Diyanet harcamada bakanlıkları geride bıraktı: Üç aylık fatura 46 milyar lirayı aştı
Ekonomik krizin derinleştiği ve kemer sıkma politikalarının konuşulduğu bir dönemde, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın harcama grafiği kamuoyunda büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. 2026 yılının ilk çeyreğine dair veriler, Başkanlığın tek başına yatırımcı ve icracı birçok bakanlığın bütçesini geride »»»
MSB, Ağrı Dağı'nın Göktürk-2B uydusuyla çekilen fotoğrafını paylaştı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Ağrı Dağı'nın Göktürk-2B uydusu tarafından çekilen fotoğrafını paylaştı. Bakanlığın NSosyal hesabından yapılan paylaşımda, Göktürk-2B uydusunun göreve başladığı günden bu yana 3 yıl boyunca dünya etrafında 680 kilometre irtifada 16 bin 100 tur atarak metre altı çözünü»»»
RTÜK'ten Kahramanmaraş'taki saldırıyla ilgili yayın kuruluşlarına uyarı
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Kahramanmaraş'taki Ayser Çalık Ortaokulu'ndaki silahlı saldırıya ilişkin yayın kuruluşlarına uyarıda bulundu. RTÜK'ün NSosyal hesabından yapılan açıklamada, yaşanan olaya ilişkin, 6112 sayılı Kanun kapsamındaki yayın ilkelerine hassasiyetle uyulması istendi. K»»»
Yerli Malı Tebliği toplantısında sanayicilere kritik yol haritası sunuldu İhlas Haber Ajansı
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO), sanayicilerin yerli üretim süreçlerine daha etkin katılımını sağlamak ve Yerli Malı Tebliği hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla önemli bir bilgilendirme toplantısına ev sahipliği yaptı. "Yerli Üretimin Gücü: Yerli Malı Tebliği" başlığıyla düzenlenen»»»
Plastik sektörüne yönelik sürdürülebilirlik raporu yayımlandı
İstanbul Kültür Üniversitesi Sürdürülebilir Kalkınma Merkezi (İKÜ SÜRKAM) ile Sürdürülebilir Eğitim Gelişim ve Mükemmellik Derneği (SEGM) iş birliğinde hazırlanan ‘Plastik Sektörü GZFT (SWOT) Analizi Çalıştayı Bulgu Raporu’ yayınlandı. Rapora göre Türkiye plastik sektörü; yaklaşık 14 bin üretici, 3»»»
Bakan Fidan, Mısırlı mevkidaşı Abdulati ile telefonda görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile telefonda görüştü. Bakanlık kaynaklarından alınan bilgilere göre; Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, ateşkes müzakereleriyle ilgili sür»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Genel seçimler zamanında yapılacak" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir basın mensubunun genel seçimlerin zamanında mı yapılacağı sorusuna, "Aynen öyle, zamanında" cevabını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM’deki AK Parti Grup Toplantısı’nın ardından çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bir basın mensubunun genel seç»»»
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısırlı mevkidaşı Abdulati ile görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile telefonda görüştü. Dışişleri kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, ateşkes müzakereleriyle ilgili sü»»»
MHP'den Dervişoğlu'na TRÇ yanıtı: 'Emperyalistlerin siparişini seslendiriyor'
Siyaset gündemi, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun NATO’culuk vurgulu ve Türkiye-Rusya-Çin (TRÇ) yakınlaşmasını "ihanet" olarak yaftalayan sözleriyle sarsıldı. MHP lideri Devlet Bahçeli’yi hedef alan Dervişoğlu’na yanıt veren MHP kurmayları, dış politikanın Washington’dan değil, Ankara»»»
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: "Sivilleri hedef almanın ne gibi bir gerekçesi olabilir"
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, uluslararası sistemdeki çifte standartları eleştirerek diğer ülkelere yönelik herhangi bir askeri eylemin evrensel olarak kabul görmüş ilkelere aykırı olduğunu hatırlatıp, "Ülkemiz hangi suçtan dolayı saldırıya uğradı? Sivilleri, çocukları hedef almanın ve okull»»»
Yeni doğan bebeğini çöpe atan kadın ifadesini değiştirdi: Savcılıkta "Canlı doğdu", mahkemede "Ölü doğdu" dedi İhlas Haber Ajansı
Samsun’da evinde doğurduğu bebeğini çöpe attığı iddiasıyla tutuklanan 3 çocuk annesi kadının yargılanmasına başlandı. Savcılıkta "Canlı doğdu" diyen, mahkemede "Ölü doğdu" ifadesini kullanan kadının tutukluluk halinin devamına karar verildi. Olay, İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana g»»»
Çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs Aydın’da yakalandı İhlas Haber Ajansı
Aydın’ın Efeler ve Nazilli ilçelerinde çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs jandarma ekiplerince yakalandı. Aydın’da jandarma ekiplerince aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, iki ayrı ilçede gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 26 yılın üzerinde kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2»»»
Bakan Fidan Mısırlı mevkidaşı ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Abdulati ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile bugün (15 Nisan) bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, ateşkes müzakereleriyle ilgili süreç ve önümüzdeki günler»»»
ATO Başkanı Baran: "Türkiye’nin kalbi Ankara, demiryolu ile karayolunu entegre ederek, ticaret ve lojistiği aynı potada eritiyor" İhlas Haber Ajansı
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, "Doğu ile batıyı buluşturan, demiryolu ile karayolunu entegre eden, ticaret ile lojistiği aynı potada eriten bir Ankara; yalnızca ülkemiz için değil, bulunduğumuz coğrafya için de güçlü bir çekim merkezi olacaktır" dedi. ATO Başkanı Baran, Atılım Üni»»»
Dışişleri Bakanı fidan, , Mısır Dışişleri Bakanı Abdulati ile görüştü
Dışişleri Kaynakları: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, ateşkes müzakereleriyle ilgili süreç ve önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmelerin gündemi değerlendirildi.»»»
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, bir ortaokulda düzenlenen saldırı üzerine Kahramanmaraş’a gidiyor. İhlas Haber Ajansı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, bir ortaokulda düzenlenen saldırı üzerine Kahramanmaraş’a gidiyor.»»»
Adalet Bakanı Akın Gürlek: "Kahramanmaraş’ta bir okulda meydana gelen silahlı saldırıya ilişkin olarak Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığınca derhâl soruşturma başlatılmış, 3 cumhuriyet başsavcıvekili ile 4 cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir." İhlas Haber Ajansı
Adalet Bakanı Akın Gürlek: "Kahramanmaraş’ta bir okulda meydana gelen silahlı saldırıya ilişkin olarak Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığınca derhâl soruşturma başlatılmış, 3 cumhuriyet başsavcıvekili ile 4 cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir."»»»
Kahramanmaraş’ta okulda silah sesleri İhlas Haber Ajansı
Kahramanmaraş’ta bir ortaokulda silah sesleri duyuldu. Olay yerinde çok sayıda ölü ve yaralı olduğu söyleniyor. Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesinde Ayser Çalık Ortaokulu silah sesleri duyuldu. İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde çok sayıda ölü ve yaralı olduğu söy»»»
Evin bahçesinde düşen yaşlı kadın için ekipler seferber oldu İhlas Haber Ajansı
Aydın’ın Efeler ilçesinde müstakil bir evin bahçesinde düşen yaşlı kadın için ekipler seferber olurken, kapının açılmasıyla yerde yatan A.T. kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Olay, Efeler ilçesi Mesudiye Mahallesi 1649 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 80 yaşındaki A.T., henüz bi»»»
Cevdet Yılmaz'dan Türkiye-Kazakistan arasında ekonomik işbirliği mesajı
Cevdet Yılmaz'dan Türkiye-Kazakistan arasında ekonomik işbirliği mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Dünya büyümesinin aşağı yukarı 2 katını yaptı geçen sene Kazakistan. Dünya yaklaşık yüzde 3 büyürken Kazakistan yüzde 6,5 büyüdü. İnşallah, bu büyüme hızlarıyla Kazakistan, dünyada çok d»»»
Tera'dan 100 bin lira pay ile konuta yatırım fırsatı
Portföy yönetim şirketi Tera Porföy, gayrimenkul yatırımlarında erişimi kolaylaştıran yeni modeli hayata geçirdiğini duyurdu. Buna göre Tera Portföy Yönetim A.Ş. Birinci Proje Gayrimenkul Yatırım Fonu (TN1), nitelikli yatırımcılara minimum 100 bin liralık katılım payı ile gayrimenkul proje gelirine»»»
5. Antalya Diplomasi Forumu savaş halindeki ve gerginlik yaşayan birçok ülkenin üst düzey liderlerini bir araya getirecek İhlas Haber Ajansı
Antalya Diplomasi Forumu’na bu yıl ABD-İran savaşının taraflarından önemli isimlerin yanı sıra müzakerelerin ev sahibi Pakistan’dan Başbakan Şahbaz Şerif ve Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar da katılacak. Savaş halinde olan, diplomatik ilişkileri olmayan ve gerginlik yaşayan birçok ülkenin en üst»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Gülistan Doku) Yargı süreci işliyor" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gülistan Doku ile ilgili "Yargı süreci işliyor" dedi.»»»
