MES ZGJERIMIT DHE SHPËRBËRJES! Bashkimi Evropian para shumë sfidave

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Koha Macedonia del Nord 19.04. 20:24

MES ZGJERIMIT DHE SHPËRBËRJES! Bashkimi Evropian para shumë sfidave

Pas shumë sfidave dhe mospajtimeve rreth ballafaqimit me pandeminë e Covid-19, sfidat lidhur me politikat për migrantët, zgjerimi, financat, por edhe refleksionet politike nga largimi i Britanisë, duke se tani para Unionit po hapet një sfidë e re që në mënyrë shtesë e rrezikon kompaktësinë dhe stab»»»

koha.mk
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.