Özgür Özel yeni parti kurarsa kaç oy alır? Amigo Nevşin Mengü herkesi ters köşe yaptı
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Özgür Özel yeni parti kurarsa kaç oy alır? Amigo Nevşin Mengü herkesi ters köşe yaptı
CHP'de mahkemenin verdiği "mutlak butlan" kararı sonrası koltuğu Kemal Kılıçdaroğlu'na kaptıran Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu ikilisinin "yeni parti" kuracağı iddialarına, fondaş medyanın öne çıkan isimlerinden Nevşin Mengü'den ezber bozan bir itiraf ve adeta bir soğuk duş geldi. Bazı anket şirketle»»»
Özgür Özel’in yeni partisinin adı: İstiklal Partisi
Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel ekibi arasında diyalog kanalı bir ölçüde açıldı. Kılıçdaroğlu Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi ile avukatını, Özgür Özel de görüşmeler için iki isim belirledi. Bu kişiler bir araya gelip sorunlar ve çözüm yolları konusunda görüşecek. Sürecin başlaması önemliydi. İ»»»
Dilek İmamoğlu’ndan CHP kurultayı yorumu: Özgür Özel için bakın neler dedi!
CHP, partiye kayyum atanacağı iddiasıyla 6 Nisan'da olağanüstü kurultay düzenlemişti. Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmadığı kurultayda, Özgür Özel yeniden genel başkanlığa seçilmişti. Kurultayın ardından herhangi bir açıklama yapmayan Dilek İmamoğlu, sessizliğini bozdu. 'GÜÇLÜ BİR SÜREÇ YÜRÜTÜYOR' S»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment