Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Syri Albania 26.05. 08:20

Kosovë, kryetarët e rinj në veri betohen të punojnë për të mirën e qytetarëve

Kryetarët e rinj të Zubin Potokut, Zveçanit dhe Leposaviqit - komuna të banuara me shumicë serbe në veri të Kosovës - bënë të enjten betimin në pozitat e tyre. Të tre ata u zotuan se do të punojnë në të mirë të qytetarëve, duke respektuar ligjin. "Uroj që ne, tani e tutje, të jemi në nivel të përgj»»»

syri.net
Zeri Kosovo 25.05. 15:50

Kryetarët e rinj zotohen se do të punojnë në të mirë të qytetarëve

Kryetarët e rinj të Zubin Potokut, Zveçanit dhe Leposaviqit - komuna të banuara me shumicë serbe në veri të Kosovës - bënë të enjten betimin në pozitat e tyre. Të tre ata u zotuan se do të punojnë në të mirë të qytetarëve, duke respektuar ligjin. "Uroj që ne, tani e tutje, të jemi në nivel të përgj»»»

Abcnews Albania 25.05. 12:17

Betohen kryetari i ri i Zubin Potokut dhe ai i Zveçanit

Kryetari i ri i Zubin Potokut, Izmir Zeqiri, dhe ai i Zveçanit, Ilir Peci, bënë të enjten betimin në pozitat e tyre. “Uroj që ne, tani e tutje, të jemi në nivel të përgjegjësisë më të lartë, duke ua ofruar qytetarëve të Komunës së Zubin Potokut, pa asnjë dallim, të gjitha shërbimet”, tha Zeqiri. “D»»»

abcnews.al
Alsat M Macedonia del Nord 25.05. 11:24

Betohen kryetari i ri i Zubin Potokut dhe ai i Zveçanit

Kryetari i ri i Zubin Potokut, Izmir Zeqiri, dhe ai i Zveçanit, Ilir Peci, bënë të enjten betimin në pozitat e tyre. “Uroj që ne, tani e tutje, të jemi në nivel të përgjegjësisë më të lartë, duke ua ofruar qytetarëve të Komunës së Zubin Potokut, pa asnjë dallim, të gjitha shërbimet”, tha Zeqiri. Ce»»»

alsat.mk
Koha Macedonia del Nord 25.05. 10:05

Sot betohen tre kryetarët e komunave në veri të Kosovës

Në veri të Kosovës, sot pritet të betohen tre kryetarët e rinj të komunave Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan – të tria komuna të banuara me shumicë serbe. Qeveria e Kosovës ka bërë të ditur të mërkurën se, për arsye sigurie, kryetarët e rinj do të betohen në ndërtesa publike në këto komuna, e jo në»»»

Balkanweb Albania 25.05. 10:05

Betohen sot tre kryetarët e komunave në veri të Kosovës

Në veri të Kosovës, sot pritet të betohen tre kryetarët e rinj të komunave Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan. Të tria komunat janë të banuara me shumicë serbe. Qeveria e Kosovës ka bërë të ditur të mërkurën se, për arsye sigurie, kryetarët e rinj do të betohen në ndërtesa publike në këto komuna, e »»»

balkanweb.com
Sot Albania 25.05. 09:28

Pas zgjedhjeve në veri, Kosova sot beton tre kryetarët e rinj të komunave (emrat)

Në veri të Kosovës, sot pritet të betohen 3 kryetarët e rinj të komunave të Leposaviçit, Zubin Potokut dhe Zveçanit. Të trija komunat janë të banuara me shumicë serbe. Qeveria e Kosovës ka bërë të ditur të mërkurën se, për arsye sigurie, kryetarët e rinj do të betohen në ndërtesa publike në këto ko»»»

sot.com.al
Shqiptarja Albania 25.05. 08:56

Sot betohen kryetarët e komunave në veri të Kosovës

Në veri të Kosovës, sot pritet të betohen 3 kryetarët e rinj të komunave të Leposaviçit, Zubin Potokut dhe Zveçanit. Të trija komunat janë të banuara me shumicë serbe. Qeveria e Kosovës ka bërë të ditur të mërkurën se, për arsye sigurie, kryetarët e rinj do të betohen në ndërtesa publike në këto ko»»»

shqiptarja.com
Radio Evropa e Lire Kosovo 25.05. 08:21

Sot betohen kryetarët e komunave në veri të Kosovës

Në veri te Kosovës, sot pritet te betohen 3 kryetarët e rinj të komunave të Leposaviqit, Zubin Potokut dhe Zveçanit. Të trija komunat janë të banuara me shumicë serbe. Qeveria e Kosovës ka bërë të ditur të mërkurën se, për arsye sigurie, kryetarët e rinj do të betohen në ndërtesa publike në këto ko»»»

evropaelire.org
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.