Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında yeni gelişme! Eski gazeteci Osman Arslan tutuklandı
Eski MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu'nun 2011'de cezaevinde şüpheli şekilde hayatını kaybetmesine yönelik başlatılan soruşturma gündemdeki yerini koruyor. 3 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLMİŞTİ Bugün soruşturmaya ilişkin art arda yeni gelişmeler yaşandı. İstanbul ve Tekirdağ’da düzenlenen operasyonda 4 şüph»»»
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında tutuklu sayısı 7'ye yükseldi
Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu’nun 2011 yılında Silivri Cezaevinde şüpheli ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen Osman Arslan tutuklanırken, dönemin baş gardiyanı Ömer Vatan ve vardiya amiri Kazım Beyke adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Esk»»»
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında yeni gelişme! Gazeteci Osman Arslan tutuklandı
Eski MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu'nun 2011'de cezaevinde şüpheli şekilde hayatını kaybetmesine yönelik başlatılan soruşturma gündemdeki yerini koruyor. 3 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLMİŞTİ Bugün soruşturmaya ilişkin art arda yeni gelişmeler yaşandı. İstanbul ve Tekirdağ’da düzenlenen operasyonda 4 şüph»»»
Yeni Partili Emre: Parti içi seçimler için hazırlıklarımızı tamamladık
Yeni Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Zeynel Emre, "Parti içi seçimlerin daha demokratik bir şekilde gerçekleşmesi için gerek ilçe başkanının gerek il başkanının gerekse genel başkanın seçilmesine yönelik bir sandık kurulması adına hazırlıklarımızı tamamladık. Bu hafta sonu Türkiye'ni»»»
Kosova Savaşı, UÇK’nın Önde Gelen İsimleri ve Kosova Uzmanlaşmış Daireleri’nin 16 Eylül 2026 Tarihli İlk Derece Kararı
16 Eylül 2026 tarihinde Lahey'de açıklanan karar, Kosova Savaşı'nın ardından gelişen ceza adaleti sürecinin en önemli aşamalarından birini oluşturmuştur. Kosova'nın eski Cumhurbaşkanı Haşim Taçi ile UÇK'nın diğer üst düzey isimleri Yakup Krasniçi, Kadri Veselji ve Recep Selimi hakkında yaklaşık üç »»»
'İç cephemizi tahkim etmemiz gerekir’ söyleminin hangi anlama geldiğinin göstergesi Çanakkale'dir
AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Gelibolu Yarımadası'nda Şehitler Abidesi'ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın 26 Ağustos 2024 tarihinde Malazgirt'te, Ahlat'ta yaptığı konuşmayla birlikte 'İç cephemizi tahkim etmemiz gerekir’ söyleminin hangi anlama geldiğinin en g»»»
Kozinoğlu soruşturmasında yeni gelişme: Enver Altaylı ifade verecek
Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun şüpheli ölümüne ilişkin soruşturmada, dönemin cezaevi baş gardiyanı dahil 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. FETÖ'den hükümlü olan eski istihbarat görevlisi Enver Altaylı’nın da ifadesinin alınmasına karar verildi. Eski MİT görevlisi Kozinoğlu’nun 2011 yılında, S»»»
YENİ Parti AYM'ye başvurdu: Bazı kanunların iptalini istedi
Yeni Parti, 7589 sayılı Yargının Etkin ve Verimli İşlemesine Yönelik Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile 7590 sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun yürürlüklerinin durdurulması ve iptali istemiyle Anayasa Mahkemesine (AYM) başvurdu.»»»
Eray Güçlüer canlı yayında 'daha pek çok şeyi bilebilirdik' diyerek anlattı: Kozinoğlu'nun ölümüne ilişkin dikkat çeken analiz | VİDEO İZLE
Emekli Albay ve Öğretim Üyesi Dr. Eray Güçlüer, TVNET canlı yayınında Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüne ilişkin açılan soruşturmayı değerlendirdi. Kozinoğlu'nun FETÖ'nün yurt dışı yapılanması ve yabancı istihbarat bağlantılarını çok iyi bildiğini belirten Güçlüer, "Eğer rahmetli konuşsaydı hakikaten şu a»»»
Özgür Özel, ihaleye girecekleri uyarmıştı: Köprü ve otoyol özelleştirmelerinde talipler belli oluyor!
İstanbul Boğazı'ndaki kamuya ait köprüler başta olmak üzere 30 yıllığına özelleştirilmesi öngörülen köprü ve otoyollar için talipli şirketler belli oldu. Bir Fransız şirketinin Ankara’da yetkililerle görüşmeler yaparak yakın ilgisini ortaya koyduğu belirtildi. Ayrıca IC İçtaş, Limak, Kalyon ve Ceng»»»
Elektrik faturalarında zam yapmadan zam: Tüketim limitlerinde değişiklik yolda
Elektrik faturalarında yüksek tüketimi daha yüksek maliyetle karşılaştıran son kaynak tedarik tarifesindeki yıllık tüketim limitinin düşürülmesi yeniden gündeme geldi. Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Genel Başkanı Mahir Ulutaş, limitin düşürülmesiyle daha fazla hanenin borsa fiyatlarına dayalı ta»»»
Kademeli Emeklilik İçin Tarih Beklentisini Açıkladı: Kademeli Emeklilik Çıkacak Mı Son Dakika, Meclis'e Ne Zaman Gelir? | Yerel Gündem Haberleri
8 Eylül 1999 sonrasında sigortalı olarak çalışmaya başlayan ve EYT düzenlemesinin kapsamı dışında kalan vatandaşların gündeminde kademeli emeklilik yer almaya devam ediyor. Özellikle 2000 ve sonrasında çalışma hayatına başlayan milyonlarca kişi, emeklilik yaş ve prim şartlarında yeni bir düzenleme »»»
Aynur Kır: Gelişmelere göre projeler üretilmeli
Nürnberg Belediye Meclisi üyesi Aynur Kır, kentteki gelişmelere göre yeni projeler üretilmesi çağrısında bulundu. Nürnberg-Gleißhammer ve St. Peter Semt Derneği Başkanı ve Nürnberg Belediye Meclisi Üyesi Aynur Kır, semtin son yıllardaki hızlı gelişimine dikkat çekerek, gelişmelere göre projeler üre»»»
ADANA'DA DEPREM OLDU: Sarsıntı Kahramanmaraş, Osmaniye, Kayseri ve Gaziantep’te de hissedildi! Vatandaşları deprem anını anlattı | Adana Haberleri
Adana'nın Saimbeyli ilçesinde saat 04.02’de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sırasında evlerinde uyuyan İsmail Menteş, sarsıntıyı uykuda hissettiklerini belirterek, o anları anlattı. "Yatıyorduk, beşik gibi sallandık"»»»
Hasan Atilla Uğur’un avukatı Aydınlık’a konuştu: FETÖ soruşturmayı çarpıtmaya çalışıyor
MİT Orta Asya Dairesi Başmüşaviri Kaşif Kozinoğlu suikastına ilişkin dosya kapsamında ev hapsi uygulanan Emekli Albay Hasan Atilla Uğur ve Emekli Yüzbaşı Hasan Ataman Yıldırım’ın, “tanık” beyanı verdikleri olayda nasıl “şüpheli” konuma getirildiklerini Aydınlık araştırdı. FETÖ kumpasıyla şehit olan»»»
Vatan Partisi Öncü Kadın Başkanı Kadan: Ailemizi ve çocuklarımızı korumayı Brüksel'e soracak değiliz
LGBT propagandası yaptığı belirtilen sivil toplum kuruluşları ve platformlara yönelik “Ailem Güvende” operasyonlarını Vatan Partisi Öncü Kadın Başkanı Avukat Nuriye Kadan, Aydınlık Avrupa’ya değerlendirdi. Kadan, operasyonları çocukların, gençlerin ve aile kurumunun korunması açısından önemli bir d»»»
BM üyesi ülkelerin liderleri, 81'inci Genel Kurul için New York'ta bir araya gelecek
Dünyanın en önemli diplomatik buluşmalarından biri olarak nitelendirilen ve çok sayıda ülkenin liderini bir araya getiren Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nun 81. oturumu, 22 Eylül'de New York'ta başlayacak. 193 üyeli BM'nin New York'taki karargahında her sene ülkelerin devlet ve hükümet»»»
Yapıcıoğlu: Artık şiddete geri dönmek yok
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Batman 5’inci Olağan İl Kongresi’nde ‘Terörsüz Türkiye’ sürecine ilişkin, “Artık geri vites yok. Artık şiddete geri dönmek yok. Artık verilen sözleri unutmak yok. İnşallah, Allah’ın izniyle önümüzde yepyeni bir sayfa açılacak. Şiddet sayfası ka»»»
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, ABD'nin Grönland'da kalıcı kontrol sağlamasını memnuniyetle karşıladı
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ABD'nin Grönland'da 'kalıcı güvenlik kontrolü' için Danimarka ile yaptığı anlaşmayı memnuniyetle karşıladı. Macron, Fransa'nın denizaşırı topraklarından Saint-Pierre-et-Miquelon'a yaptığı ziyaret kapsamında basın mensuplarına, ABD ile Danimarka arasında varılan»»»
Tahir Sarıkaya'nın mali trafiği mercek altında
