Ομόλογα: Σταθερές οι αποδόσεις των ελληνικών τίτλων
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Ομόλογα: Σταθερές οι αποδόσεις των ελληνικών τίτλων
Η πρόσφατη αύξηση στο κόστος δανεισμού μεγάλων χωρών, όπως των ΗΠΑ ή της Βρετανίας και, σε μικρότερο βαθμό, της Γαλλίας, έφερε ξανά στο προσκήνιο τις αρνητικές συνέπειες των μεγάλων δημοσιονομικών ελλειμμάτων και του υψηλού δημόσιου χρέους. Η πρόσφατη αύξηση στο κόστος δανεισμού μεγάλων χωρών, όπως»»»
Σταθερές οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων, παρά τις ισχυρές πιέσεις στις αγορές
Η πρόσφατη αύξηση στο κόστος δανεισμού μεγάλων χωρών, όπως των ΗΠΑ ή της Βρετανίας και, σε μικρότερο βαθμό, της Γαλλίας, έφερε ξανά στο προσκήνιο τις αρνητικές συνέπειες των μεγάλων δημοσιονομικών ελλειμμάτων και του υψηλού δημόσιου χρέους. Στις ΗΠΑ και τη Βρετανία, οι αποδόσεις των 10ετών κρατικών»»»
Ομόλογα: Σταθερές οι αποδόσεις των ελληνικών τίτλων σε μία περίοδο έντονων πιέσεων στις διεθνείς αγορές
Η μεγάλη επιτυχία που είχε η έκδοση του νέου 10ετούς ελληνικού τίτλου επιβεβαίωσε την ανάκτηση της αξιοπιστίας Η πρόσφατη αύξηση στο κόστος δανεισμού μεγάλων χωρών, όπως των ΗΠΑ ή της Βρετανίας και, σε μικρότερο βαθμό, της Γαλλίας, έφερε ξανά στο προσκήνιο τις αρνητικές συνέπειες των μεγάλων δημοσι»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment