YENİ Parti’den Üsküdar yorumu: Sıra İBB’ye de gelebilir
YENİ Parti lideri Özel, kent gezilerine Ardahan ve Kars ile devam ederken ilk kitlesel mitingin adresinin Artvin olacağı öğrenildi. Üsküdar Belediyesi’nde yaşananları, “Büyük bir hırsızlık” olarak nitelendiren ve İBB için de aynı riskin bulunduğunu belirten YENİ Partililer, “İlk seçimlerde, halkın »»»
Ayhan Bora Kaplan ve 4 eski polisin yargılandığı rüşvet davasında karar çıktı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Temmuz 2024’te başlatılan soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nden sorumlu eski İl Emniyet Müdür Yardımcısı A.A., eski Asayiş Şube Müdürü O.Ö., Başkomiser E.K. ve polis memuru S.C.’nin banka hesaplarına yüksek t»»»
Rusya'dan Ukrayna ile yeni müzakerelere yeşil ışık
Moskova yönetimi, Rusya, ABD ve Ukrayna arasında krizin çözümüne yönelik müzakerelerin yeniden başlayacağını umduğunu kaydetti. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Krizin barışçıl yollarla çözülmesini gerçekten istiyoruz. Rusya, bu sürece açık." diye konuştu. Sözcü Peskov, başkent Moskova'da, Hindista»»»
Yarısı Bizden Kampanyası 1 yıl daha uzatıldı! Bakan Kurum: Evini dönüştürmek isteyen vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Siz istediniz, Yarısı Bizden'i 1 yıl daha uzattık. Yeni süre 31 Aralık 2027. Evini dönüştürmek isteyen vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.' ifadesini kullandı. Kurum, NSosyal hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın d»»»
CHP'li Güllü Saran Üsküdar Belediyesi AK Parti’ye geçince beddua etti: İlk seçimde 'Z' harfine '2' deyip oyu iptal ettirmişti | VİDEO İZLE
Üsküdar Belediye Meclisi'nde başkan vekilliği için yapılan 4'üncü tur seçiminde Cumhur İttifakı'nın adayı Dündar Ziya Gültekin 23 oy alarak başkan vekili seçildi. Seçimi kaybeden CHP Meclis Üyesi Güllü Saran'ın mikrofona “Allah nasip etmesin size.” dediği görülürken, Saran geçen ayki seçimde “G” ha»»»
Moskova'dan Washington ve Kiev'e çağrı! Üçlü müzakere beklentisi
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya, ABD ve Ukrayna arasında krizin çözümüne yönelik müzakerelerin yeniden başlayacağını umduklarını belirterek, 'Krizin barışçıl yollarla çözülmesini gerçekten istiyoruz. Rusya, bu sürece açık.' dedi. Sözcü Peskov, başkent Moskova'da, Hindistan'ın başkenti Yeni De»»»
CHP'li Saran Üsküdar Belediye Meclisi'nde başkan vekilliği AK Parti’ye geçince beddua etti: Cumhur İttifakı'nın oy pusulasını haksız yere geçersiz kılmıştı | VİDEO İZLE
Üsküdar Belediye Meclisi'nde başkan vekilliği için yapılan 4'üncü tur seçiminde Cumhur İttifakı'nın adayı Dündar Ziya Gültekin 23 oy alarak başkan vekili seçildi. Seçimi kaybeden CHP Meclis Üyesi Güllü Saran'ın mikrofona “Allah nasip etmesin size.” dediği görülürken, Saran geçen ayki seçimde “G” ha»»»
Tunceli'de izinsiz topladılar: 3 kişiye 2 milyon 97 bin lira ceza | Tunceli Haberleri
Tunceli’de dünyada doğal olarak yalnızca bölgede yetişen ve koruma altındaki endemik Tunceli dağ sarımsağını izinsiz topladıkları belirlenen 3 kişiye, toplam 2 milyon 97 bin 735 lira idari para cezası uygulandı. El konulan 20 kilogram dağ sarımsağı, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekipleri tara»»»
Bilgisayar serviste ne kadar kalır? 1 saatte servis modeli nasıl işler?
Bilgisayarın serviste ne kadar kalacağı arızanın türüne, gerekli parçaya ve yapılacak testlere göre değişiyor. Casper 1 Saatte Servis, uygun arızalarda cihaz kabulü, teşhis, onarım veya parça değişimi ve son kontrolü mümkün olan durumlarda bir saat içinde tamamlamayı hedefliyor. Bu model, “her arız»»»
Altında hedef 5 bin dolar! Gram altın kaç TL olacak? Bankacılık devinden 'ağırlığını artır' tavsiyesi
Altın fiyatlarında yaşanan geri çekilmeye rağmen yükseliş beklentileri sürüyor. Standard Chartered, ons altın için hedefini 5 bin dolara yükseltti. Banka, altındaki görüşünü de “ağırlığını artır” seviyesine çekti. Peki gram altın ne kadar olacak? İşte masadaki rakam... Küresel bankacılık devi Stand»»»
Bakan Kurum duyurdu: Yarısı Bizden Kampanyası 1 yıl daha uzatıldı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Siz istediniz, Yarısı Bizden'i 1 yıl daha uzattık. Yeni süre 31 Aralık 2027. Evini dönüştürmek isteyen vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.' ifadesini kullandı. Kurum, NSosyal hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın d»»»
Kosova’nın Kuzeyinde Mladiç Övgüsü: “Banjska’da Öldürülen Teröristlere Selam Söyle”
Kosova’nın kuzeyinde, Bosnalı Sırp güçlerinin eski komutanı ve savaş suçlarından hüküm giymiş Ratko Mladiç’i öven mesajlar ve duvar resimleri ortaya çıktı. Sırp Telegram kanallarında paylaşılan fotoğraflarda, Mladiç’in portresinin yer aldığı duvar resimleri görülürken, mesajlardan birinde kendisind»»»
Yarısı Bizden Kampanyası 1 yıl uzatıldı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Siz istediniz, Yarısı Bizden'i 1 yıl daha uzattık. Yeni süre 31 Aralık 2027. Evini dönüştürmek isteyen vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Bakan Kurum, NSosyal hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdo»»»
Cevdet Yılmaz: İnsan haklarını savunan herkes, Müslümanlara saldırılara da aynı açık tavrı almalı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "İnsan haklarını evrensel bir değer olarak savunan herkes, Müslümanların inancını, kimliğini ve ibadethanelerini hedef alan saldırılar karşısında da aynı açık ve kararlı tavrı almak zorundadır" dedi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Kültür ve Turizm»»»
Üsküdar Belediyesi AK Parti'ye geçti: Başkanvekili belli oldu | Politika Haberleri
Üsküdar Belediyesi BaşkanVekili'ni seçmek üzere yapılan 5 Eylül'de yapılan toplantı, meclise katılan üyelerde yeterli çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle 8 Eylül Salı gününe ertelenmişti. Üsküdar Belediye Meclisi’nde bugün gerçekleştirilen seçimde Cumhur İttifakı adayı Dündar Ziya Gültekin Üsküdar »»»
Üsküdar'da belediye başkan vekili belli oldu
Üsküdar Belediye Meclisi'nde yapılan oylamanın 4. turunda, 42 oyun 23'ünü alan AK Parti'li Dündar Ziya Gültekin, Belediye Başkan Vekilliği'ne seçildi. Üsküdar Belediye Meclisi, belediye başkan vekili seçimi için Meclis Birinci Başkanvekili Ali Aral'ın başkanlığında belediye binasındaki meclis salon»»»
Atlas Çağlayan cinayeti davasında karar: Sanık 18 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı
İstanbul’un Güngören ilçesinde 17 yaşındaki Atlas Çağlayan’ın bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin davanın ikinci duruşmasında mahkeme heyeti kararını açıkladı. Bakırköy 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada E.Ç., "çocuğa karşı kasten öldürme", "6136 sayılı Kanun'a muhalefet" ve "zincirleme»»»
Üsküdar Belediyesi AK Parti’ye geçti! CHP ve Yeni Parti fire verdi
Sandalye dağılımının başa baş olduğu Üsküdar Belediye Meclisinde, idari ve hukuki süreçlerin ardından boşalan başkan vekilliği koltuğu için sandık kuruldu. Geçtiğimiz cumartesi günü CHP ve Yeni Parti üyelerinin salona girmemesi nedeniyle ertelenen kritik seçim, bugün saat 09.00’da yeniden başladı. »»»
Kemal Kılıçdaroğlu mutlak butlan kararının 'siyasi' olduğu iddialarına yanıt: Veren verdim alan aldım diyor bunun neresi siyasi? | VİDEO İZLE
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mahkemenin CHP kurultaylarına yönelik verdiği "mutlak butlan" kararını değerlendirdi. Davanın siyasi olmadığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, parti üyelerinin rüşvet ve ağırlama iddialarını partililerin kendisinin bizzat kabul ettiğini söyledi. "BİZZAT PARTİLİLER TA»»»
Üsküdar Belediyesi Cumhur İttifakı'na geçti: Başkanvekili belli oldu | Politika Haberleri
Üsküdar Belediyesi BaşkanVekili'ni seçmek üzere yapılan 5 Eylül'de yapılan toplantı, meclise katılan üyelerde yeterli çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle 8 Eylül Salı gününe ertelenmişti. Üsküdar Belediye Meclisi’nde bugün gerçekleştirilen seçimde Cumhur İttifakı adayı Dündar Ziya Gültekin Üsküdar »»»
İBB Başkanı Nuri Aslan’ın babası için cemevinde cenaze töreni düzenlendi | VİDEO İZLE
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanvekili Nuri Aslan’ın babası Muharrem Aslan (93) dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Nuri Aslan’ın hayatını kaybeden babası için Garip Dede Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Aslan’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Garip Dede Cemevi B»»»
7 sene cezaevinde tutulan Selçuk Mızraklı tahliye edildi
Yaklaşık yedi sene cezaevinde tutulan ve ceza süresi tamamlanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski Eş Başkanı Selçuk Mızraklı, bugün Edirne Cezaevi'nden tahliye edildi. Mızraklı'yı sevenleri alkışlar ve zılgıtlarla karşıladı. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçırmamak için Bi»»»
7 sene cezaevinde tutulan Selçuk Mızraklı tahliye edildi
Yaklaşık yedi sene boyunca cezaevinde tutulan ve ceza süresi tamamlanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski Eş Başkanı Selçuk Mızraklı, bugün Edirne Cezaevi'nden tahliye edildi. Mızraklı'yı sevenleri alkışlar ve zılgıtlarla karşıladı. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçırmamak»»»
Adidas köşeye sıkıştı! Filistin lehine oy veren ülkelerde boykot çağrısı
Spor giyim devi Adidas'ın Gazze saldırılarına katılan İsrailli eski bir askeri reklam yüzü yapması küresel çapta büyük boykot tepkisine yol açtı. Gelen tepkilerin ardından özür dileyen markanın, aralarında Türkiye, Çin ve Suudi Arabistan'ın da bulunduğu Filistin lehine tutum sergileyen ülkelerdeki »»»
Bakan Kurum'dan 'Yarısı Bizden' paylaşımı: “Siz istediniz, 1 yıl daha uzattık”
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu Yarısı Bizden Kampanyası’nın 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Bakan Kurum mesajında, "Siz istediniz, Yarısı Bizden’i 1 yıl daha uzattık. Yeni süre: 31 Ar»»»
Bakan Kurum'dan ‘Yarısı Bizden’ paylaşımı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu Yarısı Bizden Kampanyası’nın 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin sanal medya hesabından paylaşım yaptı. Bakan Kurum, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, kampanya kapsamında bugüne kadar İst»»»
Üsküdar Belediyesi başkanvekili seçimi 3. tur sonuçlandı | Politika Haberleri
Üsküdar Belediyesi BaşkanVekili'ni seçmek üzere yapılan 5 Eylül'de yapılan toplantı, meclise katılan üyelerde yeterli çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle 8 Eylül Salı gününe ertelenmişti. Seçim bugün gerçekleştiriliyor. İlk turda AK Parti adayı Dündar Ziya Gültekin 21 CHP adayı Sibel Tan Çetinkaya »»»
Prizren Kalesi Ziyaretçilere Yeniden Açıldı
Prizren Kalesi, 7 Eylül itibarıyla ziyaretçilere yeniden açıldı. Ziyaret saatleri ise 12.00’den itibaren başlayacak. Kosova Kültür Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, kale içerisindeki çalışmaların ziyaret döneminde de devam edeceği belirtildi. Bu nedenle kalenin bazı bölümlerinin ziyaretçiler»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'da yankılandı: Türkiye sessiz kalmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası yaptığı sert uyarılar Yunanistan basınında geniş yankı buldu. Yunan basını, Ankara'nın kararlı tutumuna dikkat çekerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Türkiye'ye dost olan kazanacak, husumet besleyen ise kaybedecektir. Ülkemizi çevrelemeye dönük hasmane»»»
İsrail'in uyanıklığı ifşa oldu! Yunanistan'da ''Aşil Kalkanı'' depremi
Yunanistan'ın İsrail ile imzaladığı yaklaşık 3 milyar avroluk 'Aşil Kalkanı' hava savunma anlaşması Atina'yı karıştırdı. İsrailli yetkililerin, sistemin komuta ve kontrolü için hayati önem taşıyan 'kaynak kodu'na Yunanistan'ın erişimi olmayacağını açıklaması, basın ve muhalefetin sert tepkisine yol»»»
Kars'ta mucize gebelik: Babasının tıp literatürüne kazandırdığı teknikle hastasına sevinç yaşattı | Kars Haberleri
Kars'ta görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Serap Eylem Yener, babası Doç. Dr. Adnan Yener'in tıp literatürüne kazandırdığı "Yener Tekniği"ni uygulayarak tüpleri daha önce bağlanan hastasının yeniden hamile kalmasını sağladı. "Bu tekniğin başarı oranı yüzde 75-80'lere kadar varıy»»»
Altında 17 yıl sonra bir ilk: Yatırımcı talebinde tarihi hareketlilik
Altın piyasasında yatırımcı ilgisi yeniden güçlenirken, küresel fon hareketleri ve profesyonel yatırımcıların pozisyonları dikkat çekici seviyelere ulaştı. Fed’in faiz politikası ve ABD’den gelecek enflasyon verileri, altın fiyatlarının kısa vadeli yönü açısından belirleyici olacak. ABD Merkez Bank»»»
SPD Milletvekili Karaahmetoğlu: Almanya’da cehennemin kapıları aralandı
SPD Federal Meclis Milletvekili Macit Karaahmetoğlu, Saksonya-Anhalt (Sachsen-Anhalt) eyalet seçimlerinde AfD'nin açık ara birinci parti olmasını "Almanya demokrasisi açısından görmezden gelinemeyecek bir tehdit" olarak değerlendirdi. AfD'nin bir Doğu eyaletinde aldığı oy oranının Almanya geneli iç»»»
Adidas'tan geri adım! Özür mesajı Arapça hesaptan geldi
Adidas, eski İsrail askerinin yer aldığı reklam kampanyası nedeniyle gelen tepkilerin ardından geri adım attı. Şirketin özür mesajını küresel hesabı yerine Arapça yayın yapan bölgesel hesabından paylaşması dikkat çekti. Alman spor giyim şirketi Adidas, 2021 yılında İsrail ordusunda görev yaparken y»»»
‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında 77’nci duruşma başladı
"İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü" davası kapsamındaki 77. oturum, İstanbul 33. Ağır Ceza Mahkemesi heyetince görülmeye devam ediyor. Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu karşısındaki duruşma salonunda yapılan celseye görevden uzaklaştırılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdü»»»
Meclis’in Kuruluş Oturumu Yarın Devam Edecek
Meclis’in oluşturulmasına yönelik oturum, yarın (9 Eylül 2026) saat 11.00’de yeniden devam edecek. 6 Ağustos’tan bu yana birkaç kez ertelenen oturumda, yeni yasama döneminin önündeki siyasi tıkanıklığın aşılması hedefleniyor. Oturumda milletvekillerinin öncelikle Meclis Başkanı ve beş başkan »»»
Cumhurbaşkanı İçin Görüşmelere Devam Edeceğiz, Seçimlerin Tekrarlanmasını Önlemeyi Hedefliyoruz
Başbakan Vekili Albin Kurti, yeni cumhurbaşkanının seçilmesi konusunda siyasi partilerle görüşmelerin sürdürüleceğini açıklayarak, erken seçimlerin yeniden yapılmasını önlemeyi amaçladıklarını belirtti. Kurti, diğer siyasi aktörlerle sürekli iletişim halinde olduğunu ifade ederken, Cumhurbaşkanlığı»»»
“İmamoğlu siyasi tutuklu değil” diyen Kılıçdaroğlu’na YENİ Partili Tanrıkulu’ndan tepki
İmamoğlu için "Siyasi tutuklu değil" diyen Kılıçdaroğlu'na YENİ Partili Sezgin Tanrıkulu isim vermeden tepki gösterdi. İmamoğlu'nun siyasi tutuklu olduğunun altını çizen Tanrıkulu, "Aksini söylemek Adalet ve Kalkınma Partisi'nin politikalarının sözcülüğünü yapmaya kadar varan bir tutumdur" dedi. Öz»»»
Elif Mavi'nin hayatını kaybettiği kazayla ilgili yeni gelişme
Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde 4 Eylül’de meydana gelen kazada, annesi Merve Avli ile yolun karşısına geçmeye çalışan 3 yaşındaki Elif Mavi Avli’ye otomobil çarptı. Kazada küçük Elif hayatını kaybederken, sürücü hakkında ev hapsi kararı verilmişti. Karara yapılan itirazın ardından sürücü yeniden»»»
OVP'de finansman hamlesi! TL mevduat güçlendirilecek, yatırımcıya kredi kolaylığı geliyor
Yeni Orta Vadeli Program (OVP) döneminde ekonomi yönetimi, yabancı para mevduatın cazibesini azaltmaya, Türk lirası mevduatın payını artırmaya ve vadesini uzatmaya yönelik politikaları sürdürecek. Cari işlemler dengesini ve sürdürülebilir büyümeyi desteklemek amacıyla yatırım ve ihracata yönelik fa»»»
Üsküdar Belediyesi başkanvekili seçimi 2. tur sonuçlandı | Politika Haberleri
Üsküdar Belediyesi BaşkanVekili'ni seçmek üzere yapılan 5 Eylül'de yapılan toplantı, meclise katılan üyelerde yeterli çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle 8 Eylül Salı gününe ertelenmişti. Seçim bugün gerçekleşti. İlk turda AK Parti adayı Dündar Ziya Gültekin 21 CHP adayı Sibel Tan Çetinkaya 19 oy a»»»
Yolun ortasında direksiyon başında sızıp kaldı: Alkollü sürücü polisi görünce yeniden uyuklamaya başladı | VİDEO İZLE
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde 2.87 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücü, otomobiliyle yolun ortasında sızıp kaldı. Polis ekiplerinin aracı sallayarak ve cama vurarak güçlükle uyandırdığı sürücü, ekipleri karşısında görünce yeniden uyumaya çalıştı. ARACI SALLAYARAK VE CAMA VURARAK UYANDIRMAY»»»
Türk lirasına tam destek! Yeni OVP döneminde TL cinsinden yatırım araçları teşvik edilecek
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanan Orta Vadeli Program (OVP) gelecek yıllara ilişkin beklentileri ortaya koydu. Ekonomiye yönelik pek çok konu hakkında yol haritasının belli olduğu OVP'de Türk Lirası mevduatlarla ilgili kısımlar dikkat çekti. Buna göre, »»»
Kemal Kılıçdaroğlu: ‘İmamoğlu siyasi tutuklu değil’
Euronews Türkçe’ye açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Ekrem İmamoğlu'nun yargı süreci, Özgür Özel yönetimiyle yaşanan kurultay ve ayrışma tartışmaları, partinin 38. Olağan Kurultayı'nın iptali ve dış politikadaki son gelişmelere ilişkin çarpıcı değ»»»
Almanya'da 'AfD Şoku’na Yahudi ve Kilise liderlerinden tepki
Almanya'nın Saksonya-Anhalt eyaletinde yapılan eyalet seçimlerinde aşırı sağcı AfD (Almanya için Alternatif) partisinin açık ara birinci gelmesi, ülkede şok etkisi yarattı. Yahudi örgütleri, kiliseler ve sivil toplum kuruluşları, bir "Alman eyaletinde aşırı sağın en güçlü parti olmasından" duydukla»»»
Son seçim anketinde çarpıcı tablo: Açık ara fark dikkat çekti işte AK Parti CHP Yeni Parti güncel oy oranları | Politika Haberleri
Türkiye genelinde siyasi nabzı tutan araştırma şirketi Areda Survey, vatandaşların güncel oy tercihlerini mercek altına aldığı son anketinin sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Ağustos 2026 döneminde 2 bin 400 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen kapsamlı araştırmada, seçmenlere "Bu pazar milletvekill»»»
BIG Partisi: Almanya’nin adalete ihtiyacı var
Almanya’nın Saksonya-Anhalt eyaletinde AfD’nin oy oranının yaklaşık yüzde 44’e ulaşması, siyasi tartışmaları yeniden alevlendirdi. Yenilik ve Adalet Birliği (BIG) Genel Başkanı Haluk Yıldız, AfD’nin yükselişinin tesadüf olmadığını belirterek, bunun yıllardır çözülemeyen sorunlar ve yerleşik partile»»»
Cumhurbaşkanlığı seçimi ne zaman, 2028 seçim tarihi açıklandı mı? Dikkat çeken kulis bilgisi | VİDEO İZLE
Türkiye’de seçim gündemi yeniden siyasetin merkezine yerleşirken, canlı yayında dikkat çeken bir tarih tahmini paylaşıldı. Gazeteci Fatih Atik, Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2028 yılında yapılacağını belirterek, seçimin normal takvimden önce, mart veya nisan ayında gerçekleştirilebileceğini ifade etti»»»
Şikayetvar: Özel okul şikayetleri son bir haftada yüzde 53 arttı
Şikayetvar, 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde özel okullara yönelik tüketici şikayetlerini inceledi. Platformdan yapılan açıklamaya göre özel okul şikayetlerinin ağustosta bir önceki aya göre yüzde 44, son bir haftada ise yüzde 53 arttığı kaydedildi. Velilerin gündeminde yüksek kayıt ücretler»»»
Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na ilk kez bu kadar sert çıkış: Kör kuruşun hesabını vermeye hazır olmalı | VİDEO İZLE
Muhalefette mutlak butlan kararıyla başlayan kriz devam ederken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Euronews’e özel röportaj verdi. Kılıçdaroğlu, yolsuzluktan tutuklu eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun siyasi tutuklu olmadığını belirterek, “Ekrem İmamoğlu siyasi tutuklu değil. Siyasi görüşü dola»»»