Niğde’de tırın çarptığı yaya hayatını kaybetti İhlas Haber Ajansı
Niğde’nin Ulukışla ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, O.A. idaresindeki yabancı plakalı tır, Pozantı-Ulukışla kara yolu Köşkönü köyü mevkiinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Murat Çoban’a çarptı. Çevredeki»»»
Nevşehir’deki faciada acı detay: Bebeği uyumadığı için ağabeyini aramış İhlas Haber Ajansı
Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren anne, baba ve 8 aylık bebeklerinin cenazeleri morga kaldırıldı. Babanın bebeği uyumadığı için sabaha karşı 4 sularında imam olan ağabeyini arayarak, "Yeğenin hiç uyumadı, onu bir oku" dediği öğrenilirken, anne ve beb»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Etiyopya dönüşü önemli mesajlar: Terör Türkiye'nin gündeminden çıkacak | Gündem Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed'in davetiyle Addis Ababa'ya gerçekleştirdiği resmi ziyaretin dönüşünde uçakta beraberindeki gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yaklaşık 11 yıl aradan sonra Etiyopya'ya yapılan bu kritik ziyarette, 1 milyar dolarlık ticaret hacmi hed»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Etiyopya dönüşü önemli mesajlar: Terör Türkiye'nin gündeminden çıkacak | Gündem Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed'in davetiyle Addis Ababa'ya gerçekleştirdiği resmi ziyaretin dönüşünde uçakta beraberindeki gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yaklaşık 11 yıl aradan sonra Etiyopya'ya yapılan bu kritik ziyarette, 1 milyar dolarlık ticaret hacmi hed»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran ve ABD ile temas halindeyiz | Gündem Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etiyopya ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. İran ile ABD arasında yaşanan gerilime değinen Erdoğan, "İran ile ABD arasındaki sorunlar, diyalog yoluyla çözülsün istiyoruz. Her iki ülke ile de en üst düzeyde temas halindeyiz" dedi. "Savaş ki»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa'ya ''vakti geldi'' çağrısı: Türkiye'siz olmayacağı aşikar | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etiyopya ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. TSK'nın 2 bin Mehmetçik ile katıldığı Almanya'daki NATO tatbikatına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'nın mevcut savunma ve güvenlik mekanizmalarına Türkiye'yi dahil etmesinin vaktinin çoktan geldiğini sö»»»
'Terörsüz Türkiye' komisyonu raporu kamuoyu ile paylaşıldı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Bugün terör meselesinde tarihi bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte milli iradenin tecelligahı olan Gazi Meclis üzerine düşen vazifeyi tereddütsüz bir biçimde üstlenmiştir. 'Terörsüz Türkiye' hedefi kapsamında TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komis»»»
Bakan Işıkhan: Tüm yenilikçi fikirlerin kaptan köşkünde olmamız gerektiğine inanıyorum
'Generation Next Summit' programında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ülke olarak; yapay zeka, dijital teknolojiler, teknoloji endüstrisi ve geleceğin tüm yenilikçi fikirlerin kaptan köşkünde olmamız gerektiğine inanıyorum. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde; yüzyıllık bir men»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran ve ABD ile temas halindeyiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etiyopya ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. İran ile ABD arasında yaşanan gerilime değinen Erdoğan, "İran ile ABD arasındaki sorunlar, diyalog yoluyla çözülsün istiyoruz. Her iki ülke ile de en üst düzeyde temas halindeyiz" dedi.Cumhurbaşk»»»
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Barış Kurulu'na katılacak
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, Barış Kurulu toplantısına katılacağı bildirildi. Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 19 Şubat 2026 tarihinde ABD’nin başkenti Vaşington’da düzenleneceği kaydedildi. Dışişleri Bakanlığı, 19 Şubat 2026 tarihinde ABD’nin başkenti Vaşington’da düzenlenece»»»
Erdoğan’dan CHP yorumu: Siyasetin dinamikleriyle açıklamayacak kadar karışık
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) için "Siyasetin dinamikleriyle açıklamayacak kadar karışık" değerlendirmesinde bulundu. Erdoğan, Etiyopya’ya gerçekleştirdiği günübirlik çalışma ziyaretini tamamlayarak yurda dönüşünde uçakta gündemi değerlendird»»»
Adana’da bir kadının karıştığı sopalı kavga görüntülendi İhlas Haber Ajansı
Adana’nın Kozan ilçesinde trafikte yaşanan kavgada bir kadının elindeki sopa dikkat çekti. Kozan ilçesi Develi Bulvarı’nda trafikte gruplar arasında yaşanan kavgada bir kadının sopa kullanması dikkat çekti. İki grup arasında çıkan kavganın nedeni henüz bilinmezken, taraflar birbirinden şikayetçi de»»»
Osmaniye’de toprak kayması nedeniyle bir evde hasar oluştu İhlas Haber Ajansı
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde aşırı yağış ve fırtına sonrası meydana gelen toprak kayması nedeniyle bir evde hasar oluştu, bazı evler ise tedbir amaçlı boşaltıldı. Olay, Bahçe ilçesi bağlı Aşağı Kardere köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede etkili olan sağanak yağış ve şiddetli rüzga»»»
Menteşe’de çakmak gazı faciası: 7 yaralı İhlas Haber Ajansı
Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir apartman dairesinde iddiaya göre çakmak gazı çekildiği sırada meydana gelen patlamada 7 genç yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay, Menteşe ilçesi Emirbeyazıt Mahallesi Havana Sokak’ta bulunan Armağan Apartmanı’nın zemin katında dün gece saatlerinde meydana geldi. İd»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Avrupa’nın mevcut savunma ve güvenlik mekanizmalarına Türkiye’yi dahil etmesinin vakti çoktan gelmiştir." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Avrupa’nın mevcut savunma ve güvenlik mekanizmalarına Türkiye’yi dahil etmesinin vakti çoktan gelmiştir."»»»
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Anayasa konusunda henüz bir takvim ortaya çıkmış değil. Biz hazırlıklarımızı titizlikle yapıyoruz." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Anayasa konusunda henüz bir takvim ortaya çıkmış değil. Biz hazırlıklarımızı titizlikle yapıyoruz."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etiyopya ziyareti dönüşü gazetecilerin sorularını cevapladı İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etiyopya ziyareti dönüşü gazetecilerin sorularını cevapladı»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet çeteleri bir yandan, beceriksiz ve liyakatsiz siyasetin ete kemiğe bürünmüş hali figüranlar öbür taraftan CHP’yi kuşatmış durumda." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet çeteleri bir yandan, beceriksiz ve liyakatsiz siyasetin ete kemiğe bürünmüş hali figüranlar öbür taraftan CHP’yi kuşatmış durumda."»»»
Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosundan yeni yolcu rekoru
Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosundan yeni yolcu rekoru Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı'nın, 16 Şubat'ta 44 bin 467 kişiyle yolcu rekorunu tazelediğini bildirdi. ABONE OL Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gay»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye hedefimize sağlam ilerliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasında öne çıkan başlıklar şöyle; "(Suriye) Tam entegrasyona dair adımları anbean takip ediyoruz. Anlaşmanın uygulanması için gerekli telkinlerde bulunuyoruz İran'ı hedef alan yeni bir savaş kimseye bir şey kazandırmaz, aksine bölgemiz kaybeder Türkiye olarak İran'a »»»
Bingöl’de Ramazan arifesinde alışveriş hareketliliği İhlas Haber Ajansı
Bingöl’de Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte çarşı ve marketlerde alışveriş yoğunluğu yaşanmaya başladı. Tüm ülkede olduğu gibi Bingöl’de de vatandaşlar Ramazan ayına hazırlanıyor. Bu çerçevede vatandaşlar, sahur ve iftar sofraları için özellikle hurma, kahvaltılık ürünler ve temel gıda maddeler»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karşılıklı saygı ve eşit ortaklık, bizim Afrika politikamızın esasıdır, pusulasıdır, değişmez ilkesidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karşılıklı saygı ve eşit ortaklık, bizim Afrika politikamızın esasıdır, pusulasıdır, değişmez ilkesidir. Biz, Afrika'daki meselelere çıkar odaklı, tarafgir bir gözle bakmadık, bakmıyoruz. -(Terörsüz Türkiye) Ülkemizdeki bu güçlü irade, Suriye'ye de şu an itibariyle sirayet et»»»
Hindistan Başbakanı Modi ile İspanya Başbakanı Sanchez bir araya geldi
Hindistan Başbakanı Narendra Modi ile İspanya Başbakanı Pedro Sanchez başkent Yeni Delhi’de görüştü. Hindistan Başbakanı Narendra Modi, başkent Yeni Delhi'de düzenlenen 2026 Yapay Zeka Etki Zirvesi'ne katılmak üzere Hindistan'da bulunan İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile bir araya geldi. Modi, san»»»
NBA yıldızı Kyrie Irving'den Lebron James'in İsrail güzellemesine yanıt: All-Star'da gerçek sorular sorulmuyor
NBA All-Star haftasında Los Angeles Lakers’ın dünyaca ünlü yıldızı LeBron James’in İsrail hakkındaki övgü dolu sözleri spor dünyasında tartışma başlattı. James'in açıklamalarının ardından, bir diğer NBA yıldızı Kyrie Irving’in basın toplantılarındaki soru sorma biçimlerini eleştiren ifadeleri, Jame»»»
Nijerya'nın kuzeybatısında tahıl ticaretinin kalbi: Argungu pazarı
❮❯Nijerya'nın kuzeybatısında tahıl ticaretinin kalbi: Argungu pazarıArgungu pazarı, özellikle hasat dönemlerinde üreticiler ile tüccarlara ev sahipliği yapıyor. Mısır, darı, sorgum ve pirinç ticaretinin yoğun olarak yapıldığı pazar, hem yerel üreticileri hem de çevre eyaletlerden gelen tüccarları b»»»
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Barış Kurulu'na katılacak
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, Barış Kurulu toplantısına katılacağı bildirildi. Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 19 Şubat 2026 tarihinde ABD’nin başkenti Vaşington’da düzenleneceği kaydedildi. Dışişleri Bakanlığı, 19 Şubat 2026 tarihinde ABD’nin başkenti Vaşington’da düzenlenece»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'de sevindirici gelişmeler yaşanıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda Suriye ile yürütülen sürece dikkat çekerek, "Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara emin adımlarla yoluna devam ediyor, tam entegrasyon adımlarını anbean takip ediyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etiyopya’ya gerçekleştirdiği gü»»»
Erdoğan: Suriye'de sevindirici gelişmeler yaşanıyor
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan, Suriye ile yürütülen sürece dikkat çekerek, "Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara emin adımlarla yoluna devam ediyor, tam entegrasyon adımlarını anbean takip ediyoruz. Orada terörsüz bölge idealimizi de»»»
Gazze Barış Kurulu toplanıyor: Bakan Fidan toplantıya katılacak
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın ABD'de düzenlenecek Gazze Barış Kurulu'nun ilk toplantısına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı temsilen katılacak. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sayın Bakanımız, 19 Şubat 2026 tarihinde Vaşington'da düzenlenecek Barış Kurulu'nun ilk »»»
Ortaokulda bıçaklı kavga: 1 öğrenci yaralı İhlas Haber Ajansı
Kayseri’nin Talas ilçesinde bir ortaokulda çıkan kavgada bıçakla yaralanan öğrenci tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Bahçelievler Mahallesi Soylular 1 Sokak’ta bulunan Fatma Mustafa Hasçalık Ortaokulu’nda meydana gelen olayda, 8 sınıf öğrencileri B.A. ile A.B.K. arasında tar»»»
Zonguldak’ta rüşvetle usulsüz sağlık raporu operasyonunda doktor tutuklandı İhlas Haber Ajansı
Zonguldak’ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) işçilerine rüşvet karşılığında usulsüz sağlık raporu verdiği iddia edilen aile hekimi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Merkez Bahçelievler Mahallesi’n»»»
