Bahçeli: Orta Doğu'da bir rejim değişecekse o İsrail olmalıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Artık İsrail'in Netanyahu'ya mahkum ve mecbur olmadığının, Netanyahu politika ve yaklaşımlarının Yahudiliği temsil etmediğinin yüksek sesle haykırılması zamanı gelmiştir. Orta Doğu'da bir rejim değişecekse o İsrail olmalıdır" açıklamasını yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet »»»
Hindistan'da facia: İzdihamda çok sayıda kişi öldü
Hindistan'ın Bihar eyaletinin Nalanda bölgesinde bulunan Hindu tapınağında meydana gelen izdihamda 8 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı. Başbakan Narendra Modi, hayatını kaybedenlerin ailelerine tazminat verileceğini açıkladı. Hindistan'da bir Hindu tapınağında yaşanan izdiham can kayıpların»»»
Bahar ve Nihal Candan’ın aralarında bulunduğu 21 sanıklı dolandırıcılık davasında karar: Örgüt liderine 231 yıl 8 ay hapis cezası İhlas Haber Ajansı
Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından Bahar Candan’ın 44, ablası Nihal Candan’ın ise 24 yıla kadar hapsi istenen 21 sanıklı dolandırıcılık davasında karar açıklayan mahkeme, örgüt lideri Onur Apaydın’ın 231 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılmasına hükmetti. Tutuksuz sanık Bahar»»»
Çeşme’de evinin etrafını kontrol ederken düşen kişi hayatını kaybetti İhlas Haber Ajansı
İzmir’in Çeşme ilçesinde evinin etrafını kontrol ettiği sırada dengesini kaybederek düşen bir kişi, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay, dün Çeşme ilçesine bağlı Reisdere Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Engin Er (60) evinin etrafını kontrol ettiği sı»»»
Burası Hindistan değil, Megakent İstanbul İhlas Haber Ajansı
İstanbul`da etkili olan sağanak yağış sonrası dereler ve kanalizasyonlardan gelen çamurlu su, Haliç ile buluşmasıyla suyun rengi kahverengiye dönüştü. Çamura bulanan Haliç havadan görüntülendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nün uyarılarının ardından kent genelinde Cumartesi günü başlayan ve günlerdir»»»
Emet’te toprak kayması İhlas Haber Ajansı
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi ile Emet ilçesi Dereli Kaplıcaları arasındaki ulaşımı sağlayan karayolunda meydana gelen heyelan, ulaşımda aksamalara sebep olurken yetkililer sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Edinilen bilgiye göre, Tavşanlı istikametinden Dereli Kaplıcaları yönüne giden ka»»»
Bakan Kacır: Güven iklimi sayesinde 290 milyar dolara yakın uluslararası doğrudan yatırımı ülkemize getirdik
Uluslararası Yatırımcılar Derneğinin (YASED) düzenlediği 45. Olağan Genel Kurulu Toplantısı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, YASED Başkanı Tolga Demirözü, YASED'in yönetim ve denetim kurulu üyeleri ve iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.»»»
İran'dan İsrail'e füze yağmuru: Oluşan tahribat kamerada
İran ordusunun misilleme operasyonları kapsamında düzenlenen son saldırıda, İsrail'deki kritik noktalar hedef alındı. Saldırılar neticesinde özellikle Bnei Brak, Ramat Gan ve Petah Tikva şehirlerinde ciddi hasar meydana geldi. Atılan füzelerin isabet ettiği bazı binalarda yıkımlar oluşurken, sokakl»»»
Trump'ı kızdıracak bir karar daha! İtalya ABD uçaklarına üssü kapattı
İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto'nun, ABD'nin Orta Doğu'ya gönderdiği bazı uçakların Sicilya Adası'ndaki Sigonella Üssü'nü kullanmasına izin vermediği belirtildi. İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Corriere della Sera'nın haberine göre, Bakan Crosetto, ABD'ye ait bazı uçakların Orta Doğu'ya g»»»
Çin'de tünel inşaatında patlama: 4 ölü, 9 yaralı
