​Seanca në rastin “Vizat” – të akuzuarit deklarohen të pafajshëm, kundër tyre do dëgjohen 77 dëshmitarë

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Telegrafi Kosovo 16.04. 18:26

​Seanca në rastin “Vizat” – të akuzuarit deklarohen të pafajshëm, kundër tyre do dëgjohen 77 dëshmitarë

Në seancën e së premtes, prokuroria ka pretenduar se do të vërtetohet fajësia e ish-deputetit Ukë Rugova, ish-ministrit të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), Astrit Haraqija, si dhe tre të tjerëve, Florjan Petani, Qefser Baholli dhe Izet Beqiri, të akuzuar për krim të organizuar lid»»»

telegrafi.com
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.