Ziraat Bankası 2025 yılını 161 milyar lira net karla tamamladı
Bankadan yapılan açıklamaya göre, Ziraat Bankası, 2025 yılında da güçlü finansal performansını sürdürerek ülke ekonomisine en fazla katkı sağlayan stratejik alanlara odaklanmaya devam etti. Aktif büyüklüğünü yüzde 57 artırarak 8,5 trilyon lira seviyesine ulaştıran banka, özkaynaklarında sağladığı y»»»
Bakan Bayraktar: Bulgaristan'ın münhasır ekonomik bölgesinde 5 yıllık lisansa sahip olacağız
Türkiye Petrolleri’nin (TPAO) anlaşmalar serisi sürüyor. TPAO ile İngiliz enerji devi Shell arasında bir ‘ortaklık anlaşması’ imzalandı. Buna göre, TPAO ile Shell, Bulgaristan’ın deniz yetki alanındaki Khan Tervel Sahasındaki arama çalışmaları için ortak oldu. Söz konusu sahanın Sakarya Gaz Sahası’»»»
Avrupa'ya ''vakti geldi'' çağrısı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'siz olmayacağı aşikar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etiyopya ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. TSK'nın 2 bin Mehmetçik ile katıldığı Almanya'daki NATO tatbikatına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'nın mevcut savunma ve güvenlik mekanizmalarına Türkiye'yi dahil etmesinin vaktinin çoktan geldiğini sö»»»
Ukrayna'dan Belarus Cumhurbaşkanı Lukaşenko'ya yaptırım uyguladıklarını duyurdu
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko'ya yönelik yaptırım uyguladıklarını bildirdi.Zelenskiy, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, Belarus Cumhurbaşkanı Lukaşenko'ya yaptırımlar paketini uygulamaya başladıklarını belirtti. Yaptırımların »»»
Bütünleşen Türkiye sürecinde rapor tamamlandı: 10 maddelik yol haritası kamuoyu ile paylaşıldı
Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında 21’inci kez toplandı. 88 saatlik mesai ve 4 bini aşkın sayfalık tutanak temelinde hazırlanan rapor; örgütün silah bırakma ve fesih sürecinden, idari ve hukuki düzenlemelere, »»»
Amasya’da köy evinde çıkan yangında yaşlı kadın hayatını kaybetti İhlas Haber Ajansı
Amasya’nın Merzifon ilçesine bağlı bir köyde ahşap evde çıkan yangında yaşlı kadın hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Kayadüzü köyünde geç saatlerde 2 katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede tüm evi etkisi altına alan yangına, ihbar üzerine »»»
İstanbul’da son 1 buçuk ayda 202 şüpheli yakalandı İhlas Haber Ajansı
İstanbul’da yılın ilk bir buçuk ayında sokak çetelerine ve suç ağlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 202 kişinin yakalandığı, bunların 128’inin tutuklandığı bildirildi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, işyerine ve ikamete silahlı saldırı, genel »»»
Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosundan yeni yolcu rekoru
Uraloğlu, yazılı açıklamasında, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı'nda seyahat eden yolcu sayılarına ilişkin bilgi verdi. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.🔹 Gündemdeki gelişmeler, özel haber, analiz, fotoğraf ve vi»»»
Empa Elektronik 836 milyon liralık halka arz için talep toplayacak
Halk Yatırım Menkul Değerler AŞ liderliğinde toplam 42 aracı kurumun katılımıyla gerçekleştirilecek halka arz kapsamında pay başına 22 lira sabit fiyatla talep toplanacak. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.🔹 Gündemdeki gelişmeler, öze»»»
TPAO ile Shell'den Khan Tervel sahasındaki arama çalışmaları için ortaklık anlaşması
Bu bir sıcak gelişme haberidir. Kısa süre içinde güncellenecektir. Güncellemeler için sayfayı lütfen tekrar ziyaret edin. Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için AA uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android, Windows) kurabilir, NSosyal'de @anadoluajansi ve X’te @AACanli hesaplarını takip e»»»
Trump’ın 'gümrük' tehdidi dev yatırımı getirdi: ABD-Japonya arasında 36 milyar dolarlık anlaşma!
