Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Mapo Albania 16.04. 18:36

“I mirëkuptoj artistët në spote elektorale”- Shundi: Më vjen keq për ata që…

Naun Shundi, aktor, regjisor dhe dramaturg në një intervistë për “News 24” flet për artistët në politikë dhe artistët në spotet elektorale. Nisur nga pjesëmarrja në spotet e PS-së te Robert Ndrenikës e Tinka Kurtit dhe në atë të PD-së, të Neritan Liçajt, Adriana Tolkës e Juli Emirit, ai thotë se ës»»»

gazetamapo.al
Balkanweb Albania 16.04. 16:16

“Keqardhje për ata që tradhtuan veten, bie erë të keqe”, Naun Shundi: I mirëkuptoj artistët në spote elektorale

TIRANË Naun Shundi, aktor, regjisor dhe dramaturg vjen në një inervistë për “News24” ku flet për artistët në politikë dhe artistët në spotet elektorale. Nisur nga pjesëmarrja në spotet e PS-së te Robert Ndrenikës e Tinka Kurtit dhe në atë të PD-së, të Neritan Liçajt, Adriana Tolkës e Juli Emirit, a»»»

balkanweb.com
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.