Bakan Gürlek: Terör örgütünün silah bırakması bizim temel şartımızdır
Adalet Bakanı Gürlek, "Terör örgütünün bütün unsurlarıyla birlikte silah bırakması ve örgütsel varlığına son vermesi bizim temel şartımızdır" açıklamasını yaptı. Adalet Bakanı Akın Gürlek, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında Adana'da düzenlenen Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Buluşmasına katıldı.»»»
Mitroviça Meclisi, “Benim Adıma Değil” Başlıklı Bildiriyi Kabul Etti
Güney Mitroviça Belediye Meclisi, 28 oyla bugün Kosova Kurtuluş Ordusu’nun (UÇK) eski yöneticileri Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi ve Jakup Krasniqi hakkında Kosova Özel Mahkemesi Daireleri’nin ilk derece mahkemesi tarafından verilen karara ilişkin bildiriyi kabul etti. Oturuma Belediye B»»»
Thaçi ve Diğer UÇK Yöneticileri İçin Temyiz Süreci Başlıyor
Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi ve Jakup Krasniqi hakkında verilen ilk derece kararının açıklanmasıyla hukuki mücadele sona ermiyor. Bundan sonraki süreçte dosya ikinci derece mahkemesinin, yani Temyiz Dairesi’nin önüne taşınacak. UÇK’nin eski yöneticilerinin savunma ekipleri, kararın yaz»»»
AB’den Kurti ve Rama’nın UÇK Açıklamalarına Yanıt
Avrupa Birliği, Kosova Başbakanı Albin Kurti ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’nın UÇK’nin eski yöneticileri hakkında verilen mahkûmiyet kararlarına ilişkin açıklamalarına yanıt verdi. Kurti kararı “adaletsizlik”, Rama ise “utanç” olarak nitelendirmişti. Avrupa Komisyonu Dış İlişkiler ve Güvenlik Po»»»
Gladyo cinayetleri Altaylı’da kesişiyor
Eski MİT Orta Asya Başmüşaviri Kaşif Kozinoğlu’nun şüpheli ölümüne yönelik soruşturmada FETÖ izi belirginleşmeye başladı. FETÖ’den ihraç edilen dönemin Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Ali İşgören ve Cezaevi Savcısı Necip Doğan gözaltına alındı. Kozinoğlu cezaevinde öldüğü sırada koğuştan sorumlu gard»»»
Satışı planlanan S-400'ler aktif mi? Bakan Yaşar Güler açıkladı
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez'in satılması planlanan S-400'lere ilişkin Meclis Başkanlığına verdiği iki soru önergesini yanıtladı. Çömez sorusunda “Sistemler Türk Hava Kuvvetleri’nin mevcut radar, erken ihbar, komuta-kontrol ve hava savunma ağına entegre»»»
Volkswagen'de kriz derinleşiyor: Bu yıl için kar marjı hedefi yüzde 1'e çekildi
Alman otomotiv üreticisi Volkswagen, lüks spor otomobil markası Porsche kaynaklı milyarlarca avroluk değer düşüklüğü ve kötüleşen pazar koşulları nedeniyle kar marjı hedeflerini sert şekilde düşürdü. Tarihinin en büyük yapılanma sürecinden geçen şirkette yaşanan bu gelişme, Alman otomotiv sektöründ»»»
Cevdet Yılmaz: Ada'nın yakın tarihi, Kıbrıs Türkü'nün şehitleri görmezden gelinerek anlatılamaz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Ada'nın yakın tarihi, Kıbrıs Türkü'nün katledilen çocukları, parçalanan aileleri ve yıllarca kimliği belirlenemeyen şehitleri görmezden gelinerek anlatılamaz" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurb»»»
Husiler ile Suudi Arabistan arasında tansiyon yüksek: Taiz'e 26 hava saldırısı düzenlendi
Yemen'deki İran destekli Husiler, Suudi Arabistan'ın son 24 saatte Yemen'in batısındaki Taiz'e 26 hava saldırısı düzenlediğini, bu hafta düzenlenen hava saldırılarının sayısının 300'e ulaştığını iddia etti. Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki h»»»
Kurtlar Vadisi Pusu'da 'Kaşifoğlu'nu oynayan Sedat Savtak ilk kez konuştu: Kozinoğlu'nu oynadığımı bilmiyordum | VİDEO İZLE
Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun cezaevinde hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmanın yeniden gündeme gelmesiyle birlikte, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde yer alan bazı sahneler de tartışılmaya başlandı. Dizide Kazım Kaşifoğlu karakterine hayat veren oyuncu Sedat Savtak, CNN Türk canlı yayını»»»
CHP Erdoğan'ın imzasını kaldırmıştı: Üsküdar'da yeni dönemle birlikte yerine kondu | VİDEO İZLE
Geçtiğimiz hafta Üsküdar Belediye Meclisi'nde başkan vekili seçilen Dündar Ziya Gültekin, görevine başladı. Gültekin'in ilk icraatlarından biri, Engelsiz Yaşam Merkezi'nin girişinden kaldırılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ait sözün yeniden yerleştirilmesi oldu. Gültekin, yazının kaldırılmasının yalnızc»»»
Üsküdar’da ilk icraat: Erdoğan’ın kaldırılan imzası yeniden yerleştirildi | VİDEO İZLE
Geçtiğimiz hafta Üsküdar Belediye Meclisi'nde başkan vekili seçilen Dündar Ziya Gültekin, görevine başladı. Gültekin'in ilk icraatlarından biri, Engelsiz Yaşam Merkezi'nin girişinden kaldırılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ait sözün yeniden yerleştirilmesi oldu. Gültekin, yazının kaldırılmasının yalnızc»»»
Siverek'te akrabalar arası alacak verecek kavgası! 8 yaralı
Olay, Armağanlı Kırsal Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Armağanlı ve Alanyurt mahallelerinde yaşayan akraba aileler arasında daha önce alacak verecek meselesi nedeniyle başlayan husumet, tarafların yeniden karşılaşmasıyla kavgaya dönüştü. Kavgada tarafların bıçak, taş ve sopa kul»»»
YENİ Parti Lideri Özgür Özel'den Livaneli'nin ricasına yanıt: "YENİ Parti'ye, yeni umuda, iktidara merhaba"
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa’da incir üreticileriyle bir araya geldi. Üreticilerin sorunlarını dinleyen Özel, "Geçen sene 1 kilo incirin 4 litre mazot aldığı yerde; şimdi 2 kilo incir satıp 1 litre mazot alamıyorsan incir fiyatı mazotun karşısında 8 kat erimişse hiçbir şey olmaz. Bir »»»
Özgür Özel'den vatandaşa beddua: Allah seni kahretsin
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa'da düzenleyeceği miting öncesi kendisini bekleyen bir grup vatandaşla görüştü. Bu sırada derdini anlatmak için yanına gelen yaşlı vatandaşı tersleyen Özel'in, 'Allah seni kahretsin' sözleri kameralara yansıdı. Bursa'da miting öncesinde kendisini karşılayan»»»
Bakan Gürlek MHP İl Başkanlığı'nda duyurdu: Uyuşturucu suçundan tutuklu ve hükümlü kişilere rehabilitasyon süreci amaçlanıyor
Bakan Gürlek, MHP Adana İl Başkanlığı'nda yaptığı konuşmasında uyuşturucu bağımlılarının ceza infaz kurumlarından çıktıktan sonra yeniden uyuşturucu ortamına dönmesini önlemek için rehabilitasyon çalışmalarına ağırlık verdiklerini vurguladı. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçır»»»
Basın İlan Kurumu'nun yönetmelik değişiklikleri yürürlüğe girdi
18 Eylül 2026 tarihli ve 33374 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanmasıyla Resmî İlan ve Reklam Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile Basın İlân Kurumu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yürürlüğe girdi. İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMINDAN YARARLANANLAR ASGARİ KADRODA OLABİ»»»
Özgür Özel'den derdini anlatan vatandaşa beddua: Allah seni kahretsin | VİDEO İZLE
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa'da düzenleyeceği miting öncesi kendisini bekleyen bir grup vatandaşla görüştü. Bu sırada derdini anlatmak için yanına gelen ve 3600 ek gösterge konusunda sitemde bulunan yaşlı vatandaşı tersleyen Özel'in, "Allah seni kahretsin" sözleri kameralara yansıdı.»»»
CHP Milletvekili Gürsel Erol açıkladı: Kılıçdaroğlu'nun karşısına altı rakip çıkardı | Politika ve Siyaset Haberleri
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, partisinin genel başkanlık gündemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden adaylığını doğru bulmadığını ifaden eden Erol, genel başkanlık için kulislerde adı geçen altı ismi paylaştı. "Kılıçdaroğlu’nun yenid»»»
Basın İlan Kurumu yönetmeliğinde kritik değişiklikler: Gazete ve internet sitelerine kadro kolaylığı sağlanıyor | Yerel Gündem Haberleri
Basın İlan Kurumu ve Resmî İlan ve Reklam Yönetmeliklerinde yapılan değişiklikler, 18 Eylül 2026 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeyle İŞKUR İşbaşı Eğitim Programı’ndan yararlanan kişilerin belirli sayılarla gazete ve internet haber sitelerinin asgari kadrolarında »»»
Thaçi’nin Avukatından Marta Kos’un Açıklamalarına Tepki
Kosova’nın eski Cumhurbaşkanı Hashim Thaçi’nin avukatı Luka Mişetiç, müvekkilinin davasında Kosova Özel Daireleri’nin tarafsızlığına ilişkin tartışmalar hakkında açıklama yaptı. Mişetiç, Kosova Özel Daireleri’nin Thaçi davasında tarafsız hareket edip etmediğinin henüz belirlenmesi gerektiğini söyle»»»
Özel Mahkeme Yargıçlarının Tarafsızlığı ve Güvenilirliği Tartışılmalı
Sosyal Demokrat Girişim (NİSMA) Başkanı Fatmir Limaj, Lahey’deki Özel Mahkeme’nin kararının ardından UÇK’nin eski yöneticilerine destek amacıyla Priştine’de düzenlenen protestoya katıldı. Limaj, bu süreçlerde karar veren yargıçların tarafsızlığı ve güvenilirliğinin tartışılması gereken temel k»»»
Rusya, Japonya'dan ABD'ye ait füze sistemlerini topraklarından çıkarmasını istedi
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Japonya'dan ABD'ye ait "Typhon" füze sistemlerini topraklarından çıkarmasını talep ettiklerini bildirdi. Sözcü Zaharova, yaptığı yazılı açıklamada, ABD'ye ait "Typhon" füze sistemlerinin Japonya'nın Kyuşu Adası'nda konuşlandırıldığını ifade e»»»
Erzurum'da çatışma! 3'ü ağır 12 yaralı
Kazım Karabekir Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi'nde bir apartmanın 2. katındaki balkonda oturan grup ile caddeden geçen ve aralarında husumet olduğu belirtilen kişiler arasında silahlı kavga çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Tüfek kullanılan kavgada, ilk »»»
YENİ Parti İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik: “Her yeni güne bir operasyonla uyanıyoruz"
YENİ Parti İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, partisinin Eyüpsultan İlçe Başkanlığı binasının açılışında sermaye piyasaları üzerinden ekonomi yönetimini eleştirerek “Üç kuruş birikimini dövize ve altına değil, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından denetlenen, borsada işlem gören şirketlere ve fonlara»»»
Yemen'de hükümet güçlerinden Husilere karşı taarruz
Yemen ordusu, Husilerin son günlerde kaydettiği ilerlemeye yanıt olarak karşı saldırı başlattı. Yemen hükümet güçlerinin daha önce Husilerin ele geçirdiği iki bölgeyi karşı taarruzla geri aldığı bildirildi. Yemen Enformasyon Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Feyyaz en-Numan, Taiz'in el-Vaziyye ilçesi i»»»
H&M Finans Gayrimenkul'den '2026 Yaza Veda Pikniği'
H&M Finans Gayrimenkul tarafından '2026 Yaza Veda Pikniği' düzenlendi. Pikniğe, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcıları Muhlis Ateş ve Nilay Irak'ın ile AK Parti Çekmeköy Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Kapıcıoğlu, Ekrem Karaçöl ve Mustafa Ekşi katıldı. Programın ardından H&M Finans Gayrimenkul adı»»»
ABD UFO görüntülerinin gizliliğini kaldırdı
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), "Tanımlanamayan Uçan Cisim (UFO)" ve "Tanımlanamayan Hava Fenomeni (UAP)" ile ilgili yeni video ve görüntüler yayınladı. Kamuoyuyla paylaşılan 6. grup belgelerde, kaynağı açıklanamayan fenomenler yer aldı. Pentagon, ABD Başkanı Donald Trump'ın talimatları doğrultus»»»
Sürü halinde hareket ettiler! ABD yeni UFO görüntülerini paylaştı
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), 'Tanımlanamayan Uçan Cisim (UFO)' ve 'Tanımlanamayan Hava Fenomeni (UAP)' ile ilgili yeni video ve görüntüleri içeren 6. grup belgeleri kamuoyuyla paylaştı. Pentagon, ABD Başkanı Donald Trump'ın talimatları doğrultusunda, UAP ve UFO ile ilgili devlet dosyalarının g»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2030'da İstanbul Havalimanı bağlantılı faaliyetlerde 472 bin kişilik istihdama ulaşmayı öngörüyoruz
İstanbul Havalimanı 4’üncü Pist ve İlave Yatırımların Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul Havalimanı bir ulaşım noktası olmanın ötesinde başlı başına dev bir saha içi ekonomidir. Burada şu anda 102 bin insanımız çalışıyor. Bin 100’ün üzerinde ticari işletme faaliyet gösteriyo»»»
Yemen ordusu 2 bölgeyi Husilerden geri aldı
Yemen Enformasyon Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Feyyaz en-Numan, hükümet güçlerinin ülkenin batısındaki Taiz ve Lahic vilayetleri arasında bulunan iki bölgeyi geri aldığını açıkladı. Numan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Taiz'in el-Vaziyye ilçesi ile Lahic'in Subeyha bölgesi arasındaki el-Ağbera»»»
Emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? Yeni tahmin geldi: Ocak ayı zamlı maaş tablosu | Yerel Gündem Haberleri
Milyonlarca memur, emekli ve asgari ücretlinin 2027 yılında cebine girecek para için hesap makinesi yeniden çalıştırıldı. Yıl sonu enflasyon beklentilerindeki değişimler, ocak ayında maaşlara yansıyacak olası zam oranlarına ilişkin yeni tabloların ortaya çıkmasına neden oldu. Emekli aylıklarından m»»»
İletişim Başkanı Duran: Milletin iradesi kendi siyasetçilerine er ya da geç sahip çıkmakla tecelli etmiştir
İletişim Başkanı Duran, "15 Temmuz'da tüm dünyaya gösterdiğimiz gibi Türkiye darbelere ve darbecilere, milli iradenin vesayet altına alınmasına, demokrasinin ve millet iradesinin hedef alınmasına asla izin vermeyecektir" dedi. İletişim Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Duran, İletişim Başkanlığınca İst»»»
10 yıllık kısıtlama sona erdi: Irak uçuşa yasak bölgeleri açtı
Irak Havalimanları ve Hava Seyrüsefer Genel Şirketi, terörle mücadele ve güvenlik operasyonları nedeniyle yaklaşık 10 yıldır uçuşa yasak olan bölgelerin kısıtlamalarının kaldırıldığını ve söz konusu hava sahasının resmi olarak sivil havacılığın kullanımına açıldığını duyurdu. Irak'ta yaklaşık 10 yı»»»
Fransa Cumhurbaşkanı adayı Attal'dan 'Avrupa Birleşik Devletleri' önerisi
Fransa'da 2027'de düzenlenecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinde merkez sağcı Rönesans Partisi'nin adayı olarak yarışacak Gabriel Attal, "Avrupa Birleşik Devletleri"nin kurulmasını teklif etti. Avrupa'nın çöküşünü izlemekle yetinmeyeceğini ifade eden Attal, Avrupa Birliği'nin (AB) daha fazla büyüyemeye»»»
Irak'ta 10 yıl sonra ilk: Yasak kalktı
Irak Havalimanları ve Hava Seyrüsefer Genel Şirketi, Irak hava sahasındaki yaklaşık 10 yıldır uçuşa yasak olan bölgelerin yeniden sivil hava trafiğine açıldığını duyurdu. Irak'ta yaklaşık 10 yıldır uçuşa yasak olan bölgeler yeniden açıldı. Irak Havalimanları ve Hava Seyrüsefer Genel Şirketi Müdürü »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Havalimanı rekordan rekora, başarıdan başarıya koşuyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı'nda 4. Pist ve İlave Yatırımların Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda hiçbir vizyon olmadığı bir kere daha anlaşılmış oldu. 'Uçak inmez' dedikleri İstanbul Havalimanı, hizmete girdiği günden beri rekordan rekora, başarı»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2002'den bugüne aktif havalimanı sayımızı 26'dan 58'e çıkardık
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı'nda 4. Pist ve İlave Yatırımların Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'yi dünyanın en geniş uçuş ağına sahip ülkelerinden biri haline getirdik. 2002'den bugüne aktif havalimanı sayımızı 26'dan 58'e çıkardık" dedi. Cumhurb»»»
Mezitli Belediye Başkanı Tuncer, CHP'den ihraç edildi
CHP Yüksek Disiplin Kurulu toplantısında alınan kararla Mersin Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer hakkında 'kesin çıkarma cezası' verildi. Partiden yapılan yazılı açıklamada, Yüksek Disiplin Kurulu olağan toplantısının bugün gerçekleştirildiği belirtilerek, "Merkez Yönetim Kurulu toplantı»»»
İspanya'ya göçmen akını siyasi krizi tetikledi: Madrid yönetimine ağır eleştiriler
İspanya'da Sebte'ye akın eden mültecilerin yol açtığı siyasi gerilim tırmandı. Sebte'de göçmenlerin neden olduğu istikrarsızlığın önüne geçilemediği bildirildi. İspanya'nın Kuzey Afrika'daki toprağı Sebte'de (Ceuta) 30-31 Temmuz tarihlerinde yaklaşık 70 bin düzensiz göçmenin toplu şekilde kente gir»»»
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gazilerle bir araya geldi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazilerle görüştü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla parti genel merkezinde gazilerle bir araya geldi. Görüşmede gazilerin yaşadığı sorunlar ile özlük haklarına yönelik talepler detaylıca ele alındı. Gaziler, er şehit ve ga»»»
WhatsApp mesajları ortaya çıktı: Girne'deki feribot kazası soruşturmasının seyri değişebilir
KKTC'nin Girne kentinden Mersin'deki Taşucu Limanı'na sefer yaptığı sırada alabora olarak batan Filo Jet feribotuna ilişkin soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında tutuklu bulunan şirket yöneticisi Ali Özdüşler, kaptan Mustafa Öz, ikinci kaptan Merve N. Sercan, birinci makinist Zeki Öz, ikinci ma»»»
İngiliz istihbaratı MI5'den çarpıcı itiraf: Yalanı kabul etti
İngiliz istihbarat servisi MI5, neo-Nazi bir casusla ilgili davada üç mahkemeye yalanlara dayalı delil ve ifade sunduğunu kabul etti. İngiltere'nin iç istihbarat servisi MI5, şiddet yanlısı bir neo-Nazi casusla ilgili davada üç ayrı mahkemeye yalanlara dayalı ifade ve delil sunduğunu kabul etti. Ku»»»
Haluk Görgün: Bağımsızlığımızı güçlendirecek yeni bir aşamaya geçiyoruz
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "Son 12 aylık savunma ve havacılık ihracatımız yaklaşık 11 milyar dolar seviyesine yükseldi. Türkiye, dünyanın önde gelen savunma ve havacılık ihracatçıları arasındaki yerini güçlendirdi. Şimdi tedarik zincirimizi derinleştirecek, kritik teknol»»»
Kılıçdaroğlu, gazilerle bir araya geldi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazilerle bir araya geldi. Partiden yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel merkezde gaziler ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi" denildi.»»»
Haradinaj Özel Mahkeme İçin “Hukuki Bir Canavar Yaratılıyor” Demişti
İttifak Milletvekili Burim Ramadani, eski AAK Genel Başkanı Ramush Haradinaj’ın 26 Haziran 2015 tarihinde Özel Mahkeme’nin kurulmasına karşı yaptığı açıklamayı yeniden gündeme getirdi. Ramadani, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Haradinaj’ın o dönemdeki tutumunu hatırlattı. Haradinaj, Özel»»»
Lahey Kararı Kosova'ya Yönelik Uluslararası Saldırıdır
Kosova Demokratik Partisi (PDK) Milletvekili ve eski Dışişleri Bakanı Enver Hoxhaj, Lahey’deki Özel Mahkeme’nin eski UÇK yöneticileri hakkında verdiği mahkûmiyet kararını “Kosova’ya yönelik uluslararası saldırı” olarak nitelendirdi. Hoxhaj, kararın ardından Kosova’daki siyasi yaklaşımın tamamen yen»»»
Pakistan'da patlama: 15 ölü, 50'den fazla yaralı
Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletine bağlı Kohat bölgesinde, cuma namazı sırasında emniyet müdürlüğü yerleşkesindeki cami yakınında meydana gelen patlamada 15 kişi hayatını kaybetti, 50'den fazla kişi yaralandı. Pakistan basınında yer alan haberlere göre; Hayber Pahtunhva eyaletine bağlı Kohat bö»»»
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Ahilik Haftası kutlama mesajı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ahilik Haftası dolayısıyla yazılı bir açıklama yayımladı. Ahiliğin insanı ve ahlakı merkeze koyan bütüncül bir dünya görüşü olduğunu vurguladı. Bu sistemin modern yönetim ilkelerine ve iş dünyasındaki etik krizlere rehberlik ettiğini belirtti. Bahçeli, açıklamasını»»»
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Ahilik, insanı ve ahlakı merkeze koyan bütüncül bir dünya görüşüdür
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ahilik, sadece metai değer veya sermaye birikimi üreten değil, insanı ve ahlakı merkeze koyan bütüncül bir dünya görüşüdür." ifadesini kullandı. Bahçeli, "Ahilik Haftası" dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Ahilik sisteminin, 13. yüzyıldan itibaren Anadolu'nun »»»