ABD Başkanı Donald Trump yönetimi, Japonya ile yapılan ticaret anlaşması kapsamında ABD’de üç büyük yatırım projesini duyurdu. Projeler; enerji ve sanayi alanında stratejik tesislerin kurulmasını içeriyor. Açıklamalar, ABD–Japonya ekonomik işbirliğinde yeni bir döneme işaret etti. ABD Başkanı Donal»»»
Denizli Büyükşehir Meclisi’nden çok yönlü destek paketi İhlas Haber Ajansı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısı’nın ikinci oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda sosyal desteklerden eğitime, tarımdan afet hazırlıklarına kadar birçok alanda Denizli halkını doğrudan ilgilendiren »»»
Orhan Pamuk ‘Epstein belgelerini’ görmezden gelip ülkesini kötüledi: Türkiye’deki skandallar Batı’dakilerin yanında rezalet
Tüm dünya Batı'nın Epstein belgeleriyle ortaya saçılan insani değerlerden uzaklığı ve pedofiliye kadar uzanan suçları ile çalkalanırken, yazar Orhan Pamuk, Batı güzellemesi yaparak içinde bulunduğu toprağın insanlarını, kendisini de dahil ederek pislik olmakla itham etmişti. Pamuk, bu sefer de ‘Eps»»»
UÇK’nın Mücadelesi Adil ve Zorunluydu
Kosova Başbakanı Albin Kurti, Kosova Kurtuluş Ordusu’nun (UÇK) yürüttüğü mücadelenin adil ve zorunlu olduğunu vurguladı. Kurti, Çarşamba günü Kosova’da Savaş Sırasında İşlenen Suçlar Enstitüsü tarafından düzenlenen “Savaştan İyileşmeye” başlıklı II. Uluslararası Bilimsel Konferans’ın açılışında yap»»»
ABD’den Kosova’nın Bağımsızlığının 18. Yılına Vurgu
Kosova, dün bağımsızlığının 18. yıl dönümünü kutladı. Bu vesileyle dünyanın birçok ülkesi, Kosova’yı son 18 yıldaki başarıları dolayısıyla tebrik etti. Bugün ise Amerika Birleşik Devletleri'nin Kosova Büyükelçiliği, 18 yıl önce ABD’nin Kosova’yı resmen egemen ve bağımsız bir devlet olarak tanıdığın»»»
Kum fırtınası zincirleme kazaya yol açtı: 4 ölü, 29 yaralı
ABD’nin Colorado eyaletinde kum fırtınasının görüş mesafesini düşürmesi sonucu meydana gelen 30’dan fazla aracın karıştığı zincirleme kazada en az 4 kişi öldü, 29 kişi yaralandı. ABD’nin Colorado eyaleti facia gibi bir kazaya sahne oldu. Kum fırtınasının görüş mesafesini düşürmesi sonucu 30’dan faz»»»
Ukrayna'dan Lukaşenko'ya yaptırım
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko'ya yönelik yaptırım uyguladıklarını bildirdi. Zelenski, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, Belarus Cumhurbaşkanı Lukaşenko'ya yaptırımlar paketini uygulamaya başladıklarını belirtti. Yaptırımların »»»
Arnavutköy’de koca dehşeti: Eşini çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü İhlas Haber Ajansı
Arnavutköy’de aile içi tartışma cinayetle sonuçlandı. İddiaya göre Kıyasettin Şağbangül, tartıştığı eşi Filiz Şağbagül’ü çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından kaçan şüpheli kısa süre sonra polise teslim oldu. Olay, saat 01.00 sıralarında İstanbul’un Arnavutköy ilçesi İslamb»»»
3 adet suya 600 TL istediler: Bakanlık o işletmeye cezayı kesti!
Ticaret Bakanlığı, Bursa Mudanya’da bir işletmede 3 adet su için 600 TL tahsil edildiğine yönelik iddialar üzerine denetim yaptı. İnceleme sonucunda işletmeye idari para cezası uygulanırken, dosya Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu’na gönderildi. Fahiş fiyat uygulamalarına yönelik denetimlerin sürec»»»