Müjdat Gezen Silivri'deki tutuklu belediye başkanlarını ziyaret etti
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Müjdat Gezen Silivri'deki tutuklu belediye başkanlarını ziyaret etti
Gazetemiz yazarı Müjdat Gezen, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile birlikte Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP'li belediye başkanlarını ve gazeteci Fatih Altaylı’yı ziyaret etti. Aylardır izin alamadığını belirten Gezen, "İçim buruk, çok üzgünüm" dedi. Gazetemiz yazarı Müjdat Gezen, CH»»»
Özgür Çelik: Ne davalar, ne gözaltılar, ne tutuklamalar bizi korkutamaz!
CHP İl Başkanı Özgür Çelik, 139 sanıklı Saraçhane eylemleri davasını izledikten sonra Çağlayan'da İstanbul Adliyesi önünde açıklama yaptı. Çelik, "İstiyorlar ki muhalefetsiz bir Türkiye olsun. İstiyorlar ki sandığın sembolik olduğu bir Türkiye olsun. Olmayacak. Milletimizle birlikte meydan meydan s»»»
İmamoğlu'nun 10 Kasım videosu tepki çekti: 'Ata’nın Türk’ü nerede Ekrem?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 86'ncı yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Yapay zeka ile hazırlanan videoda okunan metinde 'Atatürk' yerine 'Ata' diye bahsedilmesi birçok»»»
İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü: Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakıldı
İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümünde Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde tören düzenlendi. Törene, İstanbul Valisi Davut Gül, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Tokel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, askeri erkan, gaziler ve öğrenciler katıldı. İstanbul'un düşm»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment