Raporte për “rrahje brutale” të migrantëve në kufirin Bosnje-Kroaci

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Radio Evropa e Lire 27.10.2020. 17:12

Raporte për “rrahje brutale” të migrantëve në kufirin Bosnje-Kroaci

Shkruajnë: Marija Arnautoviq dhe Azra Bajriq Derisa udhëheqësit e Bashkimit Evropian mendojnë për një sistem të ri migrimi, në publik kanë dalë raporte për migrantë që rrihen dhe abuzohen nga policia kroate, teksa bëjnë përpjekje të hyjnë në BE, përmes Bosnje e Hercegovinës. Sipas gazetës britanike»»»

evropaelire.org
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Text

280 characters remaining