Cem Küçük’e yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Tahir Sarıkaya’nın banka hesaplarına yönelik hazırlanan raporda; 2017-2026 yılları arasında gerçekleşen 236 milyon liralık işlem hacminin büyük bölümünün 'izaha muhtaç' olduğu, milyonluk kripto transferlerinin ve kumar şüphesi barındıran ödemeler»»»
Tahrir Sarıkaya'nın mali trafiği mercek altında
Cem Küçük’e yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Tahir Sarıkaya’nın banka hesaplarına yönelik hazırlanan raporda; 2017-2026 yılları arasında gerçekleşen 236 milyon liralık işlem hacminin büyük bölümünün 'izaha muhtaç' olduğu, milyonluk kripto transferlerinin ve kumar şüphesi barındıran ödemeler»»»
Sanayi dünyasından İSO Başkan Adayı Ender Yılmaz’a tam destek
Buluşmada söz alan İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Yılmaz’ın başkanlık sorumluluğunu en iyi şekilde üstleneceğine inandığını vurgulayarak adaylığına desteğini yineledi. İstanbul sanayisinin önde gelen temsilcileri, İSO Yönetim Kurulu Başkan Adayı Ender Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlene»»»
Futbolda milli mesai başlıyor
UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'ta Fransa, İtalya ve Belçika ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, yarın Riva'da toplanarak ilk antremanını yapacakl. Ay-yıldızlı takıma davet edilen oyuncular, yarın saat 12.00'den itibaren Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eği»»»
BM Genel Kurulu New York'ta toplanıyor
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu, 81. oturumu için 22 Eylül'de New York'ta bir araya gelecek. Toplantıda Türkiye'yi temsil edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oturumun ilk gününde konuşma yapacak. BM'nin New York'taki karargahında her sene ülkelerin devlet ve hükümet liderleri ile »»»
Dünya liderleri New York'ta buluşuyor! BM Genel Kurulu'nda yoğun gündem
Dünyanın en önemli diplomatik buluşmalarından biri olarak nitelendirilen ve çok sayıda ülkenin liderini bir araya getiren Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nun 81. oturumu, 22 Eylül'de New York'ta başlayacak. 193 üyeli BM'nin New York'taki karargahında her sene ülkelerin devlet ve hükümet lider»»»
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum ‘yeni anayasa’ için yol haritasını açıkladı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, AA Analiz için kaleme aldığı yazısında Türkiye’nin tarihi devlet geleneğinden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Türkiye Yüzyılı vizyonuna, 1982 Anayasası’nın yapısından yeni anayasadaki kilit ve değ»»»
Emekliye ek zam yapılacak mı? 2026 SSK, Bağ-Kur, memur emeklisine seyyanen zam var mı?
Emekli maaşlarına ek zam ve seyyanen artış yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin yakından takip ettiği düzenleme konusunda son gelişmeler ve Anayasa Mahkemesi süreci gündemde. Emekli maaşlarına ek zam ve seyyanen artış yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. SSK, B»»»
Uçum referandumu işaret etti: Türkiye'ye birçok fırsat sağlayacak
Terörsüz Türkiye sürecine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Uçum, yeni anayasanın kaçınılmaz olduğunu kaydetti. 1982 Anayasası'nın değişikliklere rağmen darbe ürünü olma özelliğini sürdürdüğünü belirten Uçum, 'Dünyada görünürde dahi b»»»
Tahran'a meydan okudu: Biz İran'ın müzakere kozu değiliz
Yemen Dışişleri Bakanı Afrah ez-Zube, ülkesinin 'İran'ın bir müzakere kozu ya da bir hesaplaşma alanı' olmadığını belirterek, Suudi Arabistan'la ilişkilerinin 'köklü' olduğunu söyledi. Yemen resmi haber ajansı SABA'ya verdiği röportajda Zube, "Yemen devlet kurumlarının yeniden tesis edilmesi, ülken»»»
Çin’in eline geçmiş olabilir… ABD’nin F-35 kargosu ‘yanlış adrese’ gitti
ABD’nin gözü gibi sakındığı F-35’lere ait hassas parçaların, uzun süredir uçağın sırlarını ele geçirmeye çalışmakla suçlanan Hong Kong’a gönderildiği ortaya çıktı. Kayıp parçalar arasında F-35’in radarda görünürlüğünü azaltan parçaların da bulunduğu belirtildi. ABD’nin Türkiye’ye Rusya’dan satın al»»»
Husiler, Riyad'da 'kritik noktaları' hedef aldı
Yemen'deki İran destekli Husiler, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki 'kritik noktalar' ile Yenbu bölgesinde yer alan ulusal petrol şirketi Aramco'ya ait tesisleri füze ve insansız hava araçlarıyla (İHA) hedef aldıklarını bildirdi. Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, görüntülü olarak yayımlanan»»»
Husiler’den Suudi Arabistan'a saldırı… Başkentte bazı noktalar hedef alındı
Yemen’deki İran destekli Husiler, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki "kritik noktalar" ile Yenbu bölgesinde yer alan ulusal petrol şirketi Aramco’ya ait tesisleri füze ve insansız hava araçlarıyla (İHA) hedef aldıklarını bildirdi. Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, görüntülü olarak yayımlanan»»»
CIA milliyetçiliğinde 50 yıllık Altaylı hattı
CIA bağlantılı Enver Altaylı’nın siyaset içindeki faaliyetleri yarım asra uzanıyor. 1970’lerde MHP’nin Almanya teşkilatında görev yapan Altaylı, yıllar sonra Fetullah Gülen’e gönderdiği mektuplarda MHP Genel Başkanı olmak istediğini, ancak Devlet Bahçeli tarafından engellediğini anlatıyor. MHP’yi e»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah son düzlüğü de geçerek ülkemizle birlikte bölgemizin tamamını huzur ve istikrara kavuşturacağız
'Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınlarımızın Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Kura Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Özellikle son 6 ayda komşumuz İran ve Körfez bölgesi başta olmak üzere çevremizde meydana gelen savaş ve krizlerin sağduyuyla yönetilmesinde Terörsüz Türkiye sürecimizin ço»»»
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşuyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da "Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınlarımızın Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Kura Töreni"nde konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar: Kıymetli şehit yakınlarımız, muhterem gazilerimiz ve gazi yakınlarımız, hanımefend»»»
Jashari: Kosova, Adriyatik Şartı A5’e Tam Üyelikle Kabul Edilmeli
Kosova Güvenlik Gücü (KGG) Komutanı Korgeneral Bashkim Jashari, Hırvatistan’ın Zadar kentinde düzenlenen Adriyatik Şartı A5 Konferansı’na katıldı. ABD Avrupa Komutanlığı (EUCOM) Komutanı General Alexus G. Grynkewich’in başkanlık ettiği konferansta, Batı Balkan ülkelerinin savunma yetkilileri de yer»»»
Hasan Atilla Uğur’dan ‘Kozinoğlu’ açıklaması: ‘Bu soruşturmayı çok değerli buluyorum’
Silivri Cezaevi'nde 2011 yılında hayatını kaybeden eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım hakkında ev hapsi şeklinde adli kontrol kararı verildi. Soruşturma kapsamında dönemin FETÖ iltisaklı »»»
Kozinoğlu dosyasını kapatıp ‘takipsizlik’ vermişlerdi! FETÖ’cü iki eski savcı tutuklandı…
Silivri Cezaevi’nde 2011 yılında hayatını kaybeden eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüne dair yürütülen soruşturmada kritik gelişmeler yaşandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan dönemin Silivri Başsavcısı Ali İşgören ile eski cezaevi savcısı Necip Doğan, "suç örgütüne üye olma" suçlam»»»
AYM'den Özgür Özel kararı: İfade özgürlüğü ihlal edildi
Anayasa Mahkemesi, Fuat Oktay’a 10 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verilen Özgür Özel’in ifade özgürlüğünün ihlal edildiğine hükmetti. AYM, Özel’e 50 bin TL manevi tazminat ödenmesine ve yeniden yargılama yapılmasına karar verdi. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçırmamak»»»
Yargıtay’dan emsal karar! Gelirleri denk olan çiftin nafaka kararı bozuldu…
Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, boşandığı eşiyle aynı gelir seviyesinde bulunan ve düzenli bir geliri olan kadına yoksulluk nafakası bağlanması yönündeki yerel mahkeme kararını hukuka aykırı bularak bozdu. Yargıtay, tarafların gelir durumlarının birbirine denk olması halinde yoksulluk nafakası şartların»»»
