Lajm ‘bombë’!!! ‘Rai 3’ zbarkon Tiranë: Mafia ka hyrë në Parlament, ku po investohen paratë e pista!?

Standard 10.02. 20:23

Lajm ‘bombë’!!! ‘Rai 3’ zbarkon Tiranë: Mafia ka hyrë në Parlament, ku po investohen paratë e pista!?

Sektori i ndërtimit vijon të mbetet fusha e preferuar për pastrimin e parave të krimit, shton ajo. Rai 3 thekson edhe kërcënimet që ka marrë gazetarja shqiptare nga grupet kriminale, por ajo shprehet se nuk trembet kur thotë të vërtetën. Mafia shqiptare dhe mënyra e gjenerimi të të ardhurave të saj»»»

You can read more about this at Osservatorio Italiano