Emine Erdoğan: Gelecek nesillere adil bir dünya bırakmak boynumuzun borcu
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Emine Erdoğan: Gelecek nesillere adil bir dünya bırakmak boynumuzun borcu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 5'inci İstanbul Eğitim Zirvesi'ne katıldı. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, “Gelecek nesillere adil bir dünya bırakmak boynumuzun borcu. Fakat böyle bir dünya insanlığın dertlerini yüreklerinin tam ortasında hisseden adil çocuklar yetiştirme»»»
Emine Erdoğan'dan ''yapay zeka'' çıkışı: Gazze'de savaş suçlusuna dönüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 'İnsanlığın bilimsel ilerleyişinde yepyeni bir çığır açan yapay zeka bir savaş suçlusuna dönüştü. En üst teknolojiye sahip silahlar, Gazze'de bebeklere doğrultulabildi. İnsaf etmek nedir hiç bilmeyenler, açlığı ve susuzluğu savaş taktiği yapacak kadar ile»»»
Emine Erdoğan: Açlığı ve susuzluğu savaş taktiği yapacak kadar ileri gidebildiler
Emine Erdoğan, insanlığın bilimsel ilerleyişinde yepyeni bir çığır açan yapay zekanın bir savaş suçlusuna dönüştüğüne dikkati çekerek, "En üst teknolojiye sahip silahlar, Gazze'de bebeklere doğrultulabildi. İnsaf etmek nedir hiç bilmeyenler, açlığı ve susuzluğu savaş taktiği yapacak kadar ileri gid»»»
Emine Erdoğan: Eğitim, dünyanın tüm kıtalarına hakim bir barış kültürünün inşa edilmesinin de ön koşuludur
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 5. İstanbul Eğitim Zirvesi'nde "2024 Küresel Eğitim İzleme Raporu"na göre bugün hala 251 milyon çocuğun ve gencin okula gitmediğine dikkati çekerek, "Düşük gelirli ülkelerde okul çağındaki çocuk ve gençlerin yüzde 33'ü okula gitmiyorken, yüks»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment