, kuralların yok sayıldığı kural temelli sistemin çok ciddi manada aşındığı, değerlerin adeta toprak kaymasına uğradığı sancılı bir dönemden geçiyoruz. Küresel yönetişim mekanizmaları karşı karşıya »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Değerlerin adeta toprak kaymasına uğradığı sancılı bir dönemden geçiyoruz (CANLI)
TRT World Forum'unda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Güç rekabetinin giderek sertleştiği, kuralların yok sayıldığı kural temelli sistemin çok ciddi manada aşındığı, değerlerin adeta toprak kaymasına uğradığı sancılı bir dönemden geçiyoruz. Küresel yönetişim mekanizmaları karşı karşıya »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TRT, 62 senedir çizgisini bozmadan yoluna devam ediyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "TRT gerek konvansiyonel medyada gerekse dijital alanda ilkeli ve sorumlu yayıncılık anlayışıyla çizgisini hiç bozmadan tam 62 senedir istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve uluslararası »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar (CANLI)
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde TRT World Forum 2026 etkinliğinde konuşuyor. Canlı yayını izlemek için aşağıdaki Youtube linkine tıklayınız.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Uluslararası sistem iflas etti' | Politika ve Siyaset Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde TRT World Forum'da konuşuyor. Erdoğan, "Güç rekabetinin giderek sertleştiği, kuralların yok sayıldığı, kural temelli sistemin çok ciddi manada aşındığı, değerlerin adeta toprak kaymasına uğradığı sancılı bir dönemden geçiyoruz. En başta bölgemiz ol»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Uluslararası sistem iflas etti' | Politika ve Siyaset Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde TRT World Forum'da konuşuyor. Erdoğan, "Güç rekabetinin giderek sertleştiği, kuralların yok sayıldığı, kural temelli sistemin çok ciddi manada aşındığı, değerlerin adeta toprak kaymasına uğradığı sancılı bir dönemden geçiyoruz. En başta bölgemiz ol»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT World Forum'da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen TRT World Forum 2026 etkinliğine katılıyor. Ayrıntılar gelecek... ETİKETLER Recep Tayyip Erdoğan TRT World Forum»»»
Bilal Erdoğan: Kamuoyunun önünde olan herkesin biraz daha sorumlu davranması gerekiyor
'Türkiye’nin Gençleri 2026 Saha Araştırması’ tanıtım toplantısında konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, "Gençler, influencer'ları rol model olarak kabul etmek istemiyor da olabilir. Çünkü bir bilim insanını rol model aldığınızı söylemek daha kolayken bir influe»»»
ABD'de gündem 2028! Ağır yenilgi sonrası taht kavgası başladı
ABD'de ara seçimlerde hem Senatoda hem de Temsilciler Meclisinde çoğunluğu kaybeden Cumhuriyetçi Parti'de gözler 2028 başkanlık seçimlerine çevrildi. JD Vance, Ron DeSantis, Mike Pence ve Marco Rubio gibi isimlerin açıklamaları, Trump sonrası dönemde Cumhuriyetçi Parti'nin liderliği için rekabetin »»»
İttifak, Kurti Hükümetinin İstikrarından Şüpheli
İttifak (Aleanca) Parlamento Grubu Başkanı Besnik Tahiri, Albin Kurti liderliğindeki hükümetin Meclis’te 62 milletvekilinin desteğine sahip olmasına rağmen istikrarlı olmadığını savundu. Tahiri’ye göre, hükümetin parlamentodaki dar çoğunluğu Başbakan Kurti’yi milletvekillerinden gelen sürekli talep»»»
IKD, Anayasa Mahkemesi Kararlarının Uygulanmaması için Cezai Sorumluluk Talep Ediyor: Muhalefetten ise Kararlara Uyulması Çağrısı
Kosova Hukuk Enstitüsü (IKD) tarafından düzenlenen yuvarlak masa toplantısında, Anayasa Mahkemesi kararlarının uygulanmaması ve bu kararların hayata geçirilmesini sağlayacak etkili mekanizmaların bulunmaması ele alındı. Siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri, bu durumun mahkemenin otoritesine ve»»»
