Përleshje mes nxënësve të shkollës “Adem Gllavica” në Lipjan, plagoset një 15-vjeçar

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Infokusi Kosovo 20.11. 22:49

Përleshje mes nxënësve të shkollës “Adem Gllavica” në Lipjan, plagoset një 15-vjeçar

Konfliktet mes të rinjve jo rrallëherë kalojnë në përleshje fizike, për çka nevojitet edhe ndërhyrja e Policisë. Motivet shpesh dalin të jenë banale dhe lidhen me probleme për të cilat ata nuk arrijnë të merren vesh dhe për pasojë futen në sherr. Një rast i tillë ka ndodhur sot në Lipjan, ku mbeti »»»

gazetainfokus.com
Gazeta Blic Kosovo 14.04.2022. 23:43

Kërkohet ndihmë financiare për dy vjeçarin nga Lipjani për shërim jashtë vendit

Orion (Avni) Jashari dy vjeqar nga fshati Hallaq i Vogël Komuna Lipjan, është në gjendje të rëndë shëndetësore, për momentin është i intubum, në dializë 24 orë me aparat edhe është i sedatum, pa vetëdije. Familja ka nevojë ndihmë financiare për shërim të më tutjeshëm jasht Vendit. Kjo ftesë publike»»»

gazetablic.com
Periskopi Albania 14.04.2022. 17:05

Në dializë e pavetëdije: Dy vjeçari nga Lipjani ka nevojë për shërim jashtë vendit

Orion (Avni) Jashari dy vjeqar nga fshati Hallaq i Vogël Komuna Lipjan, është në gjendje të rëndë shëndetësore, për momentin është i intubum, në dializë 24 orë me aparat edhe është i sedatum, pa vetëdije. Familja ka nevojë ndihmë financiare për shërim të më tutjeshëm jasht Vendit. Kjo ftesë publike»»»

periskopi.com
Kosova Sot Kosovo 14.04.2022. 16:14

Kërkohet ndihmë financiare për dy vjeçarin nga Lipjani për shërim jashtë vendit

Orion (Avni) Jashari dy vjeqar nga fshati Hallaq i Vogël Komuna Lipjan, është në gjendje të rëndë shëndetësore, për momentin është i intubum, në dializë 24 orë me aparat edhe është i sedatum, pa vetëdije. Familja ka nevojë ndihmë financiare për shërim të më tutjeshëm jasht Vendit. Kjo ftesë publike»»»

kosova-sot.info
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.