STRATCOM Zirvesi'nin ilk günü panellerle tamamlandı
Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi 2026'nın ilk günü düzenlenen panellerin ardından sona erdi. İletişim Başkanlığı tarafından, "Uluslararası Sistemde Kopuş: Krizler, Anlatılar ve Düzen Arayışı" temasıyla Beşiktaş'ta bir otelde gerçekleştirilen Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi (STRATCOM)»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan WEF Başkanı Fink'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) ve BlackRock Başkanı Laurence Douglas Fink'i kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) ve BlackRock Başkanı Laurence Douglas Fink'i kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde basına kapa»»»
Bakan Kurum BM'de 100’den fazla ülkenin temsilcisine Türkiye'nin COP31 vizyonunu anlattı
COP31 Başkanı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, BM Genel Kurulu’nda 100’ün üzerinde ülkenin temsilcilerine Türkiye’nin COP31 ev sahipliği ve Başkanlığı sürecine ilişkin bilgilendirme yaptı. Bakan Kurum, “Şu anda liderler seviyesinde konuyu ele alan Antalya Deklarasyonu’n»»»
‘81 İlde 81 Orman’ projesi ilkbahar dikimleriyle devam ediyor
Türkiye İş Bankası, Orman Genel Müdürlüğü ve TEMA Vakfı iş birliğiyle yeniden hayat bulan ‘81 İlde 81 Orman’ projesi, Türkiye’nin dört bir yanında yeni fidanları toprakla buluşturmaya devam ediyor. ‘Doğaya nefes, canlılara yuva, geleceğe yeşil bir umut’ olma hedefiyle toplam 2,2 milyon fidanın yeşe»»»
Bakan Kurum'dan ABD'de Sıfır Atık ve COP31 diplomasisi: 'Antalya'dan tüm dünyaya ortak sorumluluk mesajı göndermeye hazırlanıyoruz' | Politika Haberleri
COP31 Başkanı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ‘30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü’ etkinlikleri kapsamında New York’ta Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM Kalkınma Programı Başkanı Alexander de Croo ve BM Çevre Programı İcra Direktörü Inger Ander»»»
Bakan Kurum'dan ABD'de Sıfır Atık ve COP31 diplomasisi: 'Antalya'dan tüm dünyaya ortak sorumluluk mesajı göndermeye hazırlanıyoruz'
COP31 Başkanı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ‘30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü’ etkinlikleri kapsamında New York’ta Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM Kalkınma Programı Başkanı Alexander de Croo ve BM Çevre Programı İcra Direktörü Inger Ander»»»
Tarımda Türkiye Yüzyılı Zirvesi sektör paydaşlarını bir araya getirdi
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın katılımıyla, bakanlık ve Albayrak Medya işbirliğinde düzenlenen "Tarımda Türkiye Yüzyılı Zirvesi" sektör paydaşlarını bir araya getirdi. Zirvenin açılışında konuşan Alpaslan Çakar, kendi kendine yetebilen, üretim gücünü koruyan ve tedarik zincirlerini kesin»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Stratejik iletişim, bir iç güvenlik unsuru haline de gelmektedir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Stratejik iletişim, dış dünyaya yönelik bir araç olmaktan çıkarak, toplumların dayanıklılığını güçlendiren, doğru bilgiye erişimi kolaylaştıran ve kamuoyunun dezenformasyona karşı direncini artıran bir iç güvenlik unsuru haline de gelmektedir" dedi. Cumhurba»»»
Bakan Kurum, ABD'de, BM temsilcileriyle ikili görüşmeler gerçekleştirdi
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve COP31 Başkanı Murat Kurum, "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinlikleri kapsamında gittiği ABD'de, Birleşmiş Milletler (BM) temsilcileriyle ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Kurum, ABD'de sivil toplum »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyada huzur ve güvenin yeniden inşa edilmesi için imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Stratejik İletişim Zirvesi'ne (STRATCOM) gönderdiği video mesajda, zirve vesilesiyle katılımcıları İstanbul'da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Türkiye'nin yanı sıra dünyanın farklı ülkelerinden programa teşrif eden misafir»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası sistem neredeyse her alanda büyük bir meşruiyet krizi yaşıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cihan Harbi sonrası galipler eliyle tesis edilen uluslararası sistem, neredeyse her alanda büyük bir meşruiyet krizi yaşıyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, STRATCOM Zirvesi 2026 programına bir video mesaj gönderdi. Uluslararası sistemde kopuş, krizler, anlatılar »»»
Bakan Kurum’dan ABD’de Sıfır Atık ve COP31 diplomasisi
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ‘30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü’ etkinlikleri kapsamında New York’ta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM Kalkınma Programı (UNDP) Başkanı Alexander De Croo ve BM Çevre Programı İcra Direktörü (UNEP) Inger And»»»
Tarımda otonom dönüşüm İhlas Haber Ajansı
Otonom tarım çözümlerinde küresel büyümeyi hedefleyen Türk şirketi, tarımda robotik ve yapay zekâ tabanlı teknolojiler için toplam 117 milyon euro yatırım gerçekleştirdi. Slovenya’nın Logatec bölgesinde kurduğu tesis ile üretim kapasitesini endüstriyel ölçeğe taşıyan şirket, önümüzdeki dönemde Türk»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası sistem meşruiyet krizi yaşıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cihan Harbi sonrası galipler eliyle tesis edilen uluslararası sistem, neredeyse her alanda büyük bir meşruiyet krizi yaşıyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, STRATCOM Zirvesi 2026 programına bir video mesaj gönderdi. Uluslararası sistemde kopuş, krizler, anlatılar »»»
Bakan Kurum BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü
Bakan Kurum BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü COP31 Başkanı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinlikleri kapsamında New York’ta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM Kalkınma Programı (UNDP) Başkanı A»»»
Dini cemaatler çevre için buluştu
Almanya’nın NRV eyaleti Brühl IGMG camiinde çevre bilincini güçlendirmek için dini cemaat temsilcileri bir araya geldi. Ülke genelinde düzenlenen “Ağaçlar İçin 5 Hafta” aksiyonunun Brühl’deki toplantısına STK ve dini cemaat temsilcileri ve kamu yetkilileri yoğun katılım gösterdi. Bilimsel verilerin»»»
COP31 kapsamında çevre ve iklim medya turları düzenlenece
İletişim Başkanlığı, Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek COP31 Zirvesi hazırlıkları kapsamında, uluslararası medya mensuplarına yönelik "İklim ve Çevre Medya Turları"nın ilkini bugün başlatıyor. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 27-29 Mart 2026 tarihleri arasında İstanbul»»»
Kavşakta meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı İhlas Haber Ajansı
Düzce (İHA) – Düzce’de Karaca Kavşağı’nda iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza 08.00 sıralarında D-655 karayolu Karaca Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Düzce şehir merkezi istikametine gitmekte olan A. T. idaresindeki Lada marka 05 ACM 204 plakalı otom»»»
Kalyon PV bayilik sistemini hayata geçiriyor
Kalyon PV bayilik sistemini hayata geçiriyor ABONE OL Kalyon PV, yurt içi satış ağını güçlendirmek ve yenilenebilir enerji çözümlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla bayilik sistemini hayata geçirdi. Şirket Ankara'daki entegre fabrikasının yanı sıra Trabzon, İstanbul, Şanlıurfa ve Konya'd»»»
Tarım ve ormana yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi
TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda, tarım ve ormana yönelik düzenlemeleri de içeren Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi. Kanun teklifiyle, köylerin statü değişikliği ve mevcut kanunda uygulanmakta olan mesafeler»»»
Burhanettin Duran: STRATCOM, Türkiye'nin stratejik iletişim alanındaki vizyonunun bir yansıması
İletişim Başkanı Duran "STRATCOM Zirvesi, Türkiye'nin stratejik iletişim alanındaki vizyonunun ve kurumsal kapasitesinin bir yansımasıdır. STRATCOM, yalnızca bir zirve değil aynı zamanda Türkiye'nin küresel iletişim alanında geliştirdiği bir marka, bir düşünce platformu ve bir etkileşim zeminidir."»»»
BM Gıda ve Tarım Örgütünden "İran'da çatışmalar dursa bile etkisinin 2-3 ay sürebileceği" uyarısı
Birleşmiş Milletlerin (BM) Roma merkezli Gıda ve Tarım Örgütünün (FAO) Başekonomisti Maximo Torero, New York'taki BM Genel Merkezi'ne çevrim içi bağlanarak gazetecilere bilgi verdi. Basra Körfezi'ndeki çatışmaların küresel emtia akışlarında hızlı ve şiddetli aksamalara yol açtığını vurgulayan Torer»»»
Bakan Kurum: İklim krizi, şu anda yaşadığımız gerçeğin ta kendisidir
Bakan Kurum, çevre meselesinin artık insanlığın geleceği ile ilgili bir mesele olduğunu belirterek, iklim krizinin bir ihtimal, uyarı veya senaryo olmadığını, bilakis şu anda yaşanılan gerçeğin ta kendisi olduğunu söyledi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "30 Mart Uluslara»»»
Bakan Kurum’dan ABD’de STK temsilcilerine iklim değişikliğine karşı ortak sorumluluk çağrısı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ABD’nin New York kentinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine iklim değişikliğine karşı ortak sorumluluk çağrısı yaptı. COP31 Başkanı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ‘30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü»»»
İletişim Başkanı Duran: Türkiye’nin arabulucu rolünü güçlü kılan unsur, taraflar arasında güven tesis edebilme kapasitesidir
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, “Türkiye’nin arabulucu rolünü güçlü kılan en önemli unsur, taraflar arasında güven tesis edebilme kapasitesidir. Kutuplaşmanın derinleştiği bir uluslararası ortamda, farklı aktörlerle dengeli ilişkiler kurabilen ve tarafların hassasiyetlerini anlayabilen bir yakl»»»
CHP’li Salıcı’dan Bakan Kurum’a ‘sığınak’ sorusu: Karar alınmasına rağmen sığınaklar neden inşa edilmedi?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un yanıtlaması istemiyle Meclis Başkanlığı’na sunduğu yazılı soru önergesinde Türkiye’de yapılması planlanan sığınakları sordu. “Yakın coğrafyamızda meydana gelen bölgesel »»»
Savaşlar ve krizler vurdu! ''Dünya düzeni geri dönülmez şekilde değişti''
Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) Genel Direktörü Ngozi Okonjo-Iweala, küresel ticaret sisteminin son 80 yılın 'en ciddi aksaklıklarını' yaşadığını belirterek, çok taraflı dünya düzeninin geri dönülmez biçimde değiştiğini bildirdi. DTÖ Genel Direktörü Okonjo-Iweala, Kamerun'un başkenti Yaounde'de düzenlen»»»
DTÖ: Küresel ticaret sistemi son 80 yılın en ciddi krizleriyle karşı karşıya
DTÖ Genel Direktörü Okonjo-Iweala, Kamerun'un başkenti Yaounde'de düzenlenen DTÖ Bakanlar Konferansı'nın açılışında konuştu. Okonjo-Iweala, daha önce bilinen dünya düzeni ve çok taraflı sistemin geri dönülmez şekilde değiştiğini kaydederek, "Bugün dünyanın karşı karşıya olduğu sorunların büyüklüğün»»»
Bolu’da D-100’de feci kaza: 6’sı çocuk 9 kişi yaralandı İhlas Haber Ajansı
Bolu’da D-100 kara yolunun Kartalkaya kavşağı mevkiinde kamyon ve otomobilin çarpışması sonucu 6’sı çocuk 9 kişi yaralandı. Kaza, D-100 kara yolunda Kartalkaya kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametinde seyreden K.E. idaresindeki 67 SH 079 plakalı FIAT marka otomobil il»»»
Beyoğlu’nda ’kalp krizi geçirdi’ ihbarı yaptı, gerçek bambaşka çıktı İhlas Haber Ajansı
İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde evde ölü bulunan ve kayıtlara ’şüpheli ölüm’ olarak geçen Fesih Deneri’nin öldürüldüğü ortaya çıktı. Polise ’kalp krizinden öldü galiba’ diye ihbarda bulunan Bilge D., adli tıp raporunun ardından yeniden gözaltına alınınca cinayeti itiraf etti. Bilge D., polisteki işle»»»
Beyoğlu’nda ‘kalp krizi geçirdi’ ihbarı yaptı, gerçek bambaşka çıktı İhlas Haber Ajansı
İstanbul Beyoğlu’nda evde ölü bulunan ve kayıtlara ’şüpheli ölüm’ olarak geçen Fesih Deneri’nin öldürüldüğü ortaya çıktı. Polise ’kalp krizinden öldü galiba’ diye ihbarda bulunan Bilge D., adli tıp raporunun ardından yeniden gözaltına alınınca cinayeti itiraf etti. Bilge D., polisteki işlemlerinin »»»
TZOB Genel Başkanı Bayraktar: "Mazotun fiyatı savaşın ardından yüzde 22,3 oranında artarak 75 lira 12 kuruşa yükseldi" İhlas Haber Ajansı
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Savaş öncesi litresi 61 lira 41 kuruş olan mazotun fiyatı savaşın ardından yüzde 22,3 oranında artarak 75 lira 12 kuruşa yükseldi. 80 liraya dayanan mazotun litre fiyatının yaklaşık yüzde 40’ı vergiden oluşuyor" dedi. TZOB Genel »»»
Aston Martin’den ayrıcalıklı finansman seçeneği
Aston Martin’den ayrıcalıklı finansman seçeneği Aston Martin Türkiye, markanın performans, tasarım ve mühendislik alanındaki en güncel temsilcileri olan DB12, DBX707 ve Vantage modelleri için özel bir finansman yapısı sunuyor. Bu yapı kapsamında; %50 peşin ödeme ile kalan tutar için 12 veya 24 ay v»»»
7 işçinin öldüğü yangın davasında sanık: "Ben ihbar ettim, şahısları ben yakalattım" İhlas Haber Ajansı
Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde 7 işçinin hayatını kaybettiği fabrika yangınına ilişkin davanın devam eden duruşmasında, "suçluyu kaçırma" suçundan yargılanan sanık Onay Y., Oransal kardeşlerle bir eve gittiğini ancak olayın detaylarını öğrendikten sonra şahısları kendi iradesiyle ihbar ettiğini söy»»»
Toprak koruma ve arazi kullanımına ilişkin düzenlemeleri içeren teklif, komisyonda
TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda, toprak koruma ve arazi kullanımına ilişkin düzenlemeleri de içeren, 'Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ile Çeltik Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri başladı. TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu»»»
Eski eşini başka adamla gördüğü için öldürmek isteyen sanığa 15 yıl 10 ay hapis İhlas Haber Ajansı
Gaziantep’te 1 yıl önce boşandığı eşini silahla defalarca vurarak ağır yaralayan sanık İbrahim Halil D.’nin yargılandığı davada karar çıktı. Gaziantep 1. Ağır Ceza Mahkemesi, sanığa kasten öldürme suçundan 11 yıl 8 ay, ruhsatsız silah bulundurma suçundan ise 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi. Gaziantep»»»
CHP’li Tanrıkulu’ndan kabineye savaş soruları: Türkiye’nin hazırlığı ne?
CHP’li Sezgin Tanrıkulu, ABD-İsrail ile İran arasındaki savaşın Türkiye’ye etkilerine ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve tüm bakanlara soru önergesi verdi. Tanrıkulu, hükümetin kriz yönetimi, güvenlik ve ekonomik hazırlık kapasitesini sordu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Cumhurbaşk»»»
Kalyon PV bayilik sistemini hayata geçiriyor
Kalyon PV bayilik sistemini hayata geçiriyor Yenilenebilir enerji teknolojilerinde Türkiye’nin öncü markalarından Kalyon PV, bayilik sistemini hayata geçirdi. Ankara’daki entegre fabrikasının yanı sıra; Trabzon, İstanbul, Şanlıurfa ve Konya’daki yetkili bayileri aracılığıyla toplam 34 şehirde satış»»»
Cep telefonu elinden alınınca evden kaçan 13 yaşındaki kız bulundu İhlas Haber Ajansı
Adana’nın Saimbeyli ilçesinde annesi cep telefonunu elinden aldığı için evden kaçan 13 yaşındaki kız çocuğu metruk evde jandarma tarafından bulundu. Edinilen bilgiye göre, 13 yaşındaki İklim Nur İnce, dün akşam Himmetli Mahallesi’ndeki evlerinde annesi Nuran İnce ile cep telefonunu elinden aldığı i»»»
Manavgat Turizm Yolu’nda mutlu son İhlas Haber Ajansı
Manavgat’ın Çolaklı Mahallesi’nde bulunan ve Süral Caddesi olarak bilinen Manavgat Turizm Yolu’nun uzun yıllardır devam eden kamulaştırma sorunu Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek’in girişimleriyle mutlu sona ulaştı. Çolaklı Mahallesi’nde bulunan Süral Caddesi’nin kamuya kazandırılmas»»»
TZOB'dan hükümete vergi çağrısı: Savaşın maliyeti tarımı vurdu
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar, savaşın etkisiyle gübre ve mazot fiyatlarının yükseldiğini açıkladı. Artan maliyetlerin tarımsal üretimi olumsuz etkileyebileceği uyarısı yapıldı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar, savaşın etkisiyle gübre ve mazot fiyatla»»»
İran’ın gizli kozu: Perde arkasındaki güç Kalibaf mı? Sahadan masaya, ‘Sokakta dayak atanlar arasındaydım’
Orta Doğu’daki gerilim yükselirken, İran’ın sertlik yanlısı liderlerinden Muhammed Bakır Kalibaf beklenmedik bir şekilde diplomatik kulislerin merkezine yerleşti. Washington’dan gelen ‘isimsiz temas’ açıklamaları sonrası adının anılması, gözleri yeniden ona çevirdi. Peki perde arkasında gerçekten n»»»
"İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü" davasının 11'inci duruşması başladı
"İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü"ne ilişkin 107'si tutuklu, 5'i "müşteki sanık" olmak üzere 407 sanığın yargılandığı davanın 11'inci duruşmasında tutuklanmasının ardından görevinden uzaklaştırılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın çapraz sorgusu yapılıyor. İstanbul 40. Ağır Ceza Ma»»»
Kocaeli’de 7 kişinin hayatını kaybettiği fabrika yangını davasında üçüncü gün İhlas Haber Ajansı
Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde parfüm dolum tesisinde çıkan ve 7 kişinin hayatını kaybettiği yangına ilişkin 16 sanığın yargılandığı davanın üçüncü gün oturumu başladı. Taraf sayısının fazlalığı nedeniyle Kandıra Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi’ndeki 250 kişi kapasiteli salonda görülen davada, önceki »»»
Ümraniye’de makas atan sürücü dehşet saçtı: Araçtan indi, şoföre tokat attı İhlas Haber Ajansı
Ümraniye D-100 Karayolu üzerinde makas atmaya çalışan bir sürücü, yol vermediği gerekçesiyle sıkıştırdığı araç sahibine saldırdı. Trafiği birbirine katan öfkeli şoför, diğer sürücüye tokat atarak dehşet saçtı. Olay, D-100 Karayolu Ümraniye Kavacık yönü istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 »»»
Otomobil 2 direk devirip ters döndü, araçtakiler yarala almadan kurtuldu İhlas Haber Ajansı
Mersin’in Erdemli ilçesinde aydınlatma ve trafik ışıklarının direğine çarpıp ters dönerek sürüklenen otomobil de bulunan 2 kişi yara almadan çıktı. Kaza, Mersin-Antalya D-400 yolu üzerinde Erdemli ilçesi çıkışında Limonlu Mahallesi’ndeki ODTÜ kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, H.G. idar»»»
Bunlarda ‘Villakondu’ İhlas Haber Ajansı
Pandemi ve ardından yaşanan deprem felaketiyle birlikte apartmanda oturmak istemeyen vatandaşlar villa veya müstakil evlere yöneldi. Hal böyle olunca da mantar gibi gecekonduları andıran villalar yapıldı. Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğl»»»
Netanyahu'nun kan dökecek planı! Trump’tan İsrail'e 'katliam' freni
Netanyahu’nun İran halkına "sokağa dökülün" çağrısı yapma planına Trump’tan sert veto geldi. İsrail Başbakanı’nın, Trump’ın uyarısına rağmen tek başına yaptığı o çağrı ve İran'da gerçekleştirdiği kritik saldırıların perde arkası ortaya çıkarken iki müttefik arasında rejim değişikliği ve "kan dökme"»»»
Bakan Kurum’dan ABD’de ‘COP31’ diplomasisi
Bakan Kurum’dan ABD’de ‘COP31’ diplomasisi ABONE OL Bu yılki BM'nin küresel iklim zirvesi COP31'in başkanlık görevini de yürüten Bakan Murat Kurum, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' etkinlikleri çerçevesinde ABD'ye gitti. Kurum, kasım ayında Türkiye'de düzenlenecek COP31'e ilişkin New York'ta »»»
Dilovası davasında sanığın "Şov yapmayın" sözleri tansiyonu yükseltti İhlas Haber Ajansı
Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde 7 işçinin hayatını kaybettiği fabrika yangınına ilişkin davanın ikinci gününde, Oransal kardeşlerin dayısı sanık Ali Osman A.’nın sözleri gerginliğe sebep oldu. Kimlik tespitinde mesleğini "basiretli iş adamı" olarak tanımlayan sanığın duruşma sırasında müştekilere dö»»»