Cevdet Yılmaz: Tütün kullanımının çocuklarımız üzerindeki etkisi de endişe vericidir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Yeşilay 11. Avrupa Tütün Kontrolü Konferansına katıldı. Burada konuşan Yılmaz “Tütün kullanımı dünya genelinde her yıl 8 milyondan fazla insanın ölümüne neden olan en ciddi halk sağlığı tehditlerinden biridir” dedi. Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Avrupa Sigara »»»
CHP’li Sarı: Listeyi açıklamadığınız sürece güvensizlik ortamını çözemeyeceksiniz
CHP Grup Başkan Vekili Serkan Sarı, fon soruşturmalarına ilişkin, "150’ye yakın milletvekili, 180’e yakın adalet çalışanı, vali ve kaymakamlardan bahsediliyor. Siz bu listeyi açıklamadığınız sürece bu iddiaları, yargılamaları ve güvensizlik ortamını çözemeyeceksiniz" dedi. CHP Grup Başkan Vekili Se»»»
TRT World Forum başladı: Küresel sistemin geleceği İstanbul'da tartışılıyor
TRT World Forum, 10. yılında "Merkezsiz Dünya: Kurallar Geçersiz Kaldığında Kim Liderlik Eder?" temasıyla İstanbul'da başladı. TRT tarafından 2017'den bu yana düzenlenen ve dünyanın önde gelen isimlerini bir araya getiren TRT World Forum, küresel diyaloğa katkıda bulunmayı sürdürüyor. İstanbul Kong»»»
CHP’li Seyman: Bütçenin başarısı halkın yaşamında yarattığı değişimle ölçülür
CHP Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Seyman, 2027 yılı için Kültür ve Turizm Bakanlığına yaklaşık 95 milyar liralık ödenek önerildiğini belirterek, "Bütçenin başarısı harcanan paranın büyüklüğüyle değil, halkın yaşamında yarattığı değişimle ölçülür" dedi. CHP G»»»
Türkiye'nin dahil olduğu Mekke Paktı ses getirdi! 5 ülke daha için sinyal verildi
Pakistan Cemaat-i İslami Partisi Lideri Hafiz Naeem ur Rehman, Türkiye, Pakistan ve Suudi Arabistan'ın imzaladığı Mekke Ortak Savunma Anlaşması'nın, bölgedeki İslam ülkeleri arasında 'iç müzakere, ortak fikir ve hareket fırsatı sunabilecek' bir mekanizma niteliğinde olduğunu bildirdi. Rehman, 'Mekk»»»
Türkiye'nin dahil olduğu Mekke Paktı ses getirdi! 5 ülkenin ismini verdiler: Daha da güçlendirir
Pakistan Cemaat-i İslami Partisi Lideri Hafiz Naeem ur Rehman, Türkiye, Pakistan ve Suudi Arabistan'ın imzaladığı Mekke Ortak Savunma Anlaşması'nın, bölgedeki İslam ülkeleri arasında 'iç müzakere, ortak fikir ve hareket fırsatı sunabilecek' bir mekanizma niteliğinde olduğunu bildirdi. Rehman, 'Mekk»»»
Sayıştay CHP’li Sinop Belediyesi'ndeki usulsüzlükleri sıraladı | Politika ve Siyaset Haberleri
Sayıştay'ın 2025 yılı denetim raporu, Sinop Belediyesi'ndeki dikkat çekici uygulamaları ortaya çıkardı. Plakaların ihalesiz ve süresiz tahsis edilmesinden 70 sahil kulübesinin ihalesiz kiralanmasına, indirimli emlak vergisindeki usulsüzlüklerden 76,4 milyon liralık SGK gecikme zammına kadar çok say»»»
Trump’ın hezimeti Atina’yı rahatlattı
ABD Başkanı Donald Trump’ın seçimlerde aldığı ağır yenilgi, ikinci başkanlık döneminde Beyaz Saray ile istediği yakın ilişkiyi kuramayan Atina’yı rahatlattı. Atina yönetimi, Trump ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki yakın dostluğa ve Trump’ın Beyaz Saray’da iki yıl daha görev süresi olmasına rağme»»»
Vance hem teşhis hem mesafe koydu… ‘Seçimi İran savaşı yüzünden kaybettik’
Kongre ara seçimlerindeki tarihi hezimetin ardından Cumhuriyetçi Parti’de kaybın muhasebesi yapılmaya başladı. Başkan Yardımcısı JD Vance, yenilginin başlıca sorumlusu olarak İran savaşını göstererek Trump’ın kararlarına işaret ederken, parti içinde de değişim talebi var. ABD Kongresi için yapılan »»»
Medya Akademisi’nde üçüncü dönem | Yerel Gündem Haberleri
Türkiye İlahiyatlılar Derneği, Albayrak Medya ve MİM Akademi iş birliğiyle hayata geçirilen Medya ve Dijital Habercilik Akademisi, üçüncü dönemine başlıyor. İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, lansmanda yaptığı konuşmada medya alanında nitelikli insan yetiştirmenin önemine dikk»»»
Ummadığımız kişiler bu işe girmiş | Yerel Gündem Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan, fon soruşturmasından taviz verilme-yeceğini söyledi. Rüşvet, usulsüzlük ve suistimalin tek tek ortaya çıkartıldığını belirten Erdoğan, “Tabii bir gerçek var? Nedir bu gerçek? Bakıyorsunuz hiç ummadığınız insanlar, bu işlerin içerisine girmişler. Yargı bunları tespit ediyor ve»»»