Çin'in güneybatısındaki Çongçing kentinde yapımı devam eden bir otoyol tünelinde meydana gelen patlamada 4 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Çin'in Çongçing kentine bağlı Vancou bölgesinde, Hubey ve Siçuan eyaletlerini birbirine bağlayan ulusal otoyol projesinin tünel inşaatında dün yerel s»»»
Bakan Işıkhan: İşsizlik oranı 34 aydır tek hanede seyrediyor
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Son 34 aydır işsizlik oranında gerçekleşen tek haneli seyir, istihdam hamlelerimizin doğru ve etkin olduğunu göstermeye devam ediyor" dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, iş gücü istatistiklerine ilişkin sanal medya hesabından açık»»»
Lodos ve dalgaların vurduğu Gemlik’ten acil liman çağrısı İhlas Haber Ajansı
Bursa’nın Gemlik ilçesi ve Kumla sahilinde gece saatlerinde etkisini artıran şiddetli lodosun yol açtığı dev dalgaların dövdüğü sahilde bağlı bulunan çok sayıda küçük tekne, fırtınanın şiddetine dayanamayarak su alıp battı ya da sürüklenerek ağır hasar aldı. Sabahın ilk ışıklarıyla limana ve sahil »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit polis memuru Mustafa Aydın'ın ailesine taziye dileklerini iletti. Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen kaza sonrası kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Mustafa Aydın'ın ailesine mesaj göndererek, başsağlığı diledi. ETİKETLER Recep Tayyip Erdoğ»»»
Tırdan trafiği tehlikeye düşüren hareket İhlas Haber Ajansı
Samsun’da bir tır sürücüsünün, herhangi bir güvenlik önlemi almadan bulvarda manevra yapması trafiği tehlikeye düşürdü. Olay, İlkadım ilçesi 19 Mayıs Bulvarı ile Sahil Caddesi kesişiminde yaşandı. Plakası öğrenilemeyen bir tır, 19 Mayıs Bulvarı’nı yanlamasına trafiğe kapatarak bulvardan geçmek iste»»»
Kocaeli’de 3 kişinin öldüğü silahlı saldırıya ilişkin 9 şüpheli adliyede İhlas Haber Ajansı
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin 9 şüpheli adliyeye sevk edildi. Ömerağa Mahallesi’nde 27 Mart saat 00.30 sıralarında bir eğlence mekanına otomobille gelen kişi veya kişilerce ateş açılmıştı. Saldırıda işletme sahibi Volkan B»»»
Çöken Selendi-Kula eski yolunda çalışmalar devam ediyor İhlas Haber Ajansı
Manisa’nın Selendi ilçesinde etkili olan yoğun yağışların ardından Selendi-Kula eski karayolunda meydana gelen çökme nedeniyle ulaşıma kapatılan yolda onarım çalışmalarının aralıksız sürdüğü bildirildi. Edinilen bilgiye göre, özellikle Yukarıtefen Mahallesi ile Aşağıtefen Mahallesi arasındaki yol k»»»
İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyine saldırılarında 5 kişi öldü
İsrail ordusunun Lübnan’a 2 Mart’ta başlattığı saldırılar sürüyor. Lübnan resmi ajansı NNA’nın haberine göre, İsrail uçakları geceden bu yana güneydeki Deyr Kifa, Kefre, Aba, Duveyr, Cebşit, Mecdel Zun ve Kalile beldelerini hedef aldı. Aba beldesinde bir evin hava saldırısıyla vurulması sonucu 1 ki»»»
ABD-İran savaşında Türkiye'den yapıcı rol! Müzakereler sahada karşılık bulmaya başladı
İslamabad Barış Zirvesi'ni Katar ve Umman tarafından yürütülen arabuluculuk süreçlerini tamamlayıcı bir girişim olarak nitelendiren uzmanlar, İsrail/ABD ve İran savaşının henüz diplomasiye kapı aralamaya müsait olmadığı izlenimini verse de Türkiye-Pakistan-Mısır ve Suudi Arabistan'ın girişimlerinin»»»
Feci kazada hayatını kaybeden Zeynep Naz’ın ardından, sürücünün babasından dikkat çeken açıklama: "Yanlış davayı geri çektik" İhlas Haber Ajansı
Bursa’da 9 Ekim 2024 tarihinde ehliyetsiz sürücünün çarpması sonucu ağır yaralanan ve 10 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybeden Zeynep Naz Sarıkaya ile ilgili, kazaya karışan sürücünün babası Ekrem Şayık açıklama yaptı. Şayık, açılan tazminat davasının yanlışlıkla aileye yöneltildiğini»»»
Nijerya'nın Kano kentinde kadınlar "Mata Zalla" girişimiyle hem güvenli ulaşım hem istihdam sağlıyor
Hausa dilinde "yalnızca kadınlar" anlamına gelen "Mata Zalla", kadın sürücüler tarafından kullanılan üç tekerlekli motosikletle sadece kadın yolculara hizmet verilmesi esasına dayanıyor. Girişim, eyaletin muhafazakar toplumsal yapısına uygun bir ulaşım modeli sunarken, erkekler için ayrı üç tekerle»»»
Başvurular bugün bitiyor! Ulusal Staj Programı için İŞKUR'dan öğrencilere son çağrı
Başvurular bugün bitiyor! Ulusal Staj Programı için İŞKUR'dan öğrencilere son çağrı Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gençliğin Üretim Çağı (GÜÇ) Programı kapsamında duyurulan Ulusal Staj Programı başvuruları bugün sona eriyor. Programa bugüne kadar 323 binden fazla öğrenci başvurdu. İŞKUR yar»»»
Hürmüz Boğazı'nda tedarik akışının kesilmesiyle jet yakıtı fiyatları bir ayda iki katına çıktı
ABD-İsrail'in İran'a karşı başlattığı saldırılar ve ardından Tahran yönetiminin misillemeleri sonrası bölgesel bir gerginliğe dönüşen çatışmalarda 1 ay geride kaldı. Basra Körfezi’nin ağzındaki Hürmüz Boğazı, Orta Doğu’daki petrol ve sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) üretimini Umman Denizi ve Hint Ok»»»
Bakan Işıkhan: İşsizlik oranında gerçekleşen tek haneli seyir, istihdam hamlelerimizin doğru ve etkin olduğunu göstermeye devam ediyor
Bakan Işıkhan: Son 34 aydır işsizlik oranında gerçekleşen tek haneli seyir, istihdam hamlelerimizin doğru ve etkin olduğunu göstermeye devam ediyor.»»»
BAKA’dan Antalya ekonomisine çifte destek: Yerel Kalkınma Hamlesi ve Yeşil Dönüşüm müjdesi İhlas Haber Ajansı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya’nın küresel rekabet gücünü artıracak ve sanayide çevreci dönüşümü başlatacak iki destek programını kamuoyuna tanıttı. Antalya Valisi ve BAKA Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Şahin’in başk»»»
Samsun’a 25 milyar TL’lik enerji yatırımı İhlas Haber Ajansı
Samsun merkezli elektrik dağıtım şirketi 2026-2030 dönemini kapsayan yatırım ve bakım programı kapsamında Samsun 25 milyar TL tutarında yatırım ve bakım çalışması gerçekleştirecek. "Geleceğin enerji altyapısını inşa etme" vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi »»»
Tekirdağ’da gıda denetimleri aralıksız sürüyor İhlas Haber Ajansı
Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerince halkın güvenilir gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla yıl boyunca sürdürülen denetimlerde, üretimden tüketime kadar tüm aşamalar titizlikle kontrol ediliyor. Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, gıda üretim »»»
Körfez ülkeleri büyük ölçüde tuzdan arındırma tesislerine bağımlı
Körfez kıyılarında 400'den fazla tuzdan arındırma tesisinin bulunduğu ve bu tesislerin içme suyu, tarım ve sanayi için kritik bir rol üstlendiği ifade ediliyor. İran basını, Körfez ülkeleri ile Ürdün'deki önemli enerji üretim ve tuzdan arındırma tesisinin görüntülerini paylaşarak İran'ın enerji tes»»»
Akaryakıt Fiyatları Yükselişte: Motorinin Litresi 1,82 Euro
Kosova’da son iki haftada akaryakıt fiyatlarında dikkat çekici bir artış yaşandı. Güncel verilere göre, motorinin litre fiyatı 1,82 euroya kadar yükseldi. Bu artış, günlük yaşam maliyetlerini doğrudan etkileyerek vatandaşların bütçesi üzerinde ek bir yük oluşturuyor. İthalata büyük ölçüde bağımlı o»»»
Kosova, Türkiye İle Final Maçıyla Uluslararası Medyadanın da Gündeminde
Kosova, Dünya Kupası’na katılım için düzenlenen Avrupa play-off finallerine yükselen sekiz milli takımdan biri oldu. Bu başarı, ülkenin uluslararası medyada geniş yer bulmasına neden olurken, dünyanın önde gelen haber kuruluşları Kosova’nın tarih yazma ihtimaline dikkat çekiyor. Uluslararası haber »»»
Bu Akşam Büyük Finalde Kosova-Türkiye
Kosova A Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası Avrupa play-off finalinde bu akşam Türkiye ile tarihinin en önemli maçına çıkıyor. Millilerimiz ‘Fadil Vokrri’ Stadyumu’nda sahaya net bir hedefle çıkacak: galibiyet ve ilk kez Dünya Kupası bileti. Kosova’yı futbolun en büyük organizasyonuna taşıyacak»»»
Şehzadeler Belediyesi’nden Akpınar’da mahsur kalan vatandaşlara destek İhlas Haber Ajansı
Şehzadeler Belediyesi ekipleri, etkili yağışların ardından su taşkını yaşanan Akpınar Mahallesi’nde evlerinden çıkamayan vatandaşlara iş makineleriyle ulaşarak temel ihtiyaç malzemesi dağıttı. Manisa’da son günlerde etkili olan yoğun yağışlar, Şehzadeler ilçesindeki Akpınar Mahallesi’nde su taşkınl»»»
Boşanma aşamasındaki eş dehşeti: 4 kişiyi katletti İhlas Haber Ajansı
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi ve eşinin ailesine yönelik gerçekleştirilen kanlı saldırı ilçeyi yasa boğdu. Ömer Coşkun’un, eşi Sariye Nur Coşkun ile birlikte kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürdüğü olayla ilgili soruşturma sürüyor. Manisa’nın Turgutlu ilçesi»»»
Bahçeli’den ‘Terörsüz Türkiye’ mesajı: ‘Hedef amaca hizmet edecek yasaların çıkarılmasıdır’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısında gündeme dair kapsamlı değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasında Batı Asya’daki savaş ortamından Türkiye’nin bütünleşme sürecine kadar geniş bir yelpazede mesajlar veren Bahçeli, milli birlik vurgusu yaptı. ‘TERÖRS»»»
Batı Şeria'da soykırımcı İsrail zulmü: Filistinlilerin evlerine baskın düzenlendi
İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus, Beytüllahim, El Halil, Tulkerim, Cenin, Kalkilya ve Selfit bölgelerine sabah saatlerinde eş zamanlı baskınlar düzenledi. Baskınlarda 23 Filistinli gözaltına alınırken, evlere giren askerlerin eşyalara zarar verdiği bildirildi. Ekim 2023'ten bu y»»»
UNRWA Komiseri, Filistinli esirleri hedef alan idam yasası karşısında "dehşete kapıldığını" söyledi
Görev süresi sona eren Lazzarini, Birleşmiş Milletler (BM) Cenevre Ofisi'nde basın toplantısı düzenledi. İsrail Meclisinde dün kabul edilen idam cezası yasasına işaret eden Lazzarini, birçok kişi gibi bu "küçük düşürücü" yasa karşısında son derece dehşete kapıldığını ve bunun Yüksek Mahkeme tarafın»»»
Türk Telekom AKM’de 5G ile "Herkes için 5G" dönemine güçlü başladı
Türk Telekom, yarın başlayacak 5. nesil mobil iletişim teknolojisi (5G) öncesinde Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Türk Telekom Opera Salonu'nda düzenlediği etkinlikte, 5G'ye dair vizyonunu kamuoyuyla paylaştı. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize »»»
İsrail'in skandal kararına sert tepki: Dehşete kapıldık
Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, İsrail Meclisi'nde kabul edilen ve Filistinli esirleri hedef alan idam yasası karşısında dehşete kapıldığını açıkladı. Lazzarini, yasanın nüfusun sadece bir kesimini he»»»
İsrail-Fransa krizi! Tüm güvenlik tedarikleri durduruldu
İsrail'in, son 2 yıldır Paris yönetiminin Tel Aviv'e karşı 'tutarlı bir şekilde hasmane bir politika izlediği' iddiasıyla Fransa'dan yapılan tüm güvenlik tedariklerini durdurma kararı aldığı bildirildi. İsrail basınındaki haberlere göre, Fransa'dan tüm güvenlik tedariklerini durdurma kararı Savunma»»»
Serik’te 176 kilogram tarihi geçmiş sucuk ele geçirildi İhlas Haber Ajansı
Antalya’nın Serik ilçesinde Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kontrollerde, bir araç içerisinde satışa hazır halde bulundurulan 176 kilogram tarihi geçmiş sucuk ele geçirildi. Olay, Abdurrahmanlar Mahallesi’nde rutin denetimler sırasında meydana geldi. Ekiplerin şüphe üzerin»»»
Afganistan ve Pakistan'ı sel vurdu: 47 ölü İhlas Haber Ajansı
Asya ülkeleri Afganistan ve Pakistan sellerle mücadele ediyor. Afganistan Ulusal Afet Yönetim Kurumu (ANDMA) tarafından yapılan açıklamada, şiddetli yağışların ardından meydana gelen sellerde 28 kişinin hayatını kaybettiği, 49 kişinin yaralandığı, 100'den fazla evin yıkıldığı ifade edildi. Ölümleri»»»
İstiklal Caddesi'nden rekor: 2025'te 107 milyon kişi ziyaret etti
İstiklal Caddesi'nden rekor: 2025'te 107 milyon kişi ziyaret etti Türkiye'ye gelen yerli ve yabancı turistlerin en çok merak ettikleri lokasyon olan İstiklal Caddesi 107 milyonla tüm zamanların en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştı. Bağdat Caddesi'ni ziyaret edenlerin sayısı yüzde 31,2 artarken Nişan»»»
Ulusal Staj Programı'na 323 binden fazla öğrenci başvurdu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gençliğin Üretim Çağı (GÜÇ) Programı kapsamında duyurulan Ulusal Staj Programı başvuruları bugün saat 23.59'da sona erecek. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.🔹 Gündemdeki gelişmeler, özel »»»
Uzmanlar "menülerde içerik belirtme" zorunluluğunu olumlu karşıladı
Bakanlık tarafından alınan kararla, toplu tüketim yerlerinde gıdaların içerik, alerjen ve enerji (kalori) değerleri açık şekilde tüketiciye bildirilecek. Söz konusu içerikler, menülerde, duvar tahtalarında, broşürlerde, dijital ekranlarda veya karekod aracılığıyla sunulabilecek. Bilgiler karekod il»»»
Orta Doğu'daki risklerin piyasalara bedeli 14 trilyon dolar
ABD-İsrail'in İran'a karşı başlattığı saldırılar ve ardından Tahran yönetiminin misillemeleri sonrası bölgesel bir gerginliğe dönüşen çatışmalar 1 ayı geride bıraktı. AA muhabirinin derlediği verilere göre, ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırılarıyla başlayan ve İran'ın misillemeleriyle tırmana»»»
Hürmüz krizinin Körfez ülkelerinin ekonomilerini altüst etti
Orta Doğu'da tırmanan gerilim ve Hürmüz Boğazı'nın kapanması nedeniyle savaşın başladığı dönemden bugüne özellikle Körfez ülkelerinin enerji gelirlerinde ciddi kayıp meydana gelirken sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) ve diğer tüm ürünlerin dahil edilmesiyle söz konusu ülkelerin kayıplarının toplam 50»»»
Jet yakıtında Hürmüz krizi: Fiyatlar tavana çıktı
ABD/İsrail-İran Savaşı'nda bir ay geride kalırken, küresel petrol arzı için kritik önemdeki Hürmüz Boğazı'nda ticaretin durma noktasına gelmesiyle daralan tedarik ve artan risk primi jet yakıtı fiyatlarını iki katına çıkardı. ABD-İsrail'in İran'a karşı başlattığı saldırılar ve ardından Tahran yönet»»»
Devletten öğrencilere iş eli: 350 bine yakın başvuru yapıldı
Gençlerin istihdam edilebilirliğinin artırılması, kariyer olanaklarına erişimde fırsat eşitliğinin desteklenmesi ve staj imkanlarının tüm üniversite bölümlerine yaygınlaştırılması hedefiyle başlatılan Ulusal Staj Programı'na 323 binden fazla öğrenci başvurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tara»»»
Şikayetvar'dan akaryakıt istasyonlarına yönelik şikayetler arttı açıklaması
Şikayetvar, akaryakıt istasyonlarına yönelik şikayetlerin son 3 haftada yüzde 71 arttığını açıkladı. Platformda en çok şikayet edilen başlıkların zam öncesi satışın durdurulması, ani fiyat değişimleri ve istasyonlar arası farkların olduğu kaydedildi. Çözüm platformu Şikayetvar verilerine göre, akar»»»
Wall Street Journal: Trump Hürmüz'den de vazgeçti... Geri vitesin kitabı yeniden yazılıyor
ABD Başkanı Donald Trump, İran'a yönelik tehditlerin dozunu artırırken perde arkasında bambaşka gelişmeler yaşanıyor. Wall Street Journal (WSJ) haberine göre Trump, Hürmüz Boğazı büyük ölçüde kapalı kalsa bile İran'a karşı Amerikan askeri harekâtını sona erdirmeye hazır olduğunu yardımcılarına söyl»»»
Trump neden her seferinde 'Biz kazandık' diyor?
ABD ve İsrail’in İran’a başlattığı savaşta bir ay geride kaldı. Tahran’da rejim düşmedi, İran dağılmadı ve halen savaşabilme kapasitesi var. Ancak Trump her gün ısrarla ‘Biz kazandık’ diyor. Bu söylemin altında iç siyasetten müzakere arayışına, itibardan itibar maliyetine kadar çok farklı dinamikle»»»