Sarıçam’da 'tarih yazan çocuklar' coşkusu | Adana Haberleri
Sarıçam Belediyesi’nin katkıları ve Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonuyla ilçede bulunan bir ilkokulda “Tarih Yazan Çocuklar Adana’da” projesi, hayata geçirildi. Proje ile tarihi ve kültürel değerlerin ilkokul çağındaki çocuklara bir rol model olarak benimsetilmesi amaçlanıyor. “»»»
ABD'lilerin Çin hakkındaki algısı olumlu yönde değişti
ABD merkezli Pew Research tarafından ocak-mart döneminde 12 bin kişiyle yapılan ankette, Amerikalıların Çin’e bakışı ölçüldü. Sonuçlara göre, Çin hakkında olumlu düşünenlerin oranı geçen yıla kıyasla 6 puan artarak yüzde 27’ye çıktı. Bu oran, 2023 verileriyle karşılaştırıldığında ise yaklaşık iki k»»»
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti İhlas Haber Ajansı
Denizli’nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; mermer fabrikasında işçi olarak çalışan 28 yaşındaki Günay Can’ın üzerine h»»»
Doku ailesinin avukatı Çimen’den açıklamalar İhlas Haber Ajansı
Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, Gülistan Doku soruşturması kapsamında bilgi verdi. Tunceli’de 5 Ocak 2020’den bu yana kayıp olan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişim Bölümü 2. sınıf öğrencisi Gülistan Doku soruşturmasında cinayet şüphesiyle 7 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonların ardından 13 şüp»»»
Kaldırımı kapatan bariyer kazaya neden oldu: 2 yaşındaki çocuk yaralandı İhlas Haber Ajansı
Samsun’un Bafra ilçesinde kaldırıma konulan seyyar bariyerler nedeniyle meydana gelen kazada 2 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Olay, Çilhane Mahallesi Asım Efendi Sokak’ta yaşandı. Edinilen bilgilere göre, kaldırıma yerleştirilen seyyar demir bariyerlerin geçişi kapatması üzerine teyzesiyle birlikte»»»
Kahramanmaraş'ta okulda silahlı saldırı
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, kentteki bir okulda silahlı saldırı olduğunu ve yaralıların bulunduğunu bildirdi. Vali Ünlüer, yaptığı açıklamada, Ayser Çalık Ortaokulu'nda henüz bilinmeyen nedenle silahlı saldırı olduğunu söyledi. Olayın çok taze olduğunu belirten Ünlüer, "Şu an bir saldırı »»»
YÖREX 22 Nisan’da kapılarını açıyor İhlas Haber Ajansı
Antalya Ticaret Borsası’nın (ATB) öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle 17 yıl önce başlatılan Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX), 22 Nisan’da ziyaretçilere kapılarını açacak. YÖREX öncesi konuşan ATB Başkanı Ali Çandır, coğrafi işaretli ürünlerde hem tescil hem pazar büy»»»
Başkan Albayrak: "Perşembe’de alt ve üstyapı çalışmalarımız hız kesmiyor" İhlas Haber Ajansı
Ordu’nun Perşembe ilçesinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmaları, kurumlar arası koordinasyon toplantısında tüm yönleriyle ele alındı. Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, yürütülen çalışmaların ilçenin yaşam kalitesini artıracak önemli bir dönüşüm süreci olduğunu belirterek, projelerin k»»»
Müzakereler sürerken ABD'den yeni hamle: Geri adım yok
ABD'nin, İran’la yürütülen müzakereler sürerken Orta Doğu’daki askeri varlığını binlerce yeni askerle güçlendirmeye hazırlandığı bildirildi. The Washington Post'un haberinde, ABD'nin Orta Doğu'daki asker sayısının 50 bine ulaşabileceği kaydedildi. Öte yandan Beyaz Saray, İran’ın nükleer programında»»»
Kahramanmaraş'ta okula saldırı: Çok sayıda yaralı var!
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen okul saldırısında 16 öğrenci yaralanmış ve saldırgan intihar etmişti. Benzer bir saldırı da Kahramanmaraş’ta yaşandı. Kahramanmaraş'ta bir okulda daha silah sesleri yükseldi. Olay Ayser Çalık Ortaokulu'nda yaşandı. İlk belirlemelere göre 6 yaralı olduğu»»»
Cami inşaatında yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti İhlas Haber Ajansı
Giresun’un Görele ilçesinin Yeşildere köyünde yapımı süren cami inşaatında yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, bugün saat 12.30 sıralarında inşaat alanında çalışan 42 yaşındaki Varol Atmaca, henüz belirlenemeyen bir nedenle cami inşaatında yüksekten düşerek ağır ya»»»
Gülistan Doku dosyasında faili meçhulden geniş çaplı soruşturmaya
Gülistan Doku dosyasında aralarında dönemin valisinin oğlunun da bulunduğu 13 kişi gözaltına alınırken, bir firari için kırmızı bülten istenecek. Kayıp SIM kartın kullanılması ve ailenin "hastane kayıtları silindi" iddiası şüpheleri artırdı. Bakan Gürlek "Sonuna kadar gidilecek" derken, Tunceli Bar»»»
Türkiye ile Kazakistan arasında 14. Dönem KEK Protokolü imzalandı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Türkiye ile Kazakistan arasındaki enerji iş birliğini aynı zamanda bölgesel istikrara, arz güvenliğine ve Avrasya'nın stratejik geleceğinin şekillenmesine katkı sunacak stratejik bir zemin olarak görüyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Kaz»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kazakistan ile iş birliğimizi geliştireceğiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Dünya büyümesinin aşağı yukarı 2 katını yaptı geçen sene Kazakistan. Dünya yaklaşık yüzde 3 büyürken Kazakistan yüzde 6,5 büyüdü. İnşallah, bu büyüme hızlarıyla Kazakistan, dünyada çok daha farklı bir konuma yükselecektir. Her alanda Kazakistan ile işbirliği»»»
Başkan Öztürk: "Küresel dalgalanmalara rağmen üretimden ve büyümeden vazgeçmeyeceğiz" İhlas Haber Ajansı
Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, "İş alemi olarak küresel dalgalanmaları dikkatle takip etmekte birlikte; ülkemizin ihracat, üretim ve istihdam odaklı büyüme politikalarına destek vermeyi sürdüreceğiz" dedi. Konya Ticaret Odası, Meslek Komiteleri İstişare Toplantıları’nı sürdürüyor.»»»
Tera’dan konuta yatırım imkanı İhlas Haber Ajansı
Tera Porföy, gayrimenkul yatırımlarında erişimi kolaylaştıran yeni modeli hayata geçiriyor. Tera Portföy Yönetim A.Ş. Birinci Proje Gayrimenkul Yatırım Fonu (TN1), nitelikli yatırımcılara minimum 100 bin liralık katılım payı ile gayrimenkul proje gelirine ortak olma imkanı sunuyor. Türkiye’nin fina»»»
Bakan Tekin’den Siverek'teki yaralı öğretmen hakkında açıklama | Gündem Haberleri
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Siverek'teki okul saldırısına ilişkin açıklama yapan Bakan Tekin, "Bir öğretmen arkadaşımızla ilgili, hayati tehlike olmamakla beraber olağan yaşam süreçlerini sürdürmesini engelleyece»»»
Savaşın seyrini değiştiren gizli ortak: Çin’den İran’a kritik hamle
İngiliz Financial Times’ın haberine göre Çin, ABD ve İsrail ile İran arasındaki gerilimin sürdüğü dönemde, ABD askeri üslerini izleme kapasitesine sahip bir casus uyduyu İran’a gizlice sattı. Haberde, TEE-01B adlı gelişmiş uydunun İran’a ABD üsleri ve gemilerini takip etme imkânı sunduğu, ayrıca uy»»»
İzmir’de uyuşturucu operasyonu: 10 yıl cezası olan firari yakalandı İhlas Haber Ajansı
İzmir’de uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen ve hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Evinde uyuşturucu maddelerle yakalanan şüpheli gözaltına alındı. Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği»»»
Sürücüsüz minibüs yola çıktı, seyir halindeki araçların arasına daldı İhlas Haber Ajansı
Konya’da sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu minibüs geri geri ilerleyip yola çıkarak bir otomobile çarptı. Minibüs çevredeki vatandaşlar tarafından durdurulurken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Sürücüsüz minibüsü durduran kişiler ise o anları anlattı. Olay, dün öğle saatlerinde merkez Se»»»
Bakan Tekin: Riskli okullarda polis ve devriye uygulaması var
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okulların her dönem başında güvenlik ve risk açısından değerlendirildiğini, riskli okullarda polis görevlendirildiğini açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şanlıurfa'nın Siverek »»»
Bakan Ersoy: Türk dünyası ülkeleriyle omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Turizmden kültüre, ekonomiden dijital dönüşüme kadar her alanda Türk dünyası ülkeleriyle omuz omuza çalışmaya, ortak geleceğimizi birlikte inşa etmeye ve bu birlikteliği daha da güçlendirmeye kararlılıkla devam edeceğiz" dedi. Ankara'nın 2026 yılı Türk Dü»»»
Ukrayna'dan ortak savunma çağrısı: Hava savunması işbirliği şart
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, devam eden hava saldırılarına karşı müttefiklerle hava savunma işbirliğinin öncelikli olduğunu açıkladı. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazılı paylaşımda, Rus ordusunun Ukrayna'ya yönelik hava saldırılarını sürdürdüğ»»»
Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Doğu ve Güneydoğu İş Adamları ile bir araya geldi İhlas Haber Ajansı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, AK Parti Antalya Milletvekilleri ve İl Başkanı Ali Çetin ile birlikte Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği’ni ziyaret etti. 23 vilayet ile bin 275 üyeyi bünyesinde barındıran derneğin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirte»»»
Bakan Bolat’tan İnegöl ziyareti İhlas Haber Ajansı
Bursa’nın İnegöl ilçesine fuar açılışı için gelen Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, İnegöl’deki bir dizi programlar kapsamında AK parti teşkilatını ziyaret etti. Akşam namazını Konukoğlu camiinde kılan Bakan Bolat, daha sonra AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa »»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Bugünler Netanyahu ve çetesi için iyi günlerdir" İhlas Haber Ajansı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, "Özgür bir Filistin Devleti’nin kurulması için verilen bu mücadele mutlaka başarıya ulaşacaktır. Adalet gecikse de soykırım ve zulüm düzeni asla uzun sürmeyecektir. Bugünler Netanyahu ve çetesi için iyi günlerdir; onları bekleyen daha nic»»»
Bakan Tekin: "(Şanlıurfa’da okuldaki saldırı) Öğretmen arkadaşımızın yaşam süreçlerinin sürdürülmesini engelleyecek bir kalıcı hasar olabilir diye endişemiz var" İhlas Haber Ajansı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir lisede düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin, "Sadece bir öğretmen arkadaşımızla ilgili hayati tehlike olmamakla beraber olağan yaşam süreçlerinin sürdürülmesini engelleyecek bir kalıcı hasar olabilir diye endişemiz var" dedi. Baka»»»