Türkiye enerjide merkez olmaya hazırlanıyor
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.

Türkiye enerjide merkez olmaya hazırlanıyor
Bu yıl enerji alanında dev projelere imza atan Türkiye, doğal gaz ve petrol keşifleri, yenilenebilir enerji santralleri, sondaj ve sismik araştırma gemileri, dev doğal gaz depolama tesisleri ve uluslararası boru hatlarıyla enerjide merkez olmaya hazırlanıyor. AA muhabirinin derlediği bilgilere göre»»»


Enerjide 2022 "atılımların yılı" oldu
AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Türkiye enerjide tam bağımsız bir ülke olmak için sektörün tüm alanlarında kararlılıkla çalışmalara devam ediyor. Türkiye'nin en büyük doğal gaz keşfi olan Sakarya Gaz Sahası'ndaki çalışmalar son hızıyla devam ederken, Türkali-1 tespit kuyusundaki tüm akış t»»»

Emine Erdoğan, "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabına katkı sunan akademisyen, uzman ve şeflerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'nin asırlık yemek kültürünün tanıtılması için hazırlanan, "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabına katkı sunan akademisyen, uzman ve şeflerle bir araya geldi. Proje kapsamında Huber Köşkü'nde düzenlenen programda bir konuşma yapan E»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment