Stojiljković (FPN): Protesti i štrajkovi kulminiraju u toku kampanje jer su tada najvidljiviji

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Danas Serbia 21.11. 09:38

Stojiljković (FPN): Protesti i štrajkovi kulminiraju u toku kampanje jer su tada najvidljiviji

Profesor Fakulteta političkih nauka Zoran Stojiljković kazao je danas da kada se dogovori ne postignu dijalogom u okviru institucija, onda protesti, štrajkovi i obustave rada kulminiraju u toku izborne kampanje, „jer su tada najvidljiviji i veće su šanse da budu ostvareni ciljevi“. On je za Insajde»»»

danas.rs
Novi magazin Serbia 20.11. 23:10

Stojiljković: Protesti i štrajkovi kulminiraju u toku kampanje jer su tada najvidljiviji

Profesor Fakulteta političkih nauka Zoran Stojiljković kazao je danas da kada se dogovori ne postignu dijalogom u okviru institucija, onda protesti, štrajkovi i obustave rada kulminiraju u toku izborne kampanje, "jer su tada najvidljiviji i veće su šanse da budu ostvareni ciljevi". On je za Insajde»»»

novimagazin.rs
Beta Serbia 31.03. 17:46

Ministarstvo za rad: 'Solidarnost' se služi tragedijama zarad sticanja jeftinih političkih poena

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije reagovalo je danas na izjave predstavnika platforme "Solidarnost" o pravima radnika u zemlji i tragedijama koje su se dogodile na radu, istakavši da se "služe ljudskim tragedijama zarad sticanja jeftinih političkih poena".Minist»»»

beta.rs
Objektiv Serbia 03.11.2021. 13:11

Delta soj je ubitačan kao i bombarderi: Protivnici vakcina imaju SUICIDNE IDEJE, evo šta čeka Krizni štab

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja dr Mirsad Đerlek rekao je da smatra da osobe koje ne žele da se vakcinišu imaju “čudne” ideje. – Rekao bih da su to suicidalne, samoubilačke ideje, jer ako se ne vakcinišete velika je šansa da izgubite život – kazao je dr Đerlek na K1 u emisiji “Uranak”, pa »»»

objektiv.rs
B92 Serbia 03.11.2021. 12:02

"Ko ne želi da se vakciniše ima suicidne ideje. Moramo razgovarati i sa psihijatrima"

Beograd -- Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Đerlek izjavio da osobe koje ne žele da se vakcinišu imaju "čudne ideje". "Rekao bih da su to suicidalne, samoubilačke ideje, jer ako se ne vakcinišete velika je šansa da izgubite život", kazao je dr Đerlek na K1, pa dodao: "Delta soj je ub»»»

b92.net
Vecernje Novosti Serbia 03.11.2021. 11:26

DOKTOR ĐERLEK O ANTIVAKSERIMA: Imaju čudne, suicidalne ideje!

DRŽAVNI sekretar u Ministarstvu zdravlja dr Mirsad Đerlek rekao je da smatra da osobe koje ne žele da se vakcinišu imaju "čudne ideje". Foto: Tanjug - Rekao bih da su to suicidalne, samoubilačke ideje, jer ako se ne vakcinišete velika je šansa da izgubite život - kazao je dr Đerlek na televiziji K1»»»

novosti.rs
Politika Serbia 02.10.2021. 18:38

Ministarstvo: Osuda pritisaka na Vrhovni kasacioni sud

Neprihvatljivim pritiscima na Vrhovni kasacioni sud urušava se integritet pravosuđa u celini, saopštilo je danas Ministarstvo pravde i podsetilo da je dužnost svih da poštuju nezavisnost sudstva i da se stavovi suda ne mogu zauzimati na ulici, niti ih može zauzimati bilo ko drugi, osim sudija. „Osp»»»

politika.rs
Vesti Serbia 20.09.2021. 09:33

“Kosovo uspostavilo reciprocitet sa Srbijom”

Povratak na sajt Štampano izdanje Vlada Kosova odlučila je danas da uspostaviti reciprocitet sa Srbijom u pogledu registarskih oznaka vozila, prenosi Ekonomija onlajn. Ministar unutrašnjih poslova Dželjaj Svečlja izjavio je da je doneta odluka o obaveznoj upotrebi privremenih registarskih tablica z»»»

vesti-online.com
Direktno Serbia 07.07.2021. 11:03

MOŽE IM SE! "Jura" odbija da vrati na posao sindikalca uprkos NAREDBI DRŽAVE

Iako je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja - Inspektorat rada donelo rešenje kojim se fabrika "Jura" u Leskovcu obavezuje da velikog borca za prava radnika u Leskovcu Predraga Stojanovića vrati na posao, u ovoj fabrici su odbili da to učine. Predrag se pojavio jutros na»»»

direktno.rs
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.