Kurti, “Beş Savcı Değişti, Katilin Kim Olduğunu Hâlâ Bilmiyoruz”
Başbakan ve Vetëvendosje Hareketi Genel Başkanı Albin Kurti, partisinin aktivisti Astrit Dehari’nin ölümünün 10. yıl dönümünde yaptığı açıklamada, Dehari’nin Prizren Cezaevi’nde öldürüldüğünü söyledi. Anma töreninde konuşan Kurti, Dehari’nin tutuklanmasını ve tutuklu yargılanma sürecini hatırlatara»»»
İşgal rejimi içten çürüyor! Siyonistler birbirini yiyor... Netanyahu ittifakında ''Evcil Yahudi'' kavgası
İsrailli aşırı sağcı milletvekili Tally Gotliv, Yahudi Gücü Partisi'nin 'seçimlere fesat karıştırıldı' iddiasını sorgulayan İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'a 'Sadece düşmanlarımızın sevdiği türden bir evcil Yahudi.' dedi. Aşırı sağcı İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in Yahudi Gücü Pa»»»
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan KKTC'ye ziyaret
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) çalışma ziyaretinde bulunacak. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni (KKTC) ziyaret edeceği bildirildi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Fidan, KKTC ziyareti kapsamında, »»»
Kosova’nın Yolsuzlukla Mücadele Stratejisi Yok
İttifak (Aleanca) Parlamento Grubu Başkanı Besnik Tahiri, Avrupa Komisyonu’nun Kosova’ya ilişkin raporundaki tespitlere dayanarak hükümeti hesap verebilirlik konusunda eleştirdi. Meclis Genel Kurulu’nda konuşan Tahiri, ülkede demokrasinin ve parlamentonun yürütme üzerindeki denetiminin gerilediğini»»»
Bilal Erdoğan TVNET ekranlarında en büyük hobilerini açıkladı | VİDEO İZLE
Albayrak Medya, Türkiye İlahiyatçılar Derneği (TÜİD) ve MİM Akademi iş birliğiyle düzenlenen 3. Medya ve Dijital Habercilik Akademisi'nin lansman programı Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda gerçekleşti. İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen programda Erd»»»
Bilal Erdoğan gençlere 'teker teker avlanıyoruz' diyerek çok önemli tavsiyeler verdi | VİDEO İZLE
Albayrak Medya, Türkiye İlahiyatçılar Derneği (TÜİD) ve MİM Akademi iş birliğiyle düzenlenen 3. Medya ve Dijital Habercilik Akademisi'nin lansmanı Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda gerçekleştirildi. İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, GZT Genel Yayın Yönetmeni Doğukan Gezer'in»»»
Bilal Erdoğan ilk kez hobilerini açıkladı | VİDEO İZLE
Albayrak Medya, Türkiye İlahiyatçılar Derneği (TÜİD) ve MİM Akademi iş birliğiyle düzenlenen 3. Medya ve Dijital Habercilik Akademisi'nin lansman programı Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda gerçekleşti. İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen programda Erd»»»
Bakan Yumaklı: Orman yangını sayısında yüzde 35 azalma yaşandı
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2026 yılında 2 bin 111’i orman, 4 bin 108’i kırsal alan olmak üzere toplam 6 bin 219 yangına müdahale ettiklerini belirterek "Bir önceki yıla göre, orman yangını sayısında yüzde 35, toplam yangın sayısında ise yüzde 21 azalma yaşandı" dedi. Tarım ve Orman Baka»»»
Emine Erdoğan'dan Kore mesajı: Dostluğumuzun gönüllerde güçlü karşılığı var | Politika ve Siyaset Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Güney Kore ziyaretine ilişkin sanal medya hesabından paylaşımda bulundu.»»»
Bakan Yumaklı, 2026 yılı orman yangını verilerini açıkladı
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2026 yılında 2 bin 111’i orman, 4 bin 108’i kırsal alan olmak üzere toplam 6 bin 219 yangına müdahale ettiklerini belirterek "Bir önceki yıla göre, orman yangını sayısında yüzde 35, toplam yangın sayısında ise yüzde 21 azalma yaşandı" dedi. Tarım ve Orman Baka»»»
Erdoğan'dan fon açıklaması: Hiç ummadığınız insanlar, bu işlerin içerisine girmişler
Güney Kore'deki temaslarının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Kasım Zafer Günü nedeniyle Azerbaycan'a bir ziyarette bulunmayı planladığını açıkladı. Erdoğan, "İnşallah bu ziyaret vesilesiyle de gerekli adımları atma imkanımız olur. Türkiye ve Azerbaycan»»»