Özgür Özel’in Fuat Oktay davasında AYM’den ihlal kararı: Yeniden yargılama yapılacak
Anayasa Mahkemesi, Fuat Oktay’a 10 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verilen Özgür Özel’in ifade özgürlüğünün ihlal edildiğine hükmetti. AYM, Özel’e 50 bin TL manevi tazminat ödenmesine ve yeniden yargılama yapılmasına karar verdi. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçırmamak»»»
Erhürman'dan AP'ye çok sert tepki: Kıbrıs Türk halkı asla azınlık olmayacak
KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, kimlik tespiti yapılan 15 şehidin defin töreninde Avrupa Parlamentosu'nun Kıbrıs konusundaki taraflı kararlarına tepki gösterdi. Kıbrıs Türk halkının eşitlik ve güvenlik haklarından vazgeçmeyeceğini belirten Erhürman, 'Kıbrıs Türk halkı bu adadaki eşitlik ve güven»»»
130 yıllık kütüphaneye Türk dokunuşu: Spring Hill yeniden hayat buluyor
Midlands Turkish Society, kaderine terk edilen tarihi Spring Hill Kütüphanesi’ni topluluk merkezine dönüştürmek için harekete geçti. Londra’ya 160 kilometre uzaklıktaki Birmingham’ın en işlek kavşaklarından birinde, her gün binlerce kişinin önünden geçtiği tarihi Spring Hill Kütüphanesi, Midlands T»»»
Kademeli Emeklilik 2027 İçin Tarih Detayını Açıkladı: Kademeli Emeklilik Çıkacak Mı Son Dakika, Meclis'e Ne Zaman Gelir? | Yerel Gündem Haberleri
8 Eylül 1999 sonrasında sigortalı olarak çalışmaya başlayan ve EYT düzenlemesinin kapsamı dışında kalan vatandaşların gündeminde kademeli emeklilik yer almaya devam ediyor. Özellikle 2000 ve sonrasında çalışma hayatına başlayan milyonlarca kişi, emeklilik yaş ve prim şartlarında yeni bir düzenleme »»»
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında yeni gelişme: Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım'a ev hapsi
Silivri Cezaevi'nde 2011 yılında hayatını kaybeden eski Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden emekli Jandarma Albayı Hasan Atilla Uğur ile emekli Deniz Yüzbaşı Hasan Ataman Yıldırım hakkında mahk»»»
Kozinoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmada koğuş arkadaşlarına ev hapsi kararı
Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun cezaevinde şüpheli ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında, Kozinoğlu’nun koğuş arkadaşları emekli yüzbaşı Hasan Ataman Yıldırım ve emekli albay Hasan Atilla Uğur hakkında ev hapsi şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verildi. Si»»»
Avrupa’ya petrol gelecek ay kesiliyor
Suudi Arabistan'ın Kızıldeniz'e uzanan Doğu-Batı petrol boru hattına yönelik saldırının ardından Saudi Aramco, Avrupa'daki müşterilerine ham petrol sevkiyatını durdurma kararı aldı. Şirket, petrol rafinerisi müşterilerine gelecek ay ham petrol sağlanamayacağını bildirdi. Kaynaklar, söz konusu tesli»»»
Trump'tan Grönland açıklaması: Süresiz anlaştık
ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin Grönland'da "kalıcı güvenlik kontrolü" için Danimarka ile anlaştığını ve bu kapsamda adada büyük bir askeri varlık oluşturma sürecine başlayacaklarını açıkladı. ABD Başkanı Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Grönland konusunda Danimarka ile bir anla»»»
Gladyo cinayetleri Altaylı’da kesişiyor
Eski MİT Orta Asya Başmüşaviri Kaşif Kozinoğlu’nun şüpheli ölümüne yönelik soruşturmada FETÖ izi belirginleşmeye başladı. FETÖ’den ihraç edilen dönemin Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Ali İşgören ve Cezaevi Savcısı Necip Doğan gözaltına alındı. Kozinoğlu cezaevinde öldüğü sırada koğuştan sorumlu gard»»»
YENİ Parti Lideri Özgür Özel'den Livaneli'nin ricasına yanıt: "YENİ Parti'ye, yeni umuda, iktidara merhaba"
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa’da incir üreticileriyle bir araya geldi. Üreticilerin sorunlarını dinleyen Özel, "Geçen sene 1 kilo incirin 4 litre mazot aldığı yerde; şimdi 2 kilo incir satıp 1 litre mazot alamıyorsan incir fiyatı mazotun karşısında 8 kat erimişse hiçbir şey olmaz. Bir »»»