Најава: Еве кои инфраструктурни патни врски ќе се реализираат со Бугарија

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
VECER Macedonia del Nord 15.01. 10:36

Најава: Еве кои инфраструктурни патни врски ќе се реализираат со Бугарија

Скопје и Софија немаат ниту железничко, ниту авионско, ниту автопатско поврзување. Во најава или во тек се неколку проекти од наша страна што треба да обезбедат подобро поврзување на луѓето и бизнисот и зголемен обем на трговска размена. Во предлог програмата на Владата е наведено дека во првата по»»»

vecer.mk
Kanal5 Macedonia del Nord 15.01. 10:25

Инфраструктурни патни врски со Бугарија во најава и реализација

Скопје и Софија немаат ниту железничко, ниту авионско, ниту автопатско поврзување. Прегледи:28Објавил:15 јануари 2022, 09:53СподелиСподелиВо најава или во тек се неколку проекти од наша страна што треба да обезбедат подобро поврзување на луѓето и бизнисот и зголемен обем на трговска размена. Во пре»»»

kanal5.com.mk
Sitel Macedonia del Nord 15.01. 10:08

Инфраструктурни патни врски со Бугарија во најава и реализација

Скопје и Софија немаат ниту железничко, ниту авионско, ниту автопатско поврзување. Во најава или во тек се неколку проекти од наша страна што треба да обезбедат подобро поврзување на луѓето и бизнисот и зголемен обем на трговска размена. Во предлог програмата на Владата е наведено дека во првата по»»»

sitel.